رفتن به مطلب

مشکل صدای فن H80i

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان بنده یک عدد کولر corsair h80i دارم دور فن

هرکار می کنم دور فن از 2200 تا پایین نمیاد . اصلا تو هنگام خرید دقت نکرده بودم 37db هست . واگرنه silver arrow  می خریدم .

الان این صداش خیلی رو اعصابه . هر بار هم که سیستم را روشن می کنم فن ها برای 5 ثانیه فول اسپید کار می کنن . کسایی که این مدل دارند راهی واسه کم کردن دور فن ندارند ؟

با corsair link هم پایین نمیاد .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

زمان روشن شدن که حدود 5ثانیه برای تست تو فول سپید میچرخه

اما موقعه ای که وارد ویندوز میشید میتونید با برنامه خودش یعنی corsair link دور فن رو روی حالت دلخواه تنظیم کنید.

فن هارو به خود بلاک وصل کردید یا به مادربورد؟

از آخرین ورژن نرمافزار استفاده کنید.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

درود

به خود بلاک وصل کردم . اخرین ورژن هم نصب کردم . حالا دوباره باید ببینم میشه دور فن را پایین آورد یا نه . در اینکه کولر خنکی هست شکی نیست ولی اگه نشه دور فن را پایین آورد خیلی بده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

میتونید از داخل بایوس مادربرد بگذارید رو سایلنت مد و قطعا دورش میشه حدود 1500-1600و دیگه آزار دهنده نخواهد بود .

مادربردتون چه مدلی هست ؟

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

شدنش که میشه

این تنظیمات برا من هست که دور فن تو کمترین حالت هست.

post-11538-0-74602100-1415303486_thumb.jpg

راستی ویندوز 8.1 هست؟؟

لینک به دیدگاه

ورژن بایوس چند هست؟
اگه 1.05 هست به 1.07 آپدیت کنید
post-11538-0-21956600-1412877580_thumb.jpg

بعد طبق این دستور که تو فروم corsair هست عمل کنید.
(عکساش با قند شکن باز میشه)
ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان . با خود corsair link گذاشتم رو حالت quiet mode فن ها اومد روی دور 1025 . منتها باید ببینم تو گیم با این سرعت چقدر دما cpu را نگه می داره. چون cpu 4790K هست .

در جواب دو دوست گرامی . ورژن برنامه که همین ورژن شما هست . مادربورد هم hero Vii

در بایوس حالت silent گذاشته بودم ولی قبول نمی کرد . فکر کنم به خاطر تک پین بودن سوکت فن سی پی یو بلاک هست. در واقع سه پین هست ولی دو پینش خالی هست .

ممنون از دوستان

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان . با خود corsair link گذاشتم رو حالت quiet mode فن ها اومد روی دور 1025 . منتها باید ببینم تو گیم با این سرعت چقدر دما cpu را نگه می داره. چون cpu 4790K هست .

در جواب دو دوست گرامی . ورژن برنامه که همین ورژن شما هست . مادربورد هم hero Vii

در بایوس حالت silent گذاشته بودم ولی قبول نمی کرد . فکر کنم به خاطر تک پین بودن سوکت فن سی پی یو بلاک هست. در واقع سه پین هست ولی دو پینش خالی هست .

ممنون از دوستان

دما اگه بالا بره خود برنامه اتوماتیک دور فن رو زیاد میکنه.

به نظر من چون cpu شما نسبتا گرم هست رو حالت بالانس بزارید معمولا بهتر هست.

لینک به دیدگاه

با اینکه دمای cpu 32 هست وقتی میگذارم روی بالانس . دور فن میشه 1650و باز صدای بلند

لینک به دیدگاه

با اینکه دمای cpu 32 هست وقتی میگذارم روی بالانس . دور فن میشه 1650و باز صدای بلند

خوب میتونید 2پروفایل مختلف تو corsair linkدرست کنید یکی برای بازی یکی برای نت گردی هر وقت بازی یا کار سنگین رو حالت بالانس یا پروفرمنس ونت کردی رو کوایت

من خودم زمان گیم و کار سنگیتن یه پروفایل درست کردم که تو حالت پروفرمنس هست و زمان نت تو کمترین دور فن ها .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...