رفتن به مطلب

كمك در جمع آوري سيستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1- در مورد كيس حداكثر هزينه ايي كه ميتواني در نظر بگيري چند است؟ ميخواهي براي آوركلاك مناسب باشد؟

چقدر احتمال آوركلاك كردن داري؟

2- گرافيك منظورم همون 8600 بد، اشتباه تايپي بود

3- در Abit IP35 Pro بطرت ذاتي از كراس فاير پشتيباني نشده است و بايد آپديت بايوس نسخه 14 به بالا را برايش

اعمال كنيد، اما Abit IX38-Quad بطورت ذاتي دارد اما دو مسئله مهم:

1- طراحي مدار در Abit IX38 جديد PWM استفاده شده كه در ميزان مصرف پاور، طول عمر بيشتر، خنكتر بودن و پايداري

بهتر و بيشتر بخصوص در اوركلاك تاثير مهمي دارد

2- از نسل جديد پردازنده ها بطور ذاتي و با فركانس FSB 1600 را براحتي بدن نياز به بايوس آور كلاك شده را دارد

--- هر دو مادربورد DDR2 هستند

و براي مادربورد هاي فعلي با DDR3 هزينه كردن اشتباه است و بهترين انتخاب براي حتي برنامه نويسان حرفه ايي

هم همين DDR2 است كه در نهايت ميتوانند رم باس 1200 با تايمينگ 5 تهيه نمايند و اختلاف تفاوت كارشان با DDR3

20 درصد است. درضمن 4 گيگ رم باس 1200 از سري DDR2 حدود 350 تومن است و 2 گيگ رم DDR3 بيشار از 350

تومن قيمت دارد.

در مورد زمان تهيه سيستم به خود شما بستگي دارد، اما تو اين چند مدت كه خواستم واسه خودم سيستم جمع كنم

به اين نتيجه رسيدم كه بازار ايران حساب درستي ندارد. اما شايد در مورد CPU با 10 تومن ارزانتر بتواني تهيه كنيد.

در مورد مادربورد هم سري هاي X38 با DDR2 تمام برندهاي ممكن در بازار وارد شده است ولي كمي ناياب است اما

جناب حسيني مي توانند كمكتان كنند.

لینک به دیدگاه

cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz

main:abit ip35 pro

ram:Patriot - Dual Channel 2GB x 2

vga:8800 gt 512

hdd:SAMSUNG-SATA 2 - 320 GB + MODEL : HD320KJ - 16mb buffer - 3.0GB/s که به صورت RAID0

power:580 eps green

case:?

سیستم واقعا عالیه و مشخصات خوبی رو داره و من هم تاییدش میکنم

یه پیشنهاد میدم فقط کارت گرافیک عوض بشه و بشه 3870

پیروز و موفق باشید

لینک به دیدگاه

خوب تقريبا مشخص شد .

Main Abit IX38

CPU Q6600

RAM Patriot - Dual Channel 2GB x 2

VGA 8600GT برند؟

Power 750 Green

HDD Werter Sata 2 500 or 320

Case قصد اوركلاك ندارم و حدود 100 تومان فكر كنم واسه كيس كافي باشه

Speaker logitech z230 or Creative I-trique L3800

DVD-R يك مدل ساتا خوب

UPS هم فاراتل البته بايد برم مشخصاتش رو كامل بخونم. حتي 10-15 دقيقه هم سيستم رو روشن نگه داره كافيه. البته بيشتر بهتر

لینک به دیدگاه

خوب تقريبا مشخص شد .

Main Abit IX38

CPU Q6600

RAM Patriot - Dual Channel 2GB x 2

VGA 8600GT برند؟

Power 750 Green

HDD Werter Sata 2 500 or 320

Case قصد اوركلاك ندارم و حدود 100 تومان فكر كنم واسه كيس كافي باشه

Speaker logitech z230 or Creative I-trique L3800

DVD-R يك مدل ساتا خوب

UPS هم فاراتل البته بايد برم مشخصاتش رو كامل بخونم. حتي 10-15 دقيقه هم سيستم رو روشن نگه داره كافيه. البته بيشتر بهتر

به نطر من کارت گرافیک رو ببر بالا و حداقل 3850 بگیر چون حداقل دو برابر 8600 قدرت داره شما درسته که بازی نمکنید ولی به هر حال فوتوشاب که کار میکنید و نظرم اینه که حتما 3850 بگیرید چون واقعا حیف هست که این گراقیک رو رها کنید و 8600 بگیرید

DVD-R لیت آن که هم ساتا هست هم لایت اسکریپ داره و برند خوبی هست فعلا

هارد هم وسترن خوب هست و اگه 500 میگیری 32 مگ بافر

بقیه قطعات هم که خوبه

لینک به دیدگاه

منم با iriali عزيز موافقم

ببين گرافيك را ATI 3850 بردار كه اگر زماني خواستي ارتقا بدي با توجه به قابليت كراس فاير Abit IX38

كافيه يه كارت ديگه بندازي كنارش.

در مورد هارد هم اگر بتوني 500 با 32 مگ بافر مناسب گير بياري عالي است.

هرچند به نظر من دوتا 250 با 16 مگ بافر حتي بدون حالت Raid كارايي بالاتري دارد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد DVD-Writer ، خوب است اينجا يك نكته بگم، نميدونم چرا لايتون توانسته است بازار را دست خودش

بگيرد، اما

ما بحث مهمي در معماري DMA درايو هاي اپتيك داريم، متاسفانه لايتون نه توليد كننده چيپ خوبي است

نه اينكه نكات اساسي را رعايت ميكند و تنها جز زينت دهندگان و بعضا توليد كننده لنز خوب است.

اگر شما كارايي و دقت بالا در رايت و يا خواندن ميخواهيد بايد درايوي تهيه كنيد كه حداقل داراي 2 مگ بافر

داخلي باشد، كه متاسفانه لايتون از اين ويژگي استفاده نميكند. بنابراين درايوهاي موجود در ايران كه اين

ويژگي مهم را دارند 3 تا هستند:

Plextor با 8 مگ بافر و قيمت مدل اصلي آن بالاي 80 است

NEC و Pioneer با 2 مگ بافر با رنج قيمت حداكثر 50 تومن تا 70 تومن

*** اين بافر داخلي كمك بسزائي در قابليت buffer under run error prevention دارد

بتازگي دو شركت NEC و Sony بهم پيوستند تا محصولاتي جديد با بهترين كيفيت بدهند، قدرت NEC در توليد

چيپ و سوني در توليد لنز است. تركيب اين دو محصول يعني كارايي و كيفيت. نام اين محصول Optiarc است

كه در بازار بر روي جعبه آن NEC نوشته شده است و همه به نام NEC ميشناسند و با گارانتي سازگار ارقام

است.

ببينيد شايد شده شما ديسكي را كه قفل دارد ويا حتي سيدي هاي اصلي فيلم و موزيك را داخل درايوتان بگزاريد

و دستگاه به شما بگويد كه درايو خالي است.

علتش عدم ساپورت Track0 Pregap است.

اكنون اين محصول جديد داراي قابليت

Light Script: براي استفاده سيدي خاص خود را ميخواهد كه در ايران كمي گرانتر از سيدي هاي خام معمولي است

TAO with zero gap و variable or fixed packet

2 مگ بافر داخلي

و dust protected enclosure

است.

بنده NEC يا همان Optiarc مدل AD-7191S كه هم ساتا است و هم قابليت هاي فوق را دارد

با قيمت حدود 40 تومن (آقاي حسيني ميتوانند به شما كمك كنند) تهيه نماييد.

و تا ميتوانيد ازش كار بكشيد چون با كاهش قيمت اين دستگاه ها خريد DVD-Rom اشتباه محض

است، مگر اينكه مصرف خواندن بالايي داشته باشيد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما در مورد كيس

1- كيس تمام آلومينيمي Galaxy كه هم ظاهر زيبا دارد و بخاطر جنس آلومينيمي اش (آلومينيم ذاتا خنكترين فلز است)

با قيمت 140 تومن و درضمن درآينده اگر قصد آور بالا هم داشتيد، پيشنهاد ميدهم. بخاطر جنس كيس حداقل 5 درجه اختلاف دما را ميتوان شاهد بود.

2- كيس ‍Captain كه با كيس بالايي تنها تفاوتش جنس آن كه نوعي استيل ژاپني (خنكي و انتقال حرارات بالايي ندارد)

و ظاهر پنل جلوي آن است، با قيمت حدود 110 تومن پيشنهاد ميدهم.

3- اگر در رنج پايين 100 هزارتومن خواستيد برداريد تنها پيشنهادم Prince6 است كه تفاوت عمده اش با Captain

در اسمبل راحتر Captain است كه با فن 25 سانتي بغل حتما خريداري نماييد كه قيمتش حدود 50 هزار تومن است.

فن CPU هم اگر آوركلاك نميكنيد همان فن استوك اينتل كه داخل جعبه است عالي است.

در ضمن توجه كنيد كه حتما CPU را بصورت باكس خريداري نماييد و فكر كنم آقاي حسيني با

گارانتي سوخت بتوانند براي شما تهيه نمايند.

لینک به دیدگاه

ممنون عزيز.

كارت گرافيك رو به توصيه دوستان به ATI 3850 تغيير ميدم.

تفاوت قيمتش با 8800gt‌ چقدره؟ اگر كمه همون 8800‌ رو بردارم بهتر نيست؟

تو بنچماركا نگاه كردم تو خيلي از موارد تست بالاتره

------------------------------------------

من قصد اوركلاك ندارم شايد 5% اون هم براي ارضاي حس كنجكاوي!

از درايوم براي خوندن هم زياد استفاده ميكنم.منتها يك DVD-RW بهتره تا بخوام دو تا درايو بندازم.

به پيشنهاد Yemojud‌ همون NEC رو انتخاب كردم.

راستي مادربرد رو كه به منظور آوركلاك معرفي نكردي؟ چون همونطور كه گفتم اصلا قصد اور ندارم.

-----------------------------------------

هارد هم همونطور كه گفتم يك SAM 320 16m buffer دارم. خيلي واجب نيست. ميتونم صبر كنم بعد از تعطيلات بگيرم به اميد اينكه قيمتها پايين تر بياد؟نظرتون چيه؟ ول دوزم بالاست الان اين 320 حدود 20 گيك فضاي خالي داره!!

---------------------------------------

بي صبرانه منتظرم شنيدن (خوندن") نظرات شما هستم و باز هم متشكرم از اينكه وقت ميزاريد.راستي از آقاي حسيني خبري نيست .شما نظري نداري؟

راست بگيد از كجا تهيه كنم بهتره.پايتخت ايران يا رضا؟ من خودم اكثرا از ايران خريد ميكنم .

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

مادربورد را بخاطر ارتقا بعدي قطعات و كمي بحث اور معرفي كردم

مادربورد هم چون كراس فاير است بهتر است Ati ورداري تا بعدا با هزينه كم اگر خواستي

گرافيك ارتقا بدي، مشكلي نداشته باشي و در مورد قيمت هم فكر كنم حدود 90 تومن

Ati 3850 ارزانتر باشد.

هارد هم با اين اوصاف شما معلومه كه زياد از هارد كار ميكشيد توصيه ميكنم دو تا 250 با 16

مگ بافر بر داريد، تا هم وظايف بين هاردها تقسيم باشد و هم اينكه مشكل فضا نداشته باشيد.

كيس هم انتخاب با خود شماست

رم هم توصيه ميكنم 4 تا 1 گيگ يعني پك هايي كه 4 تا رم 1 گيگ داخلي يك باكس است تهيه

نماييد و حتما به Cl آن توجه كنيد كه اگر باس 800 است Cl آن 4 باشد.

من بشخصه كل قطعاتم را از آقاي حسيني گرفتم و جاي تشكر دارد كه همينجا از زحمات ايشان

در آن زمان كميابي قطعات، قطعات بنده را با نازلترين قيمت تهيه نمودند و اميداوارم بتوانم روزي

محبتشان را جبران كنم.:rolleyes:

لینک به دیدگاه

هارد هم با اين اوصاف شما معلومه كه زياد از هارد كار ميكشيد توصيه ميكنم دو تا 250 با 16

مگ بافر بر داريد، تا هم وظايف بين هاردها تقسيم باشد و هم اينكه مشكل فضا نداشته باشيد.

الان يك 320 سامسونگ دارم . واسه همين يك هارد ديگه بگيرم كافيه.

رم هم توصيه ميكنم 4 تا 1 گيگ يعني پك هايي كه 4 تا رم 1 گيگ داخلي يك باكس است تهيه

نماييد و حتما به Cl آن توجه كنيد كه اگر باس 800 است Cl آن 4 باشد.

يعني ميگي يك پك چهارتايي 1 گيگ بگيرم از يك پك دوتايي 2 گيگ بهتره؟

فعلا كه از آقاي حسيني خبري نيست. ايشالا ايشون هم نظر بدن و اگر اجازه دادن خدمتشون برسيم.

لینک به دیدگاه

سياوش جان

ببينيد وقتي شما 4 اسلت رم داشته باشيد ميزان تبادل ارتباط كه همان باس آنرا تعيين

ميكند سريعتر است.

كلا اينطوري ميگم حافظه هر چقدر باشد چه 1 گيگ چه 12 گيگ تنها ميزان حافظه موقت

قابل دسترس را تعيين كرده است. شما بيشتر از 4 گيگ براي برنامه هاي در حالا اجراي

سيستمان نياز داريد؟ يا نه بيشتر به ميزان سرعت تبادل ارتباط اطلاعات نياز داريد؟

مثل اين است كه شما يه ميزان كار را به 4 نفر بدي انجام بدهند و يا نه به دو نفر بدهيد.

كداميك سريعتر است؟ مسلما 4 نفر.

پيشنهاد من يك پك 4 گيگي است كه داراي 4 كيت رم كه هر كدام 1 گيگ هستند و داراي

CL معادل 4 هستند، ميباشد. ترجيحا پك Patriot 4GB Quad كه فكر كنم حدود 200 تومن

باشد.

در ضمن رم هايي كه بصورت تك كيت 2 گيگابايتي هستند در مدل هاي معمولي در بهترين

حالت Cl معادل 5 دارند، در صورتيكه شما Cpu چهار هسته ايي داريد وبهترين رم با باس 800

مورد نظر شما Cl آن بايد 4 باشد تا بتوانيد از آن استفاده كامل كنيد.

در ضمن من با چيزايي كه در اين هفته در مورد هارد سامسونگ ديدم، نظري به آن ندارم،

هر چند چيپ هاي شركت بزرگي مثل وسترن توسط سامسونگ تهيه ميشود اما اين شركت

تكنولوژي چشمگيري در توليد صفحات و سرعت و كيفيت هد ندارد.

لینک به دیدگاه

1- كيس تمام آلومينيمي Galaxy كه هم ظاهر زيبا دارد و بخاطر جنس آلومينيمي اش (آلومينيم ذاتا خنكترين فلز است)

با قيمت 140 تومن و درضمن درآينده اگر قصد آور بالا هم داشتيد، پيشنهاد ميدهم. بخاطر جنس كيس حداقل 5 درجه اختلاف دما را ميتوان شاهد بود.

2- كيس ‍Captain كه با كيس بالايي تنها تفاوتش جنس آن كه نوعي استيل ژاپني (خنكي و انتقال حرارات بالايي ندارد)

و ظاهر پنل جلوي آن است، با قيمت حدود 110 تومن پيشنهاد ميدهم.

3- اگر در رنج پايين 100 هزارتومن خواستيد برداريد تنها پيشنهادم Prince6 است كه تفاوت عمده اش با Captain

در اسمبل راحتر Captain است كه با فن 25 سانتي بغل حتما خريداري نماييد كه قيمتش حدود 50 هزار تومن است.

فن CPU هم اگر آوركلاك نميكنيد همان فن استوك اينتل كه داخل جعبه است عالي است.

در ضمن توجه كنيد كه حتما CPU را بصورت باكس خريداري نماييد و فكر كنم آقاي حسيني با

گارانتي سوخت بتوانند براي شما تهيه نمايند.

از Galaxy خيلي خوشم اومد منتها يك كم گرونه و زده بزودي!! الان تو بازار هست؟

Caption ظاهر جالبي نداره.

نظرتون در مورد Tuinq چيه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

كيس Galaxy فكر كنم از 4شنبه گذشته در بازار توزيع شده باشد.

اما در مورد Tuniq قبلا نظرم را با بحث مفصلي كه با دوستان داشتيم در

تاپيك زير گفته ام، حال خود شما بايد انتخاب كنيد:

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=464

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

كيس Galaxy فكر كنم از 4شنبه گذشته در بازار توزيع شده باشد.

خيلي متشكرم..همون گالكسي رو انتخاب ميكنم.

Main Abit IX38

CPU Q6600

RAM Patriot - Dual Channel 4*1Gb

VGA ATI 3850 برند؟

Power 750 Green

Case Green Galaxy

DVD-RW Nec

HDD WD Sata2 500 or 320

--------------------------------------

ups هم بايد برم از نزديك ببينم كه هم جمع و جور باشه هم يك زمان معقول سيستم رو روشن نگه داره.

-------------------------------------

هنوز Speaker رو نميدونم Creative I-Tringue L3800 بگيرم يا Logitech Z2300

لینک به دیدگاه

خوشحالم كه انتخاب خوبي انجام داديد

اما در مورد گرافيك نظر من Club3D يا Sapphire يا Asus است.

در مورد اون UPS هم به نظر من جز كاملترينهاست بخاطر نرم افزاري كه دارد و همينطور

خيلي جم و جور است و انشاالله شما هم بپسنديد.

اسپيكر ديگه دست خود آقاي حسيني را ميبوسه چون ايشان در اين امر پيش كسوت هستند.

لینک به دیدگاه

Vga Ati 3850 برند؟

آقای حسینی باید بگه چی توی بازار هست تا بشه پیشنهاد داد

ولی کیس خوب درمیاد البته برای کار

لینک به دیدگاه

جايي نوشته بودم Faran- Balzer 600‌ يا Faratel - SM1250 تفاوت قميت حدود 90 تومان و دومي(هموني كه Ye mojud‌ پيشنهاد دادن) حدود 20 دقيقه پشتيباني داره. كه خوبه.

پس منتظر آقاي حسيني ميمونيم تا در مورد برندكارت گرافيك و اسپيكر و موجودي بازي به ما اطلاع بدند.

از همه دوستان متشكرم اين پروژه ما ديگه به ثانيه‌هاي آخر رسيد.

لینک به دیدگاه

با سلام

سیاوش جان منو ببخشید.

الان قطعاتی که به کمک دوستان انتخاب کردید مورد تاییده . همشون هم موجوده به جز دو مورد .

1 - کیس galaxy : فعلا موجود نیست البته هر جا تماس میگیرم امروز و فردا میکنن ولی من چشمم آب نمیخوره که چنین چیزی رو الان بشه پیدا کرد . چون اول باید اینده سیما پخشش کنه و بعد پیداش کنیم .

2 - در مورد کارتتون من چندین بار تماس گرفتم و امارشو گرفتم ولی متاسفانه محدود هستش و من 3850 ASUS رو با حافظه 512 Mb و DDR3 قیمت کردم حدود 315000 تومان . که فکر نمیکنم گزینه خوبی باشه و قیمتش خیلی بالاست .

خوب باید بیشتر در مورد کارت تحقیق کنم و لی من چندین بار امار گرفتم و برندی رو پیدا نکردم .

لینک به دیدگاه

با سلام

در مورد اسپیکر هم دو مقوله داره :

1 - کیفیت میخواید بیشتر .

2 - حجم صدا ؟

خوب خیلیها میگن هر دو . درسته اگر هر دو در کنار هم باشه قیمتش خیلی بالا میره . در بعضی مواقع باید برای صدای اسپیکر حتما بهش گوش داد . و در بعضی مواقع هم بر طبق تجربه باید بهش فکر کرد و انتخابش کرد .

شما مشخص کن و من انجام وظیفه میکنم .

لینک به دیدگاه

با سلام

در مورد اسپیکر هم دو مقوله داره :

1 - کیفیت میخواید بیشتر .

2 - حجم صدا ؟

خوب خیلیها میگن هر دو . درسته اگر هر دو در کنار هم باشه قیمتش خیلی بالا میره . در بعضی مواقع باید برای صدای اسپیکر حتما بهش گوش داد . و در بعضی مواقع هم بر طبق تجربه باید بهش فکر کرد و انتخابش کرد .

شما مشخص کن و من انجام وظیفه میکنم .

خوب بيشتر كيفيت صدا تا بلندي. چون زياد اهل بلند كردن صدا نيستم.

دستت درد نكنه آقاي حسيني. راستي نظر شما چيه در مورد زمان جمع كردن سيستم؟ الان بهتره يا بعد از تعطيلات؟

متشكر

لینک به دیدگاه

خوب بيشتر كيفيت صدا تا بلندي. چون زياد اهل بلند كردن صدا نيستم.

دستت درد نكنه آقاي حسيني. راستي نظر شما چيه در مورد زمان جمع كردن سيستم؟ الان بهتره يا بعد از تعطيلات؟

متشكر

با سلام

دوست خوبم در مورد اسپیکر مقدار هزینه تون رو هم مشخص کنید تا من و سایر دوستان پیشنهادمون رو اعلام کنیم .

در مورد زمان خرید من فقط میتونم اوضاع رو براتون شرح بدم .

الان و در این روزها همه قطعات حدود 98% از قطعات بیشترین کاهش قیمت در طول سال رو داشتن که دلیلش رو در لینک زیر توضیح دادم .

http://www.lioncomputer.ir/themes/shop/2008/03/20121386.php#more

در مورد بعد از سال معلوم نیست که چه اتفاقی میافته . خوب سال گذشته تا چند روز بعد از عید قیمتها خوب بود و بعد از اون دوباره قیمتها بالا رفت . و در سال قبلش قیمتها از روز 14 یا 15 فروردین بالا رفت و اصلا مشخص نمیکنه که قیمتها به کجا میرسه . خوب در مورد قیمتها خودتون تصمیم بگیرید . خوب بعضی وقتها اون ور سال یه مزیتهایی که داره مثلا خیلی از قطعات جدیدی که اگر وارد ایران بشه ( در همین روزها ) در روزهای اول سال شورع به فروش میکنن .

خوب تصمیم با شماست .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم در مورد اسپیکر مقدار هزینه تون رو هم مشخص کنید تا من و سایر دوستان پیشنهادمون رو اعلام کنیم .

در مورد زمان خرید من فقط میتونم اوضاع رو براتون شرح بدم .

الان و در این روزها همه قطعات حدود 98% از قطعات بیشترین کاهش قیمت در طول سال رو داشتن که دلیلش رو در لینک زیر توضیح دادم .

http://www.lioncomputer.ir/themes/shop/2008/03/20121386.php#more

در مورد بعد از سال معلوم نیست که چه اتفاقی میافته . خوب سال گذشته تا چند روز بعد از عید قیمتها خوب بود و بعد از اون دوباره قیمتها بالا رفت . و در سال قبلش قیمتها از روز 14 یا 15 فروردین بالا رفت و اصلا مشخص نمیکنه که قیمتها به کجا میرسه . خوب در مورد قیمتها خودتون تصمیم بگیرید . خوب بعضی وقتها اون ور سال یه مزیتهایی که داره مثلا خیلی از قطعات جدیدی که اگر وارد ایران بشه ( در همین روزها ) در روزهای اول سال شورع به فروش میکنن .

خوب تصمیم با شماست .

سلام واسه زحمتت ممنون. من يكمي تو سيستمم تغييرات دادم بزودي ليست رو برات ميزارم . ضمنا سايت خوبي داريد خسته نباشيد.

لینک به دیدگاه

سلام واسه زحمتت ممنون. من يكمي تو سيستمم تغييرات دادم بزودي ليست رو برات ميزارم . ضمنا سايت خوبي داريد خسته نباشيد.

با سلام

دوست خوبم من فقط انجام وظیفه کردم .و هر جور شما تصمیم بگیری ما درخدمتتون هستیم عزیز .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...