رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقای سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گرامی.

من طبق فرموده ی شما پاور رو ارتقا دادم.

مشکل همچنان پابرجاست.

خیلی جستجو کردم تا آخر به این نتیجه رسیدم که حافظه کارت گرافیک برای بازی های روز کافی نیست!! و گاهی تو بازی کم میاره و لگ میزنه.مثل بازی far cry 4

حالا بین 3 تا گزینه دارم فکر میکنم:

1- خرید 980 که 4 گیگ هست و قدرت بالایی داره

2- خرید titan black که 6 گیگ حافظه داره اما قیمتش بالاست ولی قدرت بالایی داره مخصوصا در رزولوشن های بالا

3- صبر کنم تا کارت های r9 290x با 8 گیگ حافظه بیاد که میگن قیمت حدودیش 6 میلیون میشه!!! که خیلی بالاست!!!

یه نکته ای هم بگم که تو بازی call of duty نیاز به 5.5 گیگ حداقل حافظه گرافیکی هست.طبق لینک زیر:

New Text Document (2).txt

ویرایش شده توسط Roozegar
لینک به دیدگاه

دوست من حتما نیازی نیست که رو 16xیا 8x بازی کنی همین 690 نگه دار وبازی هارو روی fxaa بازی کن تا کارت های جدید وانتخاب های بیشتر وقیمت های منا سبتری نصیبتون بشه

لینک به دیدگاه

تا کی باید صبر کرد؟

آخه این بازی های جدید خیلی وسوسه کننده هستند! صبر کردن خیلی کار مشکلی هست!! :(

تازه قیمت کارت 690 هم افت میکنه.دیگه کسی 1 تومانم نمیبره! درسته؟ همه میرن 980 دست دو میخرن.

لینک به دیدگاه

دوست گرامى کارت شما بسىار قدرتمنده اما اىن کارت فقط ۲ گىگ رم داره و اىن مشکل اساسى اىن کارته شما مىتونىد کارت خودتون رو ۱۳۰۰ ردش کنىد بره . با ۲۵۰۰ هم که دارىد مىتونىد ۲ تا ۹۸۰ ىا ۹۷۰ رو مورد استفاده قرار بدىد اما فعلا بهتره تا کمى صبر کنىد .

گرچه کارت شما مدام با کاهش قىمت رو به رو مىشه و اىن خودش ىه مشکله اما اومدن نسل بعد مىتونه هم گزىنه هاى بىشترى رو در اختىار شما قرار بده هم قىمت ها متعادل بشه .

البته اگر عجله دارىد خرىد کارت ۹۷۰ و ىا نهاىتا ۹۸۰ بگىرىد ىا اىنکه ىه ماهى صبر کنىد تا دراىور جدىد اى ام دى بىاد و ىه r9 بگىرىد .

۸ گىگ رم براى بازى هاى فعلى مناسبه اما بهتره به ۱۶ گىگ و فرکانس ۱۸۰۰ ىا ۲۰۰۰ مهاجرت کنىد . اما بىشتر از اىن خرج نکنىد تا به موقش به دى دى ار ۴ مهاجرت کنىد که البته صحبت ىکى دو سال دىگس و بازى ها تا اونموقع به بىشتر از ۱۶ گىگ رم نىاز نخواهند داشت .

لینک به دیدگاه

ممنون و مچکرم که پاسخ منو به خوبی و واضح میگید.

میگم که از این سایت لیون میشه خرید کرد؟ قابل اعتماد هست؟

چون من تا حالا خرید از سایت داشتم ولی جنس خوب بهم ندادن مثلا وقتی به دستم رسیده یا یجاش شکسته بوده یا خط خوردگی داشته یا بعد یه مدت از کار افتاده!!

ویرایش شده توسط Roozegar
لینک به دیدگاه

بله عزیز لیون قابل اعتماده از فروشگاه خرید کنید

لینک به دیدگاه

با سلام

مشخصات سیستم فعلی من به این صورته:

main: asus m2n-e

cpu: amd athlon +4400

ram : 2g

Hdd: 160g western

vga: radeon 5450

و اما سیتمی که روش دارم تحقیق میکنم:

man : asus Z97 A

cpu: 4790k

ram: 2*4g corsair

HDD: 1T western

SSD: 120 g ?

power: احتمالا یه گرین 500 یا 600 وات

بدون کارت گرافیک.

کارم وبگردی -تماشای فیلم -آفیس و احتمالا تبدیل فرمت فیلم (گیم بازی نمی کنم)

البته همین سیستم فعلیمو حدود 6 یا 7 سال پیش بستم و الانم میخوام چیزی ببندم که تا 6 یا 7 سال اینده لازم نباشه بهش دست بزنم.

به نظرتون سیستمی که نوشتم مناسبه؟ اگه تغییراتی به نظرتون میرسه لطفا اعلام بفرمایین.

در ضمن  چون نمیخوام کارت گرافیک بزارم  گرافیک داخلی سی پی یو جوابگو هستش؟

و مطلب آخر اینکه این سیستم درمقایسه با سیستم فعلیم خیلی کارآییش فرق میکنه یا تو استفاده هایی که عرض کردم خیلی نمود نداره؟

تا یادم نرفته فن و کولر اضافی هم نمیزارم چون فکر نکنم  این تیپ استفاده ها نیازی به خنک کننده های اضافی داشته باشه.

ممنون میشم.

ویرایش شده توسط behzadi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزیز مشخصات هارد رو لطف میکنید؟

یکی از عوامل کلیدی سرعت سیستم همین هارد هست هرچی سرعت بالاتر باشه کارایی هم بهبود پیدا میکنه

فکر کنید سرعت لود شدن تکسچرها و فایل های بازی از روی هارد 5400 نسبت به ssd چقدر تفاوت خواهد داشت

خودم بازی واچ داگز رو از روی هارد 5400 تست کردم بشدت گیر میکرد و روی هارد 7200 هم بازی کردم خیلی فرق کرده بود

حتما به گزینه خرید ssd سرعت بالا و اجرای بازی از روی ssd فکر کن قطعا تفاوت رو احساس خواهی کرد

لینک به دیدگاه

با سلام

مشخصات سیستم فعلی من به این صورته:

main: asus m2n-e

cpu: amd athlon +4400

ram : 2g

Hdd: 160g western

vga: radeon 5450

و اما سیتمی که روش دارم تحقیق میکنم:

man : asus Z97 A

cpu: 4790k

ram: 2*4g corsair

HDD: 1T western

SSD: 120 g ?

power: احتمالا یه گرین 500 یا 600 وات

بدون کارت گرافیک.

کارم وبگردی -تماشای فیلم -آفیس و احتمالا تبدیل فرمت فیلم (گیم بازی نمی کنم)

البته همین سیستم فعلیمو حدود 6 یا 7 سال پیش بستم و الانم میخوام چیزی ببندم که تا 6 یا 7 سال اینده لازم نباشه بهش دست بزنم.

به نظرتون سیستمی که نوشتم مناسبه؟ اگه تغییراتی به نظرتون میرسه لطفا اعلام بفرمایین.

در ضمن  چون نمیخوام کارت گرافیک بزارم  گرافیک داخلی سی پی یو جوابگو هستش؟

و مطلب آخر اینکه این سیستم درمقایسه با سیستم فعلیم خیلی کارآییش فرق میکنه یا تو استفاده هایی که عرض کردم خیلی نمود نداره؟

تا یادم نرفته فن و کولر اضافی هم نمیزارم چون فکر نکنم  این تیپ استفاده ها نیازی به خنک کننده های اضافی داشته باشه.

ممنون میشم.

سلام عزیز برای این کارها گرافیک داخلی جواب گو هست

شما نیاز به مادربرد سری زد و سی پی یو سری کا ندارید

الان هم اینقدر دنیا داره سری پیشرفت میکنه که نمیشه گفت تا 6 یا 7 سال دیگه چی میشه

قدیما اینجوری نبود

شما در کل بودجتون رو بگین تا بتونیم کمک کنیم

البته در تاپیک مشاوره برای خرید نه اینجا

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.من میخوام سیستممو ارتقا بدم فقط برای پی اس 15.

مشخصات سیستمم اینه.

1.PNG

4.PNG

2.PNG

3.PNG

5.PNG

من فک کنم با کارت گرافیک 1 گیگ مشکلم حل شه.

ازتون میخواستم راهنماییم کنید تا بدونم تا حد 150 تومن کدوم کارت گرافیک بهتره و با سیستمم کاملا سازگاره.

خواهشن راهنمایی درستی کنید.چون من بودجم همینه.

ممنون

ویرایش شده توسط omid-soz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...