رفتن به مطلب

تکذیب 'اعلام ورشکستگی Zalman '

Recommended Posts

• کاربر ویژه

zalman_reserator_3.jpg

صنعت فناوری طی چند روز اخیر عقبگردی را به خود دیده است،ابتدا شایعاتی مبنی بر درخواست ورشکستگی زالمن منتشر شد،اکنون کاملا خلاف آن را می شنویم؛چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟

پس از آنکه گفته شد Moneual  کمپانی مادر Zalman در یک کلاهبرداری کلان نقش داشته ،زالمن بیش از کمپانی مادر خود مورد توجه قرار گرفت و تصور می شد که این کلاهبرداری پولی برای زالمن باقی نگذاشته و باعث ورشکستگی آن شده باشد.

بخش امریکای زالمن شایعات مربوط به اعلام ورشکستگی این کمپانی را رد کرده است:

"من بخوبی می دانم که پس از رسوایی های اخیر کمپانی مادر ما Moneual در کره،رسانه ها و فروشندگان مختلفی شایعاتی مبنی بر ورشکستگی زالمن منتشر می کنند"،"من  به شما اطمینان می دهم  که شایعات مبنی بر ورشکستگی اداره کل  زالمن نادرست است،با اینکه اداره کل ما به دلیل مشکلات اخیر کمپانی مادر Moneual،با برخی دشواری های مالی روبرو است،اما زالمن ورشکسته نخواهد شد"

این کمپانی گفته است که در انتهای ماه جاری بیانه ای رسمی را در این باره منتشر خواهد کرد که بنظر می رسد بسیاری از مسائل پیرامون این کمپانی را روشن کند.آنها همچنین تضمین داده اند که ضمانت نامه محصولات فعلی دچار هیچ گونه تغییری نمی شود.

صادقانه میتوان گفت:به نظر می رسد هنوز هم زالمن با مشکلات زیادی روبروست،Moneual در سال 2011 زالمن را خریداری  و از آن زمان مدیران این کمپانی به جعل آمار صادرات و دریافت وام های کلان  از بانک های کره ای متهم شده اند.احتمالا شخص ثالثی در لحظات پایانی به نجات زالمن از سرنوشت بد مالی مبادرت ورزیده باشد.

آینده زالمن از  هم اکنون خیلی تیره است،اوضاعMoneual   مطمئنا  خوب به نظر نمی رسد،ما منتظر بیانیه رسمی از سوی زالمن خواهیم ماند و به محض دستیابی به هرگونه اطلاعات بیشتر آن را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

منبع خبر:tomshardware.com

برگردان:خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

به نظرم ترس از سغوط ارزش سهام زالمن رو مجبور به تکذیب کرد. چون ظاهرا" مشکل تخلف مالی همچنان باقی است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون که هست ولی ایشالا این هم عین ocz  و بقیه نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم ترس از سغوط ارزش سهام زالمن رو مجبور به تکذیب کرد. چون ظاهرا" مشکل تخلف مالی همچنان باقی است.

درود و وقت بخیر @};-

مطمئنا اوضاع زالمن جالب نیست اما سعی میکنن یه جوری سرپا نگهش دارن.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

من هم خبر رو از guru3d خوندم. خیلی عجیب بود برام. از این حرکات در بخش کامپیوتر ندیده بودم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...