رفتن به مطلب

فروش کارت Club GTX680 4GB GDDR5

majid oc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز
کارت Club GTX680 4GB GDDR5 برای فروش قرار دادم سالم وبسیار تمیز ، جهت گیم استفاده میشده بدون جای پیچ و حتی اورکلاک!و در یکسال گذشته بیشتر خاموش بوده _ گارانتی اهتمام(2ماه تمام شده) به همراه جعبه و متعلقات تقدیم خریدار میشه مبارکشون باشه .
**تمام بازی ها روی HD1080p و نهایت تنظیمات جواب میدهد بدون لـگ!
مقایسه مدل 2 گیگ GTX680 با R9 280X :
تصاویر:

فروخته شد
گام افزایش 10 تومان به بالاترین پیشنهاد بعد 24 ساعت تقدیم میشود
پیشنهاد قیمت خود را اول اینجا بعد پیام خصوصی اعلام بفرمائید
زیر پایه شرمنده تعویض هم ندارم
باتشکر
مجید
ویرایش شده توسط majid oc
لینک به دیدگاه

میگم اینا که دایرتکس 12 رو نمیگیرن درسته؟ چون من اولش میخواستم 280x بخرم از بس گفتن تو بازی مشکل داره پشیمون شدم کلا از amd ...دنبال یه nvidia هستم ولی میخوام وقتی هزینه میکنم یه باره باشه..

اگه دایرتکس 12 نداشته باشه دقیقا ساپورتش تا کی هستش؟  و اینکه این کارت بیشتر از دو ساله کارکرده درسته؟

لینک به دیدگاه

یک بلاک و دو عدد واشر  RayStorm CPU WaterBlock کف مسی بسیار تمیز بدون خط و خش بسیار کم کارکرد
و دو عدد واشر سری که جداگانه خریداری شده و روی بلاک نیست ؛ فروخته شد

intel 1150/1156/1155 and 1366 backplates

raystorm-intel-11.jpg?format=750w

هرکدام دوستان عکس خواستن جدا بفرمایید قرار بدم

با تشکر

مجید

ویرایش شده توسط majid oc
لینک به دیدگاه

میگم اینا که دایرتکس 12 رو نمیگیرن درسته؟ چون من اولش میخواستم 280x بخرم از بس گفتن تو بازی مشکل داره پشیمون شدم کلا از amd ...دنبال یه nvidia هستم ولی میخوام وقتی هزینه میکنم یه باره باشه..

اگه دایرتکس 12 نداشته باشه دقیقا ساپورتش تا کی هستش؟  و اینکه این کارت بیشتر از دو ساله کارکرده درسته؟

ببینید شاهرخ جان کلا directx 12 یک نوع رابط نرم افزاری هست که ماکروسافت مجبور برای ویندوز بنویسه یا همون مجموع Direct3D ها و کامپوننت هاست رو هماهنگ میکنه با موتور بازی شما وبیشتر در سرعت رندرنیگ یک فریم از بازی موثر هست در واقع اینطور نیست که شما فکر کنید یک چیپ هست که توی کارتتون قرار داره و توی مدل دیگه ای قرار نگرفته خیر پشتیبانی هر کارتی بر اساس نوع API ها و آدرس دهی هایی که توسط نرم افزار لازمه گیم تردی مکس مایا وو پردازش گرافیکی اون انجین بازی هست تا سطح مثلا directx 11.2 ساپورت کنند نوشته میشه یعنی پایه یک گیم براساس مثلا DX11 یا DX10 نوشته میشه در واقع ویندوز واصل این دو هست پس مایکروسافت باید این مجموعه رو تهیه کنه  که تا 2015 ویندوز 10 ورژن نهایی بیاد..واگر نه اون گیم شما برای دایرکت ایکس 13 هم باشه وقتی ماکروسافت برای ویندوزش dll های مربوطه رو ننویسه عملا گیم شما روی همون دایرکت ایکس 11 کار میکنه وطبعا باید کارت شما بتونه این دستورات و نحوه پردازش رو بفهمه و ترجمه کنه بصورت گرافیکی و گیم های امروزی شما مشاهده کنید حالا تفاوتش چی هست دوعکس در زیر تفاوت زمان رندرینگ در برنامه 3dmark با کامپوننت های DX11 و DX12 درتصویر اول 6.662 میلیونیوم ثانیه طول کشیده و در DX12 نصف شده 3.208 میلیونیوم ثانیه رندر این فریم طول کشیده ولی دقت بفرمایید تفاوت گرافیکی و چشم نوازی دو تصویر تغییر آنچنانی نداره پس رابط های ماکروسافت در سرعت عمل رندرینگ بیشتر تاثیر گذارند .

http://s5.picofile.com/file/8149538568/3125_3dmark11.jpg

http://s5.picofile.com/file/8149538576/4276_3dmark12.jpg

کارت من از Microsoft DirectX 11.1 APIساپورت میکنه ولی کارت های 980GTX انویدیا از رابط

Microsoft DirectX 12API پشتیبانی میکنند البته با قیمتی دو برابر . dx11.2lifelikegraphics.jpg و gL59ED7VIiYhd4LM.png

کنفرانس مربوطه مایکروسافت در مورد همین موضوع :

http://videocardz.com/49975/microsoft-announces-directx-12-coming-2015

این کارت طبق تایم کارکرد دوسال درسته ولی یکسالش چون خدمت بود خاموش بوده سیستم

ویرایش شده توسط majid oc
لینک به دیدگاه

سلام اقا مچید

داداش این بلاک بصورت تکی قیمتش چنده ؟

قربانت هژار

لینک به دیدگاه

سلام خدمت اقای مجید oc .

ما هنوز به یاد اون مقاله های علمی و عالی شما تو  HoT oc  هستیم . به شخصه خیلی چیز از اونا یاد گرفتم.

حالا بریم سر تاپیک : قیمت کف اون رمها + بلاک رو  پ خ میفرمایید.

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام اقا مچید

داداش این بلاک بصورت تکی قیمتش چنده ؟

قربانت هژار

سلام خوبی هژار جان داداش یعنی واشر هارو نمیخوای ؟واقعیت میدونی پکش الان 1400 قیمت میخوره ! واین پک سوای بلاک براکت ها پیچ ها اسپیسرهاش واقعا ارزشمند هست البته این عکس سمت چپ رو من از تاپیک فروشش برداشتم

Untitled%D8%B3.pngpost-6808-0-77559000-1392808382_thumb.jp

سلام خدمت اقای مجید oc .

ما هنوز به یاد اون مقاله های علمی و عالی شما تو  HoT oc  هستیم . به شخصه خیلی چیز از اونا یاد گرفتم.

حالا بریم سر تاپیک : قیمت کف اون رمها + بلاک رو  پ خ میفرمایید.

ممنون.

بزرگوارید عزیز خواهش میکنم لطف شماست ..پخ شد

لینک به دیدگاه

عزیز رمها هر کدوم 4 گیگ درسته ؟

وضعیت گارانتی چجوریاست؟

و همچنین کمترین قیمتی که براتون مقدوره چقدره ؟

لینک به دیدگاه

سلام خوبی هژار جان داداش یعنی واشر هارو نمیخوای ؟واقعیت میدونی پکش الان 1400 قیمت میخوره ! واین پک سوای بلاک براکت ها پیچ ها اسپیسرهاش واقعا ارزشمند هست البته این عکس سمت چپ رو من از تاپیک فروشش برداشتم

Untitled%D8%B3.pngpost-6808-0-77559000-1392808382_thumb.jp

بزرگوارید عزیز خواهش میکنم لطف شماست ..پخ شد

خوب داداش اونا رو هم میخام 

قیمت همراه تخیفیف که میتونی بهم  بدی رو برام ارسال کن

قربانت هژار

لینک به دیدگاه

عزیز رمها هر کدوم 4 گیگ درسته ؟

وضعیت گارانتی چجوریاست؟

و همچنین کمترین قیمتی که براتون مقدوره چقدره ؟

امیر جان خیر رمها هر کدام 2 گیگ هست 4تا 2گیگ گارانتی مادام خود Adata هست همون که عکس کفشدوزک داره ؟ برچسب روی پک ها و رم ها موجود هست !

دوستانی که میخوان هر 4 تا رو باهم قرار بدن در پیام خصوصی بگن توضیح بدم خدمتشون .

ویرایش شده توسط majid oc
لینک به دیدگاه

بلاک فروخته شد به mobile-gsm عزیز مبارکشون باشه .

سلام

بله توسط اینجانب خریداری شد

درود

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...