رفتن به مطلب

تغییر ISP

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان

مدت زیادیه که کابل های تلفن منتطقه ما توسط مخابرات فیبر نوری شده و بخاطر همین مسئله که مخابرات حاضر نیست امتیازی به شرکت های خصوصی بده تنها کاری که میشه کرد اینه که از خود مخابرات اشتراک اینترنت بگیرم. اما با توجه به مصرف بالایی که دارم (به کارم وابستس), هزینه ای که پرداخت میکنم خیلی بالاست و سرعت بسیار پایینه و قطعی هم فراوان.

و اما سوالم: کسی اطلاع داره چطور میشه این سیاست رو دور زد و از شرکت های خصوصی اینترنت گرفت؟ یا اینکه میشه کابل خونه رو دوباره به حالت مسی کابل کشی کرد؟

خوبه که توی این انجمن به همه چیز پرداخته شده نه فقط سخت افزار. (تشکر از مسئولان).

خیلی ممنون.

لینک به دیدگاه

داش شما از هر مرکز مخارباتى که خط داريد چه مسي چه فيبر نورى ,مخابرات نميتونه ملزم کنه که فقط از ما نت بگير

شما تو ساىت گذينه قطع سرويس بزن و بعد بزن 2020 بگو خطمو تخليه کنين

بعدش برو از يه شرکت ديگه بگىر و تازه با شرکت ديگه هم کابلهات فيبر نورى خواهد بود مثلا دوستم کابلاشون فيبر نورى هستن تو مغازه مخابرات داره و تو خونه اسياتک خونشون هم کناره مغازشه

اگه ديدى دارن ازيتت ميکنن به اين لينک برو و يه طرح شکايت بنويس بعد يکى دو هفته باهات تماس ميگيرن

اگه بتوني يه پارتي گير بيارى چه بهتر

راه اخر و پر هزينه اين که يه خط ديگه بخرى :D

https://www.ict.gov.ir/fa/companies/offices/complaints/shekayat-سامانه-رسیدگی-شکایت

لینک به دیدگاه

من هم از صبانت هم پارس آنلاین و هم شاتل سوال کردم هیچکدوم روی خط فیبر نوری سرویس نمیدن. میگن مخابرات امتیازشو فقط دست خودش نگه داشته (حداقل برای مشهد اینطوریه).

حتی پورت خالی بود بازهم نمیدادن.

ممنون بابت پاسخ.

لینک به دیدگاه

من هم از صبانت هم پارس آنلاین و هم شاتل سوال کردم هیچکدوم روی خط فیبر نوری سرویس نمیدن. میگن مخابرات امتیازشو فقط دست خودش نگه داشته (حداقل برای مشهد اینطوریه).

حتی پورت خالی بود بازهم نمیدادن.

ممنون بابت پاسخ.

تو سنندج هم این بلا رو سر خطای جدید آورده ن و از هیچ شرکتی جز خود مخابرات نمیشه اینترنت گرفت، خط جدید هم کمکی نمیکنه چون خط های جدید هم فیبر نوری ان.

تنها راهش اینه که منتظر جشنواره های مختلف آشنای اول باشین (شبیه طرح رمضان یا تابستانه که گذشت) بصورت یک ساله سرویس رو شارژ کنین تا از خدماتی مثل دانلود شبانه ی رایگان و سرعت دو برابر و مودم رایگان بتونین استفاده کنین (کاری که من کردم) وبه انتظار روزی بشینین که شرکت های خصوصی هم بتونن روی این خطوط سرویس ارائه بدن.

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...