رفتن به مطلب

این کولر ها تو magnum2 جا میشن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان این کولرها تو این کیس جا میشه

gamer storm asadsins

noctua d15

hr22

silver arrow extreme

یا علی مدد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

با خیال راحت خدمتتون میگم که به هیچ وجه هیچکدومشون جا نمیشن

بهتر هست به فکر تعویض کیس باشید

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

با سلام

در مگنوم و مگنوم پلاس هم جا نمیشن

مطمینید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ارزون ترین کیسی که اینا جا میشن چیه

دقیق نمیدونم ولی کولر های مدل ماچو و دیپ کول مدل  لوسیفر  براحتی داخل کیس دیپ کول تیسراکت جا میشه

قیمت کیس حدود 138 تومن هست

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=89710

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

سلام

دوست گرامی آیا تست کردید که این کولرها داخل MAGNUM2 جا نمیشه چون در مشخصات کیس ذکر شده از کولرهای تا ارتفاع 170 پشتیبانی می کنه.

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی محمد جان میگم از این کیس داشتی ؟

خوب بودش 

چطوریاس

با سلام

نسبت به قیمت واقعاً هیچ حرفی درش نیست

از X1 گرین هم ارزونتر هست حتی

در مورد انتخاب اینگه فقط باید ملاک تون قیمت باشه وگرنه کیس ها و مدل های زیادی هستن توی بازار که میشه خرید

سلام

دوست گرامی آیا تست کردید که این کولرها داخل MAGNUM2 جا نمیشه چون در مشخصات کیس ذکر شده از کولرهای تا ارتفاع 170 پشتیبانی می کنه.

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum2

با سلام

تا حالا 2 تا مگنوم 2 عوض کردم بسختی کولر Ice Blade توش جا میشه(فکر میکنم یکی از دوستان توی همین انجمن تونسته بود بسختی و با ترفند خاصی ماچو رو داخلش جا بده ولی کولر های مورد نظر ایشون از نظر ابعادی کاملاً بزرگتر هستن

با خیال راحت بگم که فن های 14 که برای CPU کولر ها هستن رو نمیتونید نصب کنید

نوکتوا D15 که فکر کنم فنش 15 هست که کلاً داستانی داره برای خودش

همچنین این هم بگم که اگه خود کولر از نظر ارتفاعی قابل نصب باشه از پهنا با فن بالای کیس مشکل ایجاد میکنه و یا باید فن رو باز کرد یا بیخیال فن کولر شد همچنین کلاً مگنوم 2 اصلاً ارزش نداره که بخواد کولر های های اند داخلش بسته بشه چون گردش هوای مطلوبی رو نمیتونه برای داخل کیس ایجاد کنه و باعث افت کارایی میشه و کسی هم که میره دنبال کولر گرون قیمت پس کارایی براش باید مهم باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

تا حالا 2 تا مگنوم 2 عوض کردم بسختی کولر Ice Blade توش جا میشه(فکر میکنم یکی از دوستان توی همین انجمن تونسته بود بسختی و با ترفند خاصی ماچو رو داخلش جا بده ولی کولر های مورد نظر ایشون از نظر ابعادی کاملاً بزرگتر هستن

با خیال راحت بگم که فن های 14 که برای CPU کولر ها هستن رو نمیتونید نصب کنید

نوکتوا D15 که فکر کنم فنش 15 هست که کلاً داستانی داره برای خودش

درود

بنده مگنوم 2 داشتم و کولر ماچو رو توش جا داده بودم. در حالت عادی وقتی فن بسته میشد روی کولر ،درب بغل رو نمیشد بست. اما با این کار مشکل حل شد

اینم لینک تاپیکی که ترفند رو توضیح دادم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=33375

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

پس یه کیسی ارزون بگید که کولر های پست اول در توش جا بشه

ضمنا ارزون ترین رو بگید

لینک به دیدگاه

درود

تو مگنوم(و مگنوم2) و x1 من هم ماچو بستم و هم Iceblade ، سخت جا میشه ولی هیچ مشکلی نداره و درب هم بسته میشه. البته فن ماچو ممکنه اذیت کنه که با همون راهی که دوستمون توضیح دادن اوکی میشه (هرچند من با همون اتصالات خودش فن رو پایینتر بستم).

لینک به دیدگاه

درود

تو مگنوم(و مگنوم2) و x1 من هم ماچو بستم و هم Iceblade ، سخت جا میشه ولی هیچ مشکلی نداره و درب هم بسته میشه. البته فن ماچو ممکنه اذیت کنه که با همون راهی که دوستمون توضیح دادن اوکی میشه (هرچند من با همون اتصالات خودش فن رو پایینتر بستم).

اومی ولی اون مدل های که من گفتم جا میشه
لینک به دیدگاه

دوستان نمیشه با اضافه کردن کمی ورق اهنی یا الومینیومی

به دور در کیس فاصله ی تا کف مادربرد را بیش تر کرد

لینک به دیدگاه

اومی ولی اون مدل های که من گفتم جا میشه

تست نکردم ولی طبق مشخصات، HR22 کوتاه تر از ماچو هست. 22 159 میل، ماچو 162 میل هست که البته فنش هم حدود 1 سانتی اصافه میکنه . سیلور اررو هم 3 میل بلندتر از ماچوه که فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه، چون در واقع خود ماچو هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ولی طراحی و نحوه نصب بنش هست که اذت میکنه که با کمی دستکاری میشه فن رو پایینتر بست.

دوتای اولی رو اطلاعی ندارم.

تا اونجایی که من میدونم شاسی مگنوم (که با مگنوم2 تقریباً یکیه) جزء پهن ترین کیس های این قیمت هست (22 سانت عرض که طیق سایت گرین کولر های 17 سانتی نباید مشکلی داشته باشن). مدل x1 هم به دلیل داشتن درب محدب عمق خوبی برای نصب کولر داره.

البته یه موضوع که با وجود این کولرها، تقریباً نمیشه فنی روی درب کیس بست ! و مخصوصاً مثلاً مدل x3 به خاطر فن 20 سانتیی که روی درب داره، بیشتر کولر ها روش نصب نمیشن با اینکه کیس بهتری محسوب میشه.

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

دوستان نمیشه با اضافه کردن کمی ورق اهنی یا الومینیومی

به دور در کیس فاصله ی تا کف مادربرد را بیش تر کرد

نسبت به هزینه انجام شده و نتیجه کار از نظر تمیزی و زیبایی، فکر نکنم کاره معقولی باشه ! X1 فکر کنم 150 تومنی باشه (با یه فن یا 2تا دقیق نمیدونم) در مقابل میشه کیس x4 مثلاً تهیه کرد با 5 عدد فن کوگار خوب با قیمت 300 که نسبت به ویژگی ها و کیفیت به نظرم انتخاب مناسبی هست مخصوصاً اگر قطعات گرمی داشته باشید ...

لینک به دیدگاه

پس یعنی این دو تا در مگنوم۲ جا میشن

خواهشا درست بگید چون می خوام بخرمشون

HR22

DEEP COOL GAMER STORM ASASSINS

کیس MAGNUM2

اگه تو این قیمت های مگنوم کیس بهتری هست بگید

لینک به دیدگاه

ترمالرایت ها تو مگنوم دو با کمی تغییر تو نصب فن جا میشن.

شما اگه میتونید هزینه کنید x4 تقریباً بهترین کیس تو بازار از نظر هزینه به کارایی هست. بحث سلیقه البته جداست.

شما لیست دقیق قطعاتتون هم ذکر کنید بهتر میشه تصمیم گرفت .

لینک به دیدگاه

VGA gt740

مادربرد ۷۷۵

p5q

e8400

می دونم این سیستم ارزش این کار رو نداره ولی خوب ...

لینک به دیدگاه

پس یعنی گیمر استورم با خیال راحت در مگنوم۲ جا میشه

مطمین

لینک به دیدگاه

noctua d15

عزیز این کولر مثال زدید برا این سی پی یو لازم دارید ؟ 8400 ؟ 

این کولر این سی پی یو برا چی لازم داره ؟ یک کولر 35 تومنی خوابیده معمولی زیادش هست خنکش میکنه 

لینک به دیدگاه

نی دونم

شما لگید کولرهای ثست اول در مگنوم۲ جا میشن

hr22

gamer storm asassins

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گرامی کلاً مگنوم 2 مناسب برای کولر هایی که دارای فن 14 سانتی هستن نیستش

لینک به دیدگاه

VGA gt740

مادربرد ۷۷۵

p5q

e8400

می دونم این سیستم ارزش این کار رو نداره ولی خوب ...

اصولاً نیازی به چنین خنک کننده ایی ندارید، بحث ارزش داشتن یا نداشتن نیست، خنک کننده بهتر فقط به معنای دمای پایین نیست، بلکه نویز تولیدی رو هم کاهش محسوسی میده.

حداکثر کولری که برای این پردازنده نیازه Thermalright Truesprit هست حدود 120 تومن که حتی همین هم برای 8400 کاملاً کافیه . این کولر هم تو اکثر کیس ها جا میشه. از طرفی اگه بودجه در دسترس دارید، بهتره گرافیکتون رو ارتقا بدید مثلاً یه 750Ti تهیه کنید، یا رمتون رو افزایش بدید، این موارد نسبت به هزینه تفییر زیادی تو سیستمتون میدن تا یه کولر 300 تومنی یا کیس آنچنانی.

در مورد کیس میتونید X1 رو تهیه کنید، ظاهر خیلی بهتری داره و در آینده هم برای بازه کانفیگی بزرگی قابل استفادست (مثلاً رنگ مشکلی داخل نسبت به بدون رنگ بودن مگنوم و یا درب شیشیه ایی ...)

لینک کولر ترواسپرایت

اگه این مدل رو تو بازار پیدا نکردید این مدل دیپ کول نسبت به قیمت مناسبه ...

http://lioncomputer.ir/product/293/Deepcool+Ice+Blade+Pro+Ver.+2/

تو X1 یه خورده لب به لب بسته میشه ولی مشکلی نداره (خودم دارم و بستم و مشکلی نداره)

باز هم میگم، دوستان هم گفتن، بیشتر از این ححدود اشتباه هست هزینه برای این قطعات رو این سیستم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...