رفتن به مطلب

آیان قریشی؛متخصص 5 ساله مایکروسافت

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

پسربچه ای 5 ساله جوانترین شخصی است که تابحال آزمون حرفه ای مایکروسافت را با موفقیت طی کرده است. "آیان قریشی" ساکن بریتانیا از زمانی که 3 ساله بوده به یادگیری علوم کامپیوتر با راهنمایی پدر خود "Asim" پرداخته است.آیان کارگاه کامپیوتری در منزل دارد که شبکه شخصی خود را درآن پیاده سازی کرده است.

برگزار کنندگان آزمون نسبت به سن خیلی کم او ابراز تردید کرده  بودند اما آقای قریشی به آنها اطمینان داد که پسرش از پس آن بر می آید.خود آیان گفته که این آزمون شامل سوالاتی چند گزینه ای درباره drag and drop ،هات اسپات و مشابه بوده است.

Ayan-Qureshi-6-from-Coventry.jpg

مادر آیان درباره موفقیت پسرش گفته "من بسیار خوشحالم و به او افتخار می کنم،من از او انتظار ندارم که هر روز یک رکورد جهانی ثبت کند؛ اما می خواهم که بهترین کاری که میتواند را انجام دهد".

آروزی آیان تاسیس کمپانی مشابه Silicon Valley کالیفرنیایی در بریتانیا است و می خواهد نام آن را E-Valley بگذارد.

منبع خبر:eteknix

ترجمه:خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

بچه ها همه چی دارن این زمانه ما یک میکرو خواستیم بخریم پدرمون هزارتا بهونه تحویلمون میداد اخرم با یک تفنگ اپ پاش سرمو شیره می مالید

بچه ها این زمونه امکانات زیاد دارند اما

شب روز دنبال چیز بازی از سن 10 سالگی هستن بزرگم میشن اینقدر با جنس مخالف چیز زدن که نه پول ازدواج دارند نه حال ازدواج   :D

علم هم که کلا نمی دونن ماله کدوم دیار هست  :D

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

بچه ها همه چی هم دارن این زمانه ما یک میکرو خواستیم بخریم پدرمون هزارتا بهونه تحویلمون میداد اخرم با یک تفنگ اپ پاش سرمو شیره می مالید

بچه ها این زمونه امکانات زیاد دارند اما

شب روز دنبال چیز بازی از سن 10 سالگی هستن بزرگم میشن اینقدر با جنس مخالف چیز زدن که نه پول ازدواج دارند نه حال ازدواج   :D

علم هم که کلا نمی دونن ماله کدوم دیار هست  :D

سلام گرامي @};-

حرف دل من رو زدي :(

خاطراتم تازه شد :D

لینک به دیدگاه

یاد بچگی های خودم افتادم -بیل گیتس اصرار میکرد مرتضی بمون بهت نیاز داریم من گفتم بیل من ایران رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم من رفتم بیل خداحافظ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

اون طرف اینجوری کار میکنن همه جور امکاناتی فراهم میکنن تا سرمایه هاشون رو پرورش بدن

حالا اینجا یسری آدم بی سواد به اصطلاح استاد رو میارن تا وقت دانشجو مملکت گرفته بشه که کمتر هزینه کنن :mad: :mad:

ویرایش شده توسط hossein_esmaeeli
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا اینجا یسری آدم بی سواد به اصطلاح استاد رو میارن تا وقت دانشجو مملکت گرفته بشه که کمتر هزینه کنن :mad: :mad:

بیچاره افرادی که به این امید که چیزی یاد بگیرن وارد دانشگاه میشوند ، داخل داشگاه هم درس میخونن و فکر میکنن واقعا آخرش هستن اما :|

لینک به دیدگاه

داداش منم تو همین سن هست که تو بازی کردن رکورد میزنه.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

مامان بیا منو بشووووووووووووور :laughing:

:clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...