رفتن به مطلب

یک مشکل عجیب با کارت گرافیک

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و عرض تسلیت.دوستان من الان دو سه روزه با یه مشکل عجیب و غریب دارم.از اونجا که من دسته ایکس وان برای پی سی گرفتم خواستم بازی های مثل بتل و ... رو دوباره ولی با دسته تجربه کنم.مشکلم اینه که وقتی بازی بتل 4 رو بازی میکنم بعد از گذشت ربع الی بیست دقیقه گرافیک صدای قیژ قیژ میده و به محض لودینگ بازی صدا میوفته و دوباره زمانی که وارد بازی میشه این صدا رو میده.بازی های دیگه مثله کال آف گوست و متال رایسینگ و فیفا 15 رو تست کردم ولی همچین صدایی نمیده.میخواستم ببینم دوستان با این مشکل برخوردن؟؟کلا قضیه این صدا تویه یه بازی خاص چیه؟؟

کارت گرافیک:R9 290 سافایر TRI X

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

گرافیک که صدا نمیده منظورتون فنش هست دیگه ؟ بعد این صدا ربطی به دسته ایکس باکس داره یعنی وقتی دسته وصل باشه این صدا میاد ؟

لینک به دیدگاه

اون احتمالا از صدای فنش باشه چون battle 4 خیلی گرافیک رو درگیر میکنه سرعت فن به صورت اتوماتیک میره بالا

میتونه دلیل این باشه که یکی از فنها از کیفیت کمی برخوردار بوده یا اینکه مشکل دار شده

باید بررسی بیشتری انجام بدبد...

لینک به دیدگاه

اون احتمالا از صدای فنش باشه چون battle 4 خیلی گرافیک رو درگیر میکنه سرعت فن به صورت اتوماتیک میره بالا

میتونه دلیل این باشه که یکی از فنها از کیفیت کمی برخوردار بوده یا اینکه مشکل دار شده

باید بررسی بیشتری انجام بدبد...

عزیز من قبلا این بازی رو بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته.از طرفی بازی های دیگه رو با اخرین تنظیمات بازی میکنم ولی این مشکل رو ندارم.فن ها رو هم تست کردم هیچ گونه مشکلی ندارن.وقتی به بدنه دست میزنم صدای خیلی کمتر میشه.اگر قرار به گرافیک بالا باشه خب باید موقع لودینگ کردن هم این اتفاق بیوفته.حتی گرافیک رو باز کردم و تمییز کردم و دوباره بستم ولی بازم مشکل پابرجاست

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

گرافیک که صدا نمیده منظورتون فنش هست دیگه ؟ بعد این صدا ربطی به دسته ایکس باکس داره یعنی وقتی دسته وصل باشه این صدا میاد ؟

عزیز فن ها رو تست کردم ولی مشکلی ندارن.عزیز منظورم از دسته ایکس باکس یه پیشگفتار برای شروع سوالم بود.

لینک به دیدگاه

صدای رله های کارت گرافیک هست وز وز میکنه

مشکلی نداره در بازی های دیگه هم این صدا هست در بعضی از بازیها کمی بیشتر میشه موردی نداره

لینک به دیدگاه

عزیز من قبلا این بازی رو بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته.از طرفی بازی های دیگه رو با اخرین تنظیمات بازی میکنم ولی این مشکل رو ندارم.فن ها رو هم تست کردم هیچ گونه مشکلی ندارن.وقتی به بدنه دست میزنم صدای خیلی کمتر میشه.اگر قرار به گرافیک بالا باشه خب باید موقع لودینگ کردن هم این اتفاق بیوفته.حتی گرافیک رو باز کردم و تمییز کردم و دوباره بستم ولی بازم مشکل پابرجاست

ممنون عزیز خیالم رو راحت کردین.ولی خب قبلا این بازی این مشکل رو نداشت و الان این مشکل رو پیدا کرده بازم از نظر شما ایرادی نداره؟؟

لینک به دیدگاه

نه مشکلی نداره

صدای metal choke هست بعضی وقتها نیاز به ولتاژ مخصوص برای لود gpu باعٍث میشه این صدا رو بشنوید

اکثرا کارتهای گیگا بایت این صدا رو دارند

لینک به دیدگاه

آقا من قبلا این کارت رو داشتم باهاش یه benchmark بگیر با نرم افزار Furmark بذار 15 دقیقه تحت load صد در صد باشه . اگه صدا داد . این کار رو بکن . اگه دستت رو میزاری روی بدنه پلاستیکی کارت و صدا کم میشه (که برای من هم اینطور بود) یه تیکه کاغذ لای هیت سینک و بدنه ی پلاستیکی بذار اوکی میشه. نه اگه مشکل فیزیکی نباشه با دست گذاشتن روی بدنه پلاستیکی صدا کم نمیشه.پس مشکل یه جای دیگه هست که دوستان راهنمایی کردن. عکسش رو می ذارم ببینی مشکل خاصی نبود . با یه تیکه کاغذ حل شد .اون تیکه کاغذ با دایره قرمز مشخص شده.

post-15516-0-13801000-1415128788_thumb.png

ضمنا برای من هم یک دفعه شروع به صدا دادن کرد دقیقا مثل مشکل تو :)

فقط قبل از دست به آچار شدن بیا خبر بده که آیا قسمت اول صحبتم در مورد کارتت درسته یا نه تا بهت بگم چطوری کاغذ رو بذاری که بندنه لق نشه . ینی نباید مثلا با کارد یا چیزی بدنه رو بلند کنی و کاغذ رو بذاری بلکه باید  کاغذ رو سور بدی لای هیت سینک و بدنه پلاستیکی . این رو گفتم که خدایه نکرده خراب کاری نشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

آقا من قبلا این کارت رو داشتم باهاش یه benchmark بگیر با نرم افزار Furmark بذار 15 دقیقه تحت load صد در صد باشه . اگه صدا داد . این کار رو بکن . اگه دستت رو میزاری روی بدنه پلاستیکی کارت و صدا کم میشه (که برای من هم اینطور بود) یه تیکه کاغذ لای هیت سینک و بدنه ی پلاستیکی بذار اوکی میشه. نه اگه مشکل فیزیکی نباشه با دست گذاشتن روی بدنه پلاستیکی صدا کم نمیشه.پس مشکل یه جای دیگه هست که دوستان راهنمایی کردن. عکسش رو می ذارم ببینی مشکل خاصی نبود . با یه تیکه کاغذ حل شد .اون تیکه کاغذ با دایره قرمز مشخص شده.

attachicon.gifUntitled.png

ضمنا برای من هم یک دفعه شروع به صدا دادن کرد دقیقا مثل مشکل تو :)

فقط قبل از دست به آچار شدن بیا خبر بده که آیا قسمت اول صحبتم در مورد کارتت درسته یا نه تا بهت بگم چطوری کاغذ رو بذاری که بندنه لق نشه . ینی نباید مثلا با کارد یا چیزی بدنه رو بلند کنی و کاخذ رو بذاری بلکه باید  کاغذ رو سور بدی لای هیت سینک و بدنه پلاستیکی . این رو گفتم که خدایه نکرده خراب کاری نشه.

سلام عزیز.بابت راهنماییت بسیار بسیار بسیار ممنون.با همین نرم افزار تست کردم شروع کرد به صدا دادن بعد یه تیکه مقوا(از جنس جلد بازی های رایانه ای)همون قسمت که فرمودین با دست جا زدم صداش افتاد و مشکل حل شد.فقط یه سوال.این گرمای کارت احتمال سوختن کاغذ مشکلات بعدی که به دنبال نداره؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز.بابت راهنماییت بسیار بسیار بسیار ممنون.با همین نرم افزار تست کردم شروع کرد به صدا دادن بعد یه تیکه مقوا(از جنس جلد بازی های رایانه ای)همون قسمت که فرمودین با دست جا زدم صداش افتاد و مشکل حل شد.فقط یه سوال.این گرمای کارت احتمال سوختن کاغذ مشکلات بعدی که به دنبال نداره؟؟؟

عزیز احتمال همه چیز هست :) . گرچه من کاغذ گذاشتم و ساعتها کرایسیس بازی کردم و آتیش نگرفت . برا محکم کاری برو دنبال چیزی بگرد که بالای دمای صد و پنجاه درجه آتیش میگیره و اندازه کاغذ نازک باشه . فقط گفتی کارتن ترسیدم آقا کارتن کلفت نباشه به بدنه فشار بیاره . یه کاغد 1*10 سانت رو چند لایه کن و بذار که بدنه داغون نشه. البته فکر نکنم جلد بازی ضخامت آنچنانی داشته باشه

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز احتمال همه چیز هست :) . گرچه من کاغذ گذاشتم و ساعتها کرایسیس بازی کردم و آتیش نگرفت . برا محکم کاری برو دنبال چیزی بگرد که بالای دمای صد و پنجاه درجه آتیش میگیره و اندازه کاغذ نازک باشه . فقط گفتی کارتن ترسیدم آقا کارتن کلفت نباشه به بدنه فشار بیاره . یه کاغد 1*10 سانت رو چند لایه کن و بذار که بدنه داغون نشه. البته فکر نکنم جلد بازی ضخامت آنچنانی داشته باشه

درود

دوست عزیز بنده هم همین مشکل رو با کارتم داشتم. 

به جای کاغذ یه تیکه کوچیک از تیوپ دوچرخه رونازک کردم و گذاشتم. خوبی تیوپ اینه که حالت انعطاف پذیری و ضربه گیر داره.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز بنده هم همین مشکل رو با کارتم داشتم. 

به جای کاغذ یه تیکه کوچیک از تیوپ دوچرخه رونازک کردم و گذاشتم. خوبی تیوپ اینه که حالت انعطاف پذیری و ضربه گیر داره.

ایده ی خوبی هست :) . فقط چون لیز نیست . یکم با احتیاط و حوصله  باید این کار رو بکنه چون کاغذ بدون بلند کردن بدنه راحت لای بدنه و هیت سینک سور میخوره وگرنه تیوپ دمپر بسیار بهتری نسبت به چند تیکه کاغذ هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...