رفتن به مطلب

اورکلاک 4790k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

خب اصلا من برای همین یک میلیون هزینه کردم !!!!!   فروشنده گفت اورکلاک میکنم میشه !!! گفت واچ داگز میتونی بازی کنی !!! :|

فروشنده ای که قطعات رو به شما داده از قول دوستمون بهزاد جان لاتین اورکلاک رو نیمتونه بنویسه و هیچ چیزی من میتونم به جرات بگم حالیش نبوده .

خب عزیز من کی تا به الان با سی پی یو 4790K تونسته واچ داگز رو بازی کنه که شما میخای اولیش باشی ؟ 

اورکلا هدفی داره و هدف شما هم مشخص شد که کاملا هدف اشتنباهی دارین . 

کسی که اورکلاک میکنه بر فرض مثلا میخاد گلوگاه از بین ببره . 

یا میخاد رکورد بزنه . 

یا یه گرافیک 970 داره که فریم 70 مییگره سی پی یو رو همتا 4.5 لاور میکنه تا بتتونه به 80 فریم برسونه . 

پ.ن : شما قبل خرید سیستم باید مشاوره میکردین با دوستان و اساتید عزیز بعد میگفتی من برا بازی میخام همنطور که مهدی جان عزیز گفتن شما 4690 ضریب بسته هم براتون کفایت میکرد و باید خرج گرافیک میکردین و یه 970 میخریدین که بتونین تمام بازی های روز رو روی بالاترین کیفیت اجرا کنید . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب پس ببرید پیششون تا واستون تا 8 گیگاهرتز اور کنه  :-?

برای بازی واچ داگز یه CPU  I5  هم کافیه مثه 4670 به راحتی بازی رو اجرا میکنه و حتی تو حالت کراس یا SLI  هم پاسخ گو هست 

شما هزینه سیپیو رو باید خرجه گرافیکت میکردی واسه بازی 

ویرایش شده توسط atisoc0936
لینک به دیدگاه

باز هم این فروشنده ها!! البته تعداد خیلی کمیشون اینجوری هستن و تعداد بسیار زیادی هم هستن که واقعا کارشون رو بلدن و الکی نظر نمیدن مثل همین لیون کامپیوتر :)

من هم که داشتم سیستم میبستم یکی از فروشنده ها با اطمینان تمام بهم گفت دمای سی پی یوت با فن استوک از 66 بالاتر نمیره. :eek:  :eek:   من هم همون لحظه خداحافظی کردم و رفتم که تو افق محو شم. =))

برای بازی اصلا سی پی یو به اون معنا مهم نیست که برید 1 تومن هزینه کنید براش. کلا هر کاری (مثلا گیم) یه حد تعادلی داره. الان این حد تعادل تو سیستم شما نیست. چون سی پی یو فوق العاده قوی ولی گرافیک فوق العاده ضعیف. زمانی 4790k برای گیم میندازن رو سیستم که حداقل حدود 1/5 میلیون تومن هزینه برای گرافیک کرده باشن.

بهترین کار هم اینه که تا زوده برید سیستم رو به فروشنده بدید و بهش بگید یه کاری بکنه که بتونه واچ داگز رو با گرافیک ultra یا high اجرا کنه. اگر نتونست که قطعا نمیتونه دیگه معلومه باید چیکار کنید دیگه  :mad:  :mad:  :mad:

در ضمن اگر برای گیم میخواید اورکلاک سی پی یو نیاز نیست (مگر اینکه سی پی یو ضعیف بردارید که باز حد تعادل سیستم رو به هم میزنه). اما اگه خواستید 4790 بخرید سعی کنید 4790k بخرید چون کلاک پایه بالاتری داره (0.4 گیگاهرتز تاثیر به نسبت خوبی داره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای بابا خدا بگم این طرفو چیکارش کنه 

اقا گلوگاه چیه ؟ میشه اسپل اینگلیش بنویسید ؟ ممنون

راستی گرافیک 970 اینا چی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای بابا خدا بگم این طرفو چیکارش کنه 

اقا گلوگاه چیه ؟ میشه اسپل اینگلیش بنویسید ؟ ممنون

راستی گرافیک 970 اینا چی هست؟

گلوگاه وقتی میگنم که گرافیک HIGE END مثل 970 رو بندازی با سی پی یوی G3220 اون موقع گلوگاه ایجاد میشه یعنی اینکه از تمام قدرت گرافیک استفاده نمیشه کار میکنه اما استفاده نمیشه و خرج اضافی برای گرافیک شده و بیهوده بوده . 

گرافیک 970 سری جدید کارتهای انویدیا هست که تازگی عرضه شده که بسیار قدرتمند و کم مصرف هستند .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظور اینه که شما باید قطعات با قدرتی همرده استفاده کنید 

شما چقدر از کامپیوتر اطلاعات دارید 

کارت 970 و 980 جدیدترین سری از کارت های Nvidia هست 

لینک به دیدگاه

این دوست عزیز http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35225&hl= این پست رو برای مشورت گذاشته بود گویا به توصیه دوستان توجهی نکردند. کسی که سیستم برای گیم می خواد خرید چنین پردازنده ای بدون اینکه بودجه ای برای کارت گرافیک داشته باشه . اشتباه هستش مگر اینکه حتما حداقل در آینده یه کارت 970 بخره . 4790k فقط به در کسایی میخوره که می تونن از پتانسیل بالای اون استفاده کنن نه شما که تنها سیستم رو برای گیم می خواد و اطلاع دقیقی از اورکلاک ندارید . برای گیم 4690 عالی هست و بیشتر از اون برای سیستم هایی که قراره از چند کارت استفاده کنن توصیه میشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
  • کاربر ویژه

این گرافیک به هیچ وجه نمیتونه بازی های روز رو روی بالاترین کیفیت اجرا کنه و برای استفاده ی گیم در حالت معمولی گزینه ی مناسبیه . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این گرافیک به هیچ وجه نمیتونه بازی های روز رو روی بالاترین کیفیت اجرا کنه و برای استفاده ی گیم در حالت معمولی گزینه ی مناسبیه . 

فکر کنم اگه کنسول میگرفتم بهتر بود :| یعنی من پولم درحال حاضر نابود شده ! :(( الان کارت گرافیک چیپ چی هست همه گرون هستند چی خوبه که چیپ باشه ؟

لینک به دیدگاه

عزیز مین و سی پی یو شما عالی هست . اگه پولتون ته کشیده که مجبوری این کارت رو بخری برو با فروشنده صحبت کن و پردازنده رو به 4690 و مادربرد رو به چیپ H97 تغییر بده بقیه پولت رو بذار برای کارت . خیلی خیلی نتیجه بهتری میگیری. حتما کارت 970 بخر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم اگه کنسول میگرفتم بهتر بود :| یعنی من پولم درحال حاضر نابود شده ! :(( الان کارت گرافیک چیپ چی هست همه گرون هستند چی خوبه که چیپ باشه ؟

مگه قبل از خرید تحقیق نکردید 

ویرایش شده توسط atisoc0936
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوست عزیز شما نباید تمام پولتونو به مین و سی پی یو میدادین . 

شما مادربرد رو سری H میگرفتین و سی پی یو رو هم 4690 همانطور که دوست گلمون گفت و گرافیک هم یه 770 یا 970 میخریدین اینوجری تمام بازی های روز رو میتونستید اجرا کنین به بهترین روش . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز مین و سی پی یو شما عالی هست . اگه پولتون ته کشیده که مجبوری این کارت رو بخری برو با فروشنده صحبت کن و پردازنده رو به 4690 و مادربرد رو به چیپ H97 تغییر بده بقیه پولت رو بذار برای کارت . خیلی خیلی نتیجه بهتری میگیری. حتما کارت 970 بخر .

فروشنده که اینکارو نمیکنه من الان حدود 5 تومن دادم ! 2 تومن هم این میشه :))) داستانی شده ها :)))

لینک به دیدگاه

عزیز اصلا نگران نباش با توجه به اینکه پردازنده و مین شما عالی هست نهایتش این هست یکم صبر می کنی پولت رو جمع می کنی و یه کارت 970 میخری که خیلی خیلی از کنسول بهتره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اصلا نگران نباش با توجه به اینکه پردازنده و مین شما عالی هست نهایتش این هست یکم صبر می کنی پولت رو جمع می کنی و یه کارت 970 میخری که خیلی خیلی از کنسول بهتره .

اره این بهترین راه هست پاور من کششو داره ؟ Crosair CS750M ؟

لینک به دیدگاه

گلوگاه یعنی اینکه یه قطعه توانایی انجام قسمتی از کار که مربوط به خودش هست رو داشته باشه ولی قطعه ی دیگه که باید قسمت دیگه ای از کار رو انجام بده نمیتونه به سرعت انجام بده. در نتیجه قطعه اول صبر میکنه تا قطعه ی دوم کارشو انجام بده و بعد برن سر مرحله بعدی. در اینجا از تمام قدرت قطعه اول استفاده نشده. پس میگیم گلوگاه شده. انگلیسش رو نمیدونم.

در سیستم شما سی پی یو پردازش های فیزیکی و منطقی (مثل فکر کردن حریف مقابلت) مربوط به خودش رو انجام میده ولی گرافیک نمیتونه به اون سرعت تصویر رو بسازه با اصطلاحا رندر کنه (رندر یعنی اینکه بیاد محاسبه کنه هر پرتوی نور به کجا میخوره و انعکاسش چجوریه و اون انعکاسه یه کجا میخوره و ... تا درنهایت به دوربین (چشم ما) برسه. خوب شما باید این گلوگاه رو برطرف کنید تا به بهترین نحو ممکن از سیستمتون استفاده کنید. مراحل رفع گلوگاه: 1- عیب یابی سیستم (که سیستم شما فکر نکنم مشکلی داشته باشه) 2- اورکلاک قطعه ای که ضعیف تره (که گرافیک انبرد خیلی ضعیفه و یا اورکلاک نمیتونین گلوگاهش رو کاهش بدید یا برطرف کنید) 3- ارتقاع قطعه ای که گلوگاه میکنه

شما باید مرحله 3 رو انجام بدید چون دو مرحله قبل رو سیستم شما تاثیری ندارن.

راستی دیگه سی پی یوتون رو اور نکیند تا مشکلی براش پیش نیاد. اگه پیش بیاد اون موقع دیگه سی پی یو رو نمیتونید پس بدید به فروشنده و  :mad:  :mad:  :mad:

970 هم کارت جدید انویدیاست که خیلی قوی و کم مصرفه و برپایه ی معماری maxwell هست و ... درکل گرافیک عالییه اگه بتونید بخرید. قیمتش هم بین 1/700 تا 1/900 هست. (http://lioncomputer.ir/category/249/VGA/#/filter606_GTX+970/)

لینک به دیدگاه

عزیز قی

فروشنده که اینکارو نمیکنه من الان حدود 5 تومن دادم ! 2 تومن هم این میشه :))) داستانی شده ها :)))

عزیز تک تک قطعات به همراه قیمتشون بذار ببینیم فروشنده با شما چطور حساب کرده . کاشکی از لیون خرید می کردید . واقعا هم حرفه ای هستند و هم خداشناس .

لینک به دیدگاه

از تجربم میگم با سی پی یو 4670k با گرافیک انبردش بتل 4 با پایینترین تنظیمات 43فریم میداد ولی اصلن بازی نمیچسبید

نه اقا چه کاریه دست به قطعات نوعت نزن 970فعلن قیمتش داره بهتر میشه تا اون موقع وقت داری پول جمع کن ی 970 بخر

لینک به دیدگاه

اره این بهترین راه هست پاور من کششو داره ؟ Crosair CS750M ؟

صد در صد کشش رو داره حتی برای دوتا کارت 970 هم توانش رو داره. خیلی کارت کم مصرفی هست . وایسی ارزونتر هم میتونی بخری :)

لینک به دیدگاه

راستی یادم رفت بگم. 2 نکته:

1- پاورت کششو داره (هم پاورت قویه هم 970 خیلی کم مصرفه)

2- حتما از این به یعد از لیون بخر. عالیه :)  واقعا بهترین قیمت، اسمبل خوب و ...

ویرایش شده توسط Hossein Rezazade
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله پاور شما کششو داره و راحت میتونه ساپورت کنه . و اینکه من گرافیک رو gigabayte G1 gaming 970 4GB رو بهتون پیشنهاد میکنم یکی از پرفروشترین کارتهای سری 900 بوده . قیمت هم 1700~1750 هست . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

asus vii hero قیمت 900

cpu 4790k قیمت 1200

ram 4x2 hyperx   ی 370

power 410

hdd 1tb 180

case 250

montior ips asus 1 t

با بقیه خرت و پرت ها سر راس شد 5

لینک به دیدگاه

چیز بدی نخریدی. ولی ایکاش دقیق تر مینوشتی.

باید یه کارت خوب مثل همون 970 ی که پیشنهاد دادن بندازی. و اگه تونستی یه اس اس دی که از نون شب هم واجب تره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته شما مانیتونستید بجای اون رم ، رم G.Skill Trident.X 2400 CL10 رو تهیه کنید که بهتر بود در کل خوبه . 

یه گرافیک Gigabayte 970 g1 gaming تهیه کنید خوبه . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...