رفتن به مطلب

فروش گرافیک MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III کارکرده تمیز

mahi58
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

- گرافیک نامبرده شهریور سال 90 خریداری شده و از اون زمان تا به حال کاربرد عادی و گیم داشته. به علت خرید گرافیک جدید و عدم نیاز فروخته میشه. :)

- مشخصات گرافیک رو در این لینک می تونید ببینید. همون طور که می دونید کولر حسابی Twin Frozr III روشه و به شدت اورکلاک کارخونه است و خیلی ها بهترین مدل GTX 560 Ti می دونندش. بنده هم خودم گیمر هستم و بیخود نخریدمش همون موقع و با تحقیق گرفتم. ;)

- کارکرده تمیز هستش و هیچ مشکلی نداره (فقط یه کم گرد و خاک روشه. :دی). اکثر بازی های 2014 رو هم با تنظیمات بالا بدون هیچ مشکلی اجرا می کرد.

- گارانتی ماتریکس داشته که سپتامبر 2013 به پایان رسیده.

- کارتون و متعلقاتش موجود و تمیز هستند.

- در تهران امکان تحویل حضوری فقط تا روز جمعه وجود داره و برای شهرستان ها هم با هزینه و مسؤولیت مشتری گرامی پست میشه.

- قیمت پایه: 400 تومن - قیمت فروش فوری: 430 تومن - گام افزایشی: یک ريال! :دی - پایان مزایده: پنجشنبه 15 آبان ساعت 10 صبح.

- عکس های کارت رو هم می گذارم. تاریخی که کنار نام کاربری نوشتم چند روزی با امروز فرق داره که علتش اینه که زودتر برای فروش می خواستم بگذارمش، ولی گرفتار بودم و فرصت نشد.

post-4293-0-59789900-1415026696_thumb.jpgpost-4293-0-21485200-1415026717_thumb.jpg

شایان ذکره که فروش همزمان در پی تی جریان داره و علاوه بر گرافیک یک پاور گرین 680 کارکرده تمیز هم برای فروش هست که اگر کسی دو تاش رو بخواد در اولویته. این هم لینک تاپیک فروش پاور.

لینک به دیدگاه

با گرافیک asus r9 280x top معاوضه داری ؟

سلام امیر خان. با اجازه تون به Sapphire R9 290 Tri-X ارتقا دادم و برای همین دارم این رو می فروشم. f40bs9muib0ac5tfyht.gif

لینک به دیدگاه

داداش با 240 DDR5تعویض دارین؟ بقیه سر

http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gt-240.60.html

لینک به دیدگاه

داداش با 240 DDR5تعویض دارین؟ بقیه سر

http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gt-240.60.html

با سلام، فکر می کنم همین پست رو توی پرشین تولز هم زده بودید که عین جواب همون جا رو کپی پیست می کنم:

ممنون از پیشنهادتون. حقیقتش گرافیک رو ارتقا دادم و الان Sapphire R9 290 Tri-X روی کامپیوترم هستش. علت فروش این هم به خاطر همین ارتقا می باشد. :دی

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

تاپیک بسته میشه و در صورت لزوم فعال خواهد شد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...