رفتن به مطلب

معرفی GTX 980 WaterForce Tri-Sli از سوی گیگابایت

Recommended Posts

• کاربر ویژه

گیگابایت آخرین محصول خود  GeForce GTX 980 WaterForce Tri-Sli را معرفی کرد که امسال راه خود را در بازار پیش خواهد گرفت.سیستم WaterForce بخشی از آخرین راهکار خنک سازی مایع گیگابایت است که شش ماه قبلتر در قالبtri-SLI  GeForce GTX 780 Ti  معرفی شده بود .این بار گیگابایت با بکارگیری سه کارت گرافیک GTX 980 G1 در حالت SLI سه گانه  با سیستم خنک سازی مایع،طراحی آن را بروز کرده است.

56neh99xerz7yzgsjwmp.jpg

پیوند قدرت G1 Gaming و آب

درحالی که در نگاه اول و قضاوت از روی تصاویر ؛تجهیزات پیچیده ای به نظر می رسد،طراحی به سادگی سر راست است و با کارت های گرافیک شروع  می شود،ما با سه کارت گیمینگ GTX 980 G1 که پیشتر نیز به عنوان کارتی غیر مرجع و دارای یکی از بهترین طراحی های PCB و خنک سازی شناخته می شد،روبرو هستیم.با اینکه برد PCB همانند مدل G1 Gaming باقی مانده،گیگابایت محفظه حنک کننده را به منظور انعطاف پذیری لازم در پیکربندی خنک سازی مایع تغییر داده است.از نظر مشخصات فنی ما 2048 هسته CUDA ،ف128 واحد TMU،ف64 واحد ROP و 4 گیگابایت حافظهGDDR5 با رابط 256 بیتی را در مقابل داریم.هر کارت از فرکانس هسته 1228 مگاهرتز پایه و 1329 مگاهرتز تقویت شده و فرکانس حافظه 7010مگاهرتز برخوردار است.از نظر درگاه های خروجی نیز هر کارت یک درگاه Dual-link DVI-I ،یک درگاه DVI-D،سه درگاه DisplayPort و یک درگاه HDMI دارد.

lgnzws9v7r2m8wq1otv.jpg

بخش بیرونی سیستم خنک سازی را می توان در هر جایی نصب کرد اما گیگابایت توصیه به نصب آن در بالای کیس ها  کرده تا بخش کنترل به سادگی در دسترس باشد.با نگاه در طراحی ماهرانه  بخش اصلی، به نظر می رسد که گیگابایت خواسته تا به گیمرها و اورکلاکر ها کنترل بیشتری بر محیط بدهد.

هر کارت توسط یک رادیاتور جداگانه 120X120 میلی متری که در مجموع سه عدد را شامل می شود خنک سازی می گردد.هر رادیاتور نیز یک فن 120 میلیمتری دارد که با حداکثر توان کاری خود هوا را به سمت رادیاتور می دمند.از سایر قابلیت های این سیستم خنک کننده می توان به کنترل سرعت جداگانه هر فن و فشار مایع در کنار صفحه نمایش 5.25 اینچی در جلوی پنل اشاره کرد که سرعت فن ها و دما را نشان می دهد.

همانطور که پیشتر نیز گفته شد؛طراحی محفظه کولر توسط پنلی توری با روکشی مشکی مات تغییر یافته است.نماد WaterForce در وسط هرکارت به چشم می خورد،هسته رادیاتور  120 میلیمتری  این کارتها چندین لوله ناقل حرارت مسی دارند که خنک کنندگی برتری را در حالت  SLI به ارمغان می آورد.

با توجه به اعداد ارائه شده از سوی گیگابایت،راهکار خنک سازیWaterForce تا 42.9% از خنک کننده های معمولی(هوا) خنک تر است که  منجر به اورکلاکینگ و بازدهی بهتری می شود.

nvnes8ls1ws1epfin3k7.jpg

z296sx1euvu7c5p2148.jpg

گیگابایت تاکنون زمان عرضه و یا قیمت این محصول را اعلام نکرده اما انتظار میرود که طی سال جاری روانه بازار شود.

منبع خبر: wccftech
برگردان:خبات کریمی
ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکم شکست 

خاکنداز بیارید  :wacko:

لینک به دیدگاه

این چیه دیگه!!!!

من رادیات بعضی موتورا رو دیدم از این خیلی کوچیک تره!(مثلا 250 کاوازاکی)

برا رادیات ماشینم قابل استفاده هست ایا؟! (اگه هست یکیشو بزاریم رو پراید بابام تا تو تابستون بوشهر جوش نیاره) @};- :laughing:

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تصاویر باکیفیت تر(به دلیل محدودیت ها تصاویر پست 1 وضوح پایینتری داره)

بر روی تصاویر کلیک کنید

Gigabyte-GTX-980-WaterForce-2.jpg

Gigabyte-GTX-980-WaterForce-1.jpg

Gigabyte-GTX-980-WaterForce-3.jpg

Gigabyte-GTX-980-WaterForce-4.jpg

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با یک حساب سر انگشتی نزدیکه 15 میلیون پولش میشه بیاد تو ایران

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محمد جان فکر نکنم کلا وارد ایران بشه و هر کسی بخواد باید خودش شخصی وارد کنه که اینجور که معلومه وزن بالایی داره و همون حدودی که تو گفتی فک کنم اب بخوزره :دی

الان کسی سه تا 980 ببنده به نفعشه حدودا میشه 8100 الی 8300 .  

:دی

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

با یک حساب سر انگشتی نزدیکه 15 میلیون پولش میشه بیاد تو ایران

این که شد قیمت یه پراید کارکرده ترو تمیز ! :laughing:

و  اف از دس این سازندها که برا جیب مرفحیین چه خوابایی میبینن!!

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

خیلی تجملاتیه! چون با سه کارت گرافیک معمولا نیازی به اورکلاک دیگه نمیشه که بیای تازه واسش واتر کولر ببندی!

بعدشم 980 کارتی نیس که بخوای براش این همه هزینه بذاری به نظرم سری 900 رو انویدیا فقط می خواسته واسه رقابت تولید کنه 

من منتظر نسل بعدم که مطمئنم کاملا متفاوت با این نسل خواهد بود  @};-

لینک به دیدگاه

عجب!

ولی با اون جک خیلی حال کردم

فشار کمتری به مادربورد و گرافیک میاره

لینک به دیدگاه

خفنترین خبری بود که در عرض 2 3 ماه گذاشته خوندم !!! خیلی توپ بود....:دی ولی قیمتش هم به نظر توپ میاد :))

لینک به دیدگاه

من خودم خیلی دنبال همچین چیزی بودم.

منتها یه مسئله آدمو دلسرد میکنه.

اونم فروش دست دوم این باندل هست.

همینجوری آدم موقع فروش کارت های اند کلی ضرر میده.

چه برسه به فروش این باندل.

من مطمئنم موقع فروش 70% ازش کم میکنن.

تازه اگه آدم شانس بیاره و انویدیا کارت جدیدی نده بیرون.

چون انویدیا هم عادت کرده ، هر سال حداقل 2 تا کارت های اند میده بیرون.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به احتمال زیاد طرفای 2500-3000 دلار باشه.

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-156-GI&tool=3

میدونم این پوند ولی همین قطعا اگه نیواگ بیاد عدد یکیه ولی به دلار

مثلا کازموس 2 تو این سایت 299 پند

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...