رفتن به مطلب

تعویض یا فروش رم Gskill TridentX 16GB 8GBx2 2666Mhz DDR3 + Fan

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان محترم

قصد بنده در ابتدا تعویض و بعد از آن فروش هست . پس اولویت با تعویض هست .

رم مورد نظر بنده

برند معروف با فرکانس کاری 1600Mhz و تایمینگ 9 و پایین تر از آن . میزان حافظه هشت گیگابایت ،منظور دو عدد چهارگیگ.اگه پیشنهاد دیگه ای باشه هم بررسی میشه اما اولویت بنده با رمی است که چنین ویژگی هایی رو داشته باشه.

شرایط تعویض : قیمت نو قطعات را در نظر می گیریم . اختلاف قیمت به عنوان سر پرداخت می شود . باتوجه به خوب بودن پیشنهادات طرف مقابل 5 تا 10 درصد هم بنده می توانم تخفیف بدهم (ینی مبلغ سر را ضرب در 0.9 می کنیم) .البته اگه مورد پیشنهادی مناسب کار بنده باشد .

هزینه واسطه گری لیون برعهده طرف مقابل می باشد.(هزینه واسطه گری 1% می باشد که بسیار ناچیز هست).دوستان مبنای قیمت نو قطعات سایت لیون کامپیوتر می باشد و کمترین قیمت این دو سایت در نظر گرفته می شود . اگه قیمت قطعات پیشنهادی مشخص نباشد از آقای حسینی یا یکی از دوستانی که در فروشگاه لیون کار می کند گرفته می شود. پس قیمتی خارج از این دو سایت برای بنده ملاک نمی تواند باشد.

اولویت بنده با تعویض هست اما به قیمت داده شده به فروش می رسد.

Gskill TridentX 16GB 8GBx2 2666Mhz DDR3

فروخته شد

هزینه ارسال با خریدار محترم می باشد. در مورد تعویض ، هر کس هزینه ارسال قطعات خود را پرداخت می کند . (از مراحل بسته بندی عکس گرفته و در صورت تایید خریدار برای ایشان ارسال می شود.) دو روز هم مهلت تست داده می شود.

بنده ملارد هستم و برای تعویض یا تحویل حضوری می تونم تا مترو کرج هم بیام . به علت اینکه دانشگاه می روم تنها در روزهای پنجشنبه ، جمعه و شنبه می تونم قطعات رو ارسال کنم یا حضورا تحویل بدم یا تعویض کنم.(البته احتمال دارد در یکی از این روزهایی که گفتم هم به علت مشغله درسی و کاری منزل نباشم)

ضمنا تصمیم نهایی که قطعات به چه کسی فروخته شود یا با چه کسی تعویض شود با بنده می باشد پس کسی نباید گلایه ای داشته باشد. @};-

دوستان تمام قطعات سالم سالم هستند و با نو تقریبا هیچ فرقی ندارند (بنده از قطعاتم به خوبی مراقبت میکنم)

ضمنا رم تا اسفند امسال ، گارانتی تعویض (شرکتی) دارد.

در آخر هم آرزوی سلامتی و تندرستی برای دوستان @};- @};- @};-

post-15516-0-04911500-1414882784_thumb.jpg  post-15516-0-67928100-1414882621_thumb.jpg  post-15516-0-10820300-1414882931_thumb.jpg
ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
اصلاح لینک تصاویر
لینک به دیدگاه

رفیق با 2 تا 4 گیگ باس 2133 هایپر ایکس معاوضه داری؟؟درحد نو هست زیاد کارنکرده گارانتی سریر

امکان فروش یه ماژول براتون وجود داره؟؟نقدن بخوام؟؟

ویرایش شده توسط jahan
لینک به دیدگاه

رفیق با 2 تا 4 گیگ باس 2133 هایپر ایکس معاوضه داری؟؟درحد نو هست زیاد کارنکرده گارانتی سریر

امکان فروش یه ماژول براتون وجود داره؟؟نقدن بخوام؟؟

عزیز جان خیر با رمی که فرمودید تعویض ندارم . ضمنا خدمت جنابعالی عرض کنم . این رمها در حالت dual در پر بازده ترین حالت هستند . پس فروش تکی منطقی نیست . ضمنا این رم به فن احتیاج داره و بدون فن اصلا مناسب نیست استفاده از اون. خلاصه خرید یکی از رم ها نه به نفع شماست نه بنده.

لینک به دیدگاه

رم ها قراره انشاالله با رم های دوست خوبم امیر جان با آیدی amir311 معاوضه بشه . تا پایان این معامله تایپک پابرجا خواهد بود و بعد از آن بسته خواهد شد .

لینک به دیدگاه

اقا من ٦٠٠ نقدن خريدارم اگه هنوزنفروختيد خبربديد

Sent from my iPhone using Tapatalk

عزیزجان به احتمال بالا 99.9 درصد رم رو با رم های امیر آقا تعویض می کنم تمام قرار ها گذاشته شده اون یک دهم درصد هم به علت این هست که کسی از آینده با خبر نیست :) . ضمنا پیشنهاد زیر قیمت پایه در تاپیک ممنوع می باشد . گرچه به قیمت 600 تومن زیاد پیشنهاد شده بود که نفروختم . همچنین قصد بنده در ابتدا تعویض و در صورت عدم پیشنهاد بابت تعویض فروش بود.خیر پیش عزیز جان

لینک به دیدگاه

رم ها به جناب امیر رضا مریخی با آیدی amir311 فروخته شد انشاالله که مبارکشون باشه لطفا تاپیک بسته بشه @};- :)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...