رفتن به مطلب

استفاده از دو پاور تنها برای کراسفایر 4 کارت متغیر 7990+ 3 تا 7970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

Amd 8350 رو میفروشم،

9590 میگیرم میشه باقلوا

تازگی هم خنک کننده خریدم نزدیک 400 تومن

نوکتا دی 15 یه همین نامی هست،

فکر کنم آور هم میکنم ، راستی با این خنک کننده دیگه پنکه رو گذاشتم کنار

7990 رو یکیش فروختم که میخواستم 2 تا 280x بخرم کراسفایر کنم باهاش ، یعنی یه 7990 با دوتا 280x

البته من با نیت 3 تا 280x و 1 7990 رد کردم،

حالا که دیدم کراسفایر نمیشه 3 تا 280x، ،،، خوب میخوام 4 تا 290 کراسفایر کنم

7990 هم میفروشم، یا با 290 معاوضه دارم دوستان

لینک به دیدگاه

• ارسال 83
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

منم میخوام 5960x بگیرم و میخوام با چهارتا GTX titan z sli کنم. دوستان دوتا پاور ۱۲۰۰ وات کورسیر کافیه؟

ویرایش شده توسط afshin b
لینک به دیدگاه

عزیز بگذریم که حتی یه اسکرین شات هم از Gpu-z نذاشتید. اما احساس می کنم اصلا درک درستی از نحوه سیستم جمع کردن و آخر عاقبت اسمبل قطعات با نهایت احترام ندارید خیلی شلخته و بی منطق دارید قطعه انتخاب می کنید . می دونید هر کارت 290 چقدر توان داره . توانی در حدود 300 وات که چهار عدد آن میشه 1200 وات که در حد یه بخاری برقی کوچیک حرارت تولید می کنه اصلا فکری برای تهویه اون کردید. بنده یه زمانی یه کارت 290 داشتم هنگام بازی نظیر کرایسیس وقتی دستم رو بالای کیس می بردم قشنگ مثل یه سشوار کوچیک باد گرم به دستم می زد . تهویه کیس حتی با یک عدد از این کارت باید بسیار مناسب باشه اگه چهارتا باشه که اصلا فکر نکنم بشه داخل کیس بست و باید بیرون کیس اسمبل بشه. ضمنا کراس کردن بیش از دو کارت نتیجه مطلوبی نداره و به نظر من پول هدر کردن هست نه به قدرتی بیشتر از این دو کارت نیاز داریم نه بازده خوبی داره . در نهایت اگه فن ای ام دی هستی و عشق این کارا رو داری توصیه بنده و دوستان در شما اثر نخواهد کرد اما اگه می خوای بر اساس منطق عمل کنی که عقلا کسی که تاپیک میزنه و نظر دیگران رو می خواد باید این طور باشه. بنده توصیه می کنم اگه پول کافی دارید (که ظاهرا دارید) یه سیستم بر پایه 3-2011 همراه با دو کارت 970 ببندید. و از قدرتی که داره لذت ببرید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مین از 4 کارت استفاده میکنه و 7990 رو یکی میشناسد.

3 تا 7970 رو هم سازگار میکند، شما از کجا میدانید این شیوه توسط سیستم شناسایی نمیشود؟

لطفا بفرمایید تا اگر 100 % عملی نمیشه من نخرم،،،،

پس چه طور 4 تا 7990 کراسفایر میکنند؟!

اگر 7990 رو یک GPU میشناسه پس چطور تو Device Manager 2 عدد نشون میده؟ اصلا 7990 مگه یک پل کراس فایر نداره؟ پس فقط میتونه با یک کارت دیگه کراس بشه. و حد اکثر ممکن همون 2 تا 7990 هست که میشه 4 تا GPU

لینک به دیدگاه

اگر 7990 رو یک GPU میشناسه پس چطور تو Device Manager 2 عدد نشون میده؟ اصلا 7990 مگه یک پل کراس فایر نداره؟ پس فقط میتونه با یک کارت دیگه کراس بشه. و حد اکثر ممکن همون 2 تا 7990 هست که میشه 4 تا GPU

100% تایید میشه و از شما ممنونم، نزدیک بود 3 تا 280 بگیرم،

همین الان یک 290 معامله کردم، http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showuser=16438

دوستان 290 خریدارم، 3 تا دیگه میخوام.

در مورد حرارت نگران نباشید کسی رومیزی یا کسی باز آخرش پنکه بازم میزنم بهش

لینک به دیدگاه

عزیز ممکنه یه لینک بدید که 4 تا 7990 رو کراس کردن و باهاش بازی میکنن؟

حتما منظورتون 4 تا 7970 بوده چون شما نهایتا دو عدد 7990 رو در کنار هم میتونید برای بازی استفاده کنید که میشه چینش 4GPU

فقط برای کارهای پردازشی غیر گیم میشه از بیشتر از 4 GPU استفاده کرد

به نظر من کار شما کاملا اشتباهه دو تا کارت 7990 در کنار هم کراس بشن (یا کاری که شما میخوای انجام بدی) اینقدر افت کارایی دارن که عملا دور ریختن پولتونه بحث پاور که درگیرش شدید و مصرف برق هم بماند

http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2013/05/metro-last-light1.png

توصیه من به شما اینه که همین 7990 فعلی رو هم بفروشید و به فکر خرید گرافیک جدید تر مثلا R9 290X یا GTX 970-GTX980 باشید و در چینش 2way یا نهایتا 3way استفاده کنید و مارو هم دعا کنین :)

من دوتا 690 دارم هیچ مشکلی ندارن

لینک به دیدگاه

من دوتا 690 دارم هیچ مشکلی ندارن

690 رو سخت میشه 4 راه کراس کرد اما 4 تا 290 با نصف قیمت میشه این کار کرد،

نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

690 رو سخت میشه 4 راه کراس کرد اما 4 تا 290 با نصف قیمت میشه این کار کرد،

نظر شما چیه؟

690 هم دو عدد GPU داره که فقط میشه دو تاشو بهم بست البته برای بنچ مارک 3D و بازی ! برای استخراج بیتکوین باشه مشکلی نیست میشناسه....

Cross Fire ~ AMD GPUs

SLI ~ Nvidia GPUs

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

من فقط میخوام بدونم دلیل کراس کردن این همه کارت گرافیک AMD چیست !؟؟؟ بازی ؟ بنچمارک !؟ بیتکوین ماینینگ ؟ لایتکوین !؟؟

با تایید گفته های بهمن جان عزیز بیشتر از 2تا 7990 رو نمیشه کراس کرد !(برای بازی! نه برای استفاده های خاص) هر 7990 شامل 2 GPU هست ... و تا 4GPU سیستم میتونه کراس بشه ! 8GPU برای بازی :laughing:

ولی از همه اینا مهمتر تصویری از این کیس رویایی رو باید دید !!! باید دید چطور مردم دلشون میاد دو تا 7990 رو روی سیستم AMD ببندن ! و به چه دیلی این کارو میکنن !

منم مثل بقیه مشتاقم دلیل این کارتون رو بدونم و 100 البته تصویری از کیس رو ببینم ! کسی هم کاری با شلختگی اتاق نداره چون قراره از کیس عکس گرفته شه نه از خود اتاق !

یه حس عجیبی بهم میگه آرزو بر جوانان عیب نیست !!!(7990 برای منم آرزو بود 2سال پیش! حالا شما 4تاشو کراس کنید :)))

ویرایش شده توسط Moien
لینک به دیدگاه

دوستان 7990 برای فروش،،،،، با 290 معاوضه میشه

2 تا 290 شکر خدا جور شده، از همین سایت، فردا صبح هم معامله تمومه،

لینک به دیدگاه

690 هم دو عدد GPU داره که فقط میشه دو تاشو بهم بست البته برای بنچ مارک 3D و بازی ! برای استخراج بیتکوین باشه مشکلی نیست میشناسه....

Cross Fire ~ AMD GPUs

SLI ~ Nvidia GPUs

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

من فقط میخوام بدونم دلیل کراس کردن این همه کارت گرافیک AMD چیست !؟؟؟ بازی ؟ بنچمارک !؟ بیتکوین ماینینگ ؟ لایتکوین !؟؟

با تایید گفته های بهمن جان عزیز بیشتر از 2تا 7990 رو نمیشه کراس کرد !(برای بازی! نه برای استفاده های خاص) هر 7990 شامل 2 GPU هست ... و تا 4GPU سیستم میتونه کراس بشه ! 8GPU برای بازی :laughing:

ولی از همه اینا مهمتر تصویری از این کیس رویایی رو باید دید !!! باید دید چطور مردم دلشون میاد دو تا 7990 رو روی سیستم AMD ببندن ! و به چه دیلی این کارو میکنن !

منم مثل بقیه مشتاقم دلیل این کارتون رو بدونم و 100 البته تصویری از کیس رو ببینم ! کسی هم کاری با شلختگی اتاق نداره چون قراره از کیس عکس گرفته شه نه از خود اتاق !

یه حس عجیبی بهم میگه آرزو بر جوانان عیب نیست !!!(7990 برای منم آرزو بود 2سال پیش! حالا شما 4تاشو کراس کنید :)))

من تلوزيون 4k خریدم تازه،

میخوام با پول کم بیشترین قدرت نصیبم شه

با کلی تحقیق فهمیدم 4 تا 290 برابر است با 2 تا 295

الانم کل موضوع همینه

لینک به دیدگاه

دوستان 7990 برای فروش،،،،، با 290 معاوضه میشه

2 تا 290 شکر خدا جور شده، از همین سایت، فردا صبح هم معامله تمومه،

دوست عزیز شما اگه قصد خرید یا فروش کارت گرافیک خودتون رو دارین باید تو قسمت خرید و فروش پست بدین نه اینجا !

نمیشه برای هر نظر عوض کردنی در این بخش پست کرد ! از اولش تا الان شما چندین بار سعی کردین چینش کارت هاتون رو عوض کنید ! بعد دنبال مادربرد جدید بودین ! بعد دنبال یه مادر بده دیگه

بعدم تصمیم گرفتین CPU تون رو ارتقا بدین (هرچند که ندادین) ! هر کدوم اینا یکی میزارن رو مقدار پست های کاربری ...

همه هم میدونیم که اینجا فقط سوال فنی میپرسن و خرید فروش نمیکنن ! اینم روش جدیدی هست برای بالا بردن تعداد پست های کاربری در طول مدت کوتاه !

با تمام احترامی که قائل هستم ولی من و یا بقیه کاربرای فروم  تا عکسی از این سیستم خیالی شما نبینیم باورمون نمیشه که شما واقعاً پی حل مشکلتون هستین نه اضافه کردن تعداد پست ها !!!

جالبم اینجاست که هر لحظه نظرتون عوض میشه و اینجا اعلام میکنید!!!

لینک به دیدگاه

پس اجازه بدین حد اقل فردا عکس بگیرم،،،، الان که نمیشه 2 نصفه شبه!

از طریق همین تامین دو تا 290 گیرم اومده شکر خدا،

اگه مشتری برای 7990 هم گیر میود دیگه توپ بود

مشکل مین و پردازنده هم پا برجاست، من باید مین 4 خروجی کراسفایر بگیرم،

پردازنده هم گفتن گلوش گیر میکنه گفتم عوض میکنم،

شما ببخشین، فردا جبران مکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز یه مقدار به شعور دیگران احترام بگذارید بد نیست. چندین نفر از جمله خودم درخواست کردند که یه عکس از داخل کیستون بگذارید تا شکی وجود نداشته باشه. اما شما بدون توجه فقط پست میزندی که فلان چیز میخاوم فلان چیز خریدم. سبک نوشتار و پست دادن و Ignore کردن بعضی پست ها نشون میده که بیشتر دنبال مسائل دیگه ای هستید به غیر از مشورت برای اسمبل سیستم

برام جالبه بدونم کسی که 2 تا 7990 رو روی سیستمش داره چطور هنوز طرز نوشتنش رو به انگلیسی نمیدونه وتوی امضاش "croos fire " نوشته . یعنی توی این مدتی که 2 تا 7990 رو سیستمش داشته یک بار هم نشده برو تو تنظیمات کنترل پنل و یا حتی یک بار هم Gpu-z رو ران نکرده که ببینه اسپلش چجوری هستش.

post-14710-0-35193700-1414881322_thumb.jpg

شاید 15 بار از شما خواسته شده که عکس کیستون رو بگذارید و جنابعالی به طرز ناشیانه ای دور زدید. 

اگر این پست رو نمیدادم به شعور خودم اهانت کرده بودم. خواهشم اینه که به شعور دیگران احترام بگذارید.

پ.ن : یه بنده خدایی میگفت فکر نکن همه مثل خودتن !

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه مقدار به شعور دیگران احترام بگذارید بد نیست. چندین نفر از جمله خودم درخواست کردند که یه عکس از داخل کیستون بگذارید تا شکی وجود نداشته باشه. اما شما بدون توجه فقط پست میزندی که فلان چیز میخاوم فلان چیز خریدم. سبک نوشتار و پست دادن و Ignore کردن بعضی پست ها نشون میده که بیشتر دنبال مسائل دیگه ای هستید به غیر از مشورت برای اسمبل سیستم

برام جالبه بدونم کسی که 2 تا 7990 رو روی سیستمش داره چطور هنوز طرز نوشتنش رو به انگلیسی نمیدونه وتوی امضاش "croos fire " نوشته . یعنی توی این مدتی که 2 تا 7990 رو سیستمش داشته یک بار هم نشده برو تو تنظیمات کنترل پنل و یا حتی یک بار هم Gpu-z رو ران نکرده که ببینه اسپلش چجوری هستش.

attachicon.gifUntitled.jpg

شاید 15 بار از شما خواسته شده که عکس کیستون رو بگذارید و جنابعالی به طرز ناشیانه ای دور زدید. 

اگر این پست رو نمیدادم به شعور خودم اهانت کرده بودم. خواهشم اینه که به شعور دیگران احترام بگذارید.

پ.ن : یه بنده خدایی میگفت فکر نکن همه مثل خودتن !

adation :v

croos fire :v

اصلاً حواصم به این دو تا نبود ! :))))

ما هنوزم خواستار گذاشتن عکس کیس هستیم !

لینک به دیدگاه

قضاوت نکنید عزیزان ، قضاوت کار من و شما نیست

نهایتا به این دوستمون مشکوک هستید و فکر میکنید سرکارید ، میتونید راهنمایی نکنید و اصلا وارد تاپیک نشید ، به همین راحتی

لینک به دیدگاه

برخی دوستان تنها به فکر مسخره کردن هستن،

لینک به دیدگاه

سلام دادشم بهترین مرجع میزان مصرف هر قطعه برپایه مرجع سازنندگان شرکت گرینه اینم لینکش

http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

برای بهترین حالت 50 تا 70 وات بیشتر در نظر بگیر دادشم

ان شاالله مورد استفاده قرار بگیره

لینک به دیدگاه

سلام دادشم بهترین مرجع میزان مصرف هر قطعه برپایه مرجع سازنندگان شرکت گرینه اینم لینکش

http://green.ir/حسابگر.aspx

ممنونم. پاور فعلی رو برای 4 تا 290 در نظر گرفتم

یه پاور 780 از تک مکث سفارش دادم برای سیستم

لینک به دیدگاه

http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

سلام. این لینکی که دادید. مشخصات دادم.پیشنهاد پاور 1250 داد...واقعا یه پاور برای 4 تا کارت کافیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

100% تایید میشه و از شما ممنونم، نزدیک بود 3 تا 280 بگیرم،

همین الان یک 290 معامله کردم، http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showuser=16438

دوستان 290 خریدارم، 3 تا دیگه میخوام.

در مورد حرارت نگران نباشید کسی رومیزی یا کسی باز آخرش پنکه بازم میزنم بهش

خواهش میکنم. فقط شما تا حالا 290 ریفرنس داشتی؟ میدونی چه کولر ضعیفی داره؟ من که یکی داشتم نتونستم صدای فنش رو تحمل کنم! حالا شما چه طوری میخوای 4 تاشو (در حالت چسبیده به هم که مطمئنا به دلیل فضای رسیدن هوای کمتر به فن ها نیاز به دور فن خیلی بالاتر برای کنترل دماشون هست ) برای گیم استفاده بکنی!!  دور فن رو هم اگر پایین بیاری ، خودش به طور اتوماتیک برای این که دماش  از 94 درجه که سقف دمای مجازش هست بالاتر نره  کلاک رو وحشتناک کاهش میده و کاراییش شاید از 7970 هم کمتر بشه. در کل فکر نمیکنم استفاده از 4 تا 290 ریفرنس برات قابل تحمل باشه. به نظرم اگر 3 تا کولر دارش ( مثل Sapphire Ti-x ) رو میگرفتی و روی بردی که اسلات هاش فاصله مناسب دارند با فاصله از هم قرار میدادی هم کاراییش بهتر میشد و هم صدای فنش یک دهم این هم نمیشد.

لینک به دیدگاه

رفرنس چی هست؟ پنکه بزنم تو صورتشون چی!؟

فرق غیر رفرنس با رفرنس تو قیافست؟

آنی که قرمز هست و یک فن داره رفرنس هست؟

کیس درش بازه و پنکه روی درجه 3 بدون فاصله باد رو محکم میکوبد تشون،

پنکه 5 پر ، رو 7990 ها که جادو میکرد،،

راستی پنکه رو زدم رو خنک کننده نوکتا دما ی 8350 رو کرد 10 درجه، به قرآن قسم،

لینک به دیدگاه

دمای اتاق چند درجست؟

هیچ سیستم خنک کنندگی ای که براساس تغییر فاز سیال کار نمیکنن، نمیتونن دما رو از دمای محیط کمتر کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

زیفرنس اینه :

290Car_678x452.jpg

غیر ریفرنس هم مثلا این یه مدلشه :

11227-03_R9_290_TRI-X_4GBGDDR5_DP_HDMI_2

قیافشون هم فرق میکنه ولی فرق اصلیش توی کولرشونه که خیلی فرق میکنن و قابل مقایسه نیستن.

به هر حال خودت میدونی ، من تجربه خوبی از 290 ریفرنس نداشتم. حالا 4 تاش به هم بچسبه چی میشه مشخصه دیگه. فکرکنم یه فن از اونایی که تو سوله مرغداری میذارن باید بذاری جلوش!!  :D

ولی از شوخی گذشته 290 ریفرنس ، کولر خیلی ضعیف و پر صدایی داره.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمای اتاق چند درجست؟

هیچ سیستم خنک کنندگی ای که براساس تغییر فاز سیال کار نمیکنن، نمیتونن دما رو از دمای محیط کمتر کنن.

موافقم ، ایرکولینگ و حتی واترکولینگ ساده نمیتونن دما رو از دمای محیط پایین تر بیارن. فقط دستگاه های Phase Change و یا (TEC (Thermo Electric Cooling میتونن دما رو پایینتر از دمای محیط بیارن.

شما فن 1 متری رو هم بزنی به کولر نمیتونه دما رو کمتر از دمای محیط بکنه

لینک به دیدگاه

دمای اتاق چند درجست؟

خدارو شکر توی یه اتاق 20 متری کولر پنجره ای 18000 داشتم، تابستون راحت بودم،

زمستون هم بخاری ندارم، گرمای بخاری سالن میاد تو اتاق بنا بر این اتاق سرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...