رفتن به مطلب

استفاده از دو پاور تنها برای کراسفایر 4 کارت متغیر 7990+ 3 تا 7970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، من یکی از کارت هام 7990 رو فروختم و باش قراره 3 تا 7970 بگیرم و همه رو با هم کراسفایر کنم،

یک پاور 1000 وات قراره بگیرم، پاور خودم هم 1035 هست،

میخوام پاور 1000 جدید تنها سه کارت 7970 رو روشن کنه،

آیا این راه حل ممکنه؟

کسی تجربه داره؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 83
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

میتونی پاوری که فقط به گرافیکها وصل میکنی رو Jump Start بکنی. یعنی روی کانکتور 24 پینش سیم سبز رو به هر کدوم از سیاه ها که خواستی وصل بکنی. اینطوری پاور فکر میکنه به مین برد وصله و روشن میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونی پاوری که فقط به گرافیکها وصل میکنی رو Jump Start بکنی. یعنی روی کانکتور 24 پینش سیم سبز رو به هر کدوم از سیاه ها که خواستی وصل بکنی. اینطوری پاور فکر میکنه به مین برد وصله و روشن میشه.

فقط نکته اینجاست که شما نمیتونی از 5 تا GPU برای بازی استفاده بکنی. چون درایور بیشتر از 4 تا GPU به طور همزمان رو برای اجرای بازی یا بنچمارکی مثل 3DMark قبول نمیکنه.

لینک به دیدگاه

والا من پاور 1000 دارم و با یه پاور 450 هم پلش کردم و استفاده میکنم ولی تا جایی که میدونم برای گرافیک خوب نیست این کار مگر انکه 2 تا پاور هم از یک برند و 1 قدرت داشته باشن

من هم با ریسک خودم این کار را انجام دادم

لینک به دیدگاه

والا من پاور 1000 دارم و با یه پاور 450 هم پلش کردم و استفاده میکنم ولی تا جایی که میدونم برای گرافیک خوب نیست این کار مگر انکه 2 تا پاور هم از یک برند و 1 قدرت داشته باشن

من هم با ریسک خودم این کار را انجام دادم

سلام

هیچ ریسکی نداره ، من خودم از سه عدد پاور استفاده کردم اون هم سه عدد پاور 10 هزار تومانی .......

شما فقط کافیه یک رله بگیری و سیم سبز و سیاه پاور را اتصال بدی بعد قسمت تغذیه رله را به خط 12 بدی از قسمت پلاتین های رله که برای قطع و وصل استفاده میشه هم برای خاموش و روشن کردن پاور استفاده کنید .

اگرخودتون بلد نیستید یک رله 12 از بازار تهیه کنید ببرید یک تعمیرکار 4 عدد سیم براتون لحیم کنه ، دو عدد برای تغذیه رله که به خط 12 وصل میشه یعمی سیم زرد و سیاه و دو عدد سیم دیگه که به عنوان کلید استفاده میشه و خط 220 رو برای تغذیه پاور از این کلید بگیرید .

طبق تصویر زیر پایه یک و دو به عنوان کلید استفاده میشه :

post-9550-0-35706300-1414860103_thumb.jpg

این هم تصویر چند عدد رله :

post-9550-0-72790500-1414860173_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مین از 4 کارت استفاده میکنه و 7990 رو یکی میشناسد.

3 تا 7970 رو هم سازگار میکند، شما از کجا میدانید این شیوه توسط سیستم شناسایی نمیشود؟

لطفا بفرمایید تا اگر 100 % عملی نمیشه من نخرم،،،،

پس چه طور 4 تا 7990 کراسفایر میکنند؟!

لینک به دیدگاه

مین از 4 کارت استفاده میکنه و 7990 رو یکی میشناسد.

3 تا 7970 رو هم سازگار میکند، شما از کجا میدانید این شیوه توسط سیستم شناسایی نمیشود؟

لطفا بفرمایید تا اگر 100 % عملی نمیشه من نخرم،،،،

پس چه طور 4 تا 7990 کراسفایر میکنند؟!

عزیز ممکنه یه لینک بدید که 4 تا 7990 رو کراس کردن و باهاش بازی میکنن؟

حتما منظورتون 4 تا 7970 بوده چون شما نهایتا دو عدد 7990 رو در کنار هم میتونید برای بازی استفاده کنید که میشه چینش 4GPU

فقط برای کارهای پردازشی غیر گیم میشه از بیشتر از 4 GPU استفاده کرد

به نظر من کار شما کاملا اشتباهه دو تا کارت 7990 در کنار هم کراس بشن (یا کاری که شما میخوای انجام بدی) اینقدر افت کارایی دارن که عملا دور ریختن پولتونه بحث پاور که درگیرش شدید و مصرف برق هم بماند

http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2013/05/metro-last-light1.png

توصیه من به شما اینه که همین 7990 فعلی رو هم بفروشید و به فکر خرید گرافیک جدید تر مثلا R9 290X یا GTX 970-GTX980 باشید و در چینش 2way یا نهایتا 3way استفاده کنید و مارو هم دعا کنین :)

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

yani 4 ta 7990 cross nmishan

man alan daram r280 x 3 ta mikharam ta ba 7990 cross konam

r280 x va 7970 va 7990 va 7950 ba ham cross mishan

zede hal nazan :(

4k kam miaran :(

لینک به دیدگاه

baaaaaaaaaaaaaah baaaaaaaaaaaaaaaaah

100% taeiiiiiid shood

2 ta 280 X ba 7990 croooos fiiiire shoode

ajaaab hayolaeiiiiiiiiii shode

kooli ham to pol sarfe jooei mishe

taze ba in power va ye powere 1000

http://www.takmax.com/green-zips-silence-series-gp750a-zs.html

pole power ham 1000 + 750 shod 500 toman

alanam to frume daram donbale 280 migardam

لینک به دیدگاه

یه عکس از سیستمتون بزارین ببینیم روحیمون عوض شه

لینک به دیدگاه

نیاز مند به یک مین به خروجی 4 عدد ککراس فایر دارم ((ترجیحا amd ((

4 عدد r290 می خوام

لینک به دیدگاه

دوستان تو جم کردن این سیستم کمکم کنید

2 برایر قدرت 2 تا 7990 میشه

لینک به دیدگاه

990FXA-GD80  اینمین لگن رو کسی داره؟؟؟؟؟

هر چی باشه به کارم میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه عکس از سیستمتون بزارین ببینیم روحیمون عوض شه

خاطرم هست که شاید 10 بار توی تاپیک های مختلف از ایشون خواسته شد که یه عکس از داخل کیسشون نشون بدن. منتهی این دوست عزیزمون این درخواست ها رو Ignore میکردند. مثل همین الان که میبینید انگار نه انگار :دی

پ.ن : یه اکانتی بود به نام Shine که توی هر تاپیک میومد میگفت من Gtx 760 X2 دارم. بعد یه هفته مشخص شد بنده خدا مولتی اکانته و احتمالا 478 داشته!

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

خاطرم هست که شاید 10 بار توی تاپیک های مختلف از ایشون خواسته شد که یه عکس از داخل کیسشون نشون بدن. منتهی این دوست عزیزمون این درخواست ها رو Ignore میکردند. مثل همین الان که میبینید انگار نه انگار :دی

پ.ن : یه اکانتی بود به نام Shine که توی هر تاپیک میومد میگفت من Gtx 760 X2 دارم. بعد یه هفته مشخص شد بنده خدا مولتی اکانته و احتمالا 478 داشته!

عکس میخواین چیکار آخه

شما r290 لینک بده 4 عدد با یه مین بورد که بهش بخوره

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عکس میخواین چیکار آخه

شما r290 لینک بده 4 عدد با یه مین بورد که بهش بخوره

ممنون

واسه دوستان و بنده خیلی جالبه که عکس کیستون رو ببینم. جسارت نباشه ها اما تقریبا 3 ماهی هست که همه میگن عکس بده و شما Ignore میکنید. شاید بعضی دوستان شک داشته باشند و برای برطرف شدن شکشون عرض کردم !!! 

لینک به دیدگاه

بابا ـخه جنجاله .... شلختم ...شاید روم نشه

یه بار فرستادم یکی اومد گفت این چه اتاقیه و من یک لحظه اونجا نمیمونم و فلان بسان . . خلاصه یک بار آبرومون رفته :)

کمکم کن سیستمو جم کنم تا ببینم بازی میاد که کم نیاره !

قدرتی تقریبا برابر 2 عدد r295  میده اما با نصف قیمت اون کارت

لینک به دیدگاه

اصلا مرد باید شلخته باشه :D :D :D :D :D

حالا یه عکس بزار حال کنیم

دم شما گرم :D

شما که 4 تا 4 تا کارت میلیونی کراس میکنی یه گوشی k750 بگیر یه عکس بزار بچز حال کنن :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز mahdi-zp راست میگه شما یه عکس بزار از سیستم که دوستان مطمعن بشن همچین چیز هست که راهنمایت کنند

چون تاپیک به این صورت زیاد بود که فقط باعث گرفتن وقت دوستان شده.

یه سوال یه سیستم با 4 گرافیک رو می خواید چی کار ؟؟

اصلا cpuشما توان قدرت کشیدن تمام توان 4تا کارت با اون قدرت رو نداره.

ویرایش:یه تست 3Dmark 11 هم کذاشتی که چه بهتر عکس از شلختگی اتاق هم نزاشتی که کسی چیزی بگه.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

یه بار فرستادم یکی اومد گفت این چه اتاقیه و من یک لحظه اونجا نمیمونم و فلان بسان . . خلاصه یک بار آبرومون رفته :)

عزیز جان اصلا مهم نیست شما چنین سیستمی دارید یا تو تخیلتون هست . :)  اما بنده از گفته شما تعجب می کنم شما روتون میشه  اینهمه درخواست عکس از سیستمتون رو نادیده بگیرید اما با در هم بر هم بودن اتاقتون که به نظر من چیز زیاد مهمی نیست آبرتون میره. ضمنا قراره از داخل کیس عکس بندازید چه ربطی به به اتاق جنابعالی داره :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله دیدم اون عکس رو .منتهی اون عکس بیشتر شبیه فیلم paranormal activity بود که دوربین رو یه گوشه اتاق گذاشته بودید و جلوی کیس رو یه پنکه گذاشته بودید که داخل کیس دیده نشده !

خب شما که دوربین ندارید یه شات از Gpu-z هم بدید و دستکتاپ سیستمتون فکر میکنم دوستان رو راضی کنه ! البته بازم جسارت نباشه ها !

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

4 تا 290 رو میخوای ببندی رو سیستم ای ام دی؟

کدوم ادم عاقلی این کارو میکنه؟ :laughing:

اشغالی میشه که 2 نداره!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...