رفتن به مطلب

روز عاشورا در کربلا چه گذشت؟

Hassan_007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

ماشاالله ضد دین در ایران زیاد شده

البته طبیعی هم هست و دلایلش مشخص

فقط یک نکته فراموش نشه

ببینید زمان شاه هرکی میخواست سری تو سرا در بیاره و به جایی برسه حتما باید سه تیغ میکرد،کراوات میزد و رو زبونش جاوید شاه می بود!یه عکس بزرگ و خوشگل از شاه هم باید میذاشت بالا سرش

حالا از همون جنس ادم میبینه اگه بخواد به جایی برسه باید ریش بلند کنه تسبیح دست بگیره و یه سری کارای دیگه که همه میدونیم چیه!

خب بی انصافی هست اینو به خدا و دین و معصومین ربط بدید!طرف میگه احتکار کرده و میخواستن بگیرنش دیدن رفته مراسم حج!

خب طبیعیه!باید هم این کار هارو بکنن!چون میدونن برای رسیدن به سود و قدرت باید اینطور رفتار کرد!پس چرا پیامبر فرمودن بعد من مشکل و خطر اصلی منافقین هستن؟!

شما دین رو باید بر اساس منابع و مستنداتی که در دست دارید بشناسید،نه رفتار و عملکرد دولت و یا یک سری ادم به اصطلاح مذهبی

اگر کسی منبع موثقی در دست داره لطفا یا نامشو ذکر کنه ما خودمون بریم دنبالش یا ترجیحا لینک بده(اینجا یا در پی وی)

بسیار عالی و کامل و بدون بحث اضافه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• ارسال 86
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در ۱ ساعت قبل، lali city گفته است :

گمراهی یعنی اینکه به اسم اسلام هربلایی که بخوای سر مردمت بیاری.بهقول دکتر شریعتی:به جای افکار امام حسین زخم تنش را نشان ما دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدن.

برو کتاب حماسه حسینی دکتر مطهری رو بخون بعد بیا صحبت کن چون افرادی مثه جنابعالی بر اساس گفته های دیگران که نونشون با این عزاداریاس نه با منطق.

دیگه با شما بحث نمیکنم .یه خورده معلوماتتو زیاد کن.مطالعه داداش.

مثل اینکه شما اصلا متن رو نخوندی ببخشید اصلا جواب شمارو دادم 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

چنین توجیه هایی ذیل مقوله ی "مغالطه ی اسکاتلندی واقعی" قرار می گیرند. پیشنهاد می کنم لینک دوم به ویژه بخش مثالها را بنگری.

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اسکاتلندی_واقعی

https://zandiq.com/2009/12/26/no_true_scotsman/

http://www.sampadia.com/forum/threads/83222/

......

جوابی نمبینم فک کنم کلا اشتباه نوشتم ....

شما درست میگید شما خوبید  ببخشید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، lali city گفته است :

گمراهی یعنی اینکه به اسم اسلام هربلایی که بخوای سر مردمت بیاری.بهقول دکتر شریعتی:به جای افکار امام حسین زخم تنش را نشان ما دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدن.

برو کتاب حماسه حسینی دکتر مطهری رو بخون بعد بیا صحبت کن چون افرادی مثه جنابعالی بر اساس گفته های دیگران که نونشون با این عزاداریاس نه با منطق.

دیگه با شما بحث نمیکنم .یه خورده معلوماتتو زیاد کن.مطالعه داداش.

جمله اولت کاملا درسته 

درود بر شرفت 

رو چشم

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بیلبوردهای لندن از امام حسین می‌گویند

روی یکی از این بیلبورها به نقل از یک کشیش مسیحی آمده است:" اگر امام حسین (ع) به ما تعلق داشت در هر قسمت زمین برایش یک پرچم و مناره برافراشته می کردیم و مردم را به مسیحیت دعوت می کردیم"

به گزارش  مشرق به نقل از آتی، چندین بیلبورد در لندن به جملاتی در مورد شخصیت امام حسین (ع) از گفته افراد معروف اختصاص داده شده است. به نظر می آید شخصیت و قیام امام حسین(ع) برروی آنها تاثیر گذاشته است.
در این ایام سال همه ما از طبقات مختلف اجتماع به خاطر زنده نگه داشتن حقیقت و ارزشهای معنوی بشری در مراسم عزاداری امام حسین (ع) شرکت می کنیم. این عزاداری ها نشان از یک واقعیت و حقیقت محض است که ما در طول مدت ایام عزاداری شاهد یک همبستگی و اتحاد بزرگی بین تمام مردم هستیم.

همچنین ما در طول تاریخ شاهد نظر مثبت اشخاص معروف غیر مسلمان در رابطه با امام حسین(ع) بوده و هستیم. مانند بیلبوردهای که از جملات این افراد در مورد شخصیت امام حسین(ع) بیان شده است.

کشیش مسیحی- آنتونیو بارا

" اگر امام حسین (ع) به ما تعلق داشت در هر قسمت زمین برایش یک پرچم و مناره برافراشته می کردیم و مردم را به مسیحیت دعوت می کردیم"

چالز دیکنز - رمان نویس انگلیسی
" اگر حسین (ع) برای خواسته های دنیوی خویش جنگیده بود، من نمی فهمم چرا خواهر، همسر و فرزندانش را همراه خود برد. این نشان دهنده آن است که او فقط برای اسلام فداکاری کرده است"

توماس کارلایل- تاریخدان مشهور اسکاتلندی
"پیروزی حسین (ع)، با آنکه در اقلیت بود، مرا شگفت زده کرده است"

117413_590.jpg117413_590.jpg
گاندی
" پیشرفت اسلام، متکی به شمشیر نبوده است، بلکه به فداکاری والای حسین(ع) بدست آمده است. من از او یاد گرفتم چطور پیروز شوم درحالی که مظلوم ستمدیده هستم"

منبع : کلیک

............................................................................................................................

همزمان با روزهای آغازین ماه محرم اتوبوسی دو طبقه در خیابان‌های لندن در حال جابجایی مسافران است که شعار "روزی که حسین برای دفاع از حقوق شما ایستاد" بر روی آن نوشته شده است.

منبع : کلیک

این پوستر هم میگن روی اتوبوس های شهر لندن بوده ولی منبع دقیقی پیدا نکردم

سيدجمال الدين اسدآبادي:به اروپا رفتم اسلام بود مسلمان نبود 

به ایران آمدم همه مسلمان بودند ولي اسلام نبود!!! محمدعبدي مصري:رفتم بهغرب  اسلام راديدم،ولي مسلمان نديدم

برگشتم به شرق مسلمان ديدم امااسلام نديدم.

ودكترشریغتی :مملكت غربي مسلمان نديدم،ولي مسلماني ديدم

درملل اسلامي مسلمان ديدم ولي مسلماني نه

حال "واقعا اين تضاد و# پارادوکس ناشي ازچيست؟

واقعا"كجاي كارمي لنگد؟

ايرادازمسلمان است يا ازمسلماني؟؟؟!!! 

حسن جان با احترام یکی از ویژگیهای ذهن دینی زودباوری و نداشتن بینش انتقادی است.  منابعی که ذکر کردی ابدا معتبر نیستند. 

https://factnameh.com/fact-checks/2018-09-19-london-bus.html

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
  • لایک 4
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شما بودی میگفتی منابعت فلان است و فلان؟!!!

الان این دلیل و منبع شد

عجب

حرف دیگرانی که مخالف نظر شماست باید صد جور منبع و دلیل محکم داشته باشه وگرنه باید مورد تمسخر قرارش داد ولی نوبت به خودتون که برسه هر حرف و از هر منبعی سنده

???

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ahmad35 گفته است :

شما بودی میگفتی منابعت فلان است و فلان؟!!!

الان این دلیل و منبع شد

عجب

حرف دیگرانی که مخالف نظر شماست باید صد جور منبع و دلیل محکم داشته باشه وگرنه باید مورد تمسخر قرارش داد ولی نوبت به خودتون که برسه هر حرف و از هر منبعی سنده

1f602.png1f602.png1f602.png

نویسنده در پایان مقاله منابعش را آورده. اعتبار نوشته‌ی مکتوب هنوز بیشتر ازتارنمایی مانند کلیک است.

۱- رسول جعفريان، تاريخ سياسی اسلام، قم: انتشارات الهادی، چاپ دوم، ۱۳۷۸، جلد دوم، ص ۴۵۲.

۳- علی اکبر فياض، تاريخ اسلام، انتشارات دانشگاه تهران. چاپ چهارم ۱۳۶۹، ص ۱۷۷.

۴- محمد مجتهد شبستری، نقدی بر قرائت رسمی از دين، طرح نو، ۱۳۸۱، ص ۱۸۲.

۵- عبدالکريم سروش، بسط تجربه‌ی نبوی، مؤسسه‌ی فرهنگی صراط، ص ۲۶۰.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

حسن جان با احترام یکی از ویژگیهای ذهن دینی زودباوری و نداشتن بینش انتقادی است.  منابعی که ذکر کردی ابدا معتبر نیستند. 

https://factnameh.com/fact-checks/2018-09-19-london-bus.html

همون عکسی که میگین بالا نوشتم 

در 23 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :
این پوستر هم میگن روی اتوبوس های شهر لندن بوده ولی منبع دقیقی پیدا نکردم

ولی بیلبردها چی ؟ دیگه همه 4 تا کلمه انگلیسی بلدن 

یا عکس اتوبوس پایینی !؟

یا میشه همون حرفها رو سرچ کرد فهمید که همون آدمها زدن یا نه ، قبلا هم گفتم زبانم ضعیفه انگلیسی زیاد سرچ نمیکنم ولی کسی که توانشو داره و دنبال حقیقته سرچ کنه نه اینکه با پست سایت مخالف دین قانع بشه ، منظورم شما نیستی کلی میگم اگه کسی دنبال حقیقته پیداش میکنه ولی کسی که نمیخواد و یا نفعش نیست و به هر دلیلی نمیخواد ، خدا براش وحی هم کنه بازم قبول نمیکنه 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نویسنده در پایان مقاله منابعش را آورده.

۱- رسول جعفريان، تاريخ سياسی اسلام، قم: انتشارات الهادی، چاپ دوم، ۱۳۷۸، جلد دوم، ص ۴۵۲.

بله منابع و همچنین نتیجه گیری هارو دیدم و خندم گرفت?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

همون عکسی که میگین بالا نوشتم 

ولی بیلبردها چی ؟ دیگه همه 4 تا کلمه انگلیسی بلدن 

شخصا اینقدر جعلیات از اهل دین دیده‌ام که تا منبع مکتوبی معرفی نشود نمی‌پذیرم. این که گاندی و کارلایل چنین حرفی زده باشند برای کسی حقانیت نمی‌آورد و به علاوه معلوم نیست در کدام کتاب یا سخنرانیشان چنین چیزی گفته‌اند.برای حقانیت یک ادعا یا یک روایت این که شخصی نامسلمان باشد اعتبار نوشته را بالا می‌برد؟ یعنی ما خود به نامعتبر بودن روایتها و گفته‌های خودیها باور نداریم و حتما منبع باید بیگانه خاصه فرنگی باشد؟ نهایت چنین منشی می‌شود آنچه درباب خرده‌فرهنگ حوزه‌-بازار-روستا می‌بینیم، به ‌گفته‌ای که خانمی در تویتر نوشته بود:

حزب اللهی ها برخلاف شعارشون از بیشتر جریانات سیاسی دیگه استعمارزده ترند. 

فقط کافیه یه نفر سبک زندگی و کشور محل زندگیش غربی باشه،

اگه حرف تکراری و خز و عادی شبیه خودشون هم بزنه، حتی بیشتر از باسوادهای خودشون حلوا حلواش میکنن که یکی ما رو تحویل گرفت.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شخصا اینقدر جعلیات از اهل دین دیده‌ام که تا منبع مکتوبی معرفی نشود نمی‌پذیرم. این که گاندی و کارلایل چنین حرفی زده باشند برای کسی حقانیت نمی‌آورد و به علاوه معلوم نیست در کدام کتاب یا سخنرانیشان چنین چیزی گفته‌اند.برای حقانیت یک ادعا یا یک روایت این که شخصی نامسلمان باشد اعتبار نوشته را بالا می‌برد؟ یعنی ما خود به نامعتبر بودن روایتها و گفته‌های خودیها باور نداریم و حتما منبع باید بیگانه خاصه فرنگی باشد؟ نهایت چنین منشی می‌شود آنچه درباب خرده‌فرهنگ حوزه‌-بازار-روستا می‌بینیم، به ‌گفته‌ای که خانمی در تویتر نوشته بود:

حزب اللهی ها برخلاف شعارشون از بیشتر جریانات سیاسی دیگه استعمارزده ترند. 

فقط کافیه یه نفر سبک زندگی و کشور محل زندگیش غربی باشه،

اگه حرف تکراری و خز و عادی شبیه خودشون هم بزنه، حتی بیشتر از باسوادهای خودشون حلوا حلواش میکنن که یکی ما رو تحویل گرفت.

سعید جان تو پستهای قبلی هم گفتم همونطور که مخالف هست و شما حرف اونا رو قبول داری  (منابع و حرفهای اونا درسته به گفته شما ) ، حرف موافق  هم هست از بزرگان  و نویسنده ها نامدار فقط زحمت سرچ انگلیسی یا خواندن کتابهای معتبر میخواد که هم حوصله و هم وقت  میخواد ولی کسی که دنبال حقیقت باشه (کلی میگم) وقت میزاره ،

شما که منابع داخلی اصلا قبول نداری گفتم شاید اینجوری قبول کنی !

الان شما حرف کسی که مخالف دین و این چیزا هست قبول داری اما هر کی که حرف موافق بزنه از بزرگان تاریخ باشه یا کسی نباشه قبول نداری !

این بحث هم به جایی نمیرسه ولش کن . 

این جمله هم در همون پست دادم

در 42 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

به ایران آمدم همه مسلمان بودند ولي اسلام نبود!!! محمدعبدي مصري:رفتم بهغرب  اسلام راديدم،ولي مسلمان نديدم

ودكترشریعتی :مملكت غربي مسلمان نديدم،ولي مسلماني ديدم

حال "واقعا اين تضاد و
 پارادوکس ناشي ازچيست؟

واقعا"كجاي كارمي لنگد؟

ايرادازمسلمان است يا ازمسلماني؟؟؟!!! 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

باز نمیشه

404

باز فندق شکنم باز نمیشه

کتاب و منبع موثق سراغ ندارید؟

آزمودم با شبکه شخصی انتقال داده باز می‌شود.

برابر آنچه در منابع قدیمی مانند طبری آمده دعوای قدرت بین دو مدعی بوده که هر دو نیز به نوعی  قدرت موروثی معتقد بوده‌اند. پیشنهادم این است که روایتهایی مانند آنچه از مجلسی و دیگران از دوران صفویه باب شده را با تردید بنگری. برایت پ.خ خواهم فرستاد. برای دیدن روایتهایی متفاوت از آنچه از کودکی دیده‌و شنیده‌ایم نک:

https://www.radiofarda.com/a/taboo-e50-on-karbala-indecent/28762650.html

http://www.eslam.nu/2016/10/07/zndgi-husin/

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سعید جان تو پستهای قبلی هم گفتم همونطور که مخالف هست و شما حرف اونا رو قبول داری  (منابع و حرفهای اونا درسته به گفته شما ) ، حرف موافق  هم هست از بزرگان  و نویسنده ها نامدار فقط زحمت سرچ انگلیسی یا خواندن کتابهای معتبر میخواد که هم حوصله و هم وقت  میخواد ولی کسی که دنبال حقیقت باشه (کلی میگم) وقت میزاره ،

الان شما حرف کسی که مخالف دین و این چیزا هست قبول داری اما هر کی که حرف موافق بزنه از بزرگان تاریخ باشه یا کسی نباشه قبول نداری !

این بحث هم به جایی نمیرسه ولش کن . 

این جمله هم در همون پست دادم

عجب کلام رسا و شیوایی 

درود بتو ای مرد آزاد خیلی جمله جالبی نوشتی 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

حال "واقعا اين تضاد و پارادوکس ناشي ازچيست؟

منبع با چند بیلبورد فرق می‌کند. این که یک مقاله از کارلایل معرفی کنی قابل بحث است و می‌شود روایت یک مورخ در برابر دیگر روایتها. در نوشته ای که لینک دادم  منابع نوشته‌های  پژوهشگران ایرانی بودند.

آخر حسن جان خود ت منصف باش این جمله ها یعنی چه؟ 

کجای اروپا اسلام بوده؟ خودت بگو!

تا جایی که دیده‌ام الان که اسلام در اروپا از طریق مهاجرت زیاد شده ترس همه را برداشته و به احزاب نژاد پرست رای می دهند بلکه جلوی خطرشان رابگیرند.

بهتر است اول اسلام و مسلمانی را تعریف کنیم. من که نفهمیدم این جمله‌ها یعنی چه.

برپایه‌ی تعداد مسجدها یا سرشماری مردم یا چاپ کتب دینی با برپایی مراسم دینی به این نتیجه می‌رسیده‌اند که در اروپا اسلام است؟  اصلا اسلام است و مسلمانی نیست معنیش چیست؟

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نویسنده در پایان مقاله منابعش را آورده. اعتبار نوشته‌ی مکتوب هنوز بیشتر ازتارنمایی مانند کلیک است.

http://www.sarbazaneislam.com/ketabislam-ershad-sheykh-mofid.pdf

ترجمه کتاب الارشاد شیخ مفید

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=2ahUKEwj7v8q17sndAhVKqxoKHX_pAKwQFjABegQICRAC&url=http%3A%2F%2Fcdn.ahlolbait.com%2Ffiles%2F12%2Fdownload%2F5539-fa-dar-sog-amire-azadi.pdf&usg=AOvVaw1zRZNhbX9o0TQe8qRlwMnm

ترجمه کتاب مسیر الاحزان

http://saghez.kowsarblog.ir/media/blogs/saghez/f9.pdf

ترجمه کتاب لهوف

این سه از معتبر ترین منابع هستن

بخونید و ببینید چی نوشتن

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ahmad35 گفته است :

شیخ مفید و رضی کسانی بوده‌اند مانند قرائتی و همانقدر در تاریخ تبحر دارند.

فقیه با مورخ و پژوهشگر فرق می‌کند.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

منبع با چند بیلبورد فرق می‌کند. این که یک مقاله از کارلایل معرفی کنی قابل بحث است و می‌شود روایت یک مورخ در برابر دیگر روایتها. در نوشته ای که لینک دادم  منابع نوشته‌های  پژوهشگران ایرانی بودند.

تا جایی که دیده‌ام الان که اسلام در اروپا از طریق مهاجرت زیاد شده ترس همه را برداشته و به احزاب نژاد پرست رای می دهند بلکه جلوی خطرشان رابگیرد. 

برپایه‌ی تعداد مسجدها یا سرشماری مردم یا چاپ کتب دینی با برپایی مراسم دینی به این نتیجه می‌رسیده‌اند که در اروپا اسلام است؟  اصلا اسلام است و مسلمانی نیست معنیش چیست؟

?

منظور اجرای احکام و قوانین اسلامیست

به طور مثال گفته میشه بانکداری اروپایی بسیار کمتر از بانکداری ایران ربوی هست

و یا مردم  در اروپا رفتار و عملشون بسیار شبیه تر هست به اونچه ملاک و مورد تایید اسلام هست تا یک ایرانی

یعنی واقعا شما متوجه چنین چیزی نشدید؟؟؟؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

تا جایی که دیده‌ام الان که اسلام در اروپا از طریق مهاجرت زیاد شده ترس همه را برداشته و به احزاب نژاد پرست رای می دهند بلکه جلوی خطرشان رابگیرد. 

سعید جان برادر من ، گفتم که زحمت سرچ میخواد ، من که نه منابعشو دارم نه زبانشو بگردم برات پیدا کنم خودت باید وقت بزاری

راجب اون جمله ها :  یعنی تو اروپا  با اینکه مسلمان نبودن اما احکام اسلام اجرا میکردن ( نه خود احکام اسلام بلکه شبیهشون) و برابری و عدالت و همه چیزهایی که اسلام میگه وجود داشت  اما در ایران با اینک مسلمان هستیم اما در عمل ریا کاریم و فط ادای مسلمان درمیاریم نمونش ، دزدی اختلاس ، دروغ ، کلاهبرداری و .... 

در 2 دقیقه قبل، ahmad35 گفته است :

?

و یا مردم  در اروپا رفتار و عملشون بسیار شبیه تر هست به اونچه ملاک و مورد تایید اسلام هست تا یک ایرانی

منظور بنده همین بود 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ahmad35 گفته است :

1f602.png

یک دانشنامه‌ی معتبر به من معرفی کن که اسلام را بر این پایه و به این شکل تعریف کرده باشد. لابد در دانشگاههای اقتصاد و فناوری اروپا هم  فقه تدریس می‌کنند و به همین دلیل پیشرفت کرده‌اند. بهتر است واژگان را دقیق به کار ببریم. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

همچین مشکلی داشتیم.با چند نفر از همسایه ها برید و شکایت کنید.رسیدگی میکنن.

ممکن نیس همین خانواده با چند نفر تو کوچه دعوا کردن و پلیس هم اومده اما  همیشه طرف اونا رو میگیره(خانواده شهیدن دیگه از شغل بگیر تا... برا همیناس)

من ضد دین نیستم اما یه کم صدا رو بزنن پایین کفر که نکردن

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شیخ مفید و رضی کسانی بوده‌اند مانند قرائتی و همانقدر در تاریخ تبحر دارند.

فقیه با مورخ و پژوهشگر فرق می‌کند.

???

عجب

نه سروش خوبه

یکم به حرفاش دقت میکنی میبینی پر تناقض هست

پر است از...

همونطور که گفتم اگر نظر و منبع موافق حرف و عقیده شما باشه اگر بگوید ماست سیاه است هم قبول می کنید ولی اگر مخالف باشد به سفیدی ماست هم شک خواهید کرد

کسی که منبع از شبستری و سروش میاره شیخ مفید و رضی رو زیر سوال میبره!شیخ مفیدی که انقدر نزدیک بوده به واقعه عاشورا و روایت کرده حرفش چرته بعد سروش حرفش درسته??

این منابع رو خیلی از متخصصین و کارشناسان دینی تایید کردن

ولی باشه شما راست میگی

کسی خواست بره خودش مطالعه کنه و تو ذهن خودش یه دو دو تا چهارتا کنه ببینه به کجا میرسه

موفق باشید

ویرایش شده توسط ahmad35
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سعید جان برادر من ، گفتم که زحمت سرچ میخواد ، من که نه منابعشو دارم نه زبانشو بگردم برات پیدا کنم خودت باید وقت بزاری

راجب اون جمله ها :  یعنی تو اروپا  با اینکه مسلمان نبودن اما احکام اسلام اجرا میکردن ( نه خود احکام اسلام بلکه شبیهشون) و برابری و عدالت و همه چیزهایی که اسلام میگه وجود داشت  اما در ایران با اینک مسلمان هستیم اما در عمل ریا کاریم و فط ادای مسلمان درمیاریم نمونش ، دزدی اختلاس ، دروغ ، کلاهبرداری و .... 

منظور بنده همین بود 

دوست خوبم پیشرفت اروپا از زمانی آغاز شد که روحانیت و نهاد دین را به تدریج از عرصه‌های عمومی راندند. نه این که مسیحیت را کنار گذاشته باشند و دینی دیگر جایگزینش کرده باشند.

آزادی و عدالت و خردمندانه کردن سیاست و مدیریت جامعه مفاهیمی اینجهانی یا سکولار هستند.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

یک دانشنامه‌ی معتبر به من معرفی کن که اسلام را بر این پایه و به این شکل تعریف کرده باشد. لابد در دانشگاههای اقتصاد و فناوری اروپا هم  فقه تدریس می‌کنند و به همین دلیل پیشرفت کرده‌اند. بهتر است واژگان را دقیق به کار ببریم. 

بازم متوجه نشدی?

من حرفی ندارم دوست عزیز

ایام به کام

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ahmad35 گفته است :

بازم متوجه نشدی?

من حرفی ندارم دوست عزیز

ایام به کام

کاملا متوجه شدم. منظورم نقد این دیدگاه  و نشان دادن تناقضش بود: 

هر جا شکست خوردیم موفقیهای دیگران را به نام خودمان می‌زنیم و نامش می‌شود اسلام.

این که چرا خود مسلمانان توانا به این پیروزیها و کامیابیها نیستند محل پرسش نیست؟

شیخ مفید معاصر عاشورا نبوده. حدود دو قرن با آن نبرد فاصله داشته. به علاوه همانطور که گفتم فقیه بوده. 

• لایک 5
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...