رفتن به مطلب

مشاوره انتخاب خنک کننده برای i7 2600k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دمای سی پی یوم با فن استوک تو حالت عادی ۳۷ تا۳۹ درجه ولی موقع رندر یا کانورت کردن(صد درصد شدن هسته ها) به۸۵ میرسه لطفا چند خنک کننده زیر ۲۰۰تومن معرفی کنید در ضمن اورکلاک نمیکنم (البته شاید در اینده شیطون گولم بزنه) خودم بین انتخاب frostwinوmacho گیر کردم مادربردمasusp8p67le رمهام کوتاه وبدون هیت سینکن برای بستن در کیس هم مشکلی ندارم (اصلا نمیدونم درش کجاست)

سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی کولر ماچو گزینه خوبی هستش و فاصله زیادی با کولر frostwin داره ، همچنین در برند دیپ کول هم 2 مورد خیلی خوب وجود دارن که از نظر قیمتی بسیار نزدیک به مدل ماچو هستن

مدل های NEPTWIN و Lucifer

اتخاب نهایی با خودتون هست ولی لوسیفر یه چیز دیگه هستش

موفق باشید 

OC-Temps-21-21-13.jpggraph-2.jpgtemps.jpg

oc-temps.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

من frost twin رو نداشتم

ولی ماچو رو سیستم قبلیم بود. ب نظر من بهترین کارایی در قبال هزینش رو ارائه میده با دما تو بیکاری 35 تو لود کامل هم از 55 بیشتر نمیشد(x6.1055t.  3.8ghz)

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان لوسیفر رو از فروشگاه لیون خریدم یه سوال دیگه برای نصبش رو سوکت ۱۱۵۵ اون واشر ۴گوش یا همون قطعه شماره۹ رو باید بزارم؟

لینک به دیدگاه

واقعا لوسیفر یه چیز دیگس دما تو بدترین شرایط از ۴۲ بالاتر نمیره یه نیمچه اورکلاک هم کردم تو فرکانس ۴۸۰۰ دورفن سی پی یو ۸۰۰ بود دما هم ۴۱ البته چون رمهام معمولین ترسیدم ادامه ندادم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...