رفتن به مطلب

مشاوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من تازه عضو شدم و از آشنایی با همتون خوشحالم،خواستم یه مشاوره از دوستان حرفه ای بگیرم و بدونم آیا سیستمی ک الان دارم برا بازی خوبه یا نه؟جایی نیاز به تعویض نداره؟

MB:MSI X58A-GD65

CPU:CORE I7 950

RAM:8GB 1600CORSAIR

VGA:MSI 7870 TWIN FROZER3 OC

مانیتورم هم تمام اچ دی و با کیفت 1080

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم شما مربوط به سال 2009 این حود ها هست 

هنوز خوبه ولی واسه گیم شاید کمی اذیتتون کنه (البته نه با گرافیک الانتون ) 

در حال حاظر سیستمتون چیزی کم نداره 

اگر باهاش مشکلی دارید بگید 

اگر اهل بازی در بالاترین تنظیمات بازی هستید گرافیکتون زیاد جالب نیست ولی اگر با پیش فرض بازی رو انجام میدید مشکلی نداره 

@};-

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنماییتون...بنده بازیه کرایسیس3 رو رو حالت ultra بازی کردم تو جاهایی که خیلی شلوغ بود و انفجار داشت کمی افت فریم داشتم،بازی shadow of mordorرو هم رو حالت ultra بازی کردم اونم به همین منوال بود بعضی جاها افت فریم داشت،خواستم گرافیکمو عوض کنم و asus gtx 760 striker4GBرو بگیرم،به نظر شما مادربوردم ساپورتش میکنه؟تاثیری میزاره رو کیفت سیستمم این کارت؟پاورم هم گرین 885

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر بنا بر اون هزینه است کارت 970 خیلی سرتر هست حدود 2 برابر 

760 چیزه جالبی نیست 

خصوصا که حدود 1.300 میخای هزینه کنی 

یکم دست نگه دار و یه 970 بگیر لا اقل میدونی کارت ارزش دار خریدی 

حتی دست 2 

و حتی نسخه رفرنس 

760 خیلی داغونه 

خصوصا اگه مانیتورت 1080 باشه و بخای  SMAA  آن کنی 

به نظره من اول با یه نرم افزار مثه MSI After ببین چقدر از گرافیک و سیپیوت کار کشیده میشه 

و اگه سی پی یو گلوگاه نمیشه کارت رو عوض کن 

ولی چیزی که هست اگه 970 رو انتخاب کنی احتمالا باید کمی هم سیپیو رو اور کنی 

مثلا این بازی فارکری هست 

ببین کارت 980 با سی پی یو های مختلف چه تفاوت فریمی داره 

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

ویرایش شده توسط atisoc0936
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم . 

خب دوست عزیز بنظر میاد اهل گیم هستید حاج مهدی گل عرض کردند خرید کارت گرافیک 760 دیگر منطق ندارد مگر اینکه خیلی خیلی بودجه محدود باشه در چند وقت آینده کارت 960 جایگزین 760 خواهتد شد . 

شما دوست عزیز اگر میخاین ارتقا بدین حتما کارتهای سری 900 رو انتخاب کنید چون بازدهی بالا ، مصرف کم ، خنک ، هستند و به پاورهای خیلی بالا هم نیاز ندارن چون مصرفشسون خیلی پایینه . 

اگر کارایی میخاین من نظرم روی 970 هست یکی از بتهرین کارتهای دنیا با قیمت پایین 970 هست که فقط 350 دلار داره . 

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنماییتون،پس فعلا دست نگه میدارم تا 970بگیرم،فقط یه چیزه دیگه...MB و CPU جواب میده؟چون بیشتر برا کارت میخوام هزینه کنم

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنماییتون،پس فعلا دست نگه میدارم تا 970بگیرم،فقط یه چیزه دیگه...MB و CPU جواب میده؟چون بیشتر برا کارت میخوام هزینه کنم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمال به مشکل خوردن خیلی کنه ولی در نهایت تعویض مین سیپیو تون هم به نسل جدید نهایت 900 هزینش میشه که فروش مین سیپیو خودتون چیزی واسه سر دادن نمیمونه 

ولی در کل امکانش کمه که i7   اذیت کنه 

لینک به دیدگاه

یه دنیا ممنون از کمکتون حاج مهدی...فقط من مینم pci express2 اما 970زده pci express3 لطف میکنین اگه یکم توضیح بدید که آیا مینم مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز حرفهای دوستان تایید میشه

اون هم نخیر خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...