رفتن به مطلب

کمک درمورد خرید cpu i5 سوکت 1150

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سیستمو بالا اوردم الان تنها مشکلم نصب نشدن درایور گرافیکی هست که نصب نمیشه به نظرتون مربوط به ویندوز هست؟؟؟ به نظرتون مادربردم با کارت گرافیک Gt740 مشکل نداره چیکار کنم کمک دارم سکته میکنم

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

سلام

ویندوز جدید زدی؟

مشکل از مادربورد نیست

مشکل میتونه از ورژن مخصوص درایور گرافیک باشه مثلا شما سیستم عاملتون 64 بیتی باشه ولی درایورتون نسخه 32 بیتی

اول حتما درایور مخصوص و هماهنگ با سیستم عامل رو دانلود کن

اگه رو ویندوز قبلا درایور نصب بوده با نرم افزار مخصوص انیستالر درایور رو  کلا پاکش کن و اخرین درایور مخصوص کارتت رو نصب کن و یه ریستارت به سیستم بده

لینک به دیدگاه

سلام

ویندوز جدید زدی؟

مشکل از مادربورد نیست

مشکل میتونه از ورژن مخصوص درایور گرافیک باشه مثلا شما سیستم عاملتون 64 بیتی باشه ولی درایورتون نسخه 32 بیتی

اول حتما درایور مخصوص و هماهنگ با سیستم عامل رو دانلود کن

اگه رو ویندوز قبلا درایور نصب بوده با نرم افزار مخصوص انیستالر درایور رو  کلا پاکش کن و اخرین درایور مخصوص کارتت رو نصب کن و یه ریستارت به سیستم بده

سلام ویندوز قبلیم نسخه 8.1 بود 64 بیتی الان دارن ویندوز نصب میکنم ببینم حل میشه فکر کنم تداخل داشته باشه با مادربرد قبلیم

لینک به دیدگاه

اقا امدیم ویندوز نصب کنم دیدم تو ستاپ ویندوز گزینه دلیت غیرفعاله ولی فرمت درایو cهست بقیه درایوهام هم کلا فرمت و دلیتشون غیر فعاله خواهرم گفت ویندوز نصب کنی کل اطلاعات هاردت میپره چون مادربرد جدیده و حالت Uifiهست باید دوباره هارد رو خام وپارتیشن بندی کنم دوستان چیکار کنم به نظرتون گزینه فرمت بزنم تو مرحله نصب رو درایو سی بعد وین جدید بریزم روش یا هارد خام کنم از نو پارتیشن بندی کنم؟

لینک به دیدگاه

دوستان ویندوز عوض کردم مشکل حل شد اول به وسیله DVDمادربرد گرافیک CPUکه همون 4600 بود نصب شد بعد نسخه 344.75 کارت گرافیکمو نصب کردم اوکی شد کلا ردیف شد دست همگی که راهنمایی کردن درنکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...