رفتن به مطلب

کمک درمورد خرید cpu i5 سوکت 1150

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقایون والا چیزی گیرم نیومد از لیون بخرم به نظرتون؟ هم مین وهم cpu رو؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تو شهرتون عمده فروش نیست کسی که کارش تامین قطعات باشه چه میدونم یه چیز مرکزی ؟

اگه بود یه قیمت ازش بگیر به صرفه تره و هزینه ارسال برات نمی افته البته هزینه تیپاکس یه 12 یا 13 تومنی میشه.

بعد با لیون تماس بگیر

خیر دوست عزیز با دونفر 7 روزه هماهنگ کردم میگن دلار گران شده مذاکرات شکست خورده وفلان نداره قربان اینجا هزینه پست مهم نیست.

لینک به دیدگاه

دوستان قصد خرید از فروشگاه تک مکس رو دارم چطوریه خوبه؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیر من مشکلی با لیون ندارم ولی پردازنده 4690 رو نداره مین h97 gaming gigaرو هم گرون زده همه جا 460 تومنه.

لینک به دیدگاه

تک مکس پرسیدم ازش میگه cpu پلمبه و مین باز هست به خاطر گارانتی. مین و 457 میزنه و cpu 4690 رو 695 میده.

لینک به دیدگاه

آقا از تک مکس خرید کردی بی زحمت تجربه خریدیت هم اینجا با بچه ها در میون بزار که راضی بودی یا نه. ممنون.

لینک به دیدگاه

مین پلمپ نداریم اصلا مین پلمپ معنی نداره یه کارتنی هستش که مین توشه باز میکنی نهایتا یه نایلونی چیزی دورشه همین.

برچسب پلمپی دورش نیست خیالت راحت فقط مین خریدی گارانتی دار باشه که بهتره.

تک مکث هم فروشگاه خوبیه معتبر هم هستش

سلام میدونم بابا هزار تا مین دیدم تو قفسه مغازه ها مرسی از همون تک مکس میخرم ممنونم از شما فقط فک کنم شیراز تا کرمانشاه یه دو روزی طول بکشه ارسالش.

لینک به دیدگاه

آقا از تک مکس خرید کردی بی زحمت تجربه خریدیت هم اینجا با بچه ها در میون بزار که راضی بودی یا نه. ممنون.

سلام باشه احتمالا وقت کنم تا عصر امروز دور و بر ساعت 6 تا 7 خرید میکنم تا 4 شنبه یا پنجشنبه هم دستم میرسه.

لینک به دیدگاه

اره خیالو راحت 2 روژه تیه بو کرمانشاه.

:}

فک کنم برا ارسالش بدن به ترمینال نهایاتا 2 روزه میرسه.

داداش ممنون شما کردی یه قطعه کردی گفتی خداکنه میده ترمینال تیپاکس فقط درست وسالم برسه که سالم نرسه یه پراید زپرتی دارم تا خود شیراز میرم تک مکس رو خفت میکنم

لینک به دیدگاه

اقایون همون 4460 رو میخرم دوستان بسمه پول بیخودیم خرج نمیکنم عالیه به قول دوستمون تو هیچ بازی کم نمیاره.

ارتباطی به کم آوردن نداره، تست ها نشون میده هرچی سی پی یو قوی تر باشه میزان فریم ریت بازی بالاتر میره! فقط بایستی دید که اون چند درصد افزایش بازدهی متناسب اون درصد افزایش قیمت هست یا نه (که این قدرت / قیمت = ارزش خرید اون قطعه)! 

لینک به دیدگاه

اقایون ممنونم از همه دوستان مادربرد به کرمانشاه رسید فردا قراره برم مین و بخرم ولی همچنان لنگ cpu هستم بعدظهر 4690 رو اریا 690 زده بود الان شد 710 نمیدانم چه گلی بگیرم سرم برای cpu.

لینک به دیدگاه

اقایون الان تماس گرفتم با ... میگم cpu4690 میخوام میگه تک فروشی نداریم با عرض معذرت ای ریدم تو ای شانس من هی

لینک به دیدگاه

اقایون الان تماس گرفتم با ... میگم cpu4690 میخوام میگه تک فروشی نداریم با عرض معذرت ای ریدم تو ای شانس من هی

خوب به نظرم عجله نکن ماه بعد بخر اولش ادم هیجان داره بعدش عادی میشه برات سیستم / فعلا کمی تو بازار سی پی یو گرون شده و کمیاب 

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

اقایون امروز موفق به خرید مادربرد شدم به قیمت 460 تومن با گارانتی 3 ساله اواژنگ بسیار HOT قرمز و خوشکله دو عدد لیبل هم داره اونا از مین خوشکلترن حالا عکس میزارم بعدظهر در موردCPUهم مدل 4690 رو تا پنجشبه گفت 6 عدد ازش میارم بیا ببر قیمت هم حدودای 700 هست گفت ولی بازم بالا وپایین داره.

لینک به دیدگاه

دوستان تو این گرانی من الان یه cpu 4690Kاز لیون سفارش دادم به مقصد کرمانشاه ممنون بابت راهنمایی همه دوستان دم همگی گرم وتشکر ویژه ودر اخر بگید 4690k چطوریه خوب هست؟؟؟

لینک به دیدگاه

عزیز از الماس ایران قیمت بگیرین 

مطمعنا از اونجا ارزون تر هیچ جای ایران نمی تونی پیدا کنی مخصوصا CPU

لینک به دیدگاه

عزیز از الماس ایران قیمت بگیرین

مطمعنا از اونجا ارزون تر هیچ جای ایران نمی تونی پیدا کنی مخصوصا CPU

اقا پردازنده تو کل کشور نمانده کلا همه جا گران شده و کشیده بالا این یک هفتس گران شده میگن میاد پابین هی داره بالا میره روز به روز منم گفتم به درک خرید کردم دیروز اگر میخریدم 100 ارزتنتر بود متاسفانه گفتم ارزان میشه که گران شد. ویرایش شده توسط Ali~tech
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز سلام امروز cpuکه از لیون سفارش دادم رسید مین و پردازنده که خواستم بعد از 1 هفته و اندی تکمیل شد شکر خدا اینم عکس ممنون از همه دوستانی که مارو یاری دادند و راهنمایی کردن.

post-17702-0-70378000-1417076875_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Ali~tech
لینک به دیدگاه

دوستان تو این گرانی من الان یه cpu 4690Kاز لیون سفارش دادم به مقصد کرمانشاه ممنون بابت راهنمایی همه دوستان دم همگی گرم وتشکر ویژه ودر اخر بگید 4690k چطوریه خوب هست؟؟؟

تبریک میگم بهت. ولی به نظرم حالا که مادر بوردت H97ه پردازنده رو بدون K میگرفتی. البته همینم عالیه. بعدا با یه مادربورد Z97 اور کن حالشو ببر. 

مبارکه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...