رفتن به مطلب

جدال غولها: سبقت ASUS از GIGABYTE در فروش مادربرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

pv3w669qqkjc43vo751y.jpg

بر اساس گزارشی که اخیرا وب سایت CnBeta منتشر کرده  انتظار می رود کمپانی ASUS در سال 2015 تعداد بیشتری مادربرد به فروش برساند و رقیب خود GIGABYTE  را  از صدر جدول پایین بکشد.در فصل سوم سال2014 میلادی بیش 6.5 میلیون مادربرد ایسوس به بازار عرضه شده است، احتمالا به خاطر کاهش شدید قیمت و استراتژی های بازاریابی این کمپانی از رقیبش گیگابایت سبقت بگیرد.

ایسوس انتظار داد تا در پایان سال جاری میزان فروش این کمپانی  از گیگابایت بیشتر باشد اما با توجه به کاهش قیمت هایی که ذکر شد احتمالا رشد درآمد این کمپانی کمتر خواهد بود.

فصل چهارم سال جاری نیز باتوجه به ماهیت ایسوس در سال 2014 احتمالا به همین روال ادامه خواهد یافت که حداقل 5.6 میلیون مادربرد به فروش می رسد که بالغ بر 20.7 میلیون واحد طی امسال است.در مقایسه با گیگابایت که توانسته در نیمه نخست امسال 9.7 میلیون به فروش برساند،ایسوس در همین بازه زمانی 11.6 میلیون مادربرد به فروش رسانده است.

منابعی از خود کمپانی ایسوس به CnBeta  گفته اند که آنها پیش بینی می کنند با کاهش درآمد چشمگیری حدود 20% نسبت به درآمد سالهای گذشته روبرو شوند،در مقابل گیگابایت به لطف افزایش فروش محصولات high-end خود در سال 2013 از درآمد 97.8 میلیون دلار به 107.8 میلیون دلار در سال دست یافته بود.

علاوه بر این دو غول صعنت مادربرد،در این گزارش پیش بینی  شده که  میزان فروش مادربردهای MSI وASRock از الان تا نیمه دوم سال 2015 کاهش یابد.

با نگاهی بر این امار به نظر می رسد که مادربردهای high-end  گیگابایت احتمالا انتخاب اول کاربران هستند؛این درحالی است که ایسوس در بخش مادربردهای معمولی در حال پیروزی است.

منبع خبر: eteknix

برگردان فارسی: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گاهی اوقات دلیل فروش بیشتر تعصب و یا ریسک وارد نکردن خریداران هست 

مثلا تو همین ایران خودمون 

چند درصد از وارد کننده ها  به وارد کردن مادربورد های ازراک فکر میکنن و ریسک فروشش رو میکنن 

چرا چون جا افتاده ازراک بده بنجوله 

ولی مادربوردهای جدیدش خیلی خوب هست و مشکلی ندارن 

حتی قیمت خیلی عالی ای هم دارن 

تو مادربوردهای سوکت X99  مادربورد ازراک ASRock X99 Extreme3 فقط 190 دلاره یعنی حدود 600 650 تا 700 

ومین MSI MSI X99S SLI Plus قیمت دلاریش 220 هست و لایون که خودتون میدونید پایین ترین قیمت ها رو داره 975 رو سایت موجود کرده 

حالا این وسط من یکی تو قیمت گذاری مادربوردهای گیگابایت موندم 

مثلا GIGABYTE X99-SOC که 350 دلار قیمتشه رو سایت 1230 قیمت گذاشته شده  و مدل GIGABYTE X99-UD4  که قیمت دلاریش 230 دلار هست رو سایت 1090 قیمت داره 

مین SOC  = 350/1230 =  دلار 3.514 

مین UD4 230/1090 = دلار 4.730 

:eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

چرا  :-?

پس فقط خوب بودن یه شرکت نیست 

به نظر من دلیل فروش بیشتر ایسوس این هست که تاجر های بیشتری از این شرکت خرید میکنن چون میدونن به راحتی جنسشون فروخته میشه 

ولی مارک های دیگه به تعداد محدود وارد میشه 

ملا از ازراک فقط یه مدل مادربورد H61m-vs3  موجود بود و بینه همکاران ما خرید فروش میشد که قیمتش 125 تومن بود و تنها دلیل خریدش قیمت عجیبش بود 

در حالی که یه h61 گیگا 240 بود 

لینک به دیدگاه

والا من که GIGABYTE و ASUS و MSI استفاده کردم ولی هر کدوم یه ایرادی داشته و یه خوبی هیچ کدوم از این برندها نمیتونن مشتری را بصورت کامل راضی نگاه دارن ولی من خودم شخصا از گیگابایت خوشم میاد

ASUS هم خیلی خوب هست ولی صداش خوب نیست MSI هم خنک کننده های خوبی داره و همینطور از بهترین تکنولوژی برای ساخت بردهاش استفاده میکنه GIGABYTE هم نهایت زیبایی را در کنار کیفیت مرقوب به مشتریهاش ارایه میده

به نظر من AsRock تا چند سال اینده بازار را تسخیر میکنه چون مجموعه ای از قابلیتها و زیبایها و کیفیت برتر ساخت را به مشتریهاش ارایه میده

شاید من در اینده انتخابم AsRock باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...