رفتن به مطلب

خط خطی رنگی روی مانیتور lcd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه مدتی هست چند خط خطی رنگی مانند نوار قلب روی lcd من ظاهر شده و داره پیشرفت میکنه و زیاد میشه

کسی میدون علتش چیه و چه جوری درست میشه ؟؟

thumb-A633_4B6C00C8.jpg

thumb-24E5_4B6C00C8.jpg

image-0982_4B6C00C8.jpg

ویرایش شده توسط eenjavi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتر نیست این مونیتو رو تا به وضعیت حاد نرسیده ببری گارانتی ؟

این که دیگه خیلی تابلوئه

اگه شهرستانی ببر نمایندگیش اگه هم تهرانی زنگ بزن بیان ببرنش

اگه توی دوره گارانتی باشه زود میان دنبالش

اگه سامسونگه پشت مونیتورت اونجایی که مخصات رو نوشته ببین تا کی گارانتی داره اصل تاریخ گارانتی اون پشته و اگه هم ال جی باشه معمولا یه برچسب داره که با اون باید یه کاری بکنی.

سئوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتر نیست این مونیتو رو تا به وضعیت حاد نرسیده ببری گارانتی ؟

این که دیگه خیلی تابلوئه

اگه شهرستانی ببر نمایندگیش اگه هم تهرانی زنگ بزن بیان ببرنش

اگه توی دوره گارانتی باشه زود میان دنبالش

اگه سامسونگه پشت مونیتورت اونجایی که مخصات رو نوشته ببین تا کی گارانتی داره اصل تاریخ گارانتی اون پشته و اگه هم ال جی باشه معمولا یه برچسب داره که با اون باید یه کاری بکنی.

سئوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

به به از سونی دیگه بعید بود

عرض شود که باید ببری تعمیر تا بیشتر نشده . احتمالش هست ضربه خورده باشه

کریستال مایع است دیگه !:) دو روز بگذره ممکنه کار دستت بده.

لینک به دیدگاه

یه جا بردم میگه باید ال سی دی کلا عوض شه که در اینصورت نمی ارزه

لینک به دیدگاه

حیف شد !

چند وقته که داریش ؟ شاید بشه بفروشی به این قطعه فروشیها با پولش یه سر بزاری و یه سامسونگ بگیری که دو سال گارانتی داره

اگه هم کارت مهم نیست که ال جی بگیر و راحت کن !

لینک به دیدگاه

یه برنامه هست که پیکسل ها رو داغ میکنه که شاید از فرط گرما مجدد به حالت عادی برگردن.

الان اسم دقیقش رو نمیدونم.فعلا هم وقت ندارم بگردم برات پیداش کنم.تا پس فردا سعی میکنم پیداش کنم.واست بذارم همینجا..:)

لینک به دیدگاه

این خط ها به سمت پایین با سرعت بیشتری زیاد میشن .

استفاده کنتر هم تاثیری روش نداشته تا روشنش میکنم کاره خودش را شروع میکنه

لینک به دیدگاه

این خط ها به سمت پایین با سرعت بیشتری زیاد میشن .

استفاده کمتر هم تاثیری روش نداشته تا روشنش میکنم کاره خودش را شروع میکنه

لینک به دیدگاه

سلام اگه اینجوریه که داره از بین میره

پیش تعمیرکار هم که بردی پس دیگه سعی کن خودشو سریع آب کنی بندازیش به یه تعمیرکار حداقل از پنلش که سالمه استفاده کنه

ولی جای سئوال هست برایم که این سونی این همه دک و پز چطوری اینجوری سوتی داد

واقعا عجیبه

ولی احتمالا بتونی پنلشو خوب بفروشی یه خورده سر بزاری و یه موینتور خوب بگیری

وقتی که تعمیرکار بگه دیگه از بقیه چه انتظاری داری

من جای تو بودم یه نمایندگی اصلی سونی هم میرفتم و میدیدم نمیشه سریع میفروختمش

به هرحال واقعا متاسفم کاری ازدستم ساخته نیست ایشالا همه چی به خیر و خوشی حل بشه

لینک به دیدگاه

هر چند بعید میدونم بشه با نرم افزار کاری کرد ولی شما توضیحات این صفحه رو بخون ببین میتونی کاری بکن.خواستم ترجمه کنم واست بعد بذارم وقت نداشتم گفتم اینجوری حد اقل خودت یه کاری بکنی زودتر.

http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor

لینک به دیدگاه

من شیرازم اگه نمایندگی یا جایی معتبر برای تعمیر سراغ دارین بگین

نهایتا دسترسی به تهرانم دارم

لینک به دیدگاه

ببین من دو تا راه حل دیگه هم بهت میدم حالا که تصمیم تهران رو هم داری

تو میتونی با پول بیای اینجا فقط به قصد خرید مونیتور . خوب ؟

اول اینو ببر نمایندگی اگر تعمیر شد که چه خوب سریع تعمیرش کن و ببر یه مغازه ای جایی همینجا ( بیشتر دست دومیها توی پاساژ ایران هستند زیر زمین ) و همونجا آبش کن )

اگر هم تعمیر نشد بازم موردی نداره پنلش رو میتونی دوباره آّ کنی چون به مراتب تهران بهتر از شهرستان میخرن ضمن این که

دست خالی هم بر نمیگردی و یه مونیتور به قیمت تهران خریدی .

حالا اگه کسی رو داری تهران این کارا رو به نمایندگی از خودت انجام بده ( فامیلی دوستی اشنایی و..) موردی نداره هزینه رفت و امد و وقت تلف کردن هم نداری .

به نظرم تنها راه حلت اینه البته اگر حاضری هزینه تعمیر رو بپردازی و همچنین بودجه کافی برای خرید یه مونیتور داشته باشی

که همین الان سامسونگ با دوسال گارانتی تعمیر و شش ماه ویا یک سال ( دقیق نمیدونم ) گارانتی تعویض در همون یک سال اولیه بهترین گزینه است

بعد از اون هم LG - AOC

ولی نظر شخصی من به غیر از معرفی برندهای بالا مونیتورهای ایسوز هستش که فکر کنم اقای حسینی هم داشته باشه بهتره باهاشون یه مشورتی بکنی چون نسبت به قیمت هم رده سامسونگه ضمن این که ایسوز هم چندین ساله که مونیتور میزنه

در ضمن ترتیب برندها رو هم میزارم و حدود قیمتها

1-فیلیپس

asus

3-سامسونگ

4-ال جی

5-aoc

الان 22 اینچ واید aoc حدود 180 اینهاست

اگر هم کارت حرفه ای هستش مثل خود من ( چون سونی رو انتخاب کردی ) همون فیلیپس بهترین برنده و تنها برندی هستش که من بهش اعتماد دارم

چرا ؟ چون محصول دست این تایوان و غیره نیست هرسال کارخونه اش عوض بشه یه برنده که چندین ساله سه تا از ضبطهاشونو دیدم تلوزیونشو دیدم کارکردشو دیدم واقعا حرف نداره همین الان هم مونیتورهاش از بقیه حرفه ای تره و جزو برندهای کم فروشه ( بدلیل قیمت بالا و خریداران کمی که طالب حرفه ای هستند )

ولی در کل سامسونگ نسبت به قیمتش کاریه همین الان هم مونیتور سامسونگ من پورتش خراب بود فرستادم برای تعمیر همین امروز هم داره برمیگرده و یه مونیتور زپرتی جایزگزین بهم دادند ولی اینو بگم خدایی کیفیتش از ال جی بهتر بود

ضممن این که باید اضافه کنم چون کار من حرفه ای هستش مدل من پیشرفته و بهینه شده یه مدل هست که فکر میکنم دلیل خربایش هم این باشه که فرستادنش کارخانه

مدل مال من رنگها رو تجزیه میکنه و 98% رنگها اونجوری که خودش نوشته طبیعیه و به natural color معروفه

و مدل بهینه شده ی b1931 هستش

که مال من c1931 هستش

ولی الان دیگه مونیتوها پیشرفت کردند این مونیتور و من دوسال پیش گرفتم و قیمتش هم بیشتر بود اون مدل معمولیش 220 بود مال من 250 تومن همش هم به خاطر همین کیفیت رنگ و این چیزا

...حالا خود دانی

هم خوبهاشونو گفتم هم بدیهاشونو

ال جی هم که هیچی نمیگم سگ جونه بی کیفیت ! لامپیشو داشتم و واقعا اشغال بود کیفیتش مزخرف بود

ولی توصیه من اینه که حالا که داری میگیری LED بگیری چون ارزش خرید داره همین AOC که توی رتبه بندی من جزو مقامهای نسبتا اخر هستش

مونیتور LED اون حرف نداره واقعا شاکاره کارش رو دیدم ! یه نمونه ازش رو توی بازار ایران گذاشته بودند واقعا عالیه

توصیه ام اینه که حالا که ول میدی تجهیزات جدید بگیری و قیمتهاش هم آنچنان فرقی نداره

کیفیت LED سامسونگ هم که بهتر بوده ولی مال بقیه رو ندیدم

و نظر کلیم اینه که LED مثل ال سی دی نیست که در یه جا تفاوت رنگش مشخص باشهکنتراستش زیاد باشه چشم رو بزنه

اکثرا مال همه برندها شبیه همه مگه این که خیلی طرف حساس باشه بخواد مو از ماست بیرون بکشه و فرقشون رو تمیز بده

چون فناوریشون واقعا جدیده و گفتم شبیه هم هستند و به نظرم بازم سامسونگ بگیری بهتره

امری بود در خدمتم/.:|

ویرایش شده توسط king_designer
51
لینک به دیدگاه

ببین من دو تا راه حل دیگه هم بهت میدم حالا که تصمیم تهران رو هم داری

تو میتونی با پول بیای اینجا فقط به قصد خرید مونیتور . خوب ؟

اول اینو ببر نمایندگی اگر تعمیر شد که چه خوب سریع تعمیرش کن و ببر یه مغازه ای جایی همینجا ( بیشتر دست دومیها توی پاساژ ایران هستند زیر زمین ) و همونجا آبش کن )

اگر هم تعمیر نشد بازم موردی نداره پنلش رو میتونی دوباره آّ کنی چون به مراتب تهران بهتر از شهرستان میخرن ضمن این که

دست خالی هم بر نمیگردی و یه مونیتور به قیمت تهران خریدی .

حالا اگه کسی رو داری تهران این کارا رو به نمایندگی از خودت انجام بده ( فامیلی دوستی اشنایی و..) موردی نداره هزینه رفت و امد و وقت تلف کردن هم نداری .

به نظرم تنها راحت اینه البته اگر حاضری هزینه تعمیر رو بپردازی و همچنین بودجه کافی برای خرید یه مونیتور داشته باشی

که همین الان سامسونگ با دوسال گارانتی تعمیر و شش ماه ویا یک سال ( دقیق نمیدونم ) گارانتی تعمیر در همون یک سال اولیه بهترین گزینه است

بعد از اون هم LG - AOC

ولی نظر شخصی من به غیر از معرفی برندهای بالا مونیتورهای ایسوز هستش که فکر کنم اقای حسینی هم داشته باشه بهتره باهاشون یه مشورتی بکنی چون نسبت به قیمت هم رده سامسونگه ضمن این که ایسوز هم چندین ساله که مونیتور میزنه

در ضمن ترتیب برندها رو هم میزارم و حدود قیمتها

1-فیلیپس

asus

3-سامسونگ

4-ال جی

5-aoc

الان 22 اینچ واید aoc حدود 180 اینهاست

اگر هم کارت حرفه ای هستش مثل خود من ( چون سونی رو انتخاب کردی ) همون فیلیپس بهترین برنده و تنها برندی هستش که من بهش اعتماد دارم

چرا ؟ چون محصول دست این تایوان و غیره نیست هرسال کارخونه اش عوض بشه یه برنده که چندین ساله سه تا از ضبطهاشونو دیدم تلوزیونشو دیدم کارکردشو دیدم واقعا حرف نداره همین الان هم مونیتورهاش از بقیه حرفه ای تره و جزو برندهای کم فروشه ( بدلیل قیمت بالا و خریداران کمی که طالب حرفه ای هستند )

ولی در کل سامسونگ نسبت به قیمتش کاریه همین الان هم مونیتور سامسونگ من پورتش خراب بود فرستادم برای تعمیر همین امروز هم داره برمیگرده و یه مونیتور زپرتی جایزگزین بهم دادند ولی اینو بگم خدایی کیفیتش از ال جی بهتر بود

ضممن این که باید اضافه کنم چون کار من حرفه ای هستش مدل من پیشرفته و بهینه شده یه مدل هست که فکر میکنم دلیل خربایش هم این باشه که فرستادنش کارخانه

مدل مال من رنگها رو تجزیه میکنه و 98% رنگها اونجوری که خودش نوشته طبیعیه و به natural color معروفه

و مدل بهینه شده ی b1931 هستش

که مال من c1931 هستش

ولی الان دیگه مونیتوها پیشرفت کردند این مونیتور و من دوسال پیش گرفتم و قیمتش هم بیشتر بود اون مدل معمولیش 220 بود مال من 250 تومن همش هم به خاطر همین کیفیت رنگ و این چیزا

...حالا خود دانی

هم خوبهاشونو گفتم هم بدیهاشونو

ال جی هم که هیچی نمیگم سگ جونه بی کیفیت ! لامپیشو داشتم و واقعا اشغال بود کیفیتش مزخرف بود

ولی توصیه من اینه که حالا که داری میگیری LED بگیری چون ارزش خرید داره همین AOC که توی رتبه بندی من جزو مقامهای نسبتا اخر هستش

مونیتور LED اون حرف نداره واقعا شاکاره کارش رو دیدم ! یه نمونه ازش رو توی بازار ایران گذاشته بودند واقعا عالیه

توصیه ام اینه که حالا که ول میدی تجهیزات جدید بگیری و قیمتهاش هم آنچنان فرقی نداره

کیفیت LED سامسونگ هم که بهتر بوده ولی مال بقیه رو ندیدم

و نظر کلیم اینه که LED مثل ال سی دی نیست که در یه جا تفاوت رنگش مشخص باشهکنتراستش زیاد باشه چشم رو بزنه

اکثرا مال همه برندها شبیه همه مگه این که خیلی طرف حساس باشه بخواد مو از ماست بیرون بکشه و فرقشون رو تمیز بده

چون فناوریشون واقعا جدیده و گفتم شبیه هم هستند و به نظرم بازم سامسونگ بگیری بهتره

امری بود در خدمتم/.:|

لینک به دیدگاه

سلام

همین الان مونیتورمو از کارخونه آوردن

یه مطلب جالب

مین برود lcd من سوخته بوده که بردن کارخونه و اونجا عوضش کردن روشنش کردن گفتن خوبه و فرستادن نمایندگی

امروز اقای تعمیرکار اومده بود و گفتند که کار میکنه

اقا وصلش کردیم دیدیم تصویر نمیاد از همه بدتر کابل مونیتور به کیس وصل نبود و پیغام no signal هم نمیومد

یه خورده رفت توی فکر و گفت بابا این توی شرکت الان داشت کار میکرد

زنگ زد کارخونه اونجا هم گفتند موردی نداشته روشن میشه گفت باشه نشونتون میدم

بعد پیچهاشو باز کرد و دیدیم که بعله برد برقش سوخته و عرض شود که نشست همینجا هویه رو روشن کرد و یه خازن برداشت و جای خازنی که شیر کاکائویی ( سوخته :| ) شده بود زد و خازن سوخته که سیاه کرده بود صفحه بالایشو برداشت

عرض شود که روشنش کرد و تصویر هم اومد

اینم نتیجه دوسال گارانتی سامسونگ به امید خدا مثل این که مونیتور صفر شده :D و دوباره از نو کار میده

این سامسونگ خوبیش اینه الان دو هفته است که مونیتورم رو ندیده بودم :D

و بعدش هم درباره کارشما پرسیدم که در پایین همین متن هستش

و برگه رسید رو امضا زدم که تحویل گرفتم و رفتن:D

حالا بریم سر وقت کار شما

در مورد مونیتور سونی شما هم ازش پرسیدم و گفتم عکسش اینجوری شده و اینها ( کاش عکس مونیتورت رو نشون میدادم اصلا حواسم نبود ) گفتم که شبیه وقتی شده با دست خیس روی مونیتور اب بزنی

حتی دستم هم رفتم خیس کردم و نشونش دادم و تیکه تیکه رنگها رو بهش نشون دادم و گفتم ببین بهم ریخته اینجوریه مال رفیقمون

ایشون هم گفتند به احتمال خیلی خیلی زیاد مال پیکسلشه و حتما هم باید بره گارانتی اگه که همون یه نقطه اینجوری شده که کاریش نداشته باشه و باهاش کار بکنه و من سریع گفتم نه !!! حرکت کرده یه شیار کوچیک زده و رفته پایینتر یه اندازه 10 تومنی هم پایینتر از جای خودش درست کرده و ایشون هم گفتند اون صد در صد مشکل داره و باید بره تعمیر یا عوضش میکنن یا همون یه تیکه رو تعمیر میکنن

و باید ببره تعمیر من توی سامسونگ کار میکنم و با سونیها تا حالا کار نکردم ولی اگر ببینه میصرفه برایش عوضش کنه

گفت اگه یک میلیون تومن پول مونیتورش باشه دویست تومن بده تعمیر میصرفه

ولی الان قاب مونیتور سامسونگ بشکنه و لامپش سالم باشه حدود 60 درصد فقط هزینه قابه

یعنی اگه دویست تومن پول مونیتور باشه قابش بشکنه باید 120 تومن هزینه بدی

بالاخره کاری بود که از دستم بر میومد و برات اننجام دادم ولی در حالت کلی من میگم خرجش نکن به نفعته

چرا چون همین اقای تعمیر کار به من گفتند که کیفیت DVI فقط برای عکاس ها و گرافیستهاست وگرنه کار ادم با RGB هم راه میفته راست میگه ولی نه برای خودم ( میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه :D ) حالا اگه خودت صلاح میدونی

ولی من میگم بفروشی به نفعته چرا؟

چون اولا یه نو گیرت میاد دوما قطعه ای که تعمیر شده معلوم نیست دوباره کی صدا کنه و تقش یه جای دیگه در بیاد.

از ما گفتن بود

فعلا:)

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از شما که وقت میزارین وحواستون هست . الان من قادر به هزینه نیستم اگه بخوام چیزی بخرم هم یه مانیتور ال جی 22 (lg w2261v) هست که مال یکی از آشنایان هست که میخواد بفروشه 8 ماه هست خریده سری اولم هست ایرانی و چینیم نیست . تهرانم دردسرش زیاده حمل و نقلش سخته ممکنه پنلش هم بشکنه دیگه هیچی نیارزه . فعلا باید شیراز بگردم

اول عکسشم بزارم :

image-F966_4B7BE93C.jpg

بعد این وضعیت هفته قبل هست (2010.02.09) :

image-A960_4B7BE93C.jpg

اینم وضعیت الان (2010.02.16) :

image-BD90_4B7BE93C.jpg

لینک به دیدگاه

من اگه بخوام بفروشم باید اول ظاهرشو درست کنم . اینجا توی شیراز30 تومان هم ازم نمیخرن با این وضعیتش .

اگه پیکسلش سوخته یا خراب باشه نباید رشد کنه چون اکثر lcd ها چه لپ تاپ چه معمولی چندتا پیکسل سوخته دارن که پیدا نیست کسی هم نمیفهمه و رشدم نمیکنه

این قضیش جداست به نظر من . حالا یه آدرس جدید گرفتم هفته آینده ببرم ببینم چی میگه

بازم از شما ممنونم

ویرایش شده توسط eenjavi
لینک به دیدگاه

سلام

خواهش میکنم کاری که نکردم یه سئوال ساده بود و تعمیرکار خودش دم دست بود پرسیدم :|

ولی پیشنهاد نهایی من

خرید ال جی رو دست نگه دار چون خود همین اقای تعمیر کار امروز کلی سر تعمیر کردن دهنشو سرویس کردم هی ازش سئوال پرسیدم

گفت LED خوبه ولی برای تعمیر نیاوردن !

گفت تلوزیون سامسونگ به درد نمیخوره ! جالبه ! گفتم شما هم که تعمیرکارشید میگید ؟ گفت اره دیگه اینقدر رفتیم سراغ کار اینها !

و پیشنهاد دادند که سونی اصل ژاپن رو برای تلوزیون تهیه کنیم ( البته اینم برای یکی از دوستان پرسیدم )

و وقتی گفتم لوتوس ال جی x vision گفت مفت گرونه هیچی از ال جی نگیر

چشمی منو ال جی داغون کرده و....

دیدی حرف منم اثبات شد . یه مدل فقط مغازه دار به من ال جی معرفی کرد اون هم ساخت مالزی بود به نظرم مال فامیل رو هم بیخیال شو

نگهدار تا پول دستت بیاد و یه مونیتور خوب بگیر.

ولی دحال حاضر چکار میکنی !

من 2 تا پیشنهاد دارم که جفتش هم توپه

اگه اشنا داری اینجا و به سیستم وارد هست ( مثل خودمون ) بهش داستان رو بگو و عکسها رو ایمل کن برایش

وبگو از عکسها پرینت بگیره ببره برای نمایندگی ببینه اونا چی میگن ( نمایندگی مونیتوررو یادم ینست ولی وسایل برقیش تا چندوقت پیش ایران ضبط بود ) عکسها رو ببره برای نمایندگی ببینه اونها چی میگن دل مونیتور و سال خرید و تاریخ انقضای گارانتی به همراه شماره سریال فراموش نشه مخصوصا شماره سریال

اگه با دیدن پرینت عکسها جواب گرفتی که هیچی

وگرنه بگو عکس پنل مونیتور رو به همراه قیمت خرید ببره برای همون پاساژ ایران طبقه زیر زمین که ده تا مغازه خرید و فروش سیستم هست ( و دوست عزیز هیچ وقت تهران رو با تعمیرکار شهرستان مقایسه نکننل اون دستگاه سالمه و میشه ابش کنی حتی به قیمت بالا )

عکسها رو نشون این تعمیرکارا بدن ببینن پنلش رو احتیاج ندارن

اگه کسی خواست سریع با اتوبوس و قطار ( برای کم شدن هزینه ارسال ) به ترهان بفرست و به فامیلتون هم فوقش یه شیرینی میدی

راستی قیمت خریدشو نگفتی من یه بار میخواستم بگیرم 19 اینچ رو میداد 500 تومن که رفتم سامسونگ گرفتم

اگر همین حدودها باشه و پنلش هم سادهباشه بدون لک پنل رو با قیمت خوب میخرن شک نکن

با پول پنل و نهایتا یه مقدار اضافه خرج کردن میتونی یه مونیتور خوب بگیری که ترجیحا سامسونگ نباشه ( خدایی سامسونگ ابروی خودشو برد با این موینتور من ! :D )

ولی هیچ وقت نگو پنلش رو سی تومن نمیخرن چند وقت پیش LCD لپ تاپ پسرداییم شکست ( من در جریانش نبودم ) اومد خونمون تعریف کرد که بردمش پایتخت و یارو 400 تومن گرفته یه ال سی دی از یه لپ تاپ دیگه زده روش

تو فکر میکنی 30 تومن لامپشو خریده ؟ نه پس منطقی فکر کن و جنستو بنجول جلوه نده اینجوری بیشتر فروشنده ها خوشحال میشن

ای کاش اقای حسینی هم که تجربه اش زیادهیه نظری بده برای تعمیرش آیا اشنایی سراغ داره یا نداره

فقط قیمتشو بنویس ببینم حدودی چقدر پنلش در میاد

چون خدایی سونی یه چیزه دیگه است

به هرحال کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...