رفتن به مطلب

اورکلاک 4790k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

asus vii hero قیمت 900

cpu 4790k قیمت 1200

ram 4x2 hyperx   ی 370

power 410

hdd 1tb 180

case 250

montior ips asus 1 t

با بقیه خرت و پرت ها سر راس شد 5

عزیز جان بات گرون حساب کرده خودت برو سایت لیون نگاه کن ببین قیمت قطعاتت چقدر مثلا سی پی یو شما رو 100 تومن گرون داده مادربردتون رو 45 ، پاورتون  اگه این باشه Corsair CX750M بیست تومن رمت رو اگه این باشه Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2133MHz چهل تومن . بقیه قطعات رو هم مطمئنا باشما گرون حساب کرده . خلاصه کنار آدم گرون فروشی رفتید. از این که فروشنده گفته بود تا 6 گیگاهرتز اور می کنم معلوم بود که آدم شارلاتانی هست . 

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوستان اگه در مورد قیمتا اطلاعات دقیق ندارید و یا کلا در مورد قطعات حرفه ای نیستید . حتما حتما از لیون خرید کنید .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

بنده همین پردازنده رو از یکی از همکاران 1085 خریدم، شما چطور دلتون اومد 1200 پول بدید براش؟، واقعاً که عجب سوء استفاده ای میشه توی این بازار.

لینک به دیدگاه

سلام، بنده هم این پردازنده رو همین چند روز پیش خریدم، منتهاش چون نمی تونستم مین مورد نظرم رو بخرم با بودجه ی پایین فعلاً یه ASUS H81-PLUS گرفتم، راضی هم هستم خدا رو شکر، متنهاش یه مشکلی هست، فکر کنم غیر عادیه، پردازنده خود به خود اور شده هست، با توربو بوست باید تا 4.4 گیگ بره، ولی این تا 4598 میره دقیقاً تصویر GPU-Z رو هم گرفتم منتهاش چون الان منزل نیستم نمیتونم بگذارم، شب حتماً قرار میدم تا بررسی کنید دوستان.

post-14251-0-69884600-1416679038_thumb.png

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

با سلام میدونم این پست یکم قدیمیه ولی کلی ازش استفاده کردم . فقط میخواستم بگم گلوگاه به انگلیسی میشه bottleneck یا همون گردن بطری . یه سوال هم داشتم که من اگه نخام اور کنم چرا باید مین گرون بخرم در کل لطف کنید مزایای یه مین z97 رو نسبت به یه H81  رو برای من توضیح بدید . من از یه گراقیک 970 و 8 گیگ رم 1600 و یه ssd , سی پی یو 3570 استفاده میکنم .

لینک به دیدگاه

داداش حتی 4 ک فرکانس پایه و شرکتی باشه به نظرم کافیه

اورکلاک همیشه افزایش کارایی نداشته گاهی اوقات تاثیر منفی داره

لینک به دیدگاه

بابا این سیپیو خیلی قویه نیازی به اورنداره بخدا نمیدونم دوستان چرا این سیپیو بدبختو اینجوری میکنند!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بابا این سیپیو خیلی قویه نیازی به اورنداره بخدا نمیدونم دوستان چرا این سیپیو بدبختو اینجوری میکنند!!!

Ok

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام.

دوستان یه اتفاق عجیب رخ داده من موندم !!!!!!

من مشخصات سیستمم اینه  :

Cpu  : 4790k

Main  : Gigabyte Z97 X Gaming 3

Ram : Corsair  8Gb

VGA : Gigabyte  gtx 970 G1

Power :  700w  green

Case  :  green X4 Hexagon

حالا من اومدم درایور و نرم افزارهای جانبی مادربرد رو نصب کردم . و چون دیدم دمای سی پی یو تو گیم بالا میره تو برنامه Easy Tune مود رو گذاشتم روی Energy saving

این مود فرکانس سی پی یو رو به از 4000 به 800 کاهش میده . اما تو همین مود من بازی Ryse رو به راحتی اجرا کردم و روون هم بود!

خواستم از دوستان بپرسم چطور میشه با فرکانس 800 بازی روون اجرا شه؟ درسته گرافیک قویه اما باز سی پی یو هم مهمه.  آیا اجرای بازی سنگین یا رندر و کارهای تری دی مکس در مود Energy saving برنامه Easy Tune خود مادربرد  به سی پی یو یا کلا سخت افزار آسیبی میزنه؟ چ.ن فرکانس تو این مود پایینه روی 800 . 

یه سوال دیگه هم داشتم جدای بحث بالا : آیا دمای 65 درجه برای این کارت گرافیک موقع بازی خطرناکه؟

ویرایش شده توسط m3d
لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان یه اتفاق عجیب رخ داده من موندم !!!!!!

من مشخصات سیستمم اینه بگین خوب :

Cpu  : 4790k

Main  : Gigabyte Z97 X Gaming 3

Ram : Corsair  8Gb

VGA : Gigabyte  gtx 970 G1

Power :  700w  green

Case  :  green X4 Hexagon

حالا من اومدم درایور و نرم افزارهای جانبی مادربرد رو نصب کردم . و چون دیدم دمای سی پی یو تو گسم بالا میره تو برنامه Easy Tune مود رو گذاشتم روی Energy saving

این مود فرکانس سی پی یو رو به از 4000 به 800 کاهش میده . اما تو همین مود من بازی Ryse رو به راحتی اجرا کردم و روون هم بود!

خواستم از دوستان بپرسم چطور میشه با فرکانس 800 بازی روون اجرا شه؟ درسته گرافیک قویه اما باز سی پی یو هم مهمه. تصویر هم زمیمه کردم ببینید تنظیماتو

اون 800تو حالت بیکاری هست energy saving برای حالت بیکاریه تویه بازی میشه 4000

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز . تصویر پیوست رو ببینید , آخه با این مود که بازی رو اجرا میکنم دمای سی پییو روی 40 دیگه بالاتر نمیره و خوبه و فرکانس هم نمیره بالای 800 !  اما وقتی میزنم مود default  دما میره رو نزدیکای 65 و بالاتر و فرکانس هم بالا میره؟

یه سوال هم اینکه دیفالت چرا روی 4400 هست؟ مگه فرکانس پایه این سی پی یو 4000 نیست؟ من نمیخوام اورکلاک کنم چون کولر ندارم فعلا وقتی میذارم رو دیفال دما میره بالای 55 60 درجه. آیا برای کاهش ضریب فرکانس از همین نرم افزار خود مادربورد تو ویندوز اقدام کنم بهتره یا برم بایوس رو تغییر بدم؟

کلا مود Energy saving مگه برای وب گردی و کارهای سبک نیست؟ اگه تو این مود کار سنگین بکشم به سی پی یو فشار میاد؟ یا فقط باعث میشه کند عمل کنه و خطری محسوب نمیشه؟ چون فکر کنم بهتر از اینه که کلا روی 4000 باشه و دما بره بالا. آیا درست متوجه شدم؟

post-13802-0-24111000-1425845324_thumb.jpg

ویرایش شده توسط m3d
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...