رفتن به مطلب

اعلام برندگان مرحله اول مسابقات فروم

Recommended Posts

با سلام به همه دوستان و همه کسانیکه دست مبارکشون رو خسته کردند و به ما افتخار دادند و برای راهنمایی سایر دوستان در مسابقه شرکت کردند . کمال تشکر رو دارم .

امیدوارم درک کرده باشید که هدف جوایز بیشتر به خاطر تشویق دوستان هستش و کسانی که زحمت کشیدن و پاسخ دادن امیدوارم که روزهای اینده برنده جوایز ما باشن .

نفر اولflash 4GB : mr pc : به دلیل پاسحی کلی برای تمام قشر جامعه چه برای کسانی که به صورت حرفه ای از سیستمشون استفاده میکنن و چه برای کسانیکه مبتدی هستند و اطلاعات زیادی در مورد کامپیوتر ندارند .

نفر دومflash 2GB :MAHRAD

نفر سوم flash 1GB : Dev_CSharp

دوستان مبارکتون باشه و امیدوارم که در مسابقات بعدی و سوالاتی که دوستان در فروم درخواست پاسخ دارند بتونیم از دانسته های شما استفاده کنیم .

لطفا آدرس پستی و تلفن خودتون رو برای من بصورت پیام خصوصی بفرستید تا انجام وظیفه کنیم .

سوال مسابقه بعدیمون به اضافه جوایزش فردا طرح میشه و اعلام میشه . امیدوارم که برنده بعدیه ما شما باشید .

با تشکر از همه شما

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان لطفا اگر پیشنهاد و یا انتقادی برای بهتر شدن مسابقات دارید ممنون میشم که مطرح کنید .

منتظر انتقادات مفید شما هستیم

اتنقاد بهترین راه پیشرفت

لینک به دیدگاه

saeed_hosseiny گفته است:
با سلام

دوستان لطفا اگر پیشنهاد و یا انتقادی برای بهتر شدن مسابقات دارید ممنون میشم که مطرح کنید .

منتظر انتقادات مفید شما هستیم

اتنقاد بهترین راه پیشرفت

جناب حسینی سلام، جا داره از شما یکبار دیگه به خاطر این ایده های نو تشکر کنم

فقط یه پیشنهاد داشتم و اون اینکه بهتره دامنه سوالات کمی محدودتر بشه، یعنی سوالات خیلی کلی مطرح نــشوند

با احترام

سپاس

لینک به دیدگاه

m A H R A D گفته است:
جناب حسینی سلام، جا داره از شما یکبار دیگه به خاطر این ایده های نو تشکر کنم

فقط یه پیشنهاد داشتم و اون اینکه بهتره دامنه سوالات کمی محدودتر بشه، یعنی سوالات خیلی کلی مطرح نــشوند

با احترام

سپاس

با سلام

دوست عزیز ما هر کاری میکنیم وظیفست .

در ضمن اولش فکر کردیم که با سوالات عمومی تر شروع کنیم بهتر باشه تا همه بتونن شرکت کنن . تا بعد تخصصی ترش میکنیم .

لطفا یک مثال در مورد طرح سوال بزنید ممنون میشم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود بر مدير محترم جناب حسيني:بنده هم از شما بابت ايده خوبي که براي بالا بردن اطلاعات کاربران در نظر گرفتيد تشکر ميکنم و خوشحالم که بنده را نيز به عنوان برنده قابل دانستيد.

لینک به دیدگاه

mr pc گفته است:
درود بر مدير محترم جناب حسيني:بنده هم از شما بابت ايده خوبي که براي بالا بردن اطلاعات کاربران در نظر گرفتيد تشکر ميکنم و خوشحالم که بنده را نيز به عنوان برنده قابل دانستيد.

با سلام

دوست عزیز نظر لطفتونه و امیدوارم كه این مسائل سایت و فروم رو بیشتر به سوی تخصصی تر كردنش ببره .

موفق و پیروزباشید

لینک به دیدگاه

سلام و درورد برشما جناب آقاي حسيني

خيلي خوشحالم كه يكي از برندگان شما هستم و از بابت اين مسابقات كمال تشكر را دارم

و بي صبرانه منتظر مسابقه بعدي هستيم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...