رفتن به مطلب

کاهش قیمت به AMD کمکی نکرد ،GTX 970/980 همچنان یکه تاز است

Recommended Posts

• ارسال 60
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

ببینید دوستان منظور دوست بنده اینه که قریب به اکثر کسانی که کارت های غیررفرنس میخرن اصلا کارت رو نمیشناسن. بحث فروم جدا !

الان همین آتر جان ایشون در فروم خود ما به بنده گفتم کارت رو اور نکردم اصلا هم بلد نیستم الان اومده میگه رس کارت رو کشیدم بیرون :D

لپ کلام اینه :

کسی که گیمر هست صرفا یک کارت غیر رفرنس خوب بخره که خنک کننده خوبی داشته باشه همین ! برای یک گیمر فریم ها مهمه ولی اورکلاک نه !

یک گیمر از اسمش پیداست ! گیمر نه اورکلاکر. ایشون میخواد صرفا گیم بزنه و یک کارت خنک و بیصدا میخواد همین.

ایشون براشون فرقی نداره که یک کارت مدار تغذیه ش چند فاز داره از چه IC رگلاتوری درش استفاده شده چه ماسفت هایی داره !

که تا حدودی اکثر کسانی که کارت گرافیک میخرن شامل همین بند میشن.

اما داستان برای اورکلاکر جماعت فرق میکنه.

ایشون صدا براش مهم نیست دور فن براش مهم نیست ظاهر کارت براش مهم نیست صرفا فریم ها رو میشماره و بنچمارک میگیره.!

حاضره گاها 500 تا 600 تومن اضافه برای یک کارت سفارشی بها بده. از جمله خودم  که 7970 لاییت نینگ گرفتم ! البته بنده خودم رو یک اورکلاکر نمیدونم !

این گروه از انسان ها با کارت گیم نمیزنن با کارت بازی میکنن !!! و صرفا تست میزنن نه گیم.

دسته سوم کسانی هستن که هم اورکلاک میکنن هم با کارت بازی میکنن.که اکثر دوستانی که خودم میشناسم جزو این دسته هستن مثل خودم و آقا رضا یا دوست خودم علی Ronin

برای این دسته صدا مهمه مدار تغذیه مهمه و قابلیت اورکلاکینگ کارت گرافیک این دسته از افراد حاضرن برای کارت مورد علاقه و برند مورد علاقه و مدار تغذیه مورد علاقشون کارت بهتر بخرن.

اما اگر کمی با دید بهتر به جریان نگاه کنیم واقعا مثل ریختن پول داخل جوب هست.

اگر فریم کم میاریم کافیه کمی ضرایب تصحیح زوایا رو یک پله بندازیم پایین. تا اینکه مجبور باشین به خاطر چند فریم و چند امتیاز در بنچمارک 400 500 تومن اضافی خرج کنیم.

به نظرتون این خرج اضافی منطقی هست؟( البته به غیر از بحث کولینگ کارت)

بنده چند عدد کارت گرافیک 970 گیگا نسخه OC سه فن رو تست زدم

اینم نتیجه تست :

در حالت بوست به فرکانس 1485 مگاهرتز میرسید بدون ولتاژ ! ماگزیموم دمای 60 درجه ای برابر با نسخه G1  !

fac75b049ee2584a50214b78e86d008ab8b8e42f

در حالت عادی گرافیک اسکور 16000 بود که با اورکلاک به 17400 رسید. چند درصد افزایش کارایی داریم؟

بحث من سر این نیست که کارت غیر رفرنسی مثل گیگا G1 بده و یا اینکه ارزش خرید نداره. ارزش خرید داره ولی برای کسی که بخواد کارت رو اورکلاک کنه !

با این حساب به شش ماه قبل برمیگردیم، فرض میکنیم که کارت 290X بهترین کارت بازار هست

یا منطقی هست که بخوایم یک کارت 290X Lightning با قیمت 2.6 بخریم ؟؟؟

چون نسخه گیمینگ این کارت 2.1 میلیون بود.

صرفا از نظر گیمر کارتی باید خرید که خنک کنندگی مناسبی داشته باشه نویز مناسبی داشته باشه و از همه مهم تر کیفیت خوبی داشته باشه همین.

درمورد کارت های زوتاک هم که هر کسی گرفت از نویز بالای فن هاش ناله کرد و فروخت

پس برند زوتاک رو کلا خط بکشید.

ویرایش شده توسط Hardware Terminator
لینک به دیدگاه

دقیقا به همین دلیله که اصلا مدل های ریفرنس کمپانی هایی مثله MSI، GIGABYTE و ... رو در بازار مشاهده نمی کنیم! چون روی این کارت ها نمیتونن قیمت غیر منصفانه بکشن!

برای همین از وارداتش خودداری می کنند.

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

البته بجز نسخه AMP! Extreme Edition که نویزش از G1 هم کم تر هست و در نویز با 4g MSI  برابر هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

ببینید دوستان منظور دوست بنده اینه که قریب به اکثر کسانی که کارت های غیررفرنس میخرن اصلا کارت رو نمیشناسن. بحث فروم جدا !

الان همین آتر جان ایشون در فروم خود ما به بنده گفتم کارت رو اور نکردم اصلا هم بلد نیستم الان اومده میگه رس کارت رو کشیدم بیرون :D

لپ کلام اینه :

کسی که گیمر هست صرفا یک کارت غیر رفرنس خوب بخره که خنک کننده خوبی داشته باشه همین ! برای یک گیمر فریم ها مهمه ولی اورکلاک نه !

یک گیمر از اسمش پیداست ! گیمر نه اورکلاکر. ایشون میخواد صرفا گیم بزنه و یک کارت خنک و بیصدا میخواد همین.

ایشون براشون فرقی نداره که یک کارت مدار تغذیه ش چند فاز داره از چه IC رگلاتوری درش استفاده شده چه ماسفت هایی داره !

که تا حدودی اکثر کسانی که کارت گرافیک میخرن شامل همین بند میشن.

اما داستان برای اورکلاکر جماعت فرق میکنه.

ایشون صدا براش مهم نیست دور فن براش مهم نیست ظاهر کارت براش مهم نیست صرفا فریم ها رو میشماره و بنچمارک میگیره.!

حاضره گاها 500 تا 600 تومن اضافه برای یک کارت سفارشی بها بده. از جمله خودم  که 7970 لاییت نینگ گرفتم ! البته بنده خودم رو یک اورکلاکر نمیدونم !

این گروه از انسان ها با کارت گیم نمیزنن با کارت بازی میکنن !!! و صرفا تست میزنن نه گیم.

دسته سوم کسانی هستن که هم اورکلاک میکنن هم با کارت بازی میکنن.که اکثر دوستانی که خودم میشناسم جزو این دسته هستن مثل خودم و آقا رضا یا دوست خودم علی Ronin

برای این دسته صدا مهمه مدار تغذیه مهمه و قابلیت اورکلاکینگ کارت گرافیک این دسته از افراد حاضرن برای کارت مورد علاقه و برند مورد علاقه و مدار تغذیه مورد علاقشون کارت بهتر بخرن.

اما اگر کمی با دید بهتر به جریان نگاه کنیم واقعا مثل ریختن پول داخل جوب هست.

اگر فریم کم میاریم کافیه کمی ضرایب تصحیح زوایا رو یک پله بندازیم پایین. تا اینکه مجبور باشین به خاطر چند فریم و چند امتیاز در بنچمارک 400 500 تومن اضافی خرج کنیم.

به نظرتون این خرج اضافی منطقی هست؟( البته به غیر از بحث کولینگ کارت)

اینم نتیجه تست :

در حالت بوست به فرکانس 1485 مگاهرتز میرسید بدون ولتاژ ! ماگزیموم دمای 60 درجه ای برابر با نسخه G1  !

در حالت عادی گرافیک اسکور 16000 بود که با اورکلاک به 17400 رسید. چند درصد افزایش کارایی داریم؟

بحث من سر این نیست که کارت غیر رفرنسی مثل گیگا G1 بده و یا اینکه ارزش خرید نداره. ارزش خرید داره ولی برای کسی که بخواد کارت رو اورکلاک کنه !

با این حساب به شش ماه قبل برمیگردیم، فرض میکنیم که کارت 290X بهترین کارت بازار هست

یا منطقی هست که بخوایم یک کارت 290X Lightning با قیمت 2.6 بخریم ؟؟؟

چون نسخه گیمینگ این کارت 2.1 میلیون بود.

صرفا از نظر گیمر کارتی باید خرید که خنک کنندگی مناسبی داشته باشه نویز مناسبی داشته باشه و از همه مهم تر کیفیت خوبی داشته باشه همین.

درود

من خیلی ها رو میشناسم که حرفه ای هستند و براشون دقیقا همین چیزهایی که شما میگید اهمیت نداره مهمه- ضمنا اینکه ماسفتش چیه یا ریگولاتور ش چه مدلیه یا ic فلانش چنده که پشت همه کارتهای کارت گرافیک ها ی غیر رفرنس زده دیگه مهندسی الکترونیک که نمیخواد-

موضوع اورکلاک نیست چون  کارت  غیر رفرنس گیگا خودش  خیلی زیاد اور شده و نیازی نداره شما دیگه  اورکنید- دوست من اصلا پول ریختن توی جوب نیست- من برات نمودار گذاشتم موضوع دما و صدا هم است -25 تا 30 درجه بسته به نوع کولر غیر رفرنس اختلاف دمااست که ارزشمنده -شما دارید برعکس میگید چون کارت گیگا  به این دلیل قوی است و محبوب چون خودش سنگین ترین اورکلاک کارخانه ای روش انجام شده و اصلا شما احتیاجی نداری اور کنی - کارت غیر رفرنس رو که دیگه اور نمیکنن چون شرکت سازنده سعی کرده تا مرزهای نهایی توانایی GPU ازش خروجی بگیره- من برای این عکس اور زدم که ارزش کولر وکارت غیر رفرنس رو نشون بدم

اون افزایش امتیاز هم که شما میگید مگر چقدر افزایش کاریی داره  باید بدونید که اون امتیاز الکی زیاد نمیشه و اون میزان جهش برای  یک کارت فقط با اور خیلی عالی است.

ما بحثمون  روی970 است که قیمت هاش 2600 نیست -قیمت های ما بین رفرنس 1300 و غیررفرنس نهایی 1600 است پس 300 اختلاف است که ارزش داره - زوتاک رو بنده اصلا کار نکردم و به کسی هم معرفی نمیکنم ولی ایسوس گیگا و\msi کارتهای 970 عالی دارن که به نسبت کارت  رفرنس عملکردی خیلی بهتر نشون میدن و حتی در مدلهای strix و twinfrazer  در حالت پسیو کار میکنن که دیگه واقعا عالیشون میکنه-

اون نسخه oc که شما تست زدید میتونید دقیق توضیح بدید کدوم مدله -  چون همون oc همون g1 است-

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

الان قیمت زوتاک رفرنس ۱۲۱۹ تومنه که واقعا ارزش نداره که ۳۰۰ تومن بری بزاری روش تا گیگابایت بخری!!!(خودم اصلا به گیگا اعتقاد ندارم چون هم بردم ازش سوخته هم یه کارت گرافیکم از این برند سوخته در حالی که تو ایران خیلی روش تاکید میشه)!msi بهتره نسبت به قیمتش!

یه بحث دیگه هم اینکه این کارتای سری 900 هم مثل سری قبل خود خودکی کلاکشون از فرکانس boost هم بیشتر میشه(مثلا همین کارت خودم تا۱۳۴۱ خود به خودی میره!!!(حدود ۱۰۰ تا بیشتر از boost))

اگر میشد تاپیکی هم در این مورد باز میکردیم تا ببینیم کدوم یرند بیشترین فرکانس رو داره خیلی خوب میشد!!

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان قیمت زوتاک رفرنس ۱۲۱۹ تومنه که واقعا ارزش نداره که ۳۰۰ تومن بری بزاری روش تا گیگابایت بخری!!!(خودم اصلا به گیگا اعتقاد ندارم چون هم بردم ازش سوخته هم یه کارت گرافیکم از این برند سوخته در حالی که تو ایران خیلی روش تاکید میشه)!msi بهتره نسبت به قیمتش!

یه بحث دیگه هم اینکه این کارتای سری 900 هم مثل سری قبل خود خودکی کلاکشون از فرکانس boost هم بیشتر میشه(مثلا همین کارت خودم تا۱۳۴۱ خود به خودی میره!!!(حدود ۱۰۰ تا بیشتر از boost))

اگر میشد تاپیکی هم در این مورد باز میکردیم تا ببینیم کدوم یرند بیشترین فرکانس رو داره خیلی خوب میشد!!

درود دوست من لوازم الکترونیکی خراب میشوند دلیل بر بدی آن  برند  که نیست-نوع استفاده کاربر هم  مهمه- روی مین گیگا g1 گیمینگ با اورکلاک خیلی بالاو افزایش ولتاژ حتی کمی بیشتر از نورمال تست زدم الان 5 ماهه داره توی سنگین ترین شرایط کار میده -بنز کلاس s هم گهگاهی مشکل داره !! -خوب برای لوازم الکترونیکی اتفاق میافته - من ایسوس سوزوندم  ولی امیدم رو به این دو برند از دست ندادم -در عوض Msi  رو زیاد  دیدم چون در ارتباطم با فروشندگان زیادی، اینقدر پورت  های لن و usb و صدای خراب دیدم که عجیب بوده - خوب پس نمیشه گفت چون یک بردی مثلا یک جا یکی ازش سوخت پس دیگه بده -

300 تومان نیست اختلاف - دو مدل G1 است یکی عادی یکی گیمیگ soc  هر دوشون تا حدود 200 اختلاف دارن با کارت های دیگه و  قیمتشون کاهش داشته-برد گیگا کیفیت بهتری داره ، و صدای کمتری داره و دماش پایین تره از اون مدل مد نظر - ضمنا اور کارخانه ایی زیادی روش انجام شده که تا نزدیک های 1599 هم ممکنه در بعضی مدل ها بره من خودم تا 1560 هم استفاده کردم که مقدار خیلی بالایی است و بخاطر tdp بالاتر و هدرومی که کولر ویند فورس ایجاد میکنه بدست میاد-

لینک به دیدگاه

بله آقا رضا من نگفتم گیگا برند بدی هستش !!

همون طور که ملاحظه میکنین من چشمم ازش ترسیده!

هرکسی به برند خاصی علاقه منده و این سری g1 970خیلی خوب و حرفه ای قابلیت اور رو داره

بین ۱۴ ،۱۵ تا کارتی که داشتم his و evga رو من با تجربه شخصی با کیفیت ترین برند ها میدونم !!

msi هم بد نیست و خوب اور میکنه(از dcii یه کم بهتره ) ولی فناش خیلی سر صدا داره و کیفیتشم نسبت به ایسوس پایین تره!

ولی چون با گیگا چون تجربه بدی ازش داشتم یکم ازش ترس دارم!

در مورد مابتفاوت قیمت هم برای کسی که فقط میخواد گیم بازی کنه(با اور سروکاری نداره رفرنس 970 بد نیست نسبت به قیمتش ولی باید صداش رو هم تحمل کنه

هرچه قدر هم که اور کنن بیشتر از ۱۰ درصد فرقی نداره با مرجع(کولینگشم بحثش جداس!!)

۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن پولی نیست ولی واسه غیر رفرنس خریدن کارت پول قابل توجهیه!

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

درود

من خیلی ها رو میشناسم که حرفه ای هستند و براشون دقیقا همین چیزهایی که شما میگید اهمیت نداره مهمه- ضمنا اینکه ماسفتش چیه یا ریگولاتور ش چه مدلیه یا ic فلانش چنده که پشت همه کارتهای کارت گرافیک ها ی غیر رفرنس زده دیگه مهندسی الکترونیک که نمیخواد-

موضوع اورکلاک نیست چون  کارت  غیر رفرنس گیگا خودش  خیلی زیاد اور شده و نیازی نداره شما دیگه  اورکنید- دوست من اصلا پول ریختن توی جوب نیست- من برات نمودار گذاشتم موضوع دما و صدا هم است -25 تا 30 درجه بسته به نوع کولر غیر رفرنس اختلاف دمااست که ارزشمنده -شما دارید برعکس میگید چون کارت گیگا  به این دلیل قوی است و محبوب چون خودش سنگین ترین اورکلاک کارخانه ای روش انجام شده و اصلا شما احتیاجی نداری اور کنی - کارت غیر رفرنس رو که دیگه اور نمیکنن چون شرکت سازنده سعی کرده تا مرزهای نهایی توانایی GPU ازش خروجی بگیره- من برای این عکس اور زدم که ارزش کولر وکارت غیر رفرنس رو نشون بدم

اون افزایش امتیاز هم که شما میگید مگر چقدر افزایش کاریی داره  باید بدونید که اون امتیاز الکی زیاد نمیشه و اون میزان جهش برای  یک کارت فقط با اور خیلی عالی است.

ما بحثمون  روی970 است که قیمت هاش 2600 نیست -قیمت های ما بین رفرنس 1300 و غیررفرنس نهایی 1600 است پس 300 اختلاف است که ارزش داره - زوتاک رو بنده اصلا کار نکردم و به کسی هم معرفی نمیکنم ولی ایسوس گیگا و\msi کارتهای 970 عالی دارن که به نسبت کارت  رفرنس عملکردی خیلی بهتر نشون میدن و حتی در مدلهای strix و twinfrazer  در حالت پسیو کار میکنن که دیگه واقعا عالیشون میکنه-

اون نسخه oc که شما تست زدید میتونید دقیق توضیح بدید کدوم مدله -  چون همون oc همون g1 است-

فرمایشات شما متین ولی یا بنده نتونستم منظورم رو برسونم یا اینکه شما نتونستید منظور بنده رو درک کنید. به هرحال موفق باشید   :)  @};-

مدل کارتی که بنده تست زده بودم این بود :

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212

هرچند این مدل در بحث قیمت دست کمی از مدل G1 نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرمایشات شما متین ولی یا بنده نتونستم منظورم رو برسونم یا اینکه شما نتونستید منظور بنده رو درک کنید. به هرحال موفق باشید   :)  @};-

مدل کارتی که بنده تست زده بودم این بود :

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212

هرچند این مدل در بحث قیمت دست کمی از مدل G1 نداره.

درود

نه هم شما منظور من رو فهمیدید هم من منظور شما رو-منتهی شما  و اون دوست گرامی که خواستند  متقاعد کنند کارتهای غیر فرنس ارزش خرید ندارند اصلا نتونستید من رو متقاعد کنید د رحالیکه بنده برای شما دوستان کلی تست و ازمایش دمایی و امتیازی  گذاشتم :

این نوشته شماست :

اینم نتیجه تست :

خوب منظورشما چیه ؟این کارت هم که غیر رفرنس است و همانطور که میدونید یک نسخه پایین تر از G1 است و اختلاف قیمت خیلی ناچیزی دارند-طوری که اصلا  اختلاف قیمتشون قابل ذکر نیست  الان فکر میکنم حدود 100 هزار تومان باشه-که در سطح قطعات میلیونی تفاوت حساب نمیشه-

در حالت عادی گرافیک اسکور 16000 بود که با اورکلاک به 17400 رسید. چند درصد افزایش کارایی داریم؟دوست من از 16000 به 17400 این تغییر حساب نمیشه در  بنچمارک ؟؟در اور ها و بررسی صحبت 200 تا 500 واحد افزایش  نمره است موقع عوض شدن گرافیک یا اورکلاک کردن ،شما دارید به 1400 واحد افزایش اشاره میکنید که در یک بنچمارکی مثل  3Dmark 13 یا فایر استریک کاملا یک بامپ بحساب میاد.

لینک به دیدگاه

خوب دقیقا نکتش اینجاست که من مخالف خرید کارت رفرنس هستم چون هیچ ارزش خریدی نداره ! :D

من برخلاف دوست خوبمون Ronin کارت غیر رفرنس رو میپسندم. ولی نظر کلی من این بود که گیمر کارتی باید بگیره که خنک و بیصدا باشه .

چون اکثر نسخه ای غیر رفرنس 970 خودشون تا ته خرخره اورکلاک شدن.

در مورد کارت مدل oC و مدل G1 بله حق با شماست.اون صد تومن اضافه ارزش اورکلاک کردن رو داره.

و اما در مورد بنچمارک بله دوست عزیز پروفمنس وقتی از رقم 16000 به 17400 میرسه چندان فرقی تو فریم ها نمیکنه.

نه اینکه تاثیر نداشته باشه، بلکه ملموس نیست.

مثلا گرافیک اسکور باشه 15000 با اورکلاک به 17500 برسه این افزایش ملموس خواهد بود.

در اخر به این نکته توجه بشه، این که شما میگی در بنچمارک ها و بررسی ها و مسابقات اورکلاک بحث 500 اسکور هست و این حرف ها، ما قصد داریم از قطعه استفاده گیمینگ داشته باشم نه مسابقه اورکلاکینگ  که فریم ها از اهمیت بالایی برخورداره.

ویرایش شده توسط Hardware Terminator
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...