رفتن به مطلب

نظر دوستان درباره این مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان

بنده از اولی که کامپیوتر داشتم تمام مادربوردام asus بودن حالا برای تنوع میخوام برم سمت برند دیگه ای 

دیروز برای مادربورد ولیعصر رفتم که چشم به این مدل افتاد http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1476&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=172&LanID=0

به نظرتون خوبه قیمت هم پرسیدم حدود 750 بود با گارانتی سازگار مشخصاتشم بدک نبود

و اینکه کلا elitegroup برند خوبی هست ؟

الان بین این دو مدل موندم کدوم بگیرم 

Z87H3-A2X GOLDEN (V1.0 ecs
asrock Fatal1ty Z87 Professional
ویرایش شده توسط amirjk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی این همه مدل Z97

حالا چرا گیر دادی به Z87 دوست گرامی

کلاً توصیه نمیکنم Z87 بگیری

ولی یکی از مشکلات برد های الایت آپدیت نشدن بایوس اون ها هست که شاید در سال 1 یا 2 بایوس براش بده

لینک به دیدگاه

http://www.takmax.com/msi-gaming-series-z97-gaming-3.html

http://lioncomputer.ir/product/4116/ASRock+FATAL1TY+Z97+Killer+LGA1150+Z97+MB/

سلام

این دو جالب هستن به نظرم 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیز قحطی بود رفتی سراغ این برند درجه 100000؟

msi یا asrock عالی هستن،ایسوس فقط با کیفیته اما بردهای دیگه ای  هم هستن که علاوه بر کیفیت  امکانات بیشتری  هم دارن.

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

msi شنیدم بوردای زیاد جالبی نمیزنه 

یه چیزی که برام جالب بود قیمت بوردای z87 از z97 بیشتر بود حالا چراشو نمیدونم

لینک به دیدگاه

msi شنیدم بوردای زیاد جالبی نمیزنه 

یه چیزی که برام جالب بود قیمت بوردای z87 از z97 بیشتر بود حالا چراشو نمیدونم

قیمت به خاطر موجودی انبار هست میخان هرچی مونده بفروشن بره در ایران قیمت معنی نداره باید درست انتخاب کنید چون صنف درست حسابی قیمت گذاریی وجود نداره

هرکس برا خودش یک قیمت میذاره 

msi برند خوبی هست من کلا msi جم کردم پایین ترین مدل مادربوردش با کارت msi 770 بستم اخ نگفته 

بایوس بسیار عالی داره این بوردهای گیمینگ msi البته ارزاک هم انتخاب خیلی خوبی هست اما

الایت کلا نظریی ندارم در موردش به ظاهرش نگاه نکید باطن هر کالایی مهم هست 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

جالب تر اون قیمتی که تو newegg براش زده http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813135358&cm_re=Z87H3-A2X_GOLDEN-_-13-135-358-_-Product

الان برندای دیگه که با این قیمت دلاری تو ایران بالای 1 تومن قیمت دارن این بود که ما رو به فکر انداخت یه مقدار

یه چیز دیگه که باعث شد به z87 فکر کیفیت ساخت بوردا بود که اصلا با z97 نمیشد قیاسشون کرد به نظر حرفه ای تر میومدن مثلا مدل GIGABYTE GA-Z87X-OC Force LGA 1150 Intel Z87

از مدلای جدید oc گرونتر بود جالب اینجاست که 1.5 پول این مین بود ولی تو سایت قیمتش از ecs کمتر بود !

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128596

لینک به دیدگاه

یعنی این همه مدل Z97

حالا چرا گیر دادی به Z87 دوست گرامی

کلاً توصیه نمیکنم Z87 بگیری

ولی یکی از مشکلات برد های الایت آپدیت نشدن بایوس اون ها هست که شاید در سال 1 یا 2 بایوس براش بده

عزیز اینکه بایوسش اپدیت میشه تو قسمت دانلود همون لینکی که بالا گذاشتم بایوسش براش هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اینکه بایوسش اپدیت میشه تو قسمت دانلود همون لینکی که بالا گذاشتم بایوسش براش هست

اون وقت چند تا بایوس گزاشته سایت سازنده مین ؟

2 تا

خوب الان برید یه مین از اسوس که چیپZ87 داره رو ببینیند که چن تا بایوس براش داده

حالا اگه اصرار دارید بخرید بخرید ما هم فیض میبریم

اخرین دفعه ایی که این مین رو در پاساژ ایران دیدم فکر کنم طبقه دوم بود فروشگاه کناری مارتیس . توی ویترین اصلی هم نزاشتش و در ویترین داخل راه رو گزاشتش

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

2 تا

اخرین دفعه ایی که این مین رو در پاساژ ایران دیدم فکر کنم طبقه دوم بود فروشگاه کناری مارتیس . توی ویترین اصلی هم نزاشتش و در ویترین داخل راه رو گزاشتش

اصراری به خریدش ندارم فقط قیمت دلاریشو نگاه کردم دیدم با یه مین سری oc گیگابایت هم قیمتن ولی تو ایران قضیه فرق میکنه!

بیشتر نظرم رو asrock میگن به خاطر تبلیغی که روش نمیشه قیمتش پایین ولی نگاه کردم کیفیت میناش بدک نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصراری به خریدش ندارم فقط قیمت دلاریشو نگاه کردم دیدم با یه مین سری oc گیگابایت هم قیمتن ولی تو ایران قضیه فرق میکنه!

بیشتر نظرم رو asrock میگن به خاطر تبلیغی که روش نمیشه قیمتش پایین ولی نگاه کردم کیفیت میناش بدک نیست

من خودم ازراک داشتم Z97Pro4 رو گرفتم و بعد از حدود 1 ماه فروختمش

کلاً بدگ نیست ولی من نتونستم تحملش کنم (نمیدونم چرا)

الان Z97-C دارم کاملاً راضی هستم ولی باز هم اشتباه کردم در خرید باید Z97-A میگرفتم

لینک به دیدگاه

درود

عزیز قحطی بود رفتی سراغ این برند درجه 100000؟

این درجه رو بر چه مبنایی بش دادین؟

چه قدر از این برند کار کردین و میشناسینش؟

الان همین برد غیر از چیپش(پیشنهاد میشه چیپ جدید تر خریداری بشه)ایرادش چیه؟

خازناش الکترولیته یا بیکیفیته

مداراتش درست نیست

طلای بکار رفته در شکافهاش کمه(الایت تنها شرکتی هست که طلای بکار رفته در شکافها مارد بوردهای حرفهایشو 3 برابر کرده)

خرابیش زیاده

کلا مشکلاتش چیه؟

یا فقط اسمش مثل اونای دیگه سر زبونا نیست؟

2 تا

استاد شما چرا؟!

بایوس برا چی میاد؟(یا اپ گرید برای سخت افزار جدید یا رفع باگ در ساختار قبلی یا بهینه سازی بهتر)

این که بایوس زیاد نمیده حال  برند داغونیه؟

کلا من از جماعت احل فن انتظار ندارم احساسی بشن

برند برند خوبیه و اگر بدی دیدین یه بدی بگین که دندون شکن باشه

من خودم یه بدی ازش میگم تا بدونیین بدیش چه

بدیش اینه که اهل تبلیغات نیست که دل همه رو بدست بیاره(هر بار چند خبر از بقیه هست و از این شرکت نیست)

خوبی امثال اسوس ام اس ای و ازارک و گیگابایت ...... اینه که هر بار یه فن اوری معرفی میکنن و با تبلیغات به کار بر القاع مکنن که این اخرشه(اکثر  جماعت خبر خون هم کیفور میشن)

ولی الایت به جا این کارا میاد طلای بکار رفته در سوکت پردازنده و شیار رم رو افزایش میده که رم شما یا سی پی یوتون بعد از مدتی اتصالش با مشکل مواجح نشه

دوستان هم که اصلا دوست ندارن شرکت به فکر مشتری باشه دوست دارن بگن برد فلان خریدیم فناوری فلان  رو داره n تومن قیمت داره n تا هم مزایا

قدیمیها بگن

بردها قرمرز رنگ msi (دقیق  یادم نیست مدلشون چی بود) چقدر خرابی داشت ؟اصلا اسم این شرکت نزدیک بود نابود کنه (که با تغیراتی و تبلیغات الان شده برند برتر)

فروشندها بگن چقدر بردهای رد متوسط اسوس خرابی شون زیاده؟

فقط میشینین خبر میخونن و بح بح و چه چه میکنین

ولی دوستان ظاهر بینین نباشین

این شکرتها پروها رو هدف قرار دادن که دلشونو بدست بیارن تا بیان اینجا بقیه رو واردار به خرید کنن (یه پرو هست که راهنمایی میکنه و ناخاسته باعث تبلیغ میشه)

و بقه رو رها کردن

در کل اگر راهنمایی میکننن فن گونه نباشه و واقعا تجربش کنین

اگر هم تجربه نکردین بزارین تجربه کنندها نظر بدن(همش که اخبارو سایتو این چیزا نیست)

میدونم الان این پست من فنهای 2 اتشه که فقط خبر خوندنو نهایت 1 یا 2 یا 3تا برد گرون قیمت این شرکتها رو خریدن باش حال کردن نارحت میکنه و منو منفی بارون

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...