رفتن به مطلب

نداشتن تصویر از کارت R9 290 روی مانیتور

asghar212
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من تازگیا کارت R9 290 گرفتم و متاسفانه به مشکل برخوردم.مانیتورم AOC e2043Fsk هست و با این که تازگیا گرفتم اما متاسفانه ورودیش فقط D SUB .چندتا تبدیل هم براش خریدم اما متاسفانه هیچ کدام تصویر نمیاره.فقط موقعی تصویر داره که به تی وی منزل وصل میکنم.خواهشا اگر راهی میدونید یا مبدلی که 100% کار میکنه من رو راهنمایی کنید چون نمیتونم مانیتور جدید بخرم.

با تشکر

ویرایش شده توسط asghar212
لینک به دیدگاه

سلام

تو بازار تبدیلش هست dvi به dsub

اگر هم دارید تبدیل رو باید چک میکردین موقع خرید

خودم همین مشکلو داشتم 3 تا عوض کردم تا 1 دونش کار کرد

post-14073-0-40545600-1416143931_thumb.jpg

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

سلام

اگه از تبدیل dvi به dsub استفاده میکنید. حتما چک کنید تبدیل تصویر بده. خودم موقع خرید تبدیل چک نکردم بهم معیوبشو دادن

سلام.استفاده کردم جواب نداد.سرچ کردم چیزی که همه اتفاق نظر داشتند این بود که اون تبدیل هم برای این کارد در حالی که مانیتور فقط ورودی آنالوگ داره جواب نمیده و فقط یک نوع تبدیل هست که اون جواب میده و قیمتش هم چند برابر این معمولیهای 5 تومنی بازار هست اما میخوام دوستانی که تجربه یا اطلاع دارند راهنمایی کنند چون تو سایت هایی که این تبدیل رو میفروشند هم ننوشته که برای کارت گرافیک و تبدیل برای نمایش در مانیتور کاربرد داره. 40 به بالاست میترسم پول بدم اینو بخرم بعد از چند روز بیاد تا اینم کار نمیکنه.

لینک به دیدگاه

منم همین مشکلو دارم الان با hdmi وصل کردم تلوزیون

فک کنم تبدیل rgb به hdmi هم باشه تو دفترچش نشون داده اونم امتحان کنین منم می رم امروز ببینم پیدا می کنم  :wacko:

لینک به دیدگاه

شما باید یک مانیتور بخرید که پورت dvi داشته باشه من خودم زمانی که 290x را خریدم دقیق همان مشکل شما را داشتم چون مانیتورم فقط hdmi داشت و vga البته با پورت hdmi هم میشه ولی پورت hdmi خرابی وقطحی خیلی داره تنها تبدیل که برای این مشکل وجود داره که البته اون هم 100 درصد عملی نیست تبدیل hdmi بهdvi که خیلی کم یابه شما یک مانیتورdvi دار بگیر خودتو راحت کن

لینک به دیدگاه

عزیز جان به طور کلی ما چند مدل  پورت dvi  داریم تو ظاهر هم فرق دارن اینا باهم ، شما باید کارتتونو چک کنین ببینین تو پرت dvi  دور(بالا و پایین) اون شکاف خط مانندش بازم شکاف داره یا نه ! بعد برین تو بازار تبدیل هارو چک کنین و اون مدل رو بگیرین.

به تصویر زیر دقت کن متوجه میشی ^_^

DVIQA.jpg

لینک به دیدگاه

منم این کارتو دارم رو پرتهای دیگه تصویر نمیده فقط HDMI

ویرایش شده توسط joker1350
لینک به دیدگاه

شما باید یک مانیتور بخرید که پورت dvi داشته باشه من خودم زمانی که 290x را خریدم دقیق همان مشکل شما را داشتم چون مانیتورم فقط hdmi داشت و vga البته با پورت hdmi هم میشه ولی پورت hdmi خرابی وقطحی خیلی داره تنها تبدیل که برای این مشکل وجود داره که البته اون هم 100 درصد عملی نیست تبدیل hdmi بهdvi که خیلی کم یابه شما یک مانیتورdvi دار بگیر خودتو راحت کن

به نظر میاد این جواب بده.دیروز کلی گشتم فقط یک مغازه داشت اونهم 88 تومن میگفت.تو فرومهای خارجی هم که سرچ میکردم میگفتن باید اینو بخری.

http://nicpc.ir/eshop/10-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-hdmi-%D8%A8%D9%87-vga-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B5%D8%AF%D8%A7.html

لینک به دیدگاه

به نظر میاد که جواب بده ولی قیمتش بالاست بعدشم زیاد به ورودی hdmi اعتمادی نیست من خودم تجربه کردم که می گم

لینک به دیدگاه

به نظر میاد که جواب بده ولی قیمتش بالاست بعدشم زیاد به ورودی hdmi اعتمادی نیست من خودم تجربه کردم که می گم

والا من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم.راسیتش دنبال مدل 40 تا 50 بودم اما 88 تومنیشو داشت مغازه.الان میخوام برم بگیرم.بهتون نتیجه رو اعلام میکنم.

لینک به دیدگاه

دوستان خرید کردم و الان مشکلی نیست کیفیت هم اصلا افت نکرده و بخاطر گرافیک بهتر الان تصویر بسیار بهتری دارم.

لطفا تاپیک بسته شود.

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...