رفتن به مطلب

روز عاشورا در کربلا چه گذشت؟

Hassan_007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عجب بحثی رو شروع کردن 

من که امسال هیچ هیئتی نرفتم و به خاطر مشکلات هزار تا فحشم بار دین کردم چیزی سرم نیومد?

دین مثل یه اعضای بدنه که انسان از ابتدا با دین بزرگ میشه پس سخته به همین راحتیا دین رو کنار گذاشت مخصوصا برا کسی که اخوند(یکی از اعضای فروم) و نونش تو دین

هزار تا دلیل هم بیارید کسی که خودش رو  به خواب زده بیدار نمیشه

ویرایش شده توسط Miad007
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

• ارسال 86
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دوست خوبم پیشرفت اروپا از زمانی آغاز شد که روحانیت و نهاد دین را به تدریج از عرصه‌های عمومی راندند. نه این که مسیحیت را کنار گذاشته باشند و دینی دیگر جایگزینش کرده باشند.

آزادی و عدالت و خردمندانه کردن سیاست و مدیریت جامعه مفاهیمی اینجهانی یا سکولار هستند.

دوست بزرگوار

جسارتا مثل اینکه چیزی از  تمدن نمیدونی

وقتی اروپا با نژادپرستی و سکولار و  کلیسا ها و رواج فحشا و....

بود تمدن اسلامی  از سمت اسپانیا و پرتغال  کلی از منابع علمی شامل ریاضیات,شیمی,پزشکی  و...رو به اروپا تزریق کرد

برید بخونید ببینید

میدونید جنگ های صلیبی چرا شکل گرفت،؟

چرا افریقا مستعمر اروپا شد؟

امریکا چرا الان بیشترین طلای جهان دستشه؟!

دلیل اصلی  پیشرفتشون چی بوده    غارت کشورهای ضعیف استعمارگری و.....

متاسفم  

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

آزمودم با شبکه شخصی انتقال داده باز می‌شود.

برابر آنچه در منابع قدیمی مانند طبری آمده دعوای قدرت بین دو مدعی بوده که هر دو نیز به نوعی  قدرت موروثی معتقد بوده‌اند. پیشنهادم این است که روایتهایی مانند آنچه از مجلسی و دیگران از دوران صفویه باب شده را با تردید بنگری. برایت پ.خ خواهم فرستاد. برای دیدن روایتهایی متفاوت از آنچه از کودکی دیده‌و شنیده‌ایم نک:

https://www.radiofarda.com/a/taboo-e50-on-karbala-indecent/28762650.html

http://www.eslam.nu/2016/10/07/zndgi-husin/

ممنون از لطف شما

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Amokaka گفته است :

دوست بزرگوار

جسارتا مثل اینکه چیزی از  تمدن نمیدونی

وقتی اروپا با نژادپرستی و سکولار و  کلیسا ها و رواج فحشا و....

بود تمدن اسلامی  از سمت اسپانیا و پرتغال  کلی از منابع علمی شامل ریاضیات,شیمی,پزشکی  و...رو به اروپا تزریق کرد

برید بخونید ببینید

میدونید جنگ های صلیبی چرا شکل گرفت،؟

چرا افریقا مستعمر اروپا شد؟

امریکا چرا الان بیشترین طلای جهان دستشه؟!

دلیل اصلی  پیشرفتشون چی بوده    غارت کشورهای ضعیف استعمارگری و.....

متاسفم  

تاریخ جهان تاریخ غارت است، قبول. اما آیا تمدن اسلامی منابع دیگر تمدنها را غارت نکرده؟

آیا درگسترش برده‌داری(که کثیف‌ترین شکل نژادپرستی و بهره‌کشی است) نقشی نداشته؟ 

میدانی از اولین کسانی که ایالات متحده را به رسمیت شناختند بازرگانان مسلمان برده بودند که آفریقاییان بینوا را مانند حیوانات به دام می‌انداختند و به ایالات آمریکایی صادر می‌کردند؟

اسلام به کمتر سرزمینی با صلح و صفا وارد شده. 

منابع علمی اسلام تا مدتها ترجمه‌ی آثار یونانی و دیگر پیشنیان بود و مترجمان نیز اغلب مسیحی بودند. زمانی که این منابع ته کشیدند و چیزی برای ترجمه نماند افول آغاز شد. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
  • لایک 6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دوست خوبم پیشرفت اروپا از زمانی آغاز شد که روحانیت و نهاد دین را به تدریج از عرصه‌های عمومی راندند. نه این که مسیحیت را کنار گذاشته باشند و دینی دیگر جایگزینش کرده باشند.

آزادی و عدالت و خردمندانه کردن سیاست و مدیریت جامعه مفاهیمی اینجهانی یا سکولار هستند.

سعید جان منظور منو نمیگیری ، ایشون یه مثال ساده زدن بانکهای اروپایی سود خیلی کمتری (ربا) نسبت به ایران میگیرن و تو اسلام ربا حرامه ، یعنی اروپایی ها با اینکه مسلمان نیستن اعمال و رفتارشون خیلی شبیه به اسلام واقعی هستش وقبلا دیده بودم تیتر یکی از کشورهای اروپایی که بانکه تیتر زده بود مسلمان ها بیان وام بگیرن بدون سود و کارمزد چون تو اسلام ربا (سود اضافه و کارمزد حرامه) اینو لینک اصلیشو دیده بود ، از این مطلب چه نتیجه ای میگیری : یعنی اعمال و رفتار اروپایی شبیه اسلام واقعی ایست با اینکه مسلمان نیستن اما به برابری ، عدالت ، احترام گذاشتن به حق و دین  دیگران و الی غیر معتقد و عمل میکنن اما برعکس میای ایران بانکها سود حداقل 18 درصد میگیرن اسمش میشه بانکداری اسلامی اما ربای خالص هستش و در اسلام حرام و گناه ، معنی این جمله چی میشه : یعنی با اینکه مسلمان هستیم اما به اسلام عمل نمی کنیم ! 

واسه اینکه همه فرار میکنن میرن آمریکا و اروپا ! چون با وجود اینکه مسلمان نیستن اما قوانین و رفتارشون شبیه اسلام واقعی هستش و تو اسلام اجبار نیست اینکه ج ا خیلی چیزها مثل حجاب زورن اجرا میکنه ربطی به اسلام نداره ، اعمال و رفتار دولت یا کل ج ابه اسلام ربط ندیم اینا فقط ظاهر قضیه هستنن دیگه اینا رو شما باید بدونی .

خود رئیس جمهور آمریکا موقع قسم خوردن دست روی انجیل میزاره و قسم میخوره از قانون اساسی و منافع ملی  و مردمی آمریکا و دشمنان داخلی و خارجی دفاع میکنه

اینکه دیگه روحانیون تو حکومت دخلی ندارن درسته چون چوبشو قبلا خوردن مثل الان ما ، ما از دین جدا نشدن (درسته دینشون تحریف شده ) اما بازم معتقد به خدا و عیسی هستن و بهشت و جهنم و معاد و غیره

یه مثال دیگه از احترام دین تو آمریکا که تو اروپا به نظرم ارزش بیشتره : سریال شیکاگو پی دی نگاه میکنم تو یه قسمت 2 نفر مظنون به قتل داشتن از دست پلیسها فرار میکردن چاره ای نداشتن رفتن توی کلیسا ، پلیس جرات نکرد بیاد تو ، با پدر روحانی صحبت کردن که اجازه دستگیری بدن که پدر روحانی گفت : اینا به اینجا پناه آوردن نمیتونم اجازه بدم ببرید ، بعدش رئیس آگاهی با پدر صحبت کرد و فقط به رئیس آگاهی داد اجازه داد بیاد تو و فقط با اونا صحبت کنه ، اهمیت دین جایی مثل آمریکا که پول حرف اولو میزنه !

آخر سر ما هر چی بگیم قبول نمیکنی آخر این بحث راه به جایی نداره

امیدوارم موفق باشید و به خواسته دلتون برسید 

من هم امید وارم خدا چراغ هدایت و راهنمایی حق از باطل تو همه دلها روشن کنه اولش خودم که خیلی بهش احتیاج دارم الانم کمرم بدجوری درد میکنه فعلا خداحافظ .

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سعید جان منظور منو نمیگیری ، ایشون یه مثال ساده زدن بانکهای اروپایی سود خیلی کمتری (ربا) نسبت به ایران میگیرن و تو اسلام ربا حرامه ، یعنی اروپایی ها با اینکه مسلمان نیستن اعمال و رفتارشون خیلی شبیه به اسلام واقعی هستش وقبلا دیده بودم تیتر یکی از کشورهای اروپایی که بانکه تیتر زده بود مسلمان ها بیان وام بگیرن بدون سود و کارمزد چون تو اسلام ربا (سود اضافه و کارمزد حرامه) اینو لینک اصلیشو دیده بود ، از این مطلب چه نتیجه ای میگیری : یعنی اعمال و رفتار اروپایی شبیه اسلام واقعی ایست با اینکه مسلمان نیستن اما به برابری ، عدالت ، احترام گذاشتن به حق و دین  دیگران و الی غیر معتقد و عمل میکنن اما برعکس میای ایران بانکها سود حداقل 18 درصد میگیرن اسمش میشه بانکداری اسلامی اما ربای خالص هستش و در اسلام حرام و گناه ، معنی این جمله چی میشه : یعنی با اینکه مسلمان هستیم اما به اسلام عمل نمی کنیم ! 

واسه اینکه همه فرار میکنن میرن آمریکا و اروپا ! چون با وجود اینکه مسلمان نیستن اما قوانین و رفتارشون شبیه اسلام واقعی هستش و تو اسلام اجبار نیست اینکه ج ا خیلی چیزها مثل حجاب زورن اجرا میکنه ربطی به اسلام نداره ، اعمال و رفتار دولت یا کل ج ابه اسلام ربط ندیم اینا فقط ظاهر قضیه هستنن دیگه اینا رو شما باید بدونی .

خود رئیس جمهور آمریکا موقع قسم خوردن دست روی انجیل میزاره و قسم میخوره از قانون اساسی و منافع ملی  و مردمی آمریکا و دشمنان داخلی و خارجی دفاع میکنه

اینکه دیگه روحانیون تو حکومت دخلی ندارن درسته چون چوبشو قبلا خوردن مثل الان ما ، ما از دین جدا نشدن (درسته دینشون تحریف شده ) اما بازم معتقد به خدا و عیسی هستن و بهشت و جهنم و معاد و غیره

یه مثال دیگه از احترام دین تو آمریکا که تو اروپا به نظرم ارزش بیشتره : سریال شیکاگو پی دی نگاه میکنم تو یه قسمت 2 نفر مظنون به قتل داشتن از دست پلیسها فرار میکردن چاره ای نداشتن رفتن توی کلیسا ، پلیس جرات نکرد بیاد تو ، با پدر روحانی صحبت کردن که اجازه دستگیری بدن که پدر روحانی گفت : اینا به اینجا پناه آوردن نمیتونم اجازه بدم ببرید ، بعدش رئیس آگاهی با پدر صحبت کرد و فقط به رئیس آگاهی داد اجازه داد بیاد تو و فقط با اونا صحبت کنه ، اهمیت دین جایی مثل آمریکا که پول حرف اولو میزنه !

من هم امید وارم خدا چراغ هدایت و راهنمایی حق از باطل تو همه دلها روشن کنه اولش خودم که خیلی بهش احتیاج دارم الانم کمرم بدجوری درد میکنه فعلا خداحافظ .

من روی این مدعا دست می‌گذارم:

"آنچه در اروپا و آمریکا می‌گذرد اسلام واقعی است"

بهتر است اسلام را تعریف کنیم و بگوییم بر پایه‌ی آن تعریف، آنچه اروپاییان و امریکاییان می‌کنند اسلام است.

سرت را درد نیاورم .

ارادت

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

هر جا شکست خوردیم موفقیهای دیگران را به نام خودمان می‌زنیم و نامش می‌شود اسلام.

شیخ مفید معاصر عاشورا نبوده. حدود دو قرن با آن نبرد فاصله داشته. به علاوه همانطور که گفتم فقیه بوده. 

انقدر نزدیک مترادف معاصر هست اونم تو فاصله زمانی مورد بحث که بیشتر از هزار ساله؟

من گفتم معاصر؟!

نوشته سبز رنگ نشون میده نخیر متوجه نشدید

به هر حال من بحثی ندارم گفتم که شما راست میگی

چندتا لینک دادم کسی که علاقمند هست بره مطالعه کنه و بعد اونچه شما ارسال کردی رو بخونه و بعد نتیجه گیری کنه ببینه چه خبره

البته یکمم در مورد این حضرات که این مطالبو نوشتن مطالعه کنه

وسلام

ویرایش شده توسط ahmad35
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بسیار عالی 

خداحفظتون کنه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Vikings گفته است :

.

>:(>:(

یعنی عین بازی فوتبال آمریکایی، تو همونی هستی که باید بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش

آخه چرا تاپیک 400 سال پیشو بالا میاری . . . . .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Amokaka گفته است :

بسیار عالی 

خداحفظتون کنه

تشکر دوست عزیز

در 2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

>:(>:(

یعنی عین بازی فوتبال آمریکایی، تو همونی هستی که باید بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش

آخه چرا تاپیک 400 سال پیشو بالا میاری . . . . .

???

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

کاملا متوجه شدم. منظورم نقد این دیدگاه  و نشان دادن تناقضش بود: 

هر جا شکست خوردیم موفقیهای دیگران را به نام خودمان می‌زنیم و نامش می‌شود اسلام.

این که چرا خود مسلمانان توانا به این پیروزیها و کامیابیها نیستند محل پرسش نیست؟

شیخ مفید معاصر عاشورا نبوده. حدود دو قرن با آن نبرد فاصله داشته. به علاوه همانطور که گفتم فقیه بوده. 

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

تاریخ جهان تاریخ غارت است، قبول. اما آیا تمدن اسلامی منابع دیگر تمدنها را غارت نکرده؟

آیا درگسترش برده‌داری(که کثیف‌ترین شکل نژادپرستی و بهره‌کشی است) نقشی نداشته؟ 

میدانی از اولین کسانی که ایالات متحده را به رسمیت شناختند بازرگانان مسلمان برده بودند که آفریقاییان بینوا را مانند حیوانات به دام می‌انداختند و به ایالات آمریکایی صادر می‌کردند؟

اسلام به کمتر سرزمینی با صلح و صفا وارد شده. 

منابع علمی اسلام تا مدتها ترجمه‌ی آثار یونانی و دیگر پیشنیان بود و مترجمان نیز اغلب مسیحی بودند. زمانی که این منابع ته کشیدند و چیزی برای ترجمه نماند افول آغاز شد. 

1075327378_750ad0202(1).thumb.jpg.1b0298ca09d1816d528cb36487060244.jpg

مسلمانان در زمان عباسیان نصف دنیا رو در اختیار داشتن

بعد از سقوط عباسیان و جنگ های داخلی و حمله چنگیز خان نابودی کامل بعد از اون تیمور لنگ دوباره نابودی کامل و باز هم جنگ های داخلی و 500 سال اخیر هم نابودی به وسیله استعمار

منابع علمی اسلام تا مدتها ترجمه‌ی آثار یونانی و دیگر پیشنیان بود و مترجمان نیز اغلب مسیحی بودند. زمانی که این منابع ته کشیدند و چیزی برای ترجمه نماند افول آغاز شد?

فرایندهای شیمیایی[ویرایش]

در طول تاریخ فرایندهای شیمیایی زیر به دست مسلمانان اختراع شده‌اند:

خوردنی و نوشیدنی[ویرایش]

قهوه به‌وسیله فردی به نام خالد در کفا، اتیوپی در قرن ۳ هجری کشف شد.

شیرینی، به علت پیشرفت مسلمانان در تولید شکر به دست آن‌ها تولید شد.

آب مقطر به دست مسلمانان اختراع شد.

تقطیر الکل و اتانول به‌وسیله الکندی. احمد یوسف حسن، اسلام‌شناس، می‌نویسد:تقطیر الکل و شراب به علت ممنوعیت شراب در اسلام بازنایستاد.

جابر بن حیان روشی سرمایشی برای تقطیر شراب پیشنهاد داد.

رستورانها قبل از این‌که در چین رونق بگیرند توسط مسلمانان برپا شده بودند.

المقدسی می‌نویسد:در قرن ۴ هجری رستوران‌های بودند که سه وعده غذا برای مشتریان خود آماده می‌کردند. 

زریاب، اصرار می‌ورزید که غذا بای به صورت سوپ، وعده اصلی و دسر سرو شود.

شربت و شراب، اولین نوشیدنی‌های غیرالکلی کربناتدار بودند که در دنیای اسلام به وجود آمدند.

صنعت نفت[ویرایش]

شیشه[ویرایش]

200px-Nasirolmolk.jpg

پنجره‌هایی با شیشه رنگی در مسجد نصیر الملک در شیراز
  • نفت ضروری:در قرن یازدهم میلادی توسط ابو علی سینا اختراع شد.
  • نفت سفید و چراغ نفتی:اختراع شده توسط محمد زکریای رازی در قرن نهم میلادی.
  • میدان نفتی ، مواد نفتی ٬نفتا و قیر:اولین مواد نفتی در قرن هشتم میلادی زمانی که خیابانهای بغداد با قیر سنگ‌فرش شد بوجود آمد؛ که این قیر از تقطیر نفت خام بدست آمده بود. در قرن نهم اولین میدان نفتی در باکو در آذربایجان برای تولید نفت استخراج شد. این میدان نفتی توسط المسعودی در قرن دهم و مارکو پولو در قرن سیزده این‌گونه توصیف شده که محصولاتش توسط صدها کشتی حمل می‌شده.
  • بنزین:شیمیدانهای مسلمان برای اولین با از نفت خام توانستند بنزین تولید کنند.
  • شیشه صاف و بدون ناخالصی: قدیمی‌ترین شیشه صاف و بدون ناخالصی در قرن نهم میلادی توسط مسلمانان ساخته شد. مثل شیشه بلوری که توسط عباس ابن فیرانس ساخته شد. شاعر عرب البوهتوری در وصف این شیشه آنچنان گفته: رنگ این شیشه پنهان است گویی که در مقابل ظرفی خالی ایستاده‌ای. آزمایش‌های پیچیده‌ای در قرن هشتم میلادی در سوریه انجام شد که باعث پیشرفت در تولید شیشه صاف و بدون ناخالصی جدید شد. همچنین دو مجتمع مشابه دیگر هم کشف شده بود که بیش از ۳۰۰ دستورالعمل شیمیایی جدید برای تولید شیشه بدون ناخالصی داده شده بود.
  • پنجره‌هایی با شیشه‌های رنگی: معمارهای مسلمان در جنوب غربی آسیا برای اولین بار از شیشه رنگی استفاده کردند که بعد از آن این شیشه‌ها در کلیساها استفاده شد. در قرن هشتم میلادی جابر ابن حیان در کتاب الدورا المکنونا ۴۶ دستورالعمل اصلی برای تولید شیشه رنگی شفاف و بدون ناخالصی ارائه کرد و ۱۲ دستورالعمل نیز بعداً توسط المراکشی در کتاب اضافه شد.
  • آینههای کاو ، کوژ و کروی: ابن هیثم اولین بار توضیح دقیقی دربارهٔ آینه‌های محدب و مقعر که هر دو به صورت استوانه‌ای و کروی هستند ارائه نمود، همچنین وی اولین توضیحات دقیق را در مورد آینه‌های کروی بیان کرد.
  • رنگ‌آمیزی مصنوعی سنگهای قیمتی و مروارید: در کتاب مرواریدهای پنهان جابر ابن حیان برای اولین بار شرح داده شد که چگونه می‌توان سنگ‌های قیمتی و مرواریدها را رنگ‌آمیزی نمود.
  • کارخانه شیشه سازی: نخستین واحد صنعتی مربوط به ساخت شیشه و محصولات سفالی در قرن هشتم میلادی در سوریه احداث شد. آزمایش‌های بزرگی در محلی به طول ۲ کیلومتر انجام می‌شد که نوآوری‌هایی در تولید شیشهٔ شفّاف در آنجا به وقوع پیوست. اولین کارخانه شیشه‌گری در اروپا در قرن ۱۱ یعنی سیصد سال پس از مسلمانان توسط مصریان در یونان احداث شد.
  • مروارید مصنوعی و پاکسازی مرواریدها: جابر ابن حیان در کتاب «الدورا المکنونا» (مرواریدهای پنهان) برای اولین بار شرح چگونگی ساخت مروارید مصنوعی و پاک‌سازی مرواریدهایی که به خاطر آب دریا یا روغن تغییر رنگ داده‌اند را ارائه نمود.
  • شیشه صاف و بدون ناخالصی: قدیمی‌ترین شیشه صاف و بدون ناخالصی در قرن نهم میلادی توسط مسلمانان ساخته شد. مثل شیشه بلوری که توسط عباس ابن فیرانس ساخته شد. شاعر عرب البوهتوری در وصف این شیشه آنچنان گفته: رنگ این شیشه پنهان است گویی که در مقابل ظرفی خالی ایستاده‌ای. آزمایش‌های پیچیده‌ای در قرن هشتم میلادی در سوریه انجام شد که باعث پیشرفت در تولید شیشه صاف و بدون ناخالصی جدید شد. همچنین دو مجتمع مشابه دیگر هم کشف شده بود که بیش از ۳۰۰ دستورالعمل شیمیایی جدید برای تولید شیشه بدون ناخالصی داده شده بود.
  • پنجره‌هایی با شیشه‌های رنگی: معمارهای مسلمان در جنوب غربی آسیا برای اولین بار از شیشه رنگی استفاده کردند که بعد از آن این شیشه‌ها در کلیساها استفاده شد. در قرن هشتم میلادی جابر ابن حیان در کتاب الدورا المکنونا ۴۶ دستورالعمل اصلی برای تولید شیشه رنگی شفاف و بدون ناخالصی ارائه کرد و ۱۲ دستورالعمل نیز بعداً توسط المراکشی در کتاب اضافه شد.
  • آینههای کاو ، کوژ و کروی: ابن هیثم اولین بار توضیح دقیقی دربارهٔ آینه‌های محدب و مقعر که هر دو به صورت استوانه‌ای و کروی هستند ارائه نمود، همچنین وی اولین توضیحات دقیق را در مورد آینه‌های کروی بیان کرد.
  • رنگ‌آمیزی مصنوعی سنگهای قیمتی و مروارید: در کتاب مرواریدهای پنهان جابر ابن حیان برای اولین بار شرح داده شد که چگونه می‌توان سنگ‌های قیمتی و مرواریدها را رنگ‌آمیزی نمود.
  • کارخانه شیشه سازی: نخستین واحد صنعتی مربوط به ساخت شیشه و محصولات سفالی در قرن هشتم میلادی در سوریه احداث شد. آزمایش‌های بزرگی در محلی به طول ۲ کیلومتر انجام می‌شد که نوآوری‌هایی در تولید شیشهٔ شفّاف در آنجا به وقوع پیوست. اولین کارخانه شیشه‌گری در اروپا در قرن ۱۱ یعنی سیصد سال پس از مسلمانان توسط مصریان در یونان احداث شد.

صنعت نفت[ویرایش]

• نفت ضروری:در قرن یازدهم میلادی توسط ابو علی سینا اختراع شد.
  • نفت سفید و چراغ نفتی:اختراع شده توسط محمد زکریای رازی در قرن نهم میلادی.
  • میدان نفتی ، مواد نفتی ٬نفتا و قیر:اولین مواد نفتی در قرن هشتم میلادی زمانی که خیابانهای بغداد با قیر سنگ‌فرش شد بوجود آمد؛ که این قیر از تقطیر نفت خام بدست آمده بود. در قرن نهم اولین میدان نفتی در باکو در آذربایجان برای تولید نفت استخراج شد. این میدان نفتی توسط المسعودی در قرن دهم و مارکو پولو در قرن سیزده این‌گونه توصیف شده که محصولاتش توسط صدها کشتی حمل می‌شده.
  • بنزین:شیمیدانهای مسلمان برای اولین با از نفت خام توانستند بنزین تولید کنند.

1596198116_Screenshot(449).thumb.png.bcfb0e506519e40b60ed127ebc3f485d.png810747759_Screenshot(448).thumb.png.f614cc8fe674b159ef26fb8b3048fd7b.png

1596198116_Screenshot(449).thumb.png.bcfb0e506519e40b60ed127ebc3f485d.png

https://fa.wikipedia.org/wiki/اختراع‌های_دوران_طلایی_اسلام

https://www.ajibtarin.com/strange-technology/12266/اختراع-مسلمانان-جهان-متحول/

Screenshot (446).png

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

با صلح و صفا صاحب نصف جهان شده بودند؟

این فهرست قابل مناقشه‌ است. از جمله رازی به اسلام و نبوت اعتقاد نداشته. بعید نیست دیگران هم مانند رازی چون تحت حکومت اسلامی  می‌زیسته اند نام و دستاوردهایشان مصادره شده باشد.

به علاوه مدعای مرا رد نمی‌کند. تمدن اسلامی آنگاه که فتوحات و دستاوردهای تمدنهای پیشین ته کشیدند و چیزی برای تصاحب و ترجمه نماند به افول گرایید. 

• لایک 4
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...