رفتن به مطلب

کمک فوری در نصب 8.1(هنگ)

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

یه سی دی بگیر نصب کن ... *dry# *dry# *dry#

آخه مگه فرقش چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز از یکی که داره و نسب کرده و مشکلی هم نداره بگیر و نصبش کن اگر نشد مشکل سخت افزاری هست

من موندم توش که آخه از کدوم قسمت سخت افزار میتونه باشه؟اگه پیداش کنم پدرش رو در میارم:-(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی یبارم با دی وی دی بریز شاید از رو فلش یا با این فلش مشکل داره از رو یه فلش دیگه ریختیم خوبه ... بالاخره تست کن همه چیز رو معلوم میشه از چی هست ... مشکل از ویندوز 8.1 نیست نری سراغ 7  :D

همین الان میخوام این رو تست کنم ، چون اونی که فقط پروفشنال هست راحت توی DVD جا میشه و تنها جای شکی هم که برام مونده همینه که نکنه از USB باشه.

خبرش رو میدم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منظور از مشکل سخت افزاری حتما که خرابی نیست شاید مشکل سازگاری قطعات باشه که از نظر من باید با یه سیستم دیگه چکشون کنی تا مطمعن بشی سخت افزارها مشکلی ندارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز منظور از مشکل سخت افزاری حتما که خرابی نیست شاید مشکل سازگاری قطعات باشه که از نظر من باید با یه سیستم دیگه چکشون کنی تا مطمعن بشی سخت افزارها مشکلی ندارن

اول اینو بگم که همین الان با DVD امتحان کردم ولی بازم نتیجه نداد و هنگ کرد.

فرمایش شما درست ، اما مثلا من کدوم قطعه رو ببرم تست کنم ، مادربورد که روش نوشته آماده برای ویندوز 8 یا کارت گرافیک که درایورای 8رو کامل داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز با گرافیک انبورد سیستمو بیار بالا ببین چی میشه...

فرمت درایوی که ویندوز میریزین درسته ؟؟؟ تو بایوس هم چک کنید چون من با ssd کار نکردم از دوستان سوال کنید ببینید درسته...

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

اگر از USB استفاده میکنی از USB 2.0 استفاده کن اگر فلش کارت داری سرعتش را تست کن ببین به درد همچین کاری میخوره !!!

یه ویندوز از کسی بگیر که نصب کرده و بدون مشکل استفاده میکنه

رمها را یکی یکی تستشون کن

گرافیک که هیچ موردی نداره چون به گرافیک مربوط نمیشه

اگر میشه ویندوز را هم روی SSD و هم روی HDD نصب کن و ببین مشکل هنوز هست و اگر بود پس به هارد ها ربطی نداره

اینجا هست که 3 تا قطعه را باید تست کنی رم.....مادربرد........و CPU البته شاید پایه های CPU هم کجی داشته باشن یا کثیف باشن که متوجه نشده باشی در مورد پایه ها دقت کن نزنی کجشون کنی اگر میتونی یه نگاهی بنداز و بعد از تست جواب بده

همه تستها را با حوسله انجام بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز با گرافیک انبورد سیستمو بیار بالا ببین چی میشه...

فرمت درایوی که ویندوز میریزین درسته ؟؟؟ تو بایوس هم چک کنید چون من با ssd کار نکردم از دوستان سوال کنید ببینید درسته...

بله درسته فرمت درایو ، NTFS هستش.

دیگه تنها موردی که به نظرم میرسه استفاده از گرافیک آنبورد هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر از USB استفاده میکنی از USB 2.0 استفاده کن اگر فلش کارت داری سرعتش را تست کن ببین به درد همچین کاری میخوره !!!

یه ویندوز از کسی بگیر که نصب کرده و بدون مشکل استفاده میکنه

رمها را یکی یکی تستشون کن

گرافیک که هیچ موردی نداره چون به گرافیک مربوط نمیشه

اگر میشه ویندوز را هم روی SSD و هم روی HDD نصب کن و ببین مشکل هنوز هست و اگر بود پس به هارد ها ربطی نداره

اینجا هست که 3 تا قطعه را باید تست کنی رم.....مادربرد........و CPU البته شاید پایه های CPU هم کجی داشته باشن یا کثیف باشن که متوجه نشده باشی در مورد پایه ها دقت کن نزنی کجشون کنی اگر میتونی یه نگاهی بنداز و بعد از تست جواب بده

همه تستها را با حوسله انجام بده

هم از usb2 استفاده کردم و هم از USB پشت کیس اما نشد.

گرفتم ، همینی که دیشب امتحان کردم از روی دیسک بود.

رم هارو هم در آورده بودم و جابجا کرده بودم.

هم روی ssd و هم روی HDD امتحان کردم.

CPU و مادربورد هم جفتش به علت سوختن قبلی ها ، نو هستن.

لینک به دیدگاه

کلا ویندوز 8.1 با برخی از قطعات سازگار نیس

مثلا بعضی از مادربردها و لپ تاپهای ایسوس با 8.1 سازگار نیس

مادربرد بنده ایسوس هست..چند وقت پیش 8.1 نصب کردم موقعی که میخواستم سیستمو خاموش کنم مانیتور خاموش میشد اما در کمال تعجب فن ها همچنان میچرخید و کیس روشن بود! یا مثلا وقتی میخواستی از طریق ویندوز رستارت کنی دو ساعت طول میکشید رستارت بشه بعضی وقتا هم اصلا رستارت نمیشد.درایورا و بایوس و همه اپدیت بودن

یه کدی  بود باید اونو تو نوت پد مینوشتی و با فرمت batذخیره میکردی. موقع خاموش شدن باید رو اون میزدی تا خاموش شه! 

یا مثلا موقعی که به نت میخواستی وصل بشی ایکن کانکت کنار ساعت رو میزدم تا پنجره کانکت بیاد  اون ایکن رو میزدم  پنجره کانکت دو ساعت طول میکشید تا ظاهر بشه ..

یا موقعی که با مدیا پلیر خود ویندوز اهنگ گوش میکردی هی مدیا پلیر هنگ میکرد..کلا خیلی مسخره بود

بی خود نیست ویندوز 7 محبوبترین ویندوز هست.

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم موافقم در کل دردسرای زیادی داره ولی در مقابلش دیشب از لحظه نصب 7 تا آماده به کار شدنش 14دقیقه طول کشید و هیچ مشکلی نداره.

فقط میخوام برای آخرین بار یه راهی هم امتحان کنم که نمیدونم بشه یا نه ، میخوام 8 رو نصب کنم و بعد از طریق نت آپدیتش کنم به 8.1.

آیا امکان همچین کاری هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کمک کنید لطفا ، آیا امکان اینکه 8 رو نصب کنی و بعد توسط آپدیت خود ویندوز تبدیل به 8.1 بشه هست؟

لینک به دیدگاه

دوستان کمک کنید لطفا ، آیا امکان اینکه 8 رو نصب کنی و بعد توسط آپدیت خود ویندوز تبدیل به 8.1 بشه هست؟

نچ ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان همین الان ویندوز 8ی که اولاش اومده بود و من خریده بودم رو نصب کردم ، که از سلامتش مطمعا هستم.

اما در کمال تعجب اون هم همین مشکل رو داشت ، دیگه نمیدونم چیکار کنم ، البته دیگه با حساب اینکه این هم درست کار نکر پس حتما مشکل از سیستمه اما آخه از کدوم قسمت؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...