رفتن به مطلب

جزئیات جدید لو رفته از دو کارت گرافیک GTX 960 و GTX Titan II (زمین لزره انویدیایی)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

e77b1e19bc87cfd832ca4af81193ddea_L.jpg

امروز مطالبی در مورد جزئیات محصولات جدید انویدیا یعنی GTX 960 و GTX Titan II منتشر شده که قصد داریم شما را در جریان آنها قرار دهیم. وب سایت هندی Zauba که به نوعی سیستم پیگیری و کنترل واردات و صادرات کالاها و اسناد و مدارک آنها را به عهده دارد، اخیرا در معلوم شدن یا بهتر است بگوییم لو رفتن مشخصات سخت افزارهای جدیدی که برای تست و آزمایش به مراکز خاصی ارسال می شوند، نقش ویژه ای را بازی می کند. در این وب سایت شما با جستجوی عبارت GTX 960 یکسری اطلاعات در مورد این محصول جدید انویدیا بدست می آورید که در نوع خود بسیار جذاب است. اگر دقت کنید تاریخ ارسال این کالا به 19 سپتامبر (28 شهریور) مربوط می شود. چیزیکه از این اطلاعات استخراج می شود این است که GTX 960 دارای 4 گیگابایت حافظه با فرکانس حافظه 1500 مگاهرتز (6000 مگاهرتز موثر) است که از طریق رابط حافظه 256 بیتی با پردازنده گرافیکی در ارتباط است. فرکانس هسته این محصول هم عددی در حدود 993 مگاهرتز را نشان می دهد. خیلی جالبه که با استفاده از اسناد حمل و نقل می توان به این اطلاعات دست یافت.

در مورد کارت گرافیک GTX Titan II هم اینطور به نظر می رسد که انویدیا همچنان قرار است از موفقیت های تراشه سیلیکونی GM204 بهره برداری کند و بیش از این برای ارائه این محصول جدید منتظر فرآیند تولید 20 نانومتری جهت تولید پردازنده گرافیکی جدید نباشد. این بدان معنی است که GTX Titan II همچنان قرار است مبتنی بر تراشه خانواده GM200 که از فرآیند تولید 28 نانومتری در ساخت آن استفاده می شود، بهره ببرد. این اطلاعات جدید از طریق پایگاه داده سخت افزاری SiSoft به بیرون درز کرده است. در لابه لای این اطلاعات جزئیات بیشتری به چشم می خورد که می توان به موارد زیر اشاره کرد: ابعاد 551 میلی متر مربعی تراشه، 3072 هسته کودا، 3 مگابایت حافظه کش L3، رابط حافظه 384 بیتی با الگوریتم ویژه فشرده سازی بافت ها جهت بالا بردن پهنای باند تبادل داده، فرکانس هسته در حالت پایه 1100 مگاهرتز و در حالت توربو 1390 مگاهرتز، 6 گیگاهرتز فرکانس حافظه موثر و 12 گیگابایت حافظه رم که دوبرابر نسل اول معرفی شده سری Titan است. همانطورکه AMD اخیرا در مورد کارت گرافیک Radeon R9 290X تصمیم به استفاده از مقدار 8 گیگابایت حافظه نموده، انویدیا هم تصمیم گرفته در مدل GTX Titan II برای شروع از 12 گیگابایت رم استفاده کند تا بیشترین لذت در دقت تصویر 4K و یا حتی 5K برای کاربران فراهم شود.

منبع:sakhtafzarmag

لینک به دیدگاه

بسیار ممنون اگر واقعیت داشته باشد بسیار عالی می شه 

3072 کودا و 12 گیگ رم   :eek:  :eek:  :eek: بیشتر به درد کار های 3d , رندر گیری می خوره تا بازی این هیولا

و البته قیمت که فکر کنم همون 1000 دلار باشه دوباره 

nvidia is love nvidia is life

=))  =))  =))

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز بابت خبر.

فرصت نفس کشیدن هم به آدم نمیدن .

لینک به دیدگاه

به نظر شخصی من سری 900 با همین 2 تا کارت به خاطره سپرده میشن و برای سری جدیدش از اسمهای جدید استفاده خواهد کرد

دلیلش هم این هست که به رقیبش نشون بده که همیشه 1 قدم از اون جلوتر حرکت میکنه و اگر هم بخواد برای سری 900 پرچمداری را رو کنه GTX990 TI یا GTX990 X2 گزینه بهتری خواهد بود ولی برای سری GTX TITAN همچنان اسم زیبایی هست و همواره استفاده خواهد شد هالا با اضافه کردن X یا X1 یا X2

چیزی که مشخص هست این هست که برای AMD نقشه کشیده و میخواد منهدمش کنه فقط منتظر عرضه کارتهای سری R9 300 هست

خیلی دلم میخواد از کارتهای سری R9 300 بخرم فکر میکنم این بار دیگه AMD بتونه نظر بازار داغ کارتهای گرافیک را به خودش جلب کنه در کل پول داشته باشم از هر 2 تا برند هم خرید میکنم چون در گزشته هم تجربه استفاده از Radeon را داشتم و اولین کارت تا چهارمین کارت گرافیکی که داشتم Radeon بوده حالا که دیگه کمپانی AMD داره این کارتها را تولید میکنه و خیلی بهتر از ATI هست 

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

خدایا بازی خورها را ثروتمند بفرما

آمین

یا خدا اینا چشونه این شرکت AMD & NVIDA دارن چیکار میکنن والا ما در توانمون نیست

به کی بگیم

همون 970 از سرمون هم زیاده

خدا صبری وسیع و بزرگ به همه ما بده

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

چیزیشون نیست فکر میکنن مردم دارن پول میر......نن  برای همین هم هر روز یه جنس و تکنولوژی جدید از دید مردم را به بازار معرفی میکنن

تکنولوژیهایی که خودشون چند سال پیش به اونها رسیده بودن

لینک به دیدگاه

چیزیشون نیست فکر میکنن مردم دارن پول میر......نن  برای همین هم هر روز یه جنس و تکنولوژی جدید از دید مردم را به بازار معرفی میکنن

تکنولوژیهایی که خودشون چند سال پیش به اونها رسیده بودن

اقا نخر مگه انودیا بزور میگه بیا 980 بخر.. کارتای سری 700 مگه چشه ؟

متاسفانه یه سری افکار مسخره و غلط بین ایرانیا هست تا یه قطعه سری جدید میاد فک میکنن سری قبل دیگه بدرد نمیخوره

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

اقا نخر مگه انودیا بزور میگه بیا 980 بخر.. کارتای سری 700 مگه چشه ؟

متاسفانه یه سری افکار مسخره و غلط بین ایرانیا هست تا یه قطعه سری جدید میاد فک میکنن سری قبل دیگه بدرد نمیخوره

Like ++++++++++++++++++++++++

1000000000+++

واقعا بهترین و کاملترین حرفی که میشه در این رابطه زد.

@};-  @};-  @};-  :x  :x  :x

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کسی نمیگه بدرد نمیخورن

در ضمن شما هم بخوای بخری شرکتهای تولید کننده دیگه تولید نمیکنن به این موضوع توجه نکردی ؟ به نظر شما NVIDIA با وجود سری 900 و با قیمت کمتر و بازدهی بالاتر میاد سری 600 و 700 را تولید میکنه ؟

خیر دوست عزیز مجبورت میکنه بخری چون راهی جز خرید سری جدید نداری

من هم سری 700 دارم و میخوام سال اینده SLI کنم چون در حال حاضر پول ندارم شما میتونی اکبند کارت گرافیک من را سال اینده پیدا کنی ؟ اگر پیدا بشه در قبال تکنولوژی که در اون زمان در بازار حاکم هست خریدنش صرف داره یا نه ؟

از 1 زاویه به این موضوع نگاه نکنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کسی نمیگه بدرد نمیخورن

در ضمن شما هم بخوای بخری شرکتهای تولید کننده دیگه تولید نمیکنن به این موضوع توجه نکردی ؟ به نظر شما NVIDIA با وجود سری 900 و با قیمت کمتر و بازدهی بالاتر میاد سری 600 و 700 را تولید میکنه ؟

خیر دوست عزیز مجبورت میکنه بخری چون راهی جز خرید سری جدید نداری

من هم سری 700 دارم و میخوام سال اینده SLI کنم چون در حال حاضر پول ندارم شما میتونی اکبند کارت گرافیک من را سال اینده پیدا کنی ؟ اگر پیدا بشه در قبال تکنولوژی که در اون زمان در بازار حاکم هست خریدنش صرف داره یا نه ؟

از 1 زاویه به این موضوع نگاه نکنید

عزیز جان منظور ایشون این بود که کارت سری 700 را بفروشی و کارت سری 900 بخری

نه اینکه یک فردی که میخواد تازه اقدام به خرید کند برود سری 600 یا 700 بخرد

لینک به دیدگاه

همچین جمله ای مشاهده نشده من هم دقیقا جواب همون نوشته ها را دادم و چند تا سوال پرسیدم خودم هم میدونم که هیچ کمپانی نگفته و مجبور نکرده که بریم سری جدید محصولاتش را بخریم

من هم در مورد همون سری نچندان قدیمی سوال کردم داداش

هممون نطرات خودمون را بیان میکنیم ولی باید قبل از هر حرفی از چند زاویه مختلف به این قضایا نگاه کنیم

از نظر شما چی ؟ حرفهایی که گفتم اشتباه بود ؟ چه قسمتی و بنا به چه دلیلی ؟

لینک به دیدگاه

بنده با هیچ فسمت از نظرات حضرتعالی مخالفتی ندارم.

اما نکته ای که هست اینه که مثلا شما مادربوردتون را میفروشید و به سمت RVE کوچ کنید؟

قیمت امروز مادربورد شما 2050 بود و قیمت RVE هم 1750 با گارانتی اصلی(اینو همینطوری عرض کردم چون برای خودم جالب بود ^_^ )

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرف شما درست هست میتونم بفروشم و جدیدترش را بخرم ولی به چه قیمتی ؟ میدونی با چه زحمتی این سیستم را خریدم تازه این را هم بگم که 2 تا 3 ماه هست که خریدم و استفاده انچنانی هم ندارم

حالا اگرهر قطعه ای را هم بخوام بفروشم دقیقا سر من کلاه رفته و تغییری که احساس خواهم کرد حدودا 10 الی 20 درصد خواهد بود این اواخر همه کمپانیهای تولید کننده با هم درگیر شدن و مردم قربانی میشن

من تصمیم گرفتم که دیگه روی سیستم خرج نکنم اگر هم خرج کردم مثلا گرافیکم را SLI کنم

به نظر من Nvidia امسال کاری میکنه که گرافیکها در حالت SLI از کل حافظه بتونن استفاده کنن مثلا اگر 2 تا 3 گیگ داریم 6 گیگ شناسایی بشن اینطوری مشتریهاش را میتونه راضی کنه

در خصوص قیمت مادربردها هم چون هنوز سری جدید جا نیفتاده قیمت سری قبلی بالاتر هست من هم از مادربرد خودم خیلی راضی هستم البته P9X79 Deluxe هم دارم که از اون رضایت بیشتری دارم تا R4BE

ولی خوب هر کدوم خصوصیات خوب خودشون را دارن تازه اون یکی مادربردم ساخت تایوان هست

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

خدایا بازی خورها را ثروتمند بفرما

آمین

یا خدا اینا چشونه این شرکت AMD & NVIDA دارن چیکار میکنن والا ما در توانمون نیست

به کی بگیم

همون 970 از سرمون هم زیاده

خدا صبری وسیع و بزرگ به همه ما بده

=))  :laughing:  =))  :laughing:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...