رفتن به مطلب

Razer BlackWido Chroma Mechanical

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان

خواستم ببینم این کیبورد به درد تایپ کردن میخوره یا نه -برای بازی نمیخوام 

Razer BlackWido Chroma Mechanical 

لینک به دیدگاه

خیر گیمینگ هست

شما خودتون با این کیبورد کار کردید  ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز این نوع کیبورد ها واسه گیمینگ هستند و برای تایپ هزینه اضافی کردنه ، با هزینه کمتر میتونید کیبوردی سبک تر و کم صدا تر و شیک تر برای تایپ کردن بگیرید. در کل کیبورد های مکانیکال برای تایپ توصیه نمیشه

لینک به دیدگاه

قیمتش خیلی بالاست...ولی جهت اطلاع

کیبرد Blackwidow Chroma در دو مدل:

Ultimate Stealth (که از سویچهای Razer Orange ساخته شده)

و

Ultimate (که سویچهای Razer Green در اون بکار رفته)

برای نیمه دوم سال 2014 عرضه شده که مدل Ultimate Stealth کلیدهاش دارای کلیک فیدبک هستند ولی بدون صدا. در حالی که مدل Ultimate علاوه بر کلیک فیدبک دارای صدا هستند. انتخاب در این مورد سلیقه ایی هست.

مورد استفاده ایندو اصولا برای گیم و تایپ هست. البته لازم به ذکره که سویچهای Orange و Green بکار رفته در این دو مدل ساخت کمپانی ریزر هست و بترتیب جانشینی برای Brown و Blue شرکت Cherry هستش. وریزر در این دو مدل Chroma برای اولین بار از سویچهای ساخت خودش استفاده کرده.

در فرومهای خارجی بیشتر سویچهای کد قرمز و مشکی رو بعنوان کلیدهای مخصوص گیم میپسندن که بی صدا هستن و بدون کلیک فیدبک. و کلیدهای آبی و قهوه ای رو اول برای تایپ و بعد برای گیم ترجیح میدن. البته بازم میگم سلیقه ایه.

اون مدلی که در سایت لیون فعلا موجوده مدل  Blackwidow Ultimate Chroma هست که از سویچهای Razer Green استفاده میکنه. و جانشین کلیدهای Cherry Blue استفاده شده در مدل Blackwidow Ultimate 2013 هستش.

تجربه تایپ با Blackwidow Ultimate 2013 که سویچهای آبی داره واقعا بینظیره. نکته قابل توجهه اینکه صدای زیادی تولید میشه هنگام تایپ و گیمینگ. که هم جذابه و هم میتونه برای استفاده در شب بخاطر صدای کلیکها بقیه رو اذیت کنه (حداکثر صدای ایجاد شده توسط این کلیدها 56 تا 59 dB هستش)

پی نوشت: کیبردهای دارای کلیدهای مکانیکی از سالیان دور برای تایپ استفاده میشدن و در سالهای اخیر وارد صنعت گیم شدن.

با سرچ در گوگل میتونید نحوه عملکرد هر کد رنگ و اطلاعات بیشتری رو ببینید.

ویرایش شده توسط captcha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام خدمت شما دوست عزیز. اساتید محترم توضیحات رو فرموند بنده اضافه میکنم که خودم در حال حاضر کیبرد اولتمیت بلک ویدو 2014 دارم که کلید های کاملا سایلنت دارند و بی صدا هستند و تنها تفاوتشون با کروم این هست که رنگ ویدو 2014 فقط سبز هست ولی کروم روی هر کلیدش میشه یه رنگ خاص مشخص کرد .. 

اما نکته این که مهم هست از رنگ و نور بگذریم در مورد تایپ کردن بسیار مناسبند من خودم تست کردم واقعا تایپ با کیبرد لذت بخشه قبلا که با G19 کارکرده بودم این خیلی خیلی بهتر و ر احت تر میشه باهاش کارکرد و مثل اون سخت نیست . 

البته همانطور که امیر محمود جان فرموند اگر برای تایپ کردن میخاین صرفا این کیبرد هزینه ی اضافی بیش نخواهد بود و این کیبرد باید کسی بگیره که هدف اصلیش گیم و در کنار اون تایپ کردن باشه اگر کسی هدف اصلیش تایپ باشه حیفه اینقد هزینه  .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

عزیز این نوع کیبورد ها واسه گیمینگ هستند و برای تایپ هزینه اضافی کردنه ، با هزینه کمتر میتونید کیبوردی سبک تر و کم صدا تر و شیک تر برای تایپ کردن بگیرید. در کل کیبورد های مکانیکال برای تایپ توصیه نمیشه

با سلام خدمت شما دوست عزیز. اساتید محترم توضیحات رو فرموند بنده اضافه میکنم که خودم در حال حاضر کیبرد اولتمیت بلک ویدو 2014 دارم که کلید های کاملا سایلنت دارند و بی صدا هستند و تنها تفاوتشون با کروم این هست که رنگ ویدو 2014 فقط سبز هست ولی کروم روی هر کلیدش میشه یه رنگ خاص مشخص کرد .. 

اما نکته این که مهم هست از رنگ و نور بگذریم در مورد تایپ کردن بسیار مناسبند من خودم تست کردم واقعا تایپ با کیبرد لذت بخشه قبلا که با G19 کارکرده بودم این خیلی خیلی بهتر و ر احت تر میشه باهاش کارکرد و مثل اون سخت نیست . 

البته همانطور که امیر محمود جان فرموند اگر برای تایپ کردن میخاین صرفا این کیبرد هزینه ی اضافی بیش نخواهد بود و این کیبرد باید کسی بگیره که هدف اصلیش گیم و در کنار اون تایپ کردن باشه اگر کسی هدف اصلیش تایپ باشه حیفه اینقد هزینه  .

درود 

خیلی ممنون که وقت گذاشتید  

هزینه  مهم نیست  

در حال حاضر خودم  Logitech Wireless K800  دارم که خیلی راضی هستم  که هم باسیم و هم بدوم سیم میشه استفاده  کرد و بک لایت هم داره و تمام شورت کات های ویندوز  را داره 

اما خوب من مدل 2014  بدون صداش را  میخواستم بخرم که اصلا گیرم نیومد اما دیشب که تو سایت لیون  مدل کروم دیدم چشمام گرد شد 

اما یک خوبی که داره میتونی رنگ هر کلیدی را تغییر بدی -

قبلا  هم یک تاپیک برای دفاستاکر زدم که 930 بود که اخر به خاطر باگی که برنامه سینپس ریزر داشت نگرفتم --الان با ماوس ریزر هم  چون برنامش باگ داره خیلی موقع ها اذیت میکنه  - اما گفتم شاید روی این بهتر باشه

صداش برام فرقی نمیکنه  اما تو خوده سایت ریزر را دیدم اول سایلنتش  را پیشنهاد داده بود 

حالا نمیدونم دو دل هستم -چه کار کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل 2014 ساینتش که الان تو بازار موجوده ، من خودم 2 روز پیش دیدمش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل 2014 ساینتش که الان تو بازار موجوده ، من خودم 2 روز پیش دیدمش

سلام امیر محمود جان . سایلنت 2014 اره موجود شده من قبلا از اونا داشتم صدا میکرد کلیداش اکبند فروختم و همین مدل سایلنت رو چند روز پیش خریدم . 

لینک به دیدگاه

سلام امیر محمود جان . سایلنت 2014 اره موجود شده من قبلا از اونا داشتم صدا میکرد کلیداش اکبند فروختم و همین مدل سایلنت رو چند روز پیش خریدم . 

درود 

تفاوت کلید های سبز و نارجی  در  تولید صدا چقدر هست ؟ خیلی محسوس هست ؟ واقعا سایلنت هست  ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

تفاوت کلید های سبز و نارجی  در  تولید صدا چقدر هست ؟ خیلی محسوس هست ؟ واقعا سایلنت هست  ؟ 

سلام 

تفاوت صدای کلیدها نسبت به مدل 2013 خیلی خیلی بهتر شده و در 2014 وقتی شما کلیدها رو میفشارین اصلا صدایی رو احساس نخواهین کرد و واقعا سایلنته . 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان گرامی 

در مورد خرید Razer BlackWido Chroma مردد هستم ممنونم یشم راه چاره ای برام بگذارید --نمیدونم بخرم یا نه --فقط هم برای تایپ میخواستم --دو ماه پیش نگرفتم  حالا هم گرون شد

لینک به دیدگاه

دوستان گرامی 

در مورد خرید Razer BlackWido Chroma مردد هستم ممنونم یشم راه چاره ای برام بگذارید --نمیدونم بخرم یا نه --فقط هم برای تایپ میخواستم --دو ماه پیش نگرفتم  حالا هم گرون شد

از کیبرد های Cougar 700K یا 500K خوشت نمیاد؟ تا چند وقت دیگه گرین میاره؟

لینک به دیدگاه

از کیبرد های Cougar 700K یا 500K خوشت نمیاد؟ تا چند وقت دیگه گرین میاره؟

درود ارمین  عزیز

تا حالا cougar 700  را ندیده بودم حالا بین Razer BlackWido Chroma  و cougar 700 کدوم  را پیشنهاد میکنید  --فقط دکمه هاش بیش حد برجسته نیست ؟

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

اگه صرفا واسه تایپ میخوای در کل به نظرم خرید Razer BlackWidow Chroma  یه هزینه اضافی هست

شما حتی اگه محدودیت مالی هم نداشته باشی خرید کیبورد گیمینگ "صرفا" واسه تایپ اصلا عقلانی نیست ، پیشنهاد میکنم توی انتخابت تجدید نظر کن 

ولی اگه خیلی اصرار داری از این کیبورد های گیمینگ انتخاب کنی به نظر من چون بیشتر کاربردت تایپ هست کیبورد لو پروفایل مناسب تر هست و من SteelSeries Apex رو پیشنهاد میکنم 

از ویژگی های این کیبورد :

لو پروفایل 

بک لایت

پالم رست که برای استفاده طولانی مدت باعث جلوگیری از دردهای مفصلی توی دست مخصوصا مچ میشه 

ریسپانس تایم 1ms
ویژگی anti-ghosting که از فشار دادن 20 کلید همزمان پشتیبانی میکنه (بیشتر واسه گیم کاربرد داره)
و....

بعد از Apex کیبورد Razer DeathStalker Expert هم گزینه خوبی هست و توی هزینه ها صرفه جویی میشه (قیمتش حدود 290 هست)
ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این دو تا کیبرد(corsair k70 vangence  -logitech orion) به نظر من بگیری عالیه  البته اگه با هزینش تا این حد مشکل نداری  هم تو تایپ سری و روان و هم تو گیم عالیه   کلا دکمه های کیبرد  هر چی برجسته تر باشه راحت تر میشه باش کار کرد این من به شخصه تست کردم رفلکس آدمو بالا میبره  و تاثیر زیادی داره   قیمت هاشون چیزی حدود 500 و 600 

البته این کیرد هم که  اقا ارمین عزیز گفته تو لیست 10 کیبرد 2014 قرار داره از نظر کارایی وگیمینگ و تایپ   

post-14806-0-53502500-1421546656_thumb.jpg

post-14806-0-21615500-1421546804_thumb.jpg

post-14806-0-28814400-1421546825_thumb.png

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

درود ارمین  عزیز

تا حالا cougar 700  را ندیده بودم حالا بین Razer BlackWido Chroma  و cougar 700 کدوم  را پیشنهاد میکنید  --فقط دکمه هاش بیش حد برجسته نیست ؟

نه کار باهاش لذت بخشه. فقط Courgar 700K دکمه های Cherry Mix داره مکانیکی برای بازی. واسه تایپ مدل 500K کوگار که دکمه های Membrane داره، به نظرم مناسب تره. جفتی عین هم هستند، فقط 700K به نظرم بیشتر بدرد بازی میخوره.  احتمالا" شاید Cougar پرینت فارسی هم داشته باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...