رفتن به مطلب

در مورد موسA4TECH TL8A?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کسی این موس رو خریده یا استفاده کرده?

مشخصاتش خیلی بالا هست.برای مثال DPI 8200

قصد خریدش رو دارم اگه اطلااتی از این موس دارین ممنون میشم مطرح کنین.

لینک به دیدگاه

یعنی هیچ کی در مورد این موس هیچی نمی دونه?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اگر موس اصطلاحا خرکار که بخوای که مدت طولانی ازش استفاده کنی اصلا سراغ A4tech نباش.

به شخصه فکر نمی کنم کیفیت ساخت محصولات این شرکت حتی یک پنجم ریزر و لاجی تک باشه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده موس RAZER Mouse Death adder 2013 رو بهتون پیشنهاد میدم که یکی از دوستان تاپیک فروش زده آکبند 190 میده ! کمتر از 50 بیشتر نسبت به اون مدل مد نظرت هزینه می کنی ولی یه چیز درست و حسابی می گیری !!!

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ممنون حاجی برا راهنمایی انگار بهتره برم سراغ ریزر.

بنده موس RAZER Mouse Death adder 2013 رو بهتون پیشنهاد میدم که یکی از دوستان تاپیک فروش زده آکبند 190 میده ! کمتر از 50 بیشتر نسبت به اون مدل مد نظرت هزینه می کنی ولی یه چیز درست و حسابی می گیری !!![/size]

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون حاجی برا راهنمایی انگار بهتره برم سراغ ریزر.

من خودم براي گيم نت 418 لاجي تک گذاشتيم سال 89 دونه اي 40 تومان تا حالا يکي از 10 تا خراب شده !

براي يک گيم نت ديگه A4tech گذاشتيم به قيمت دونه اي 20 تومان از 10 تا 1 دونه اش سالم مونده بود تا چند وقت پيش !

اين تاپيک اون دوستمون هست :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35007&hl=

يه نگاه به موس هاش بنداز.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوست عزیز در تایید صحبت های دوست عزیزمون  موس اول از همه باید کیفیت ساخت دوم خوش دست بودن مهمه شما برای چه کارایی می خواین ؟به نظر من اگر میتونین موس سری Rog ایسوس بگیرین عالیه البته این موس ریزر هم که گفتن خوبه بسته به این داره که شما چقدر میخاین بپردازین بابت موس اینم لینک موس ایسوس

http://www.asus.com/Gaming/ROG_Gladius/

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

دوستان کسی این موس رو خریده یا استفاده کرده?

مشخصاتش خیلی بالا هست.برای مثال DPI 8200

قصد خریدش رو دارم اگه اطلااتی از این موس دارین ممنون میشم مطرح کنین.

مشخصات این موس هم که شما میگین 8200 CPI  است . دی پی ای یرای سرعت عمل موس ولی سی پی ای برای سرعت کلیک کردن تو بازی یا کارای دیگه که نیاز به چند بار کلیک کردن داره 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

واللا دوستان بنده dota2بازی میکنم.

تازگیا متوجه شدم تفاوت پلی کردن با یه سیستم 800تومنی خیلی متفاوت هست با یهpc قرون 3یا4تومنی.

تصمیم به گرفتن یه موس خوب دارم که فول فول برم تو گیم ببینم چه میکنم.

تازگیا با لپ تاپ بازی میکردم بعضی وقتا یه درگیری هایی پیش می اومد اصلا متوجه نمیشدم کی خوردم از کی خوردم کجا مردم.

اولا میگفتم از اینترنت مملکت هس.

1ماه پیش یه pc خفن اوفتاد تو دستم متوجه شدم از اون کی زد کی مردم کجا مردم خبری نیس.

بله دیگه متوجه شدم 3سالی که با pcنفتی بازی میکردم حدر رفته.

از اونجایی که علاقه شدیدی به این گیم دارم تصمیم به جم کردن یه pc گرفتم که یه قسمت هاش جم شده.

الان دنبال یه موس خوب هم میگردم ظاهر a4tech tl8a خوب هس

ولی نمیدونم دقتش در حد قیمتش هس یا نه.

چون شده موس 50 یا 60 تومنی گرفتم با dpiبالا که اصلا دقت کلیک نداشته پس دادم.

الان میخوام یه موس خوب بگیرم دقتش بالا باشه پوست کلفت هم باشه.

لینک به دیدگاه

سلام بنده دارم

موس فوق العادی هستش فق CORE 3/4 رو باید بخری بنده 70 هزارCORE3/4 رو خریدم (یعنی پرداخت با دلار و14$ ) در کل موس عالیه بنده نهایتا از 4900CPI اون استفاده کردم خیلی با کیفیته و مقاوم و تو بازی هم دقیق و خطا اون بسته به تنظیماتش 2 پیکسله یعنی هیچی

بنده از اونور آوردم 80 تومن فکر کنم 140 تا 160 تومن تو ایران برات میشینه در کل حتما باید مبلغ بدی که Core3/4 رو فعال کنی این هسته ها حدود 30 روز رایگان کار میکنن

دادشم سوالی داشتی در خدمتم

لینک به دیدگاه

سلام بنده دارم

موس فوق العادی هستش فق CORE 3/4 رو باید بخری بنده 70 هزارCORE3/4 رو خریدم (یعنی پرداخت با دلار و14$ ) در کل موس عالیه بنده نهایتا از 4900CPI اون استفاده کردم خیلی با کیفیته و مقاوم و تو بازی هم دقیق و خطا اون بسته به تنظیماتش 2 پیکسله یعنی هیچی

بنده از اونور آوردم 80 تومن فکر کنم 140 تا 160 تومن تو ایران برات میشینه در کل حتما باید مبلغ بدی که Core3/4 رو فعال کنی این هسته ها حدود 30 روز رایگان کار میکنن

دادشم سوالی داشتی در خدمتم

داداش میشه یه توضیح کامل در مورد این موس بدین?

یا این که لینک بدین بررسی کنم? انگلیسی هم باشه مشکلی نیس بنده هر چی گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم.

ممنون میشم منو هم در جریان بزاری.

مثلا این core 3/4چی هس?

لینک به دیدگاه

بنده فقط تونستم بعد 2روز mailزدن به کیمیا آنلاین با یکی از مسوولان فروششون تلفنی صحبت کنم البته ضحمت کشیدن خودشون تماس گرفتن با بنده مشخصات رو اععلام کردن.با توج به قیمتش خوب بود مشخصات.

ولی همونطور که گفتم موس تو دست مصرف کننده دقتش معلوم میشه.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

فقط سایت مرجع اش هست www.bloody.com

این موس با تعداد محدود تولید شده

جنسش دقیق نمیشه گفت چیه اما بین فلز و پلاستیک فشرده اس

هر هسته اش دقت تیر یا کلیک یا شخصی سازی اسلحه داره و دقت موس رو بالا میبره مثلا 1 تیر 2 تیر 3 تیر 4 تیر بسته به نوع دکمه ی که بالاشه انتخاب میشه این بیشتر بکار شما و بازی مثل BF4 و کانتر می یاد یعنی ی کلیه زدن و تو بازی 1 تا 4 کلید زدن و ی تنظیمات بسیار بالا

بی شک یکی از بهترین موس های جهانه

فقط ایرادش خرید CORE 3/4 هستش

لینک به دیدگاه

واللا بنده که استراتجیک بازی میکنم.

یعنی بدون خرید این هسته دقت موس بده?

لینک به دیدگاه

همون لینک اولی که دادین پیداش کردم.بهد یه ماه بلاخره یه مشخصات تونستم پیدا کنم از این موس.

البته به لطف شما.

حالا به نظرت razer deth ader2013 یا این موس?

خودت باشی کودوم رو میگیری?

در ضمن این هسته ها رو چجوری باید خرید کنیم?

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم.

4هسته داره برا فعال کردن هر هسته چه مبلغی میخواد?

و این که بعد فعال شدن هسته دوم چپ کلیک با سرعت بیشتری کار میکنه? یا بنده اشتباه متوجه شدم و چپ کلیک با یک کلیک دو بار به صورت اتومات کلیک میزنه تو همون یک کلیک? که فک نمیکنم اینتور باشه.

لینک به دیدگاه

واقعا این موس فوق حرفه ی و د مقایسه با Rezar خیلی سرتر

شماه 4 هسته دارید Core 1- Core 2 -Core 3 - Core 4 که هسته 1/2 رو فعال دارید اما Core 3/4 رو باید بخرید

این عکس های از موس خودم گرفتم و تنظیماتی که داره

بری خرید Core 3/4  باید به این سایت مراجع کنید و از حساب PayBal خریداری کنی یعنی دلار مجازی بخرید هر چقد بود به اضافه 1 دلار چون خود PayBal 1 دلار میخواد یعنی 14+1$

نکته آخر خودم نسخه Premume  بازی BF4 رو آنلاین بازی میکنم باور کنید اینو نداشته باشه فقط کارت Join  کردن تو بازیه و بس

این هم لینک خرید Core 3/4

http://www.bloody.tw/en/core3/core.asp?MachineCode=

لینک به دیدگاه

داداش عکس یادت رفت بزاری.

این موس رو اتفاقی تو کیمیا آنلاین دیدم چشمو گرفت.

تو همون نگاه اول حدس زدم موس خوبی هس امما تو خود کیمیا آنلاین هم نتونستم مشخصاتی ازش ببینم خلاصه 3روز پی گیر شدم.

امما به خریدش شک داشتم الان از دلگرمی که شما دادی بنده با کلله می خرمش.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان تصمیم به خرید موس a4tech tl8a گرفتم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...