رفتن به مطلب

استفاده از دو پاور تنها برای کراسفایر 4 کارت متغیر 7990+ 3 تا 7970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با این نظر 100% مخالفم

من خودم دمای پردازنده 8350 رو کردم 10 درجه با پنکه و خنک کننده نوکتا دی 15

لینک به دیدگاه

• ارسال 83
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اکه دمای پردازنده ۱۰ درجه بود یعنی دمای اتاق نهایت ۷ درجه بوده. کسی فکر نمیکنم توی این دمای اتاق زندگی کنه!

در مورد مخالفت شما باید بگم نظر من و شما هیچ اهمیتی نداره. علم انتقال حرارت این رو میگه و شما نمیتونین نقضش کنین.

ویرایش شده توسط afshin b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با این نظر 100% مخالفم

من خودم دمای پردازنده 8350 رو کردم 10 درجه با پنکه و خنک کننده نوکتا دی 15

نظر نیست ، واقعیت فیزیکیه. با فن نمیشه دما رو از دمای محیط کمتر کرد. مگر این که دمای محیط اتاق شما کمتر از 10 درجه بوده باشه!! یا این که سنسور دمای CPU مشکل داشته باشه.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

یعنی شما تو تابستان که دما دقیقا 60 درجه هست،،،،

پنکه باد بزنین به دماسنج، دما پایین نمیره؟

لینک به دیدگاه

یعنی شما تو تابستان که دما دقیقا 60 درجه هست،،،،

پنکه باد بزنین به دماسنج، دما پایین نمیره؟

اگر دمای اتاق ۶۰ درجه هست، دماسنج کمتر نشون نمیده.

باد فقط به انتقال حرارت بین دو چیز که هم دما نیستن، کمک میکنه ت سریعتر صورت بگیره.

هنوز منتظر عکس از سیستم یا لااقل از gpuz هستیم

ویرایش شده توسط afshin b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حس خنکی که پنکه روی پوست شما ایجاد میکنه به خاطر جریا ن هوا هستش نه دما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک، دوستان  و بد بینان :D

فکر میکنم سیستم ایشون این هستش

cim67brpuil86ok57720.jpg

لینک به دیدگاه

بابا انقد سربه سر این دوستمون نزارین ، خدارو خوش نمیاد ...

بالا خره عکس سیستمشون رو بعد از حدود سه ماه دیدیم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34863

درمورد همه چیز صحبت میشه غیر از موضوع اصلی !

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز یک عدد گرافیک R9 290 از بنده خریدند پول رو واریز کردند و کارت براشون ارسال شد

لینک به دیدگاه

عزیز جان می دونم دیگه فایده نداره و بنده نمی تونم نظرت رو عوض کنم  :)  اما از طرف فردی که یه زمانی فن ای ام دی (طرفدار بی چون و چرا ای ام دی) بوده شاید روت بتونم تاثیر هر چند کوچک بذارم. ضمنا از اینکه بهت کمی شک داشتم (البته تو دلم :D) عذر می خوام . @};-  تا دو سه سال پیش با انواع مختلفی از دلایل غیر منطقی و گاها منطقی خودم رو راضی می کردم که باید سیستم بر پایه ای ام دی جمع کنم و این کار منطقی هست (منظور سیستم high end بدون در نظر گرفتن هزینه) اما وقتی شروع کردم به تحقیق علمی (منظور نگاه کردن به نتایج بدون وارد کردن علایق شخصی) در مورد این دو پلتفرم و با دیدن ده ها review دیگه شکی برام باقی نموند که در سیستم های high end ، اینتل یه سر و گردن از ای ام دی بالاتر هستش. پس شما اگه می خوای عقلانی عمل کنی (البته به نظر من) حتما حتما سیستم بر پایه اینتل جمع کن اگه مشکل مالی نداری (که ظاهرا و خوشبختانه نداری). اما در مورد کارت گرافیک اگه قراره چهارتا کارت استفاده کنی من اصلا 290 رو پیشنهاد نمی کنم چون خودم این کارت رو داشتم و باش چندتا بازی رو با کیفیت اولترا و رزولوشن 1080 تموم کردم . واقعا کارت گرمی هست . اگه نظر من رو می خوای با ورود کارت های جدید انودیا که توان مصرفی پایین و قدرت گرافیکی بالایی دارند (که واقعا تحسین برانگیز هست) من به تو توصیه می کنم دوتا کارت 970 یا 980 رو باهم اس ال آی کنی . مطمئنا نتیجه ای بسیار خوبی رو کسب می کنی . ضمنا گرمای خیلی کمی تولید میکنه و دیگه لازم نیست پنکه بذاری بغل کیس و در کیس رو باز بذاری . :D  بیا مرد و مردونه یه تاپیک بزن و بذار افراد حرفه ای که وارد هستند در امر سخت افزار نظر بندن و مطمئن باش سیستمی که به تو میگن جمع کنی به مراتب علمی و منطقی تر از اون چیزی هست که خودت مد نظر داری جمع کنی . :) کلام آخر عزیز ما تابع قوانین فیزیک هستیم و از این واقعیت راه گریزی نیست . طبق قانون اول ترمودینامیک گرما همیشه از جسم گرم تر به جسم سرد تر منتقل میشه (به طور خود به خودی). مگر اینکه این وسط شما کار انجام بدید مثل کولر گازی که کمپرسورش این کار رو برامون انجام میده. به هر حال شما با کولرای موجود در بازار (چه ایر کولر و چه واترکولر) طبق قوانین فیزیک نمی تونی دمای پردازنده رو از دمای محیط پایین تر بیاری . کولر تنها کاری که میکنه این هست که به انتقال گرما از جسم گرم (پردازنده) به جسم سرد (محیط) کمک میکنه. ولاغیر. مگر اینکه رو پردازنده کولر گازی ببندی :D

لینک به دیدگاه

هر چه قدر آدم پول داشته باشه نمیتونه چند تا 980 رو اس کنه، یعنی حاظرم کولر پروتبل گازی بگیرم برا کیس، ارزون تر در میاد

در مورد اینتل،، عزیز مین رم پیج چه طوره؟ 4 تا کراس میکنه و آی وی بریج هستش،

لینک به دیدگاه

هر چه قدر آدم پول داشته باشه نمیتونه چند تا 980 رو اس کنه، یعنی حاظرم کولر پروتبل گازی بگیرم برا کیس، ارزون تر در میاد

در مورد اینتل،، عزیز مین رم پیج چه طوره؟ 4 تا کراس میکنه و آی وی بریج هستش،

اوکی همین که حاضر شدی سیستم رو اینتل ببندی جای شکرش باقی هست . عزیز فکر کنم پردازنده 4790k برای چهارتا کارت گلوگاه ایجاد کنه نظرم این هست این پلتفرم  LGA2011-3 X99 برای شما مناسب هست. مادربردای موجود در سایت لیون با این سوکت تقریبا همشون از چهارتا کارت پشتیبانی می کنن . پس خیالت از این بابت راحت باشه. ضمنا از جدیدترین تکنولوژی هایی روز ارائه شده در این سری استفاده می کنی و لذت می بری. خواستی یه تاپیک بزن تا افراد حرفه ای در باب سخت افزار راهنماییت کنن . ضمنا خواستی سیستم جمع کنی برو فروشگاه لیون سیستم رو اسمبل کنن تا داخل کیست از آشفتگی که الان بهش دچار هستند در بیان . به هر حال اسمبل کردن هم نیاز به تجربه و مهارت داره .مثلا نظرت در مورد این مادربرد http://lioncomputer.ir/product/4354/ASUS+X99-Deluxe+LGA2011-3+X99+Mainboard/#prettyPhoto و پردازنده http://lioncomputer.ir/product/4426/Intel%C2%AE+Core+i7-5930K+Haswell-E+Processor/ چیه :) اگه مادربرد گرونه این برد هم خوبه http://lioncomputer.ir/product/4362/GIGABYTE+X99-UD4+LGA2011-3+X99+Mainboard/

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

من مد نظرم این مدل بود،،،، چه طوره؟

RAMPAGE IV FORMUL a asuse x79

اون فضا پیما هایی که دادین آدمو میترسونن

لینک به دیدگاه

من مد نظرم این مدل بود،،،، چه طوره؟

RAMPAGE IV FORMUL a asuse x79

اون فضا پیما هایی که دادین آدمو میترسونن

عزیز جان دیگه این پلتفرم قدیمی شده نه اینکه خوب نیست اما دیگه با اومدن  پلتفرم جدید ارزش نداره خریدش مگه دست دوم جایی سراغ داشته باشی که داره با قیمت مناسب میفروشه :)  قیمت مادربرد که معرفی کردید تو بازار چقدر هست دیگه از یه تومن که کمتر نیست البته نو اون ، خوب مادربرد دومی هم قیمتش یه تومنه . قیمت پردازنده 5930 و4930 با هم انچنان تفاوتی ندارند. ضمنا از رم های ddr4 پشتیبانی می کنن که آینده نگری خوبی محسوب میشه که آدم به خاطر همین هم شده سراغ این پلتفرم بره . حرفای من جهت راهنمایی بود هرجور خودت صلاح می دونی اقدام کن :) عزیز دو سه تا بهت مثبت دادم یکم از بار منفی هایی که گرفتی کم بشه  :) 

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

الان همه چیز حله به جز 7990 که باید بفروشمش،،،،

همون مین 1 تومنی با پردازنده 6 هسته ای خوبه،،،، 3 تومن.

لینک به دیدگاه

الان همه چیز حله به جز 7990 که باید بفروشمش،،،،

همون مین 1 تومنی با پردازنده 6 هسته ای خوبه،،،، 3 تومن.

آره این مین http://lioncomputer.ir/product/4362/GIGABYTE+X99-UD4+LGA2011-3+X99+Mainboard/ با این پردازنده http://lioncomputer.ir/product/4426/Intel%C2%AE+Core+i7-5930K+Haswell-E+Processor/ خیلی خوبه اما برا اینکه خیلی دقیق تر راهنمایی بگیری یه تاپیک بزن و از دوستان در خواست کن بهترین مین و پردازنده ای که میشه در حد 3 تومن خرید چی هست . ضمنا حتما برا اسمبل برو فروشگاه لیون . دوستانی که اونجا هستند تو امر اسمبل واقعا حرفه ای هستند . ضمنا اگه قبول کنی بجای چهارتا 290 . دوتا 970 بگیری مطمئن باش نتیجه بهتری میگیری . حال و هوات هم عوض میشه چون حس کارتای ای ام دی با انودیا متفاوت هست . به قولی یه تجربه جدید هست در کیس رو هم میتونی اینجوری ببندی قیمتش هم 1700 هست که اگه دو ماه صبر کنی احتمالا تا 1400 1500 میرسه که قیمتش منطقی میشه

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوستان حاظر به معاوظه سر به سر 7990 با 2 عدد 290 هستم.

لینک به دیدگاه

براي من سوال شده که شما هدفتون از کراس 4کارت چيه?

گيم?!!!

رندر?!!!

اگه گيم هست نهايتا 2 تا 970 جوابگوي همه چي هست.

اگه رندر و ايناست که سيستم xeon جمع کنيد با کارت کوادرو...

نيازي به اين کارا نيست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان حاظر به معاوضه سر به سر 7990 با 2 عدد 290 هستم.

به نظرت کسی این کارو میکنه؟؟

لینک به دیدگاه

هدف گیم است

بعد از کلی بالا و پایین و بنچ مارک و مشورت با متخصصین فوق حرفه ای این شد سیستم جدید ما که انشا الاه بعد عاشورا از تهران میگیرم.

1-

GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force

2- 4790K cpu

یکی نیست 2 تا 290 بده به من 7990 تقدیمش کنم. سر به سر

290 بدون گارانتی هم قبوله. رفرنس و غیر رفرنس هم مهم نیست

لینک به دیدگاه

به نظرت کسی این کارو میکنه؟؟

چرا که نه

الان قیمت گرفتم تو فروم همسایه .290 بدون گرانتی میداد 800 تومن . 2 تاش رو 1600

خوب 7990 1600 نمی ارزه؟!

لینک به دیدگاه

نه متاسفانه نمی ارزه چون 970 الان با این که تازه وارد بازار شده 1700 تا 1500 قیمت داره چند ماه دیگه حداقل 200 تا 400 افت قیمت میکنه 

iChill GF GTX 970 4GB Ultra = 1/490/000

قیمت امروز 970 

http://s5.picofile.com/file/8149290200/2014133016131313.jpg

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا که نه

الان قیمت گرفتم تو فروم همسایه .290 بدون گرانتی میداد 800 تومن . 2 تاش رو 1600

خوب 7990 1600 نمی ارزه؟!

کاری به قیمتشون ندارم. به نظرت کسی میاد 2 تا 290 رو بده یه 7990 بگیره؟  مثل اینه که یکی 2 تا 780 رو بده یه دونه 690 بگیره! هیچکس همچین کاری نمیکنه

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

یعنی اگه راهنمایی این بچه ها رو با دقت خونده بودی و توجه میکردی الان 8 صفحه این تاپیک جلو نمیرفت

اگه تاپیک زدی ومشورت میخوای پس باید به نظر جمع احترام بزاری 

این طور که من دیدم شما از نظر بودجه مشکلی نداری وحدسم اینه که کاربردت گیم هست درسته ؟ پس دو تا 970 رو sli کن و السلام

این همه یوزر دارن میگن 290 در حال حاضر به صرفه نیست آخرش حرف خودت رو میزنی 

اگه کاربرد دقیقت رو از جمع کردن این سیستم میگفتی بهتر میشد راهنمایی کرد 

در ضمن کمترین قیمت 290 رفرنس که دیدم 950 بود که اونم ماین شده بود ، واقعا کی 800 تومن میده !!؟

لینک به دیدگاه

دوستان شکر خدا 4 عدد 290 جور شد،، فردا میرم تهران برای خرید مین و پردازنده،

بعد شروع میکنم به بنچمارک گیری 4 کی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...