رفتن به مطلب

فاجعه:بروزرسانی جدیدی برای نسخه PC بازی GTA: San Andreas منتشر شد!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

بروزرسانی جدیدی از طریق شبکهSteam برای بازی  Theft Auto: San Andrea منتشر شده که  بسیار مشابه نسخه  HD  کنسول Xbox 360 است که اخیرا منتشر شده بود.درحالی که خبر خوبی به نظر می رسد،خبری فاجعه آمیز برای گیمرهای PC است.

در مجموع 17 ترانه به دلیل پایان اعتبار قراردادها از بازی حذف شده و  برای کسانی که در زمان معتبر بودن مجوزها این بازی را خریداری کرده بودند بسیار ناخوشایند است.قابلیت 1920x1080 که پیشتر از طریق وصله ای اعمال شده بود نیز حذف شده و حتی بدتر از آن ذخیره های قبلی بازی با نسخه جدید سازگار نیست و تلاش برای بارگذاری ذخیره های قبلی بازی،به سادگی یک بازی جدید را آغاز می کند.

gta-san-andreas-art_1000.0_cinema_640.0.

تنها خبر خوب درباره این آپدیت را شاید پشتیانی پیش فرض از کنترلر Xbox 360 دانست.این یک پیروزی توخالی برای کسانی است که وقت خود را صرف پیش بردن مراحل بازی کرده اند و اکنون نمی توانند آن را بارگذاری کنند،ترانه های مورد علاقه شان از بازی حذف شده و حداکثر وضوح تصویر نیز محدود شده است.با خوش بینی میتوان گفت که  Rockstar در آینده ای نزدیک بروزرسانی را برای رفع مشکلات اخیر منتشر خواهد کرد.اما در حال حاضر بهتر است که به یک بازی دیگر بپردازید و یا خود را از طوفان بدور نگه دارید.

برای مشاهده لیست کامل تغییرات کلیک کنید.

منبع خبر: eteknix.com

برگردان خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

حداکثر رزولوشن قابل انتخاب 1680 هست الان که خب خیلی با 1920 فرقی نداره با توجه به اینکه این بازی تکسچر خاصی هم نداره و رو 4k هم بخواد ران شه فرقی براش نمیکنه ! از طرفی هم الان فکر نمیکنم این عنوان پلیری بخواد داشته باشه که این آپدیت فاجعه محسوب شه(تو استیم الان 500 نفر داخل گیم هستن).

در مورد رادیو هم اصلاً موضوع مهمی نیست، بازی پلیر جداگانه داره و کافیه آهنگ های مورد علاقه رو کپی کرد تو فولدر مورد نظر و در حین بازی گوش داد.

میشه گفت ابن منبع زیادی موضوع رو بزرگ مرده ! حالا IV بود باز یه چیزی ...

در ضمن تو سیو های من که مشکلی پیش نیومده ...

پ.ن : منفی دادن به خبر رو درک نمیکنم :|

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم از نسخه iOS پورت شده روی  اکس باکس. 5 دلار نا قابل خریدم  :(

منبع : http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-gta-san-andreas-on-xbox-360-is-a-mobile-port

ویرایش شده توسط hormozan
لینک به دیدگاه

R* است دیگر

قبلا روش مود ریختیم گرافیک ترکوند دیگه بروز رسانی چی بود ؟

اصلا فلسفه این آپدیت چیه ؟ بیکاره نسخه V رو زودتره بده رو PC

لینک به دیدگاه

خدایش این شماره از جی تی ای کیفیت جالبی نداره از نظر گرافیک در زمان خودش که گرافیک

خاصی نداشت اما خوب گیم پلی خوبی داشت 

نمی دونم دیگه چی مونده تو این بازی که  باعث خرید این بازی میشه

لینک به دیدگاه

با نظر شما موافق هستم

ولی بازی قشنگی بود دلم تنگ شده باسش اخرین بار که نصبش کردم نتونستم بازی کنم و انگار قبلا بازی نکرده بودم.........گرافیکش یه جری بود

فقط میتونم GTA IV را بازی کنم که گرافیک خوبی داره تازه با کلی دردسر تونستم روی Windows 8.1 نصبش کنم و بازی کنم

داستانهای GTA 3......GTA San Andreas........GTA IV & EFLC خیلی جالب و جزاب هستن توی GTA San Andreas فحاشی خیلی زیاد بود و بیشترین جرابیت این بازس هم همین بود در کل بازیهای RockStar را خیلی دوست دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...