رفتن به مطلب

فروش Rampage III EXtreme+Xeon Hexa+mushkin BL 1866CL7 و کولر و پاور..

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

تعدادی قطعه دارم که قصد فروششون رو دارم، این قطعات شامل:

1. مادربورد Asus Rampage III Extreme که نیاز به معرفی نداره.  فقط زمانی که مادربورد رو خریدم دو تا ایراد داشت: اول اینکه قسمت PS2 کار نمیکرد و دوم اینکه در لبه بورد یه زدگی وجود داشت که مشکلی برای بورد بوجود نمیاره چون مداری از اون قسمت رد نشده.
2.پردازنده Intel Xeon L5639 لو ولتاژ و هند پیک شدست! این پردازنده دارای فرکانس 2.4 گیگاهرتز و ولتاژ 1.1 ولت هست اما با 0.09 ولتاژ بیشتر در فرکانس 3.6 گیگاهرتز و 0.18 ولتاژ بیشتر در فرکانس 3.986 گیگاهرتز به فول فول استیبل هست. (پروفایل ها داخل مادربورد ذخیره شده)
نکته: مادربورد و سی پی یو جداگانه فروخته نمیشه. پس خواهشا در این مورد سوال نکنید!
3.رم های قدیمی، حرفه ای و نایاب Mushkin Black Line 3*2GB DDR3 1866 CL7.0-7-7-6-20 1.65. در مورد این رم ها بهتره توضیحات رو بسپارم به عکس های خود رم و تست هاش که قرار میدم با چیپ های Elpida Hyper MNH-E و هند پیک شده!
4.کولر Thermalright Archon که کمتر از 3 ماه کار کرده!
5.پاور Green GP680B
6. رمهای G.skill TridentX 2*4GB 2666 CL11 که این رمها به دلیل اینکه فقط هیت سینک قرمز رنگ و اون پک الکی رو نداره 380 میدم!

-قیمت برای مادربورد به همراه سی پی یو 900 تومان (فروخته شد)
-قیمت برای حافظه های ماشکین 250 تومان (موجوده)
-قیمت برای کولر 170 تومان (فروخته شد)
-قیمت برای پاور هم 120 تومان (فروخته شد)
-قیمت برای حافظه های G.skill هم 380 (موجوده)

-فروش ترجیحا حضوری و در تهران مگر شرایط خاص

برای هر گونه شک و شبهه و بحث کارشناسی در خدمتتون هستیم!

عکس های قطعات

831af4.jpg.............831af3.jpg...........831af1.jpg............aa0007.jpg

831af2.jpg.......aa0006.jpg......8448c8.jpg......8448c9.jpg

و حالا قسمت هیجان انگیز:

تست پردازنده در نرم افزار 3DM11 و Catzilla 720P (اسکور پردازنده مورد توجهه)

thumb.jpg......thumb.jpg

تست پردازنده در نرم افزار wPrime

thumb.jpg.......thumb.jpg

تست حافظه ها در نرم افزار Aida64 با ولتاژ 1.65:

b443emush-2000-7-7-6.png

سوالی داشتید میتونید بپرسید :)

ویرایش شده توسط Mehdi_FXX
لینک به دیدگاه

• ارسال 51
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام . من چند وقته برام سوال شده سری زئون برای کارای روزمره مثل گیم و مولتی مدیا و .. .. پرفرمنسش کمتر از سری های معمولی هست یا خیر .( سری معمولی مثل 920-950-.....)

یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم. و اینکه یه قیمت کلی + تخفیف اگه مقدوره برام PM کنید .

لینک به دیدگاه

بذارید یکم در مورد زئون ها توضیح بدم:

پردازنده های زئون 90 درصد شبیه پردازنده های معمولی دسکتاپ هستند اما! با این تفاوت که:

1. Dual QPi link هستد یعنی میشه از این پردازنده های به تعداد بیشتر از یکی بر روی مادربورد ها استفاده کرد....2 تا یا 4 یا 6 یا 8 .....این قابلیت فقط مختص سرور ها طراحی شده اما هستند کاربرانی که برای سیستم های گیمینگ خودشون هم دوست دارند همچین پلفترمی داشته باشند.

2. این پردازنده بر خلاف پردازنده های معمولی دسکتاپ از اونجایی که برای سرور طراحی میشن و سیستم های سرور شبانه روزی روشنه پس باید مقاومت بسیار بسیار بیشتری داشته باشند و به همین خاطره که به قولی خیلی سگ جون هستند!!

3. فرکانس کاری این پردازنده به صورت دیفالت کمتر تعریف میشه اما هستند پردازنده های زئونی که فرکانس توربوشون به 3.5 گیگاهرتز هم برسه! 

4. پردازنده های زئون طوری طراحی شدند که برای رندر کارایی بالایی داشته باشند. برای مثال تست Cienebench R11.5 خودم در فرکانس تقریبا 4 گیگاهرتز رو به همراه تست یکی از دوستانم با پردازنده 4790K در فرکانس 4.6

4790K

http://upload.sakhtafzar.com/uploads/60eceCINEBENCH-Windows-64-Bit.jpg

5639

http://upload.sakhtafzar.com/uploads/c5f63cinebench-11-5.jpeg

تو عکس هایی که گذاشتم شات cpu-z هست..6 هسته 12 رشته به همراه 12 مگ کش L3 ...این پردازنده و پردازنده های زئون 6 هسته ای سری 5600 از نظر کارایی در گیم هسته به هسته و فرکانس به فرکانس مانند 980X هستند نه اینکه کاراییشونم از 920 و 950 پایینتر باشه  این پردازنده به شرطی کارایی 980x رو میده که فرکانسش هم یکی باشه یعنی 3.2 گیگاهرتز یا مثل 990x باشه 3.33 گیگاهرتز اما من دو تا پروفایل 3.6 و 3.98 به صورت 24/7 براش تعریف کردم.

برتری i7 مشابه این پردازنده ها:

IMC یا مموری کنتلر قویتری دارند و اینکه ضریبشون بازه حتی ضریب پردازنده Xeon X5690 به 27 محدود شده اما 980X تا 31 هم بازه

نمیشه گفت کارایی این پردازنده ها از سری دسکتاپ کمتره! فرکانسشون ممکنه کمتر باشه اما فرکانس که چارش یه چیزه!

امیدوارم توضیحاتم کافی باشه

لینک به دیدگاه

بسیار عالی . خیلی کمک کرد .

4 تا نکته :

1 اون مقایسه یکیش کوچیکه باز نمیشه .

2 - گفتید ضریبشون بازه  با اورکلاک فرکانس  4.5 میتونه بزنه ؟ ( با واتر کولر )

3 - شما تا چه فرکانسی زدید باهاش ؟

4 - پس با اورکلاک در حد یه 980 میشه؟؟ ( پس با توجه به گرونی 980 و کمیابیش این به صرفس )

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

بسیار عالی . خیلی کمک کرد .

4 تا نکته :

1 اون مقایسه یکیش کوچیکه باز نمیشه .

2 - گفتید ضریبشون بازه  با اورکلاک فرکانس  4.5 میتونه بزنه ؟ ( با واتر کولر )

3 - شما تا چه فرکانسی زدید باهاش ؟

4 - پس با اورکلاک در حد یه 980 میشه؟؟ ( پس با توجه به گرونی 980 و کمیابیش این به صرفس )

1.درست شد. بله شات 4790 بود.

2.نه گفتم ضریب i7 980x/990x بازه نسبت به زئون ها. البته ضریب این پردازنده ها هم بازه اما ضریب 980 مثلا بالاتره

3.من همونطور که تو شات هست نهایت باهاش تا 3987 رفتم که میشه ماکزیمم ضریب در حالت 6 کور که میشه 18 و ماکزیمم بیس کلاکی که نیاز به PCIE clock نباشه...یعنی 221 که مادربورد 221.5 ست میکنه اما این فرکانس به صورت فول استیبل هم پایداره

4. بله در فرکانس 3.33 با 990x برابری میکنه اما من پروفایل های 3.6 و 3.98 براش تعریف کردم

لینک به دیدگاه

1.درست شد. بله شات 4790 بود.

2.نه گفتم ضریب i7 980x/990x بازه نسبت به زئون ها. البته ضریب این پردازنده ها هم بازه اما ضریب 980 مثلا بالاتره

3.من همونطور که تو شات هست نهایت باهاش تا 3987 رفتم که میشه ماکزیمم ضریب در حالت 6 کور که میشه 18 و ماکزیمم بیس کلاکی که نیاز به PCIE clock نباشه...یعنی 221 که مادربورد 221.5 ست میکنه اما این فرکانس به صورت فول استیبل هم پایداره

4. بله در فرکانس 3.33 با 990x برابری میکنه اما من پروفایل های 3.6 و 3.98 براش تعریف کردم

جالبه تو 3.98 ازه 4.5 یه 4790 بیشتر اسکور زده .

یعنی بیشتر از 3.9 باید فرکانس pcie رو زیاد کرد که گلوگاه نکنه ؟ اگه بله باید بیشتر هم بره .

ماکسیموم دماش هم 67 هست یا 72 ؟

ولی طبق اطلاعات این سایت تا 4.13 اور کردن . ولی تو همه تست ها از 4790 کا ضعیفتر بوده .

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-5600-L5639-vs-Intel-Core-i7-4790K

در مورد 980 هم که باید بگم ضعیفتر عمل کرده :

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-5600-L5639-vs-Intel-Core-i7-980X

تو تست 3d mark هم اندازه یه i3 امتیاز زده !!!

http://www.futuremark.com/hardware/cpu/Intel+Xeon+L5639/review

نتیجه گیری من اینگونه بوده که این پردازندها مصارف خواص دارن و تو کارای معمولی مثل اورکلاک و گیم وتو زمینه پرفرمنس خیلی ضعیفتر از سری معمولی عملکردند.

لینک به دیدگاه

جالبه تو 3.98 ازه 4.5 یه 4790 بیشتر اسکور زده .

یعنی بیشتر از 3.9 باید فرکانس pcie رو زیاد کرد که گلوگاه نکنه ؟ اگه بله باید بیشتر هم بره .

ماکسیموم دماش هم 67 هست یا 72 ؟

ولی طبق اطلاعات این سایت تا 4.13 اور کردن . ولی تو همه تست ها از 4790 کا ضعیفتر بوده .

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-5600-L5639-vs-Intel-Core-i7-4790K

در مورد 980 هم که باید بگم ضعیفتر عمل کرده :

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-5600-L5639-vs-Intel-Core-i7-980X

تو تست 3d mark هم اندازه یه i3 امتیاز زده !!!

http://www.futuremark.com/hardware/cpu/Intel+Xeon+L5639/review

نتیجه گیری من اینگونه بوده که این پردازندها مصارف خواص دارن و تو کارای معمولی مثل اورکلاک و گیم وتو زمینه پرفرمنس خیلی ضعیفتر از سری معمولی عملکردند.

ماکزیمم فرکانس بدون اعمال PCIE Clock بع 3987 مگاهرتز میرسه همونطور که تو شات هست ولی بیشتر اون pcie clock میخواد که نیازی نیست اینکار کرد چون ارزش نداره کما اینکه افزایش pci کلاک تنها نیست ولتاژ های دیگه هم لازمه که من از خیرش گذشتم چون 1.29 ولت خیلی بهتر از 1.45 ولته! ولی 3987 مگاهرتز خیلی از 4130 کمتر نیست

دماش تو فرکانس 3.98 برای بنچمارک نهایت به 65 میرسه ولی تو بازی کرایسیس که من انجام دادم حدود 57 اینا بود تازه اونم تو تابستون!

اما بنچمارک:

شما ببینید اختلاف 5639 و 4790 کا در قیمت چقدره که من باید بگم قیمت 5639 تقریبا 45 درصد ارزونتره (4790 کا 1050 و 5639 هم 600 و البته یه نکته دیگه رو نباید فراموش کرد که اون سایت با فرکانس استوک 5639 که 2.4 هست تست کرده نه 3.6 یا 3.98

در مورد مقایسه هم با 980 همینطوره ...دقت کنید کاراییش چقدر از 980 مقدار کمی کمتر هست ولی 5639 میتونه بیش از 60 درصد طوری اورکلاک بشه که همه چیز از جمله دما قابل کنترل باشه!

در مورد سایت futurmark اگه اسکور 4560 در نرم افزار 3D11 گذاشتند من برای شما اسکور 10400 گذاشتم!

پس نتیجه گیری آخر شما هم میتونیم بگیم غلطه چون اتفاقا زئون های یکی از بهترین انتخاب ها هستند منتها چون خیلی از افراد اطلاعات کمی از این پردازنده ها دارند دچار اشتباه میشند که من تا اینجا براتون فکر کنم به اندازه کافی توضیح دادم :)

لینک به دیدگاه

سلام مهدی جان حیف این سیستم به این باحالی نیست میخواهی بفروشی؟؟؟؟؟؟

بعدش چی جاش میخواهی بخری ؟؟ اون هم با چه قیمتی؟؟؟

این رو هم میدونی که مادربرد و پردازنده های حال حاطر به این کیفیت و این قدرت میشه سوکت 2011 که سیستم شما با اور کلاک درحد 3930k قدرت داره و اسکور گرفته....

من قبلا با شما صحبت کرده بودم در مورد اورکلاک این پردازنده چون من هم L5639 دارم و از بابک ارباتانی گرفته بودم، از من میشنوی نفروش که بعدا بدجوری پشیمون میشی ...حالا دیگه تصمیم با خودته.

لینک به دیدگاه

ماکزیمم فرکانس بدون اعمال PCIE Clock بع 3987 مگاهرتز میرسه همونطور که تو شات هست ولی بیشتر اون pcie clock میخواد که نیازی نیست اینکار کرد چون ارزش نداره کما اینکه افزایش pci کلاک تنها نیست ولتاژ های دیگه هم لازمه که من از خیرش گذشتم چون 1.29 ولت خیلی بهتر از 1.45 ولته! ولی 3987 مگاهرتز خیلی از 4130 کمتر نیست

دماش تو فرکانس 3.98 برای بنچمارک نهایت به 65 میرسه ولی تو بازی کرایسیس که من انجام دادم حدود 57 اینا بود تازه اونم تو تابستون!

اما بنچمارک:

شما ببینید اختلاف 5639 و 4790 کا در قیمت چقدره که من باید بگم قیمت 5639 تقریبا 45 درصد ارزونتره (4790 کا 1050 و 5639 هم 600 و البته یه نکته دیگه رو نباید فراموش کرد که اون سایت با فرکانس استوک 5639 که 2.4 هست تست کرده نه 3.6 یا 3.98

در مورد مقایسه هم با 980 همینطوره ...دقت کنید کاراییش چقدر از 980 مقدار کمی کمتر هست ولی 5639 میتونه بیش از 60 درصد طوری اورکلاک بشه که همه چیز از جمله دما قابل کنترل باشه!

در مورد سایت futurmark اگه اسکور 4560 در نرم افزار 3D11 گذاشتند من برای شما اسکور 10400 گذاشتم!

پس نتیجه گیری آخر شما هم میتونیم بگیم غلطه چون اتفاقا زئون های یکی از بهترین انتخاب ها هستند منتها چون خیلی از افراد اطلاعات کمی از این پردازنده ها دارند دچار اشتباه میشند که من تا اینجا براتون فکر کنم به اندازه کافی توضیح دادم :)

ممنون از توضیحات خوبتون .

ولی یه نکته هست که اگر اون پردازندها هم اور بشن خیلی قویتر میشن .

در کل موافقم اطلاعات در باره زئون ها کم هست .

لینک به دیدگاه

عرض ارادت مهدی جان  در مورد رم ها بیشتر توضیح می دید 

مکس کلاک با چه تایمینیگ می زنن 4 تا تست sp32m چیزی 

رو پلتفرم های دیگه چطورن رم خوب دارم ولی اینا رو واسه دل خودم می خواستم البته قیمت هم یکمکی زیاد واسه  سرباز جماعت یه کاریش کن برای ما 

لینک به دیدگاه

سلام مهدی جان حیف این سیستم به این باحالی نیست میخواهی بفروشی؟؟؟؟؟؟

بعدش چی جاش میخواهی بخری ؟؟ اون هم با چه قیمتی؟؟؟

این رو هم میدونی که مادربرد و پردازنده های حال حاطر به این کیفیت و این قدرت میشه سوکت 2011 که سیستم شما با اور کلاک درحد 3930k قدرت داره و اسکور گرفته....

من قبلا با شما صحبت کرده بودم در مورد اورکلاک این پردازنده چون من هم L5639 دارم و از بابک ارباتانی گرفته بودم، از من میشنوی نفروش که بعدا بدجوری پشیمون میشی ...حالا دیگه تصمیم با خودته.

سلام اشکان جان!

باهات موافقم حالا یه دلیلی داشته این تصمیمو گرفتم ولی ممکنم هست بیخیال فروش بشم ولی فعلا قصد فروش دارم مگه تا یکی دو روز دیگه که فروشو کنسل میکنم یا نه

راستش خودم اصلا به هیچ وجه دلم نمیخواد این قطعات رو بفروشم مخصوصا مادربورد!

ممنون از توضیحات خوبتون .

ولی یه نکته هست که اگر اون پردازندها هم اور بشن خیلی قویتر میشن .

در کل موافقم اطلاعات در باره زئون ها کم هست .

بله دوست من

شما در نظر بگیرید 980 برای فرکانس 4 گیگاهرتز چه ولتاژهایی میخواد و دماش هم چقدر میشه! مثل این زئون خیلی خنک نیست که نهایت بشه 60 الی 65.....حدود 80 الی 85 دما داره! تازه با ولتاژ زیر 1.3 ولت هم نمیشه اورش کرد برای این فرکانس فکر کنم

من زمانیکه این پردازنده رو خریدم و دوست من هم از بین 10 تا سی پی یو من و خودش رو هند پیک کرد با اطلاعاتی که داد و تستهایی که نشونم داد و تحقیقی که خودم گرفتم صد درصد مسمم شدم بخرمش.

لینک به دیدگاه

عرض ارادت مهدی جان  در مورد رم ها بیشتر توضیح می دید 

مکس کلاک با چه تایمینیگ می زنن 4 تا تست sp32m چیزی 

رو پلتفرم های دیگه چطورن رم خوب دارم ولی اینا رو واسه دل خودم می خواستم البته قیمت هم یکمکی زیاد واسه  سرباز جماعت یه کاریش کن برای ما 

سلام حسین جان

رم ها بر حسب دمایی که دارد علامت گذاری شدند. من خنکترینشو که تست کردم 2200 CL8 با اگه اشتباه نکنم 1.65 یا 1.7 ولت spi 32 پاس کرد! 2200 هم برای این پلتفرم خیلی زیاده و پایداریش هم سخت.

رو پلتفرمهای دیگه بهتر جواب میده میتونه با تست کردیم رو Z87 OCF فرکانس 2400 با تایمینگ 8-9-7 با ولتاژ 1.8 ناپایدار اومد بالا که خب CL خیلی پایین بود بهتر بود میذاشتیم 2400 CL8 در اون صورت تست هم پاس میکرد. ولی رو X58 به خوبی پلتفرمهای دیگه جواب نمیده. چیپ الپیدا کلا چیپ داغی هست. هیت سینک این رمها هم که از مو باریکتر! میخواستم هیت سینک خوب براشون بگیرم که دیگه فرصت نشد.

اینا رو خیلی تست نکردم ولی یه چند تا تست spi 32 میذارم. در مورد قیمت بگم راستش من 290 اینا رو خریدم با هزینه ارسال شد 300. حدودا چند ماه پیش خریدم.

لینک به دیدگاه

up....

سلام

میشه یه عکس از اون زدگی مادربرد بزاری بصورت کامل

و اینکه قیمت رو کف برام پ.خ کن یه سیستم 1366 دارم که میخام اینو جایگزین کنم

لینک به دیدگاه

سلام

میشه یه عکس از اون زدگی مادربرد بزاری بصورت کامل

و اینکه قیمت رو کف برام پ.خ کن یه سیستم 1366 دارم که میخام اینو جایگزین کنم

سلام دوست من

البته تو عکس ها اون زدگی تقریبا معلوم ولی به روی چشم امشب فرصت نمیشه عکسش رو فردا براتون میذارم.

سلام

پاور گارانتی داره ؟ باز یا تعمیری نیست ؟

سلام دوست من

والا شاید باورتون نشه من این پاور رو بیش از چند ساله که دارم روش برچسب گارانتی خورده با اسم سابق شرکت گرین! ولی مدتش قطعا تموم شده

خیر پاور تعمیری نیست و تو این مدت هم هیچ مشکلی براش پیش نیومده

لینک به دیدگاه

از پاور عکس میزارید؟ از نوشته های روش و از مدت تاریخ گارانتیش.

ماژولار هست دیگه ؟

دو فن هست ؟ یا تک فن بزرگ

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

چشم از پاور عکس میذارم

ماژولار نیست و یک فن کوچک داره اما پاور هیچ وقت گرم نمیشه و هیچ وقت هم صدای فنش اذیت نمیکنه

لینک به دیدگاه

درود 

مدلشو تو اینترنت دیدم.قیمتتون خیلی بالاست.

به کارم نمیاد. ممنون

لینک به دیدگاه

نه دوست من قیمت بالا نیست

اتفاقا میخواستم پاور رو چند وقت پیش به آقای حسینی بفروشم 130 خریدار بودند و گفتند در فروم 140 اینا برای فروش بذارم.

ممنون از شما

لینک به دیدگاه

تست یکی از حافظه ها:

3 تاش رو تست نکردم بدلیل اینکه هیت سینک رم های زیاد جالب نیست اینی که تست کردم از بقیه خنکتر بود:

البته این پلتفرم x58 هست وگرنه رو پلتفرمهای دیگه نتایج خیلی بهتره

ولتاژ 1.68

bc473spi-32m.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

قیمت قطعات با همدیگه 1600 یعنی کاهش قیمت 70 تومنی!!

فکر کنم به اندازه کافی قیمت رو کاهش دادم

لینک به دیدگاه

up........

لینک به دیدگاه

قیمت پایه برای کل سیستم به 1500 کاهش یافت و به اولین پیشنهاد هم فروخته میشه!!

رم های ترایدنت هم به قیمت 400 تومن فروخته میشه ( دلیل قیمت: نداشتن اون پک مسخره و نبود هیت سینک قرمز رنگ):

G.skill TridentX 2666 CL11 2x4GB 1.65v

برای کسی که اینا رو با هم خریداری کنه بازم یه تخفیف در نظر میگیرم....

بازم میگم به اولین پیشنهاد فروخته میشه

به قول دوستم فقط خانومش کم بود! :دی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...