رفتن به مطلب

خرید یک کامپیوتر مناسب برای گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه برادران. :cool:

من در انتخاب قطعات سیستم تجربه زیادی ندارم منظورم اینه برای گیم مثلا من فکر میکنم یک رم 8 گیگ با سرعت 2133 برای بازی مناسبتره تا یک رم با سرعت 1600 درحالی که رم 1600 در حال حاضر برای بازی مناسب هستش و 2133 خیلی زیادیه. :-?

یک مثال دیگه و فکر میکنم یک مادربرد GIGABYTE X99-Gaming G1 برای یگم مناسبه درحالی که خیلی زیادی هم هست و یک مادربرد GIGABYTE X99 Gaming 5 برای یکی دوسال برام مناسبه و.... :-?

امیدوارم دوستان منظور منو گرفته باشن. :wacko:

لطفا سیستم هایی که به من پیشنهاد میدین 2 تا 3 سال برای گیم مناسب باشه. :x

و در قطعات سیستم از مانیتور: ASUS ROG SWIFT PG278Q 1ms 144Hz WQHD G-Sync 3D Gaming Monitor (*)

و یا کارت گرافیک 970 یا 980 استفاده کرده باشین. ^_^

ممنون از همه برادران گل. :D

لینک به دیدگاه

عزیز این مادربورد برا گیم میخاهی خدایش کدوم گیم همچین مادربوردی لازم داره اینا تبلیغ هست  به نظر من پولتون پای سیستم ندید زیاد متعادل خرید کنید

سوکت 2011 برا گیم کمی زیاده 

در مورد مانیتور اطلاع ندارم کامل باید دوستان نظر بدن

در مورد رم 1600 تا 1800 جواب میده شاید 2 درصد بهتر عمل کنه 2133 که اصلا به چشم نمیاد

در اخر کارت گرافیک 970 کارت خیلی خوبی هست 980 به نظرم ارزش خرید نداره به بنچمارک ها مراجعه کنید بهتر متوجه قدرت کارت ها میشید

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

بودجتون چقدره ؟با این قطعاتی که گفتین سیستمتون بالای 6 میلیون میشه

سوکت x99 و 2011 بیشتر برای رندر هست تا گیم واقعا برای گیم زیاده و دارید الکی هزینه زیادی میکنید

تجربه خودم این بوده که رم ببیشتر از 1866 برای گیم زیاده و بیشتر دنبال حجم بالا باشید تا باس بالا 

لینک به دیدگاه

اگه بودجه ی 2011-v3 دارید صد البته برای گیم بهتره به خاطر cpu شش هسته ای وخطوط pci بیشتر که برلی sli واجب(اینده نگری) اگه بودجتون رو بگید من و دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

دوستان من اونجا اون مادربورد ها رو مثال زده بودم حالا از شما خواسته بودم یک سیستم بهم بگید که تا دو یا سه سال برای بازی هام مناسب باشه تا بعد ارتقاعش بدم با توجه به همون مانیتور و کارت گرافیکی که گفته بودم.

قیمت فعلا مهم نیست شما فقط در این زمینه راهنماییم کنید که من الکی خرج زیادی نکنم و بتونم سیستمی بخرم که تا دو یا سه سال برای گیم مناسب باشه.

تا جاییکه میتونید قطعات مناسب انتخاب کنید.

بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

کسی نبود؟؟؟؟؟؟ :(

یک سیستم پیشنهاد بدید بابا؟؟؟ *dry#

من حالا قیمتو میگم پایین 10 میلیون؟ :-?

حتما نباید 8 تا 9 میلیون باشه یک سیستم مناسب همونطور که توی توضیحات گفتم؟ ~x(

لینک به دیدگاه

دوتا کارت 970 بخر با مادربرد ایسوس راگz97 و 4790k راحت تا دو سال میتونی بازیارو رو کیفیت 2k بازی کنی اون مانیتور ایسوس حتما بخرش خیلی عالیه با دوتا 970 بینظیره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...