رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد تعویض برخی قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من یکسال پیش یک سیستم گرفتم با این مشخصات

mb: asus p5q-e

RAM: 4 Gb kingstone bus 800 DDRII (2x2 GB)

Cpu: Q6600 @2.4 ghz stock fan

HDD: maxtor STM3500320AS 500 GB & MAXTOR STM3250310AS

VGA: ATI 4870 ASUS 512 GDDR5

POWER: GREEN 535

TUNER: SKYSTAR HD2

modem: zoltrex 56 kb

case: elegance

dvd-rw: HP

حالا سوالات من

1) به نظرتون پاور کمشه؟ من این مدتی کار کردم مشکل خاصی از جهت کم بود برق پاور احساس نکردم مثلا کم آوردن در زمان بازی یا convert format. با این حال به نظرتون کمه؟چه پاوری مناسبشه؟ اگر من بخواهم بعد از عوض کردن یکسری قطعات مثل ram و cpu cooler یک اورکلاک نرمال داشته باشم این پاور جواب می ده یا نه؟اگر نمی ده حداقل چه قدر می خواهد؟

2) یکی از دوستان گفت که این رم مناسب سیستم نیست حال اگر بخواهم یک رم 4 Gb ddr2 بگیرم که هیت سینک داشته باشه و زیر 80 تومن بشه چیزی هست؟

3)کیس من دمای قطعات داخلش خیلی بالا می ره به طوی که یکبار این قدر بالا رفت که system boot نمی شد

هاردها خیلی داغ کرده بودند از موقعی در کیس رو باز گذاشتم مشکل حل شده ولی صدای فن ها اذیت می کنه

اگر من بخواهم یک کیس خنک بگیرم و کم صدا زیر 100 تومن باشه چی پیشنهاد می دید؟

4) وقتی عکس مادر برد رو نگاه می کنید میبینید یکی از sata مادر برد زیر برد گرافیکم قرار می گیره محل قرار گیری گرافیک رو با فلش سبز و اون sata رو با دایره سبز مشخص کردم حالا اگر بخوام از این sata هم استفاده کنم اگر محل گرافیک رو از اون جایی که مشخص کردم جا به جا کنم رو کناریش بذارم سرعت گرافیک کم می شه یا نه؟

f_d5g7g5kqm_2355f0d.jpg

ویرایش شده توسط T_L_O_T_D
لینک به دیدگاه

درود

1توصیه میکنم GP 585 B تهیه کنید مخصوصا اگر اور کلاک مد نظر دارید

2-در بازار فعلی خیر

3- با توجه به بودجه شما CASE GREEN TRIO انتخاب بدی نیست

4-دفتر چه مینبوردتون رو مطالعه کنید اگر ترنسفر ریت هر دو اسلت پی سی ای اکسپرستون x16 باشه مشکلی نیست.ضمن اینه بعضی کابلهای ساتا هست که یک سرش زاویه داره و مخصوص مواردی مثل همین مثل شماست که از گرافیک های بزرگ میخاید استفاده کنید و پورت ساتا م نزدیک گرافیک قرار میگیره

موفق باشید

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

البته شايد فن های کيس شما چيدمان درستی نداشته باشند ،اکثر کيس های الگانس يک دوجين جا فن هم دارند گرچه کيس های زياد جالبی نيستند،من اين کيس زير بهت پيشنهاد ميکنم کار کردم و خيلی خوب المان های کيس در دمای متعادل نگاه ميدارد

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1483

در تکميل فرمايشات دوستمان هم عکس اون کابل ساتا مشاهده ميکنيد ،مينبورد شما هم 2 عدد اسلات آبی رنگ داره که تا آنجايی که بنده اطلاع دارم هر 2 يک سرعت هستند(16 ايکس) يکی از محاسن اين مين همين مورد است ،مووفق باشيد

sata18ra1-l.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...