رفتن به مطلب

منتقدین راضی ولی کاربران ناراضی از COD advanced warfare

Recommended Posts

بازی Call of Duty از همان زمان عرضه اولین نسخه جزو یکی از پرطرفدار ترین ها و معروف ترین بازی های اول شخص جنگی بوده است. در نسخه های بعدی با حضور این بازی در جبهه های مختلف تنوع آن افزایش یافت و حالا جدیدترین نسخه این بازی به عنوان Advanced Warfare نیز وارد بازار شده است. این نسخه نیز به زعم اتفاق افتادن در آینده و فاصله داشتن از دنیای امروز، توانسته به خوبی نظر مثبت منتقدین مختلف را جذب نماید، اما در عین حال به نظر میرسد کاربران و گیمرها چندان از آن راضی نیستند!

با نگاهی به سایت های مختلف به خوبی میتوان دید که سری جدید Call of Duty پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین بازی های سال را دارد. سایت Metacritics که یکی از منابع خوب برای دیدن بررسی ها و نظرات مختلف به شمار می آید و امتیاز کل 84 از صد را به این بازی داده است. در زیر مجموعه امتیاز هایی که این سایت بر اساس آن امتیاز نهایی را صادر کرده می توان به امتیاز 91 سایت IGN، امتیاز 90 سایت EGM و Game Informer و امتیاز 80 از سوی سایت های GameSpot و Joystiq اشاره کرد. اما نظرات کاربران درباره این بازی در سایت Metacritics نیز جالب و دیدنی است. نظرات کاربران تقریباً دو گانه بوده و بر اساس امتیاز که داده اند، یا این بازی را بسیار دوست داشته و یا از آن متنفر شده اند! برخی از مدت زمان کوتاه Campaign شکایت داشته و برخی دیگر بخش Multiplayer آن را مشابه با نسخه های قبلی دانسته اند. به همین خاطر امتیاز کاربران برای این بازی 5.5 است که در حد یک بازی کاملاً متوسط به شمار می آید. امتیاز کاربران در سایت GameSpot نیز 6.4 است که با امتیاز 8 ارائه شده از سوی GameSpot فاصله زیادی دارد.

منبع:www.sakhtafzarmag.com

post-17034-0-99204400-1415219000_thumb.jpg

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

کلا به نظر من از وقتی که وارد دنیای روباتیک شد گند زد به بازی

لینک به دیدگاه

کاملا موافقم ... +

لینک به دیدگاه

با نظرت موافقم منم خودم از این سبک خیلی خوشم نمیاد من با نسخه ی 5 و 7 خیلی حال کردم یادش بخیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز:این متن نظر خودتونه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز amir-nvidia خواهشن اگه مطلبی از سایت دیگه ای کپی میکنید زیر متن ذکر کنید که از کجا هست.

در غیر این صورت خلاف قوانین سایت هست و توسط مدیران پاک میشه.

http://www.sakhtafzarmag.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/1935/call-of-duty-advanced-warfare-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

بابت خطایی که کردم از همه دوستان عذر میخوام به بزرگی خودتون ببخشین

فراموش کردم منبع رو ذکر کنم

لینک به دیدگاه

یه بازی اگه داستان درست حسابی داشته باشه تمامه دیگه نه لاژمه که گیم پلی داشته باشه و نه گرافیک مثل بازی های سایلنت هیل که داستان هاش فوقلادن

من این سریو بازی نکردم ولی ازاول میدونستم (برخلاف دوستان) که نمرات بالایی میگیره چون میدونستم استودیوی اسلج همر کارشو بلده( نسخه اول بازی dead space کار همین استودیو هست )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...