رفتن به مطلب

مشکل اساسی در حالت گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود من 1 مشکلی دارم که حتی با تعویض پلترفم اینتل به ای ام دی و بلعکس هنوزم وجود داره

مشکلم فقط تو گیم هستش  صفحه تلوزیون پرش های ریز و بهم ریختگی کوتاه تصویر داره نه اینکه رنگها بهم بریزن نه یک سری خط میاد پایین یا میره بالا که البته با دقت متوجه میشی

مشحصات سیستم فعلی :

fx 9370

asus sabertoth r2.0

asus gtx680

gskill 8gb 1866 cl8

h.d.d seagate 500gb 5400rpm

green zs 750w

manitor : samsung led 3d tv 46es 6980

مشخصات تلوزیون  اسکن 600هرتز دو هسته ای فول اچ دی 3دی و....

لینک به دیدگاه

شما به جای تغییر پلتفرم بهتر بود با یه مانیتور دیگه تست میکردین

لینک به دیدگاه

شما به جای تغییر پلتفرم بهتر بود با یه مانیتور دیگه تست میکردین

خودم حدسم یه تلوزیونه ولی خب تی وی چیزی نیست که بشه راحت تعویضش کرد از مانیتور کوچیکم بدم میاد حال نمیده

مشکل از کجاست با تنظیم و ... نمیشه درستش کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

VSYNE روتو گیم  فعال کن ببین کمک میکنه.

اینکار رو انجام بدید

همچنین داخل درایور رو بگردید شاید گزینه مخصوص tv وجود داشته بشه برای حالت گیم که بشه تنظیم کرد

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

خودم حدسم یه تلوزیونه ولی خب تی وی چیزی نیست که بشه راحت تعویضش کرد از مانیتور کوچیکم بدم میاد حال نمیده

مشکل از کجاست با تنظیم و ... نمیشه درستش کرد؟

شما اول روی مانیتور تست کن ببین مشکل برطرف میشه یا نه اونجا هم همین اشکال هست. بعد بیفت به جون تنظیمات تلوزیون.

مشابه این مشکل رو دو بار داشتم، یه بار با تعویض کابل اتصال بین گرافیک و مانیتور درست شد، یه بار هم ایراد از کارت گرافیک بود.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شما با یه مانیتور دیگه امتحان کنین اگه به نتیجه نرسیدین با یه گرافیک دیگه امتحان کنین ببینین تاثیری داره

لینک به دیدگاه

sync رو که تو بازی فیفا و کال اف و گرید  فعال میکنم مشکل حل میشه تا حدودی

ولی تو بعضی موقع تو دمو یا لحظه های سینماتیکی قبل بازی تصویر اهسته میشه    الان که تست گرفتم تو گرید و کا اف وقتی سینک فعال میشه تو گیم پلی مشکلی نیست ولی لحظا های سینمایی و مثلا نشون دادن ماشینا قبل استارت تصویر کمی اهسته میشه   مخصوصا تو کا اف جدیده

ویرایش شده توسط hamidgamer1368
لینک به دیدگاه

تا الان با گرافیکهای زیر این مشکلو داشتم  

680  580  770  6950  6990  7950  7970

البته تو بعضی بازی ها هم مشکلی نیست  مثل بتلفیلد اساسین نید فور اسپید پی اس کرایسیس

کابلمم معمولبه کابل اچ دی ام ای 1.5 متری 10 تومنم خریدمش

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت گرافیک منم تو مانیتور 2033 سامسونگ که قدیمی هست همین مشکل شما رو داره که فکر میکردم مال گرافیک باشه ولی به خاطر قدیمی بودن مانیتور این مشکل برام بوجود اومده بود در صورتی که رو تلویزیون تصویر واضح وبدون اون خط . که حالت پر پر داره هست .شما رو مانیتور هم همین مشکل رو دارین یا نه؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت گرافیک منم تو مانیتور 2033 سامسونگ که قدیمی هست همین مشکل شما رو داره که فکر میکردم مال گرافیک باشه ولی به خاطر قدیمی بودن مانیتور این مشکل برام بوجود اومده بود در صورتی که رو تلویزیون تصویر واضح وبدون اون خط . که حالت پر پر داره هست .شما رو مانیتور هم همین مشکل رو دارین یا نه؟

اره دقیقا انگار یک خطی نامرعی تو تلوزیون که بعضی موقه ها تو حرکات سریع بالا پایین میشه یا یکم شکستگی تو تصویر ایجاد میکنه

البته مدل تلوزیونم سال ساختش 2012 بوده ها

لینک به دیدگاه

اره دقیقا انگار یک خطی نامرعی تو تلوزیون که بعضی موقه ها تو حرکات سریع بالا پایین میشه یا یکم شکستگی تو تصویر ایجاد میکنه

البته مدل تلوزیونم سال ساختش 2012 بوده ها

شما اگر میتونید رو یک تلویرزیون یا مانیتور دیگه تست کنید .تلویزیون بنده هم مال دو سال پیشه ولی مشکلی رو تلوزیون نداره اگر مشکلت از مانیتور ویا تلویزیون یا کابل گرافیک نباشه باید ببینید که گرافیکتون مشکلی نداشته باشه .

این پرپر ممکنه از کارت گرافیک هم باشه .

لینک به دیدگاه

شما اگر میتونید رو یک تلویرزیون یا مانیتور دیگه تست کنید .تلویزیون بنده هم مال دو سال پیشه ولی مشکلی رو تلوزیون نداره اگر مشکلت از مانیتور ویا تلویزیون یا کابل گرافیک نباشه باید ببینید که گرافیکتون مشکلی نداشته باشه .

این پرپر ممکنه از کارت گرافیک هم باشه .

یعنی مشکل از گرافیکه؟؟؟    اخه من با 7.8 تا گرافیک قوی تست کردم از 6950 بگیر تا 770 ولی همین مشکلو داشتم  البته تو بعضی بازی ها نه همشون

لینک به دیدگاه

یعنی مشکل از گرافیکه؟؟؟    اخه من با 7.8 تا گرافیک قوی تست کردم از 6950 بگیر تا 770 ولی همین مشکلو داشتم  البته تو بعضی بازی ها نه همشون

شما باید ببنید مشکل از کدوم هست .

شما اگر با همه اون کارت ها مشکل داشتید .احتمال داره که  .کابل یا تلویزون مورد داشته باشه که باید بفهمین مشکل از کدومه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...