رفتن به مطلب

خواندنی:توصیه بازی Destiny از سوی جراحان مغز به یک بیمار ،هدیه اسلحه از سوی Bungie!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
همسر (شوهر)Brittany Levasseur  طی 12 ماه گذشته هفت بار تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته است،وی در صفحه Reddit خود درباره چگونگی توصیه بازی Destiny توسط پزشکان به عنوان بخشی از روان درمانی  می گوید،" تماشای او برایم مسرت بخش است،کمی بیش از یک هفته گذشته  است  و اثرگذاری بازی بر او بسیار قوی بوده است،او ماه ها نا امید بود،او فراتر از دنیای بازی شکوفا شده و بیشتر بیرون می رود؛کارهای روزمره خود را  بیشتر انجام می دهد،شوخی می کند،اثر بازی بر روی خلق و خوی او من را گیج کرده است"

41005_05_bungie_gives_unwell_gamer_a_one

مدتی پس از اینکه Levasseur این مطلب را در Reddit بیان می کند،مدیر شبکه های اجتماعی Bungie با وی تماس میگیرد و بسته ای را برای شوهرش می فرستد:یک نمونه از اسلحه های Destiny،این اسلحه که "سرنوشت تمامی احمق ها"  (The Fate Of All Fools)نام دارد هنوز در بازی بکار نرفته و گیمرهای معمولی Destiny نیز به آن دسترسی ندارند،به عبارتی  این گیمر تنها شخص دنیاست که این اسلحه را دارد وکارمند  Bungie هم نیست .

41005_06_bungie_gives_unwell_gamer_a_one

Levasseur در ایمیلی که به Kotaku ارسال کرده گفته است:"او این اسلحه را می پرستد،اولین چیز عجیب و غریب اوست و هر روز از آن لذت می برد،انگار هر شب من تکرار می شود دائما می گوید BANG !خدایا من عاشق این اسلحه هستم.BANG !خارق العاده است،آن شلیک را دیدی؟"

41005_07_bungie_gives_unwell_gamer_a_one

شاید یکی از جالب ترین جنبه های این خبر آن باشد که خانم Brittany Levasseur شخصا آن را منتشر کرده وBungie هیچ اسراری به وی نکرده است.

منبع خبر: tweaktown.com
برگردان:خبات کریمی
ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از قدیم الایام گفتن همسر زیبارو نعمته،میگی نه توی گوگل سرچ کن Brittany Levasseur !

اگه ما جراحی کرده بودیم و دکتر  گیم توصیه می کرد،همسرمون حداقل روزی 80000بار می کوبید تو جمجمه ناقصمون.bore.gif و می گفت بهونه پیدا کردی بشینی خونه بازی کنی؟3384.gif3384.gif3384.gif3384.gif --->smiley-sick024.gif

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

از قدیم الایام گفتن همسر زیبارو نعمته،میگی نه توی گوگل سرچ کن Brittany Levasseur !

=))  =))  =))  

دم بانجی گرم 

ولی اسم تفنگ کمی بد هست نه ؟؟ :-?

لینک به دیدگاه

bang bang برو ظرفا رو بشور من میخوام بازی کنم =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...