رفتن به مطلب

سیستم کامل بسیار ارزان سوکت 478 برای کارهای سبک

Recommended Posts

کامپیوتر قدیمی مناسب برای کارهای اداری و حسابداری، مغازه و... یا دوربین مداربسته، یا دانلود که بدون اینکه دلتون براش بسوزه میتونین 24 ساعته روشن بذارینش

***کیس ساده ولی سالم و تمیز و خوشگل
سی پی یو سلرون 2 گیگاهرتز سوکت 478
مادربرد گیگابایت با کیفیت بالا مدل دقیقش توی خود ویندوز این رو نوشته: Gigabyte AWRDACPI Award Modular Bios v6.00PG
یه ماژول رم 512 مگ
یه گرافیک RADEON 9250 SE Family با 256 مگابایت حافظه
سه تا دی وی دی و سی در رام که مشکل درب دارن ولی سالمن (دی وی دیش با چشم پوشی از مشکل درب 100% سالمه با اون ویندوز رو نصب کردم اما بقیه رو چک نکرده م جدیدا)
یه پاور معمولی (مارکش رو نمیدونم)
یه کارت شبکه لن با سرعت بیشتر
یه هارد 80 گیگ مکستور کم صدا بدون هیچگونه ارور و بدسکتور (تست ارور یابی در اسکرین شات ها هست)
+ فلاپی و  مودم دایل آپ.

***یه مانیتور CRT سامسونگ 17 اینچ هم هست که کار میکنه اما چند تا عیب داره:
مقداری خط و خش رنگ رفتگی (سیاه شدگی) دور دکمه های جلوش که از نزدیک به چشم میاد
دکمه ی خاموش روشنش خراب شده بود اصلش پیدا نشد برای همین کلا یکسره کردم (به برق وصل بشه روشنه)
کابل تصویرش در قسمت اتصال به گرافیک مقداری لق شدگی داره که رنگ های تصویر رو عوض میکنه ولی با یه کم فشار دادن و انگولک درست میشه (من در حال حاضر چسب زده م محکم شده دیگه رنگ عوض نمیکنه اما برای جابجایی باید باز بشه)

"کیس اش معمولیه و از اون زغالی قدیمیا نیست، اتفاقا خیلی هم خوشگله، فقط واسه جا نگرفتن زیاد زیر مانیتور گذاشتم جمع و جور شه!!!"

قیمت: 150.000 تومان + ارسال رایگان به تمام کشور
ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

سلام

داداش کجا تشریف دارید ؟

آخرین قیمت چند میدی ؟

لینک به دیدگاه

سلام

داداش کجا تشریف دارید ؟

آخرین قیمت چند میدی ؟

سلام سنندج هستم، پول پستش زیاد نشه در خدمتتون هستم. قیمت مدنظرتون رو رو پیام خصوصی کنید

لینک به دیدگاه

شرمنده ها ولی یه سوال ...اگه من چنین سیستمی رو بخوام با مانیتورش چجوری میخوای بفرستی ؟؟؟ خیلی سخته که .. :D :D :D

لینک به دیدگاه

شرمنده ها ولی یه سوال ...اگه من چنین سیستمی رو بخوام با مانیتورش چجوری میخوای بفرستی ؟؟؟ خیلی سخته که .. :D :D :D

خب کارتن داره جفتش :D بعد با سفارشی میفرستم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...