رفتن به مطلب

تماشا کنید:پس از مرگ چه بر سر بدن انسان می آید

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

من یه جا شنیدم که بعد مرگ ناخن و موی سر با مدتی رشد میکنه ولی تو فیلم گفتش که اشتباه باور غلطی هستش

ناخن به ظاهر رشت میکنه در واقع گوشت و پوسته که چروکیده میشه و میره عقب و اینجور به نظر میاد.

الان احساس بهتری دارم.

:D

سلام،یعنی علمی بوده؟

آقا قفل کن بره دیگه من جلوی خودمو نمی تونم نگه دارم بحث نکنم  :mad:

درود مجدد

دوست عزیز بنده کوچکترین شکی ندارم که شما شخص فهمیده و با اخلاقی هستین و از این نظر هم هیچ مشکلی ندارم که در این تاپیک بحث و گفتگو کنید،پس مشکل با هیچ یک از کاربران بزرگوار نیست.

اولا طبق قوانین انجمن بحث های دینی/مذهبی ممنوعه و دوما تجربه نشون داده که 99%مواقع چنین بحث هایی به جاهای ناخواسته کشیده میشه،از همین رو بود که از  شما سروران در همون پست شماره 1 خواستم بحث نشه و فقط دانلود کنید یا نکنید.

اگه به امضای بنده نیز دقت کنید:

بحث و تبادل نظر در تاپیک هایی که توسط من آغاز شده اند،بلامانع است.

انجمن،Forum،تالارگفتگو یعنی:بحث،گفتگو و تبادل نظر  میان کاربران

اما در چارچوب قوانین انجمن

به هر حال از همه عزیزانی که در این تاپیک مشارکت کردن سپاسگزارم و امیدوارم بی احترامی به هیچ یک از شما سروران نشده باشه. @};-

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

جمع کنید این کاسه کندولتونوبابا ما الان تو جهنم واقعی زندگی میکنیم این مملکت اخه ایزندگی اخه  دهن همدیگرو بخاطر 5 تومن 10 تومن سرویس میکنیم

ویرایش شده توسط morteza pc
لینک به دیدگاه

آقا قفل کن بره دیگه من جلوی خودمو نمی تونم نگه دارم بحث نکنم  :mad:

آقا جام من عکس پروفایلتو عوض کن آدم می ترسه

لینک به دیدگاه

بهشت سرکاریه به دنیا بچسب  :D

خیلی بی نمک بود

شما که به دنیا چسبیدی چی بدست اوردی؟

ما به همون سرکاری دلخوش هستیم

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز شما که دنبال علم و دانش هستی دیگه چرا روی این تاپیک کلیک کردی؟از عنوان تاپیک که مشخص بود ربطی به کامپیوتر نداره.

بزرگواران مخالف:شما زحمت بکشین بخش گفتگوی آزاد رو چک کنید،کاملا مطالب نامربوط به کامپیوتره.

ای کاشه همه ما یه مقدار بیشتر جنبه داشتیم.

درخواست قفل تاپیک شده،لطفا ادامه ندین.

سلام

قرار نیست تو هر جای فقط یه بحث خاص باشه

ما قراره اینجا هم خرید و فروش کنیم هم اطلاعات عمومی ما زیاد بشه هم از کنار هم بودن لذت ببریم

کار شما خیلی خوب بود و مشکلی هم از نظر قوانین نداره فقط ما باید یاد بگیریم که هم جنبه داشته باشیم و هم به اعتقادات دیگران احترام بذاریم که این مورد دوم رو بعضی ها ندارن و به ما حق بدید که حرفشون رو بی جواب نذاریم چون اون موقع هست که ما عقایدمون رو زیر پا گذاشتیم والا نمیشه وقتی حق پایمال میشه ساکت بود(بله دین و اعتقادات دیگران رو به سخره گرفتن پایمال کردن حقه حداقل از نظر ما)

اگر ما به اخرت اعتقاد نداریم پس یه مرده ی متحرک هستیم

همین مشکل جامعه ی ما هست که به حقوق دیگران احترام نمیذاریم چون به دنیایی پس از مرگ و حساب و کتاب اعتقاد نداریم!

این دنیا با این نظم بدون شک خدایی بزرگ و توانا داره و دور از عقل و انصاف وعدل هست که دنیا بدون حساب و کتاب باقی بمونه

یاعلی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...