رفتن به مطلب

هدست بی سیم MINIX NT-1

erfam377
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
من یه مدت پیش از قسمت فروشگاه پی سی ورلد یه هدست بی سیم MINIX NT-1 خریدم.
خودم کامپیوتر دارم پس از بلوتوث دانگل یو اس اب استفاده میکنم. هدست یه چندتا مشکل با این بلوتوثا داره که میخوام بهشون اشاره کنم: 1- صدا نویس داره (نویزش خیلی تابلوه). 2- صدا چند ثانیه عقبه.یعنب مثلا داری یه فیلم نگاه میکنی وفتی تو تصویر شخصیت حرف میزنهصداش بعده 3ثانیه میاد.(خب پس قطعا به درد فیلم نگاه کردن نمیخوره)
اومدم با دستگاه های دیگه تستش کنم که ببینم مشکل از کامپیوترمه یا بلوثم یا خود هدست که از دستگاه های زیر استفاده کردم:
1- iPhone 3GS: مشکل عقب افتادن صدا نداره و تقریبا صدا کیفیت خوبی هم داره اما بازم یه ذره نویز داره (زیاد معلوم نیست نویزش فقط وقتی آهنگ راک و متال گوش بدی متوجهش میشی)
2- Galaxy S4: با بلوتوث کیفیت صدا بسیار عالیه و اصلا صدا عقب نمیافته و با NFC هم هیچگونه مشکلی نداره و کاملا رضایت بخشه.
3- Galaxy Note2: با بلوتوث صدا بسیار عالیه و کاملا رضایت بخشه.
4- Nokia C7: با بلوتوث کیفیت صدا خیلی خوبه و عقب هم نمی افته و با NFC هم خیلی خوب جواب میده و درکل خیلی عالیه.
خب اومدم همون بلوتوث دانگل یو اس بی که داشتم رو، روی یه سیستم خانگی دیگه تست کردم دیدم همون مشکلات نویز و عقب افتادن صدا رو داره. پس میشه نتیجه گرفت که دانگل یو اس بیم سرعتشون کمه و جوابگوی این هدست نیستن.

خب لطفا میشه یه مدل بلوتوث دانگل یو اس بی که سرعتش زیاد باشه و به درد این هدست بخوره رو بهم معرفی کنید ؟به من گفتن که از بولتو 3 یا 4 استفاده کنم اما چون شهرستانم نمیدونم از کجا بگیرم...لطفا اگر کسی از دوستان میتونن بفروشن جواب بدن

راستی ازین بلوتوثا برای سیستم خانگی استفاده کردم:
1-
IMG-2907.jpg

این کلا نمیتونست پخش بکنه.مثلا آهنگ رو تیکه تیکه پخش میکنه یا بعده 10 ثانیه یه لحظه آهنگو پخش میکنه بعد قطع میشه تا 10 ثانیه دیگه.

2-
IMG-2908.jpg

ایم فقط مشکل نویز و 3ثانیه عقب موندن صدا رو داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...