رفتن به مطلب

3 مرتبه خاموش شدن و سپس بالا آمدن ویندوز

zozze
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید

من از وقتی که خنک کننده آبی Enermax elc120 رو روی سیستمم نصب کردم گاهی وقتا که سیستم رو روشن میکنم 3 بار ری استارت میشه سیستم و بعد بوت میشه و ویندوز بالا میاد!

والا موندم مشکل از چی میتونه باشه! تنها تغییر سخت افزاری که دادم همین نصب خنک کننده آبی هست!

جالب اینجاست که همیشه هم ری استارت نمیشه شاید 10 بار بدون ری استارت شدن روشن میشه سیستم ولی یک بار همون 3 دفعه ری استارت و سپس بوت!

لطفا راهنماییم کنید!

با تشکر

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید

من از وقتی که خنک کننده آبی Enermax elc120 رو روی سیستمم نصب کردم گاهی وقتا که سیستم رو روشن میکنم 3 بار ری استارت میشه سیستم و بعد بوت میشه و ویندوز بالا میاد!

والا موندم مشکل از چی میتونه باشه! تنها تغییر سخت افزاری که دادم همین نصب خنک کننده آبی هست!

جالب اینجاست که همیشه هم ری استارت نمیشه شاید 10 بار بدون ری استارت شدن روشن میشه سیستم ولی یک بار همون 3 دفعه ری استارت و سپس بوت!

لطفا راهنماییم کنید!

با تشکر

من معمولا این مشکلو تو مادر بوردهای msi دیدم

اغلب هم برا رم بود

مثلا طرف سیتم اورده بود برا تعویض ویندوز  که 1 سال کار میکرده حتی بدون یک مشکل سخت افزاری

من رمو در اوردم بعد جا زدن بعد برا روشن شدن در ان واحد شرو کرد ریسیت شدن

من سیستوکامل خاموش کردم و با کانتاکت شور هم شکافو هم رمو تمیز کرد جا زدم و مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

من مادربوردم Asus P8-Z77v Deluxe هست و اگر بنظرتون بقیه قطعات هم ممکنه کمک کنند تا بنویسم!

در ضمن این مادربورد یک چیپست داره که وضعیت سیستم رو مینویسه مثل تسترهای مادربورد، وضعیت اون رو اگر یادداشت کنم در موقع ری استارت کمکی میتونه بکنه ؟

جایی نیست که لیست کامل اون ها رو نوشته باشه که من خودم بدونم ازچیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر مین شما دیباگر داره عدد روش رو بنویسید و بزارید تا دوستان راهنمایی کنند

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

شانس من الان 3 روزه 2 بار سیستم خاموش رو خاموش کردم و دوباره که روشن میکنم مشکلی نداره :D

خدا کنه رفع شده باشه.

اگر یه موقع اروری داد حتما همینجا ارورش رو مینویسم.

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز خودت رو نگران نکن چیز خاصی نیست این موقعی اتفاق میفته که سیستم یه چیز جدید رو شناسایی میکنه و برای اطمینان از اینکه اسیب نزنه اینکار رو میکنه که تست کنه

احتمالا با خاموش و روشن کردن پاور این اتفاق دوباره برای شما رخ بده

فن سی پی یو و رم این مشکلات رو دارن که چیز خاصی نیست

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ریستارت های پشت سر هم قبل از بالا امدن ویندوز دلایل مختلفی از جمله  اجرای تنظیمات اعمال شده در بایوس(اورکلاک،چینش هارد و بوت )، شناسایی دیوایس جدید،بازگردانی تنظیمات به حالت دیفالت،آپدیت بایوس ،ناسازگاری قطعات جدید،خارج شدن پارمتر های قابل اندازه گیری توسط سنسورها  نظیر دما، ولتاژو دور فن از محدوده استاندارد....

برای حل مشکل ابتدا سیستم از برق بکشید و باطری سیستم ر به مدت 5 دقیقه دربیارید و مجدد جا بزنید وارد بایوس بشید ، تنظیمات رو لود دیفالت کنید و پس ذخیره کردن تنظیمات از بایوس خارج شوید

امیدوارم که مشکلتون حل بشه در کل مورد نگران کننده ای نیست ،اصولا باید با کلیر کردن تنظیمات و یا اپدیت بایوس این مشکل حل بشه @};-

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

شانس من الان 3 روزه 2 بار سیستم خاموش رو خاموش کردم و دوباره که روشن میکنم مشکلی نداره :D

خدا کنه رفع شده باشه.

اگر یه موقع اروری داد حتما همینجا ارورش رو مینویسم.

ممنون

کار خاصی هم روش انجام دادید یا خود به خود مشکل تو این 2 یا 3 روز حل شده؟(مثلا همون شستشو رم)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

خیر،کار خاصی انجام ندادم، فقط همینطور که دوستان گفتن چون یه سره پای سیستم بودم و داشتم استفاده میکردم تنها موردی که بود خاموش نشدن کلید پاور هست، حالا دارم میرم پادگان فردا که اومدم تنظیمات بایوس رو دیفالت میکنم، با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. 

بررسی کنید که بلاکی که روی سی پی یو بستید خیلی خیلی سفت نباشه ، امکانش هست مادربورد کمی تاب برداشته و پایه های لیفت مادربورد به سی پی یو درست اتصال پیدا نکند. 

که باعث مشکلاتی اینچنینی میشه !

کافیه پیچ های بلاک رو بررسی کنید ، اگر خیلی سفت بستید ، کمی شل کنید. 

لینک به دیدگاه

با سلام

ممنونم دوست عزیز

الان که میخواستم روشن کنم سیستم رو همینجور شد، ولی این دفعه دو بار بیشتر خاموش نشد، بار اول روی گزینه IO بود و برای بار دوم اگر اشتباه نکنم یا 64 بود یا B4 چون داشت تند تند تغییر میکرد و تا رسید به این ری استارت شد.

ممنون میشم اگر مشخصه مشکل از کجاست از این ارور بگید.

با تشکر :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...