رفتن به مطلب

عرضه Pro Evolution Soccer 2015 برای pc

mehdidolaty
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

البته هنوزم ایراداتی داره. من وقت نکردم زیاد بازی کنم اما مثلاً با ایتالیا در مقابل آلمان 2 بار بازی کردم. چند تا نکته وجود داشت. قدرت بدنی حریف خیلی بالاست هر بازیکن من که با بازیکنان حریف برخورد میکنه انگار با قطار شاخ به شاخ شده. پیرلو خورد به اوزیل تقریباً دو متر به عقب پرت شد. یا مثلاً بعد از یک حمله ناموفق تک مهاجم و وینگر راستم( آباته و ایموبیله ) همچنان پشت دروازه آلمان و خارج از زمین گیر کرده بودن و 9 نفره بازی میکردم تا اینکه داور آفساید اونها رو گرفت و برگشتن سر جاشون :D

خیلی بهتر از 2014 شده ولی هنوزم جای کار داره.امیدوارم کار با پچ درست بشه چون با این وضعیت کـرک شدن فیفا که فعلاً بعید به نظر میرسه نصب یک فوتبال جدید روی سیستم واقعاً واجبه

لینک به دیدگاه

من که دیشب نسخه بلک باکس رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور داد

امشب باید reloaded دانلود کنم

بلک باکس مشکل داره در حال بررسی هست

مدیر سایت دانلودها گفته این نسخه رو بدون تست رو سرور گذاشته بودیم و به همین جهت با مشکل برخوردیم  والان در حال اصلاح شدنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...