رفتن به مطلب

مشورت درباره سفر درمانی به تبریز

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان گل لیونی،امیدوارم تندرست و شادکام باشید

عزیزان نظرتون درباره جراحی چشم در تبریز چیه؟سرویس دهی و امکانات مراکز درمانی چطوره؟به نظرتون تهران بهتره یا تبریز؟وضعیت ترافیک شهری؟و یا هر توصیه دیگه ای که مفید باشه.

برای جراحی چشای بابام قرار بر این هست که فردا از کردستان بریم تبریز،اگه نظر و یا تجربه ای در انتخاب بین تهران و تبریز دارید ممنون میشم بیان کنید.

ما از کردستان و از راه جاده ای میخوایم بریم.3 نفریم و با لیفان X60.

عزیزان چون به عنوان یک خانواده به لیون می نگرم این بحث رو مطرح کردم @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا معمولا مراکز استان ها و شهر های بزرگ کشور اوضاع پزشکیشون بد نیست مگه اینکه خیلی حاد باشه مریضی و حساس که مجبور بشین به بیمارستان خاصی حالا چه در تهران چه جای دیگه کشور مراجعه بکنید ... بیشتر مهم اینه دکتری که قراره عمل کنه وارد هست چندتا عمل اینجوری کرده بقیه دکترا تاییدش می کنند ... بالاخره تو همایش های پزشکی فقط یه دکتر نیست چندین و چند دکتر خوب هست که تو کشور پخشن  ... حالا جراحیه خاصی باشه ممکنه مثلا عده ی معدودی واردتر باشن نسبت به بقیه ... 

البته ما خودمون اگه عمل مهمی باشه چون نزدیکیم به تهران و اصفهان مراجعه می کنیم ...  :-?

انشاله مشکل پدر گرامی شما هم حل میشه و عمل موفقیت امیزی داشته باشند ... @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا معمولا مراکز استان ها و شهر های بزرگ کشور اوضاع پزشکیشون بد نیست مگه اینکه خیلی حاد باشه مریضی و حساس که مجبور بشین به بیمارستان خاصی حالا چه در تهران چه جای دیگه کشور مراجعه بکنید ... بیشتر مهم اینه دکتری که قراره عمل کنه وارد هست چندتا عمل اینجوری کرده بقیه دکترا تاییدش می کنند ... بالاخره تو همایش های پزشکی فقط یه دکتر نیست چندین و چند دکتر خوب هست که تو کشور پخشن  ... حالا جراحیه خاصی باشه ممکنه مثلا عده ی معدودی واردتر باشن نسبت به بقیه ... 

البته ما خودمون اگه عمل مهمی باشه چون نزدیکیم به تهران و اصفهان مراجعه می کنیم ...  :-?

انشاله مشکل پدر گرامی شما هم حل میشه و عمل موفقیت امیزی داشته باشند ... @};-

سلام دوست عزیز،ممنون که وقت گذاشتی @};-

متاسفانه این نوع جراحی فقط چندجا انجام میشه که تهران و تبریز رو هم شامل میشه.

لینک به دیدگاه

تبریز اگه بیای بیمارستان بهبود که کم نیستن از همشهری های شما خوب رسیدگی می کنند یعنی در کل بیمارستان های خصوصی رسیدگیشون خوبه ولی دولتی ها نه! البته پول خوبی هم میگیرن :)

لینک به دیدگاه

داداش کی گفته دولتی ها نه?

به شخصه میگم بیمارستان امام رضا یکی از بهترین تو نوع خودش هست.

یعنی پزشکای اونجا مخصوصا تو مغز و اعصاب از بهترین های ایران هستند.

داداش شک نکن تبریز خوب هست ولی چون تجربهی مشکل چشم نداشتیم نمی دونم در مورد چشم کودوم بهتر هست امما فک کنم تهران بهتر باشه امما شاید شلوغتر هم باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و تشکر از همه عزیزانی که نظرات ارزشمندشون رو در اختیار بنده گذاشتن @};-

یکی از فامیل که خودش تبریز استاد دانشگاهه خیلی اسرار میکنه که بریم تبریز،میگه تهران شلوغه .

لینک به دیدگاه

انشالاه که بهتر میشن اگه دکتر معروفی باشه توی عمل مورد نظر خوبه البته چشم حساسه و باید دکتر خوبی انتخاب بشه

من کوچیک بودم یه عمل چشم انجام دادم برای یکی از چشام بعد از چند سال یه دکتر دیگه میگفت خوب تشخیص نداده و زود عمل شدی و زده چشتو دراورده :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انشالاه که بهتر میشن اگه دکتر معروفی باشه توی عمل مورد نظر خوبه البته چشم حساسه و باید دکتر خوبی انتخاب بشه

من کوچیک بودم یه عمل چشم انجام دادم برای یکی از چشام بعد از چند سال یه دکتر دیگه میگفت خوب تشخیص نداده و زود عمل شدی و زده چشتو دراورده :D

ممنونم ، :eek:

آقا فردا راهی تبریزیم.فقط یه سوال،آخر هفته جراحی انجام میدن؟

لینک به دیدگاه

بیمارستان فارابی بهترین بیمارستان اسیا هست در تهران / به مطب وکلینک ها خصوصی و محدود اصلا  اعتقاد ندارم چون مسئولیت پذیر نیستن 

پدر خودم عمل اب مروارید در این بیمارستان انجام داد الان چشماش از من بهتر می بینه  :)

لینک به دیدگاه

خبات جان انشاالله که عمل پدرتون صد در صد موفقیت آمیز باشه . @};-  توکل بر خدا @};-

لینک به دیدگاه

الان اب مروارید مثل اب خوردن شده من 23 سال پیش عملم کردن الان از زندگی سیرم :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان انشاالله که عمل پدرتون صد در صد موفقیت آمیز باشه . @};-  توکل بر خدا @};-

ممنونم سعید جان ،امیدوارم همیشه تندرست باشی :x

بیمارستان فارابی بهترین بیمارستان اسیا هست در تهران / به مطب وکلینک ها خصوصی و محدود اصلا  اعتقاد ندارم چون مسئولیت پذیر نیستن 

پدر خودم عمل اب مروارید در این بیمارستان انجام داد الان چشماش از من بهتر می بینه  :)

نادر جان علافیش چطوره؟چندروزه جراحی کردن؟میدونم فارابی تکه اما شلوغ هم هست

الان اب مروارید مثل اب خوردن شده من 23 سال پیش عملم کردن الان از زندگی سیرم :(

آقا مگه چند سالته که 23 سال قبل جراحی کردی؟ :D

دوباره چرا جراحی نمی کنی؟

لینک به دیدگاه

ممنونم سعید جان ،امیدوارم همیشه تندرست باشی :x

نادر جان علافیش چطوره؟چندروزه جراحی کردن؟میدونم فارابی تکه اما شلوغ هم هست

آقا مگه چند سالته که 23 سال قبل جراحی کردی؟ :D

دوباره چرا جراحی نمی کنی؟

نوبت دهی قبلا خیلی سخت بود جدیدا میگن تلفن میشه نوبت گرفت

لینک اول مطالعه کن شاید به کارت بیاد

http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=1057

http://194.225.214.5/

فقط یادت باشه صبح زود به نظرم بتونی نوبت بگیریی زنگ بزنی چون بیمار زیاد هست / پذیرش اینترنتی هم داره اطلاع کامل ازش ندارم ولی !

در مورد عمل الافی داره باید دید عمل کدوم عمل هست زمان عمل هم خیلی پابیین هست زیر 20 دقیقه هست

////////////////////////////////

بیمارستان فارابی تجهیزات مدرن خریداریی میکنه نمیشه گفت بقیه بیمارستان ها خوب نیستن اما خوب 

چشم عضو حیاتی یک انسان هست من همیشه دنبال بهترین میرم در مورد اینجور موارد عمل 

سوالی داشتی بپرس از پدرم سوال میکنم من عمل کرد نبودم منزل برا همین کامل اطلاع ندارم اما ازمایش ازت میگیرند خلاصه الافی داره هرجا بری 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نوبت دهی قبلا خیلی سخت بود جدیدا میگن تلفن میشه نوبت گرفت

لینک اول مطالعه کن شاید به کارت بیاد

http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=1057

http://194.225.214.5/

فقط یادت باشه صبح زود به نظرم بتونی نوبت بگیریی زنگ بزنی چون بیمار زیاد هست / پذیرش اینترنتی هم داره اطلاع کامل ازش ندارم ولی !

در مورد عمل الافی داره باید دید عمل کدوم عمل هست زمان عمل هم خیلی پابیین هست زیر 20 دقیقه هست

////////////////////////////////

بیمارستان فارابی تجهیزات مدرن خریداریی میکنه نمیشه گفت بقیه بیمارستان ها خوب نیستن اما خوب 

چشم عضو حیاتی یک انسان هست من همیشه دنبال بهترین میرم در مورد اینجور موارد عمل 

سوالی داشتی بپرس از پدرم سوال میکنم من عمل کرد نبودم منزل برا همین کامل اطلاع ندارم اما ازمایش ازت میگیرند خلاصه الافی داره هرجا بری 

نادرجان خیلی زحمت کشیدی سپاسگزارم،لطفا بپرس بین ویزیت اولیه و جراحی چقد وقت برد.

لینک به دیدگاه

دوستان راست میگن ...با اینکه دوست دارم بیای تهران و قدم روی چشم ما بزاری ولی چندتا واقعیت هست که نباید نادیده گرفت :

تهران خیلی شلوغ هست ....

ممکنه چند روز معطل بشی که البته خوشحال میشم پیش ما تشریف بیاری ...

تهران پر از آلودگیه و برای کسی که تازه چشمش که حساس تر از قبل هم شده رو ببری توی دود و دم ...

هزینه های رفت و آمد و خستگی سفر بیشتر از تبریزه ...

لینک به دیدگاه

اون موقه 5 سالم بود دکترا بعد عمل گفتن باید اون چشمت رو که عمل کردی باز باشه چش سالمت رو ببندیم تا دچار تنبلی چشم نشی ما هم بچه بودیم گوش نمیکردیم الان دودش رفته تو چشمون راه دیگه هم نداره  خارج از کشورم فایده نداره راه درمان تنبلی چشم میگن نهایتش تا 7 سالگی جواب میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان راست میگن ...با اینکه دوست دارم بیای تهران و قدم روی چشم ما بزاری ولی چندتا واقعیت هست که نباید نادیده گرفت :

تهران خیلی شلوغ هست ....

ممکنه چند روز معطل بشی که البته خوشحال میشم پیش ما تشریف بیاری ...

تهران پر از آلودگیه و برای کسی که تازه چشمش که حساس تر از قبل هم شده رو ببری توی دود و دم ...

هزینه های رفت و آمد و خستگی سفر بیشتر از تبریزه ...

سلام داش مهدی خودم،عزیزی داداش :x ،دقیقا علافی برام مهمه و هزینه خیلی مطرح نیست،اون فامیل هم تاکید داشت که تبریز مثل تهران معتبر و درست و حسابیه.از همین رو تبریز رو انتخاب کردیم.مهدی جان خیلی @};- .خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم.

اون موقه 5 سالم بود دکترا بعد عمل گفتن باید اون چشمت رو که عمل کردی باز باشه چش سالمت رو ببندیم تا دچار تنبلی چشم نشی ما هم بچه بودیم گوش نمیکردیم الان دودش رفته تو چشمون راه دیگه هم نداره  خارج از کشورم فایده نداره راه درمان تنبلی چشم میگن نهایتش تا 7 سالگی جواب میده

واقعا ناراحت شدم،امیدوارم یه راهکاری هم برای شما بزرگوار پیدا بشه. :x

لینک به دیدگاه

مهدی جان خیلی @};- .خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم.

خواهش ما که الان جز دعا برای شفای خودت و پدرت کاری از دستمون برنمیاد ... @};- @};- @};-

ناراحت نشو من یه راه بلدم ...زن که بگیره چشاشو از کاسه درمیاره و دیگه کلا راحت میشه و مشکل بینایی هم نداره ... =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

سلام داش مهدی خودم،عزیزی داداش :x ،دقیقا علافی برام مهمه و هزینه خیلی مطرح نیست،اون فامیل هم تاکید داشت که تبریز مثل تهران معتبر و درست و حسابیه.از همین رو تبریز رو انتخاب کردیم.مهدی جان خیلی @};- .خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم.

خیلی دوریی خبات به نظرم تبریز برو بهتر هست / در مورد سوالت از پدرم فردا می پرسم اگه احیانان تبریز نخواستی بریی 

تهران خدایش شلوغ هست 

مشکل چشم پدرت چی هست ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز تبریز بیمارستان علوی رو داره که دولتی و مخصوص بیماران چشمی هست

دکتراشم خوب هستن ولی اگه پول مسله نیست بیمارستان بهبود و شمس و ... خوبه

البته بیمارستان عالی نسب هم دولتی و فوق تخصصیه ولی اونجا خیلی شلوغ هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی دوریی خبات به نظرم تبریز برو بهتر هست / در مورد سوالت از پدرم فردا می پرسم اگه احیانان تبریز نخواستی بریی 

تهران خدایش شلوغ هست 

مشکل چشم پدرت چی هست ؟ 

فعلا که تصیمی بر اینه فردا بریم تبریز

خواهش ما که الان جز دعا برای شفای خودت و پدرت کاری از دستمون برنمیاد ... @};- @};- @};-

ناراحت نشو من یه راه بلدم ...زن که بگیره چشاشو از کاسه درمیاره و دیگه کلا راحت میشه و مشکل بینایی هم نداره ... =)) =)) =)) =))

مهدی جان روی ماهت رو kiss.gif

3384.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز تبریز بیمارستان علوی رو داره که دولتی و مخصوص بیماران چشمی هست

دکتراشم خوب هستن ولی اگه پول مسله نیست بیمارستان بهبود و شمس و ... خوبه

البته بیمارستان عالی نسب هم دولتی و فوق تخصصیه ولی اونجا خیلی شلوغ هست

درود بر شما دوست عزیز،بابت وقتی که گزاشتین سپاسگزارم،دقیقا اسم بیمارستانهایی که فرمودی رو یادداشت کردم.باید ببینیم جراحی توی کدوم بیمارستان قابل انجامه.

لطف کردی ممنونم. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...