رفتن به مطلب

hyper tx2 + socket 1156

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه hyper tx2 دارم و الان که سیستم جدید رو گرفتم به این فکر افتادم که اگه بشه از این فن استفاده کنم.

البته مسلما با پایه های خود این فن نمیشه این کار رو کرد چون واسه سوکت های قدیمی تر هستش، منظورم اینه که پایه هایی هستن که بشه از بازار خرید و بوسیله اونها این کار رو انجام داد؟

اگه هست لطفا اسم یا مدل یا لینک معرفی کنید. اگه خود آقای حسینی داشته باشن که دیگه خیلی عالی میشه.

مرسی از همه

لینک به دیدگاه

سلام ...

فکر نمیکنم موجود باشه دوست عزیز و در نهایت بهتره کولرتون رو بفروشید و کولر جدیدی تهیه کنید که از سوکت مد نظرتون پشتیبانی کنه ...

در حال حاظر coolermaster hyper 212 plus از همه سوکت ها پشتیبانی میکنه و انتخاب خوبی هست با توجه به قیمتی که داره ..

http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1233

لینک به دیدگاه

البته مسلما با پایه های خود این فن نمیشه این کار رو کرد چون واسه سوکت های قدیمی تر هستش، منظورم اینه که پایه هایی هستن که بشه از بازار خرید و بوسیله اونها این کار رو انجام داد؟

با عرض سلام

فکر نکنم بتونید پایه ای پیدا کنید که روی این مدل بشه نصب کرد مگر اینکه دستی بسازید که برای این نوع کولر ارزش نداره.بهترین راه خرید یک کولر جدید و سازگار هست.

تو رنج 40-45 همونطور که رضا جان گفتند CoolerMaster hyper 212 plus بهترین انتخابه.در رنج 60 تومن هم PCcooler HP-1216X رو میتونید مد نظر داشته باشید.

لینک به دیدگاه

مرسی از همه دوستای عزیز:)

به نظر میاد باید به فکر یه کولر خوب و جدید باشم:eek:

مرسی از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

و اگر یکی از تاپترینها رو میخواید من اینو پیشنهاد میکنم Thermalright -120 eXtreme

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1281

پایه 1156 هم برای این 11 تومانه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...