رفتن به مطلب

اورکلاک 4790k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام من همین الان دارم سیستم رو میبندم و میخوام برم برای اور کردن

cpu 4790k

main maximus vii hero

ram hyperx blue 4gbx2

کارت گرافیک هم ندارم

پاور rm750 corsair

خب من الان سه عدد کولر دارم یکی h80  یکی هم کولر جعبه سی پیو و یکی از این فلزی ها که سمت چپش فن داره 

من چقدر میتونم اورکلاک کنم الان 4 گیگا هست تا 8 میشه رسوند ؟

چجوری باید اینکارو بکننم 

لینک به دیدگاه

اره بابا میشه من خودم تا 12 رفتمو هیییییچ مشکلی هم نداشت  :laughing:

نهایتا بتونی تا 5 پیش بری اونم با کلی استیبل بازیو اینا 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اورکلاک همینوجری نیست برید داخل بایوس مادربرد و بعد 4 رو بکنین 8 یه بار هم میسوزه :)

دور از شوخی و اینجور حرفا که از 4 ببرم 6 از 6 ببرم 10 باید خدمتتون عرض کنم اولین کاریی که باید انجام بشه کولر مناسب برای سی پی یو هست که عرض کردید کولرcorsir دارید . 

در وحله ی بعدی باید تنظیمات رو برای اورکلاک سی پی یو از داخل بایوس اعمال بفرمایید یکی از مهمترین این تنظیمات فرکانس سی پی یو و ولتاژ سی پی یو هست باید در این مرحله ازمون و خطا بکنین ببینین سی پی یو ی شما به فرض در فرکانس 4500MHZ روی چه ولتاژی فول استیبل هست . این بسته به شانس هست یعنی هر سی پی یویی یه ولتاژی فرکانس 4500 رو پاس میکنه و استیبل هست که اگر سی پی یو مثلا فرکانس 4500 رو زیر 1.17 بزنه بهش میگن لو ولتاژ . 

حالا بعد از اینکار شما با اون کولر فوقش میتونید تا 4.7 اورکلاک کنید اونم بشرطی که سی پی یوی شما فرکانس های 4500 رو حدود 1.2 پاس کنه تستها رو . 

اینم دقت کنید هر چقد ولتاژ پایینتر باشه = دما پایینتره . 

پس چرا تمام اورکلاکرها بدنبال لو ولتاژ بودن سی پی یو هستند و حاضرن 10 الی 15 تا از یک نوع سی پی یو تهیه کنند تا بهترین رو پیدا کنند : 

1 اینکه بتونن روی ایر بهترین نتیجه رو بگیرین و بهترین و کمترین دما رو داشته باشن . 

2 اینکه شانس زدن فرکانس زیر نیترو بالا میره . 

اما گزینه ی دوم این کاملا 100% من نمیگم درسته چون ما سی پی یوی داریم که روی ایر فرکانس 4500 رو 1.07 فول استیبل هست اما زیر نیترو بالای 6GHZ نمیتونه بزنه . 

پس هر سی پی یو چه زیر نیترو چه روی ایر فرق میکنه . 

و اینکه برای فرکانس 5GHZ هم اصلا با کولر شما ممکن نیست و نوخاهد بود فقط با کولرهای کاسیتوم XSPC قادر به انجام اینکار خواهید بود اون هم به سی پی یو بستگی داره شاید اصلا 5GHZ رو به هیچ عنوان بوت نکنه هر چقدر هم ولتاژ بدید . 

این نکاتی بود که باید توجه و دقت کنید . 

پ.ن : ولتاژ برای فرکانس 4500 برای سی پی یو 4790K بین 1.05 تا 1.3 میباشد .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

تا 8 یا ابولفضل گفتن اورکلاک بهبود میده دیگه معجزه که نمی کنه

اگه خودتون تجربه ی اور کلاک ندارین بزارید کسی دیگه براتون انجام بده اگر هم می خوایید خودتون انجام بدین باید چنتا مطلب رو بخونید  چند تا برنامه رو دانلود کنید کلا کار خاصی نداره

شما هم پاورتون خوبه هم مادربردتون وهم خنککنندتون تو فروم بگردید کلی مطلب درباره ی اورکلاک هست

اگر هم انگلیسیتون خوبه می تونید تو فروم های خارجی مقدار اورکلاک با cpu وولتاژمتناسب کولرتون رو پیدا کنید

لینک به دیدگاه

ای بابا شوخی کردیما

جنبه شوخی ندارینا

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

*****  پس کلتون خجالت نمیکشین منفی میدین؟

جنبه شوخی ندارین

عزیز بنده به پست قبلی شما منفی ندادم . اما به خاطر استفاده از این کلمه در جملتون اولین منفیم رو به شما دادم چرا که اینجا جای استفاده از اینجور کلمات نیست .(به کامنت قبلیت مثبت می دم که از امتیازت کم نشه به خاطر منفی که به این کامنتت دادم)

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میخواستم از یه شرکتی سیستم کامل بخرم و قرارشد با این کانفیگ برام تا 6 گیگا اور کنه بعد من تصمیم گرفتم خودم سیستم رو جمع کنم و طرف از این حرفش کاملا مطمئن بود ! 

با این وجود شما میگید اخر اخر 4.5 میشه زد 

تو خیلی از سایت ها و فیلم های یوتیوب دیدم افراد عادی با کولر هایی که تو بازار هست تا 5.5 یا 6 رفتند 

http://hwbot.org/competition/intel_occ_computex14/

اینجا هم با کولر تا 5 رفته 

میشه توضیح بدید چجوریه این عددا از کجا میاد ؟ مگه من نباید الکی ولتاژ بدم خودش بره بالا ؟

لینک به دیدگاه

من روی 4.5 ، گذاشته بودم همین پردازنده رو مینم سوخت، همین امروز یا دقیقا همین 30 دقیقه پیش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من روی 4.5 ، گذاشته بودم همین پردازنده رو مینم سوخت، همین امروز یا دقیقا همین 30 دقیقه پیش

نمیسوزه دوست عزیز ! اگه داغ بکنه خاموش میشه :)) من الان یکمی ور رفتم یادم نبود فنم استوک خود جعبه سی پیو هست سیستم ریبوت شد 

لینک به دیدگاه

من نمی دونم شما که اور بلد نیستی چرا می خوای اور کنی i7 4790K کارتو راه نمی ندازه!

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمی دونم شما که اور بلد نیستی چرا می خوای اور کنی i7 4790K کارتو راه نمی ندازه!

ببین من الان دستکاری میکردم یک دفعه زدم که بنچمارک بگیره یک دقیقه نشده بود ریست شد و الان که بوت شده صفحه خط و خطوط داره !!! یعنی چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

ببین من الان دستکاری میکردم یک دفعه زدم که بنچمارک بگیره یک دقیقه نشده بود ریست شد و الان که بوت شده صفحه خط و خطوط داره !!! یعنی چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من زیاد وارد نیستم ولی حتما یه مشکلی هست رو مین یه دکمه هست که تنظیمات رو به حالته اولیه بر می گردونه اونو امتحان کن.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی عزیزان اورکلاک به صورت اصولی انجام نشه و الکی 4 تا عدد رو تغییر بدید خب احتمال سوختنن بسیار بالاست . 

کسی که سی پی یو رو تا 5GHZ اور میکنه تمام نکات رو رعایت میکنه در ضمن 5GHZ فقط برای تست هست نه برای استفاده ی 24/7 . 

اگر شما در فرکانس 5GHZ روی ایر با کولر خیلی معمولی تست XTU یا سین بینچ بگیرین بدون شک سی پی یو دماش خیلی بالا میره و در تست XTU با این فرکانس سی پی یو میسوزه . 

اما در تست سین بینچ امکان سوختن نیست اما بسیار بالاست . 

عزیز من ، فرکانس بالای 5100 باید سی پی یو بره زیر نیترو یعنی چی ما تا 6 میبریم بله زیر نیترو میشه 6GHZ برد . 

در هر حال شما با یه کولر قدرتمند مثل XSPC و یه سی پی یوی لاو ولتاژ شاید بتونین روی 4.8 به صورت 24.7 استفاده کنین اونم در حالی که سی پی یوتون 4.8 رو فرکانس 1.2 بزنه که خیلی خیلی بعیده . 

اورکلاک دوست عزیز همین نیست که شما برین یه فرکانس با یه ولتاژ رو بالال ببرید اورکلاک باید اصولی پیش بره و تنظیمات دیگری هم داره و اگر یاد ندارید لطفا اورکلاک نکنید چون سی پی یو بدون هیچ شکی اگر اصولی پیش نرین میسوزه . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من زیاد وارد نیستم ولی حتما یه مشکلی هست رو مین یه دکمه هست که تنظیمات رو به حالته اولیه بر می گردونه اونو امتحان کن.

من اصلا به مین دست نزدم یه برنامه بود که یک سری فرکانس رو باید انتخواب میکردم من تغییر دادم بعد بلافاصله سیستم ریبوت شد الان دوباره برنامه باز کردم اسم چپیست اینارو نوشته یه خرده دستکاری کردم یه کمی بهتر شد انگار باید یک فرکانس استیبل رو ست کنم درست ه ؟

لینک به دیدگاه

دوستان دقت داشته باشید اگه اطلاعات کافی در این زمینه ندارین کمر به قتل قطعاتتون نبندید!! و فکر اورکلاک هم نکنید

گاه ناخواسته با یه ولتاژ بی ربط یا دمای نا مناسب (که برمیگرده به کم تجربگی) میتونید خیلی ساده به قطعاتتون صدمه بزنید به همین راحتی!

4790K سیپیو خیلی قوی ای هستش و توی همین فرکانس دیفالت کم پیش میاد بتونید از تمام توانش استفاده کنین!!

Golden hero عزیز فکر میکنم اصلا نیازی به اورکلاک کردن ندارین اون فروشنده هم فقط برای اینکه جنسشو به شما بفروشه و یه پول الکی هم بابت اورکلاک کردن بگیره چنین حرفی زده (که بعید میدونم اون فروشنده حتی بتونه کلمه لاتین اورکلاک رو درست بنویسه!! چون 4790K رو بیاد برای همیشه تا 6GHz اورکلاک بکنه و بده دستتون باهاش مثلا گیم بزنین! درست مثل شق القمر میمونه! و از معجزاته )

خوشبختانه این نموداری که لینکشو میدم حرف منو تصدیق میکنه:

http://hwbot.org/benchmark/xtu/rankings?hardwareTypeId=processor_3621&cores=4#start=0#interval=20

تا این لحظه توی HWBot کسی نتونسته حتی با LN2 روی فرکانس 6GHz تست سنگین پاس کنه چه برسه بخواین با کولر H80 این کارو بکنین :x

حیف شد :(

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

سلام، بنده هم این پردازنده رو همین چند روز پیش خریدم، منتهاش چون نمی تونستم مین مورد نظرم رو بخرم با بودجه ی پایین فعلاً یه ASUS H81-PLUS گرفتم، راضی هم هستم خدا رو شکر، متنهاش یه مشکلی هست، فکر کنم غیر عادیه، پردازنده خود به خود اور شده هست، با توربو بوست باید تا 4.4 گیگ بره، ولی این تا 4598 میره دقیقاً تصویر GPU-Z رو هم گرفتم منتهاش چون الان منزل نیستم نمیتونم بگذارم، شب حتماً قرار میدم تا بررسی کنید دوستان.

لینک به دیدگاه

عزیز اور نیاز به دانش و تجربه داره همین جوری که آدم بدون دید که نمیاد دوتا عدد رو تغییر بده . تا شما به اندازه کافی دانش اور رو به دست نیوردید نباید دست به این کار بزنید . مثلا برای شروع کار می تونید بدون تغییر ولتاژ بیاد ببینید پردازنده چه فرکانسی میتونه بزنه چون از بابت دما خیالت راحته. اما توصیه بنده این هست تا خوب متوجه اصول کار نشدید اقدام به این عمل نکنید.

لینک به دیدگاه

سلام.

تمامی حرف هایی که دوستان می زنند درسته. من فقط خواستم یک سری نکات تکمیلی بگم.

اول از همه با سیستم میخواید چیکار کنید؟ فقط اور کردن؟ یا نه برای کار دیگه ای هم هست؟

اگه فقط برا اور کردنه خوب سی پی یو های کم خرج تری هم هست که برای کسب تجربه مناسب هستن. مثل سی پی یو پنتیوم g3220 اینتل که قیمتش 1/5 قیمت 4790k هست و برای کسب تجربه تو اور عالیه. خوب منطقی نیست شما برای شروع تو اورکلاک 1 میلیون هزینه کنید که اون هم فقط سی پی یو هست، قطعات دیگه یماند :).

در هر صورت و با هر سی پی یو که دارید و میخواید اور کنید، با کولر استوک اور نکنید. من تستی که بدون اور رو سیستم خودم (4790k و iceblade pro) انجام دادم دما بدون توربو بوست در لود میرسه به 57-58 که خوب قطع به یقین تو اور به 75 هم میرسه و احتمال 99% بالاتر از اون (من تجربه ی اور با این سی پی یو رو نداشتم و نمیدونم دما تو فرکانس های مختلف چقدره، میتونید از دوستان بپرسید). خوب پس برای اور 4790k حداقل باید واترکولر بخرید و با ایرکولر ها به نتیجه خیلی خوبی نمیرسید. همونطور که دوستان گفتن اگه xspc بتونید بخرید که عالیه، البته همه ی اینا برای استفاده 24 ساعته اس (24/7) و برای رکورد زنی باید قطعا از نیترو استفاده بشه. البته توی اورکلاک برای رکورد زنی 3 تا از هسته ها رو خاموش میکنن تا به نتایج بهتر برسن. نکته ی دیگه ای هم که در مورد اور وجود داره اینه که معمولا وقتی اور میکنن از گرافیک مجتمع یا همون داخلی استفاده نمی کنن.

اگه برای کارهای دیگه میخواید مثل گیم، رندر و ... اصلا نیاز به اورکلاک ندارید. 4790k اونقدر قوی هست که بتونه بدون اورکلاک (و حتی با کلاک های پایین تر از 4.0 گیگا) بتونه از پس این کارها بر بیاد. برای گیم که خیلی قویه. با سی پی یوهای ضعیف تر هم میتونید گیم بزنید. برای رندر هم همین فرکانس عالیه. خیلی بخواید اور کنید برای رندر 400 مگاهرتز معجزه میکنه (البته از توربو بوست برای رندر استفاده نکنید که اصلا پایدار نیست و دما حتی با بهترین خنک کننده ها خیلی بالا میره). پس در این حالت هم فقط باید یه کولر خوب بخرید (تاکید میکنم از استوک استفاده نکنید) تا نهایت لذت رو از سیستمتون ببرید.

شما استفاده کاملتون از سیستم رو بگید معلوم میشه باید چیکار کنید  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میخوام یکمی گرافیکش بره بالا الان گرافیک سیستم من داغونه !! 250 مگ بیشتر گرافیک نداره . کارت گرافیکی هم که دارم از این سی پیوم پایین تره و فکر کنم خراب شد نویز مینداخت الان من با انبرد هستم ولی مشکل اصلی که هست این اصلا قدرت نداره 

شما فکر کن کار من گیم هست ببین من میخوام الان مثلا واچ داگز بازی کنم ولی نصب کردم اصلا فریم نمیده ! تو پایین ترین کانفیگ باید بزارم !

الان من چجوری گرافیگ اینو افزایش بدم ؟

باید گرافیک حرفه ای بخرم ؟

ارزون ترین گرافیک چنده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوست عزیز گرافیک انبرد سی پی یو فقط برای تصویر دهی هست و برای یبازی کردن که نساختن فوقش با اون گرافیک مجتمع سی پی یو بتونی PES رو بزنی همونم به زور . 

فقط برای این گذاشتن که بتونی تصویر بگیری و کارت راه بیفته همین و بس . 

اصلا نمیشه با اون گرافیک عزیز من واچ داگز زد .

برای واچ داگز به گرافیک خیلی خوب نیاز داری و حرفه ای تا بتونی روی اولترا بازی کنی اگر بخای این بازی یا بازی های خیلی گرافیکی دیگر مثل FarCry 4 ووو رو بازی کنی باید 970 بگیری . و یا در بدترین شرایط باید 770 بخری . 

پس اگر فکر میکنی با افزایش فرکانس سی پی یو میتونی بازی های حرفه ای رو بازی کنی کاملا اشتباهه و چنین چیزی امکان نداره . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبل از اور برید در مورد این کار یکم تحقیق کنید و اصله اور رو درک کنید 

هر چند 4790 رو من ندیدم کسی از دوستان برای استفاده دائم اور کنه چون به اندازه کافی قدرت داره و قابلیت اور بالایی هم نداره 

4770 زیاد دیدم که روی 4.5 استفاده 24.7 با کولر عالی باشه 

ولی 4790 رو باید حد اقل رو 5 گذاشت که فکر نکنم AIR کولر های معمولی از پسه دماش بر بیان و بیشتر واتر کولر توصیه میشه اونم واتر تو مایه هایه H100i 

ویرایش شده توسط atisoc0936
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب اصلا من برای همین یک میلیون هزینه کردم !!!!!   فروشنده گفت اورکلاک میکنم میشه !!! گفت واچ داگز میتونی بازی کنی !!! :|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...