رفتن به مطلب

یوبی سافت:ارتباط با اینترنت را قطع کنید نرخ فریم دهی Assassin's Creed: Unity بالا می رود!

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

مطمئنا اغلب گیمرها نسبت به جنجال های یوبی سافت با عرضه Assassin's Creed: Unity چیزهایی شنیده اند.

41146_02_ubisoft_disconnect_your_interne

اکنون این کمپانی در فروم های اینترنتی به ارائه راهکارهایی به گیمرهای  عصبانی پرداخته  تا برخی از مشکلات آنها را حل کند.یکی از این  راهکارها مربوط به رفع مشکل نرخ فریم دهی پایین است،به عبارتی یوبی سافت توصیه کرده که "اگر ارتباط با اینترنت را قطع کنید(wifi  یا کابل شبکه) احتمالا  نرخ فریم دهی بهبود پیدا می کند".

:|

منبع خبر: tweaktown

برگردان: خبات کریمی

یحتملا برادارن توسعه به اینترنت دسترسی نداشتن و همین کمبودها باعث شده موتور بازی به وبگردی بپردازه!

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

اگر ارتباط با اینترنت را قطع کنید(wifi  یا کابل شبکه)احتمالا  نرخ فریم دهی بهبود پیدا کند 291.gif20.gif

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

چه ربطی به شقیقه داره؟ تپاله زده به دنیای گیم داری ماست مالی میکنه :D

لینک به دیدگاه

من که ندارم تست کنم

اما از خیلی وقت پیش چیزهایی تو دنیای گیم دیدم که بسی تعجب اور و غیر منطقی بودند

مثلا کالاف مدرن فکر کنم 2 بود که ارور stop work میداد رو سیستم از اینترنت با کلی جست و جو مشخص شد یک فیش اضافی صدا به پشت کیس که با جدا کردنش ارور بر طرف شد!

یا بازی عدالت خواهان که با رفتن به بخش تمرینی و تو یک مرحلهء خواص تو قسمت خواص با استوپ کردن و ریسپم کردن بصورت مکرر 7الی 8 بار نرخ فریم بازی بصورت عجیبی برا پیسی های ضعیف بالاتر از قبل میشد و لگ بازی بسیار کمتر میشد!

من دو مورد بالا رو تست کردم جواب هم داده اما میدونم از اینا بیشتر هم بوده اما خاطرم نیست!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...