رفتن به مطلب

کمک فوری در نصب 8.1(هنگ)

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه عزیزان.

من قصد نصب کردن ویندوز 8.1 رو دارم و بالاخره بعد از چند روز که دانلود شد ، اقدام به نصب کردم(نسخه 64بیت)

اما متاسفانه نمیدونم مشکل از کجاست که بعد از نصب بدون استثنا در زمان های مختلف هنگ میکنه و استفاده غیر ممکنه.

من اول از همه به پیشنهاد اساتید نسخه pro vl kms رو نصب کردم اما بعد از مواجه شدن با این مشکل از نسخه های دیگه هم استفاده کردم ، اما فایده ای نداشت و اونا هم همین مشکل رو داشتن.

جاهایی که هنگ میکنه عبارتند از زمان بعد از نصب و ورود اول که مینویسه gating start ، بعد از ریست در زمان های دیگه مثل سر لوگو ، سر یوزر ، ویا حتی داخل ویندوز هم میره اما همین اقدام به کاری بکنم هنگ میکنه.

البته داخل ویندوز هم فقط 2بار از 10بار وارد شد اونم 5ثانیه و هنگ کرد ، بیشتر اوقات هم در زمان بعد از نصب وقتی دارم فورم هارو پُر میکنم هم هنگ میکنه.

خواهشا راهنمایی بفرمایید چون سیستم روی هواست.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

والا جای تعجب داره !!!!!!!!!!! با امکاناتی که سیستم شما داره همچین اتفاقی بیفته

ولی مشکل ریپ زدن موقع کار یا هنگ کردن Win 8.1 موقعی اتفاق میفته که هارد بصورت یکنواخت درگیر باشه و Full Load باشه

من که اینطوریش را ندیدم چون هارد سیستم من SSD نیست این مشکل برای من عادی بود ولی برای سیستم شما نه

احتمالا Windows که شما Download کردی مشکل داره

من از نسخه Enterprise استفاده میکنم و از سایت P30Download  گرفتم هیچ مشکلی نداره با همین هارد معمولی ساتا 2 هم راحت کار میکنه و حتی چند تا کار را با هم انجام میدم مشکلی هم بوجود نمیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا مشکل منم همینجاست که توی این 15سالی که با PC سر و کار دارم تا به حال همچن مشکلی نداشتم.

فقط یه چیزی که ذهن من رو مشغول کرده اینه که من بعد از دانلود وقتی اقدام به ایکسترکت کردم با ارور CRC مواجه شدم که توسط ریپیر مشکلش رو حل و ایکسترکت شد ، امکان داره به خاطر این باشه؟

لینک به دیدگاه

100% مشکل از همینجاست که فایلها ناقص اکسترکت شدن و ERROR هم به این دلیل بوده که موقع Download فایلها اسیب دیدن

یا از یکی بگیر که داره یا 1 بار دیگه Download کن

لینک به دیدگاه

والا مشکل منم همینجاست که توی این 15سالی که با PC سر و کار دارم تا به حال همچن مشکلی نداشتم.

فقط یه چیزی که ذهن من رو مشغول کرده اینه که من بعد از دانلود وقتی اقدام به ایکسترکت کردم با ارور CRC مواجه شدم که توسط ریپیر مشکلش رو حل و ایکسترکت شد ، امکان داره به خاطر این باشه؟

احتمالا یکی از پارت های ویندوز رو ناقص دانلود کردید-به نظر من به خاطر همین هستش که ویندوز هنگ میکنه

لینک به دیدگاه

احتمالا یکی از پارت های ویندوز رو ناقص دانلود کردید-به نظر من به خاطر همین هستش که ویندوز هنگ میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از راهنمایی های دوستان.

در تلاشم ببینم میشه درستش کرد یا نه ، اما به احتمال زیاد دوباره دانلودش کنم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ویندوزهایی که از نت دانلود می‌کنین رو تی‌الامکان از طریق USB نصب کنین.

اگه براتون مقدور نبود روی دی‌وی‌دی با پایین‌ترین سرعت رایت کنین.

شما از کدوم روش نصب کردین؟

لینک به دیدگاه

آقا جان چه کاری خوب ؟

یدونه گردو بگیر خودتو خلاص کن.

لینک به دیدگاه

در هنگام دانلود باید مواظب باشی که پکت های دیتا گم نشن چون یه دی ال ال گم بشه ویندوز به خوبی کار نمیکنه ... یه دونه پک MINI KING MAY 2014 بگیر هم درایور پک داره و هم ویندوز 8.1

اینجوری اگه یه موقعی ویندوزت دچار مشکل بشه شی دی رو میزاری و ریپیر میکنی ... جالبه که اطلاعات شخصی ت هم پس از نصب مجدد و ریپیر لاست نمیشن ... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

اگه فایل دانلودی RAR بوده اگه مشکلی تو دانلود باشه موقع اکسترکت خطای CRC میده .

اگه فایل دانلودی iso هست میتونی با یه نرم افزار هش md5 فایل رو پیدا کنی بعد با md5 فایل سالم مقایسه کنی اگه یکسان باشه یعنی فایل شما هم سالمه . برای نرم افزار سرچ کن "windows hash tab"

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

ویندوزهایی که از نت دانلود می‌کنین رو تی‌الامکان از طریق USB نصب کنین.

اگه براتون مقدور نبود روی دی‌وی‌دی با پایین‌ترین سرعت رایت کنین.

شما از کدوم روش نصب کردین؟

سلام

من از فلش استفاده کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در هنگام دانلود باید مواظب باشی که پکت های دیتا گم نشن چون یه دی ال ال گم بشه ویندوز به خوبی کار نمیکنه ... یه دونه پک MINI KING MAY 2014 بگیر هم درایور پک داره و هم ویندوز 8.1

اینجوری اگه یه موقعی ویندوزت دچار مشکل بشه شی دی رو میزاری و ریپیر میکنی ... جالبه که اطلاعات شخصی ت هم پس از نصب مجدد و ریپیر لاست نمیشن ... :D :D :D :D

دارم دوباره دان میکنم اما اینبار به پیشنهاد آقا رضا از سایت سافت98.

اگه نشه فکر کنم بهتره cdیش رو بخرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

اگه فایل دانلودی RAR بوده اگه مشکلی تو دانلود باشه موقع اکسترکت خطای CRC میده .

اگه فایل دانلودی iso هست میتونی با یه نرم افزار هش md5 فایل رو پیدا کنی بعد با md5 فایل سالم مقایسه کنی اگه یکسان باشه یعنی فایل شما هم سالمه . برای نرم افزار سرچ کن "windows hash tab"

با تشکر از راهنمایی شما.

والا خود پارت ها که rar بود اما ویندوز به صورت iso بود.

میشه کمی درباره استفاده از این هش شفاف سازی کنید ، من متوجه نشدم چطور استفاده کنم.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از راهنمایی شما.

والا خود پارت ها که rar بود اما ویندوز به صورت iso بود.

میشه کمی درباره استفاده از این هش شفاف سازی کنید ، من متوجه نشدم چطور استفاده کنم.

خواهش میکنم وظیفه است .

سرچ کنید "What is MD5 Hash and How to Use it"

معادل فارسی اش رو هم سرچ کنید به نتیجه میرسید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا مهیار من که به هر حال موفق به استفاده از این هش نشدم و دارم دوباره دان میکنم.

فقط یه چیزی که هست این ورژن های مختلفی هست که موقع نصب وجود داره ، کدوم رو نصب کنم؟

Windows 8.1 (Core) / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 (Core) N / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 (Core) Single Language / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Core Connected (with Bing) / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Pro / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Pro N / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Pro VL / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Pro N VL / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Pro WMC / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Enterprise / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows 8.1 Enterprise N / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows Embedded 8.1 Industry Pro / OEM / KMS/OEM-Activated

Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise / OEM / KMS/OEM-Activated

0

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اقداماتی که من انجام دادم به شرح زیر میباشد.

از 3جای مختلف دان کردم ، هم با فلش و هم با دیسک امتحان کردم ، ورژن های مختلف رو نصب کردم ، روی هارد های مختلف امتحان کردم ، رم و در آوردم ، کارت گرافیک رو درآوردم ، هارد های اضافه رو درآوردم ، هارد برای نصب رو به سوکت های دیگه مادربورد زدم اما نشد که نشد.

لینک به دیدگاه

بایوس مادربورد و آپدیت کنید ، شاید مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز یجا خوندم اینایی که چندتا ویندوز تو یه ویندوزن رو دانلود نکنین ، شما اگه میشد ویندوز خام رو دانلود می کردینیبار خوب میشد بعد با اسکایپ فعالش می کردین ...  :-?

بعد راستی یبارم ویندوز رو رو هارد بریزید شاید ssdیتون مشکل پیدا کرده ...

لینک به دیدگاه

یه سی دی بگیر نصب کن ... *dry# *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از یکی که داره و نسب کرده و مشکلی هم نداره بگیر و نصبش کن اگر نشد مشکل سخت افزاری هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی یبارم با دی وی دی بریز شاید از رو فلش یا با این فلش مشکل داره از رو یه فلش دیگه ریختیم خوبه ... بالاخره تست کن همه چیز رو معلوم میشه از چی هست ... مشکل از ویندوز 8.1 نیست نری سراغ 7  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس مادربورد و آپدیت کنید ، شاید مشکل حل شد.

آپدیت هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز یجا خوندم اینایی که چندتا ویندوز تو یه ویندوزن رو دانلود نکنین ، شما اگه میشد ویندوز خام رو دانلود می کردینیبار خوب میشد بعد با اسکایپ فعالش می کردین ...  :-?

بعد راستی یبارم ویندوز رو رو هارد بریزید شاید ssdیتون مشکل پیدا کرده ...

والا یکی از اون 3تایی که دان کردم از همین تکی ها بود ، فقط پروفشنال.

روی هارد هم امتحان کردم اما نشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...